Itasca Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Itasca Community College este o Itasca Community College publică cuprinzătoare de doi ani, cu acces deschis la înscriere. Ofertele includ domenii de studiu ocupaționale și generale, care se transferă la colegii și universități de patru ani.

Itasca Community College se angajează să ofere experiențe educaționale accesibile, de înaltă calitate, într-un mediu incluziv, care îi împuternicește pe cursanții noștri să urmeze vieți semnificative și cariere productive.

Itasca Community College promovează responsabilitatea și integritatea individuală și organizațională pentru a împuternici succesul cursanților noștri. Acesta servește ca o comunitate educațională incluzivă care permite tuturor cursanților să își atingă obiectivele educaționale dorite. Itasca Community College încurajează comunitatea colegiului să se angajeze în conversații semnificative care îmbrățișează puncte de vedere și perspective diferite într-un mediu sigur, deschis și respectuos. Itasca Community College este inovator în satisfacerea nevoilor educaționale ale cursanților noștri, a comunității și a regiunii și a integrării în comunitate prin studenții noștri, implicarea angajaților și partenerii comunitari.

Locații

Grand Rapids

Address
U.S. 169,1851
55744 Grand Rapids, Minnesota, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: