International Programs at Tufts University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Tufts

Tufts este un lider în învățământul superior american, distinct pentru succesul său ca universitate de talie mijlocie, care excelează la cercetare și oferind studenților o experiență personală. Combinația noastră unică de cercetare și arte liberale atrage studenți, facultăți și personal care prosperă în mediul nostru de curiozitate, creativitate și implicare.

Misiune

Tufts este o universitate de cercetare centrată pe studenți, dedicată creării și aplicării cunoștințelor. Ne angajăm să oferim studenților și facultăților transformarea experiențelor într-un mediu incluziv și colaborativ în care cercetătorii creativi generează idei îndrăznețe, inovează în fața unor provocări complexe și se disting ca cetățeni activi ai lumii.

Viziune

A fi o universitate inovatoare de cercetători creativi într-o gamă largă de școli care au un impact profund asupra celuilalt și asupra lumii.

Despre programe și parteneriate internaționale

Oferim cele mai inovatoare programe dinamice disponibile astăzi. Considerăm că cel mai bun mod de a învăța o limbă sau o cultură este să o trăim. Pe lângă programul bogat de excursii care introduc studenții în Boston, un program de viață rezidențial puternic și numeroase oportunități de schimb cultural, Tufts oferă o facultate imbatabilă.

Facultate

Toți membrii facultății noastre sunt instructori profesioniști de engleză cu experiență vastă în predarea limbii engleze ca a doua limbă. Cursurile noastre de engleză sunt predate de instructori dedicați care își folosesc imaginația și experiența pentru a maximiza potențialul de învățare al fiecărui elev. Programele de limbă engleză Tufts sunt inovatoare în modul în care combină materialul din clasă cu experiența din viața reală.

Extra-Curriculars

Ora de curs este completată de o serie de activități din lumea reală care vă ajută să trăiți limba pe măsură ce o învățați. Vei vorbi și utiliza limba în fiecare zi, care este modul natural de a-ți îmbunătăți capacitatea și încrederea. De la cursuri de angajare la călătorii pe teren și discuții de seară despre viața și obiceiurile americane, te ajutăm să înveți limba și cultura care este America.

Locații

Medford

Address
200 Boston Ave
Medford, MA 02155

02155 Medford, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Boston

Address
274 Tremont Street
02111 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: