Jefferson College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Jefferson College este o instituție publică de doi ani pe deplin acreditată, recunoscută la nivel național, cu campusul principal situat în Hillsboro, Missouri. Colegiul oferă programe de credit care conduc la unul dintre cele cinci grade asociate sau la numeroase certificate de carieră și tehnice. Studenții se pot pregăti pentru transfer la o instituție de patru ani sau se pot muta într-o carieră imediată.

Colegiul oferă, de asemenea, oportunități extinse de învățare pe tot parcursul vieții și cursuri de educație continuă non-credit celor care caută formare profesională sau recalificare, sporind abilitățile de bază sau urmărind noi domenii de interes.

Nu există un student tipic al Jefferson College . Cei care aleg să participe la Jefferson sunt de toate vârstele, de la absolvenți de liceu recenți până la adulți pensionari. Unii elevi frecventează cu normă întreagă, alții frecventează cu jumătate de normă, mulți combină munca cu școala.

Locații

Hillsboro

Address
Viking Drive,1000
63050 Hillsboro, Missouri, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: