J. F. Ingram State Technical College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Tehnic de Stat Ingram ( ISTC ) face parte din sistemul Alabama Community College, pe deplin acreditat de Consiliul pentru Educația Ocupatională de peste 40 de ani. Legiuitorul din Alabama a înființat Colegiul la mijlocul anilor 1960 cu singurul scop de a oferi pregătire profesională studenților încarcerați.

De peste 50 de ani, facultatea și personalul au lucrat zilnic pentru a face față acelei provocări, pregătindu-i pe studenți să se întoarcă cu succes la familie, comunitate și la locul de muncă.

Astăzi, Colegiul Tehnic de Stat Ingram ajută la reducerea decalajului de angajare din Alabama, oferind pregătire tehnică în 17 domenii de carieră, educație pentru adulți, pregătire pentru dezvoltarea educațională generală (GED) și pregătire pentru abilități ușoare esențiale pentru succesul la locul de muncă de astăzi.

Absolvenții noștri lucrează în întreaga țară, în întreprinderi mari și mici, folosind abilitățile pe care le-au dobândit la Colegiul Tehnic de Stat Ingram.

Locații

Deatsville

Address
Ingram Road,5375
36022 Deatsville, Alabama, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: