International Business College (Fort Wayne)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Colegiul Internațional de Afaceri, situat în Indianapolis, IN, oferă studenților o educație practică care duce la obținerea unei diplome sau a unui asociat de diplomă în științe aplicate. Programele sunt oferite în domeniile afacerilor, proiectării și tehnologiei, precum și îngrijirea sănătății.

International Business College Indianapolis este dedicat oferirii fiecărui student cu o experiență educațională pentru a se pregăti pentru o poziție solidă la nivel de intrare într-o carieră specializată, cu oportunități de avansare. Colegiul combină abilitățile tehnice cu cursurile de educație generală în programe de studiu accelerate care evoluează pentru a satisface cerințele comunității noastre de angajare din Indiana centrală. Pe lângă abilitățile specifice de carieră, ne angajăm să ajutăm studenții să dezvolte puncte forte în comunicare, gândire critică și profesionalism.

Locații

Fort Wayne

Address
7205 Shadeland Station
46256 Fort Wayne, Indiana, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: