Institute of Aviation at Parkland College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Institutul de Aviație de la Parkland College menține un nivel ridicat de calitate, în scopul de a asigura cele mai bune rezultate pentru studenți. Situat în Champaign, Illinois și cu ajutorul de la Universitatea Illinois din Urbana-Champaign si Frasca International, Institutul de Aviație din Parkland College este o școală de zbor colegial de conducere în Illinois și instituția de învățământ superior din centrul Illinois, cu un program de aviație .

Situat la Aeroportul Willard, de aproximativ opt mile de campusul principal Parkland Colegiului, Institutul de Aviație case facilitate săli de clasă, birouri de studenți, diferite simulatoare de zbor, și flota de aer. Flota este format din 17 de o persoană arcași Piper motor, șapte Piper săgeți, trei multi-motor de Piper Seminoles și două 152S Cessna.

Cariera Outlook

Cu un aflux iminentă a pensionări pilot cuplate cu o creștere la nivel mondial în industria aeronautică, există un deficit de piloți calificați în SUA și la nivel internațional. De fapt, în conformitate cu Săptămâna aerian, mai mult de 20.000 de locuri de muncă pilot sunt de așteptat pentru a deschide în următorii șapte ani, iar acestea sunt estimări conservatoare. Aceste locuri de muncă trebuie să fie completate pentru a se asigura că liniile aeriene mai mici regionale pot continua să ofere servicii. Se argumentează că acum poate cel mai bun timp pentru a urmări și de a obține educație și formare profesională dumneavoastră pilot de zbor.

Programul Aviation Parkland lui

Institutul de Aviatie la Parkland oferă un grad asociati in domeniul aviației, precum și oportunități pentru certificare ca un pilot privat, pilot instrument evaluat, de pilot comercial, pilot la motoare-evaluat, și instructor de zbor. Gradul Asociatul lui pregătește pe elevi pentru a transfera la o instituție de patru ani pentru a câștiga o diplomă de licență.

Elevii Associate va câștiga secvențial certificatul privat pilot, ratingul instrumentului, certificatul de pilot comercial, iar ratingul la motoare în timpul programului. Există, de asemenea posibilitatea de a câștiga certificate de instructor de zbor pentru avionul, instrument, și la motoare. Absolvenții pot intra forței de muncă la absolvire, în locuri de muncă, cum ar fi fotografii aeriene și instruire de zbor. După terminarea cerințele FAA a timpului de zbor, absolvenții vor fi calificat pentru a deveni piloți de avion.

Structura programului

Pentru cele mai multe cursuri de aviație, studenții să îndeplinească timp de aproximativ două ore pe săptămână în sala de clasă în cazul în care un vor învăța despre sistemele de aeronave, reguli și reglementări, și fundamentele de aviație. Elevii întâlni, de asemenea, la aeroport Willard pentru trei perioade de zbor de 2 ore pe săptămână în cazul în care primesc hands-on experiență de zbor unei aeronave de a învăța manevre de zbor, decolări și aterizări, și zbor în raid. Cursuri de aviație sunt oferite semestre toamna, primavara si vara în consecință.

Cerinte program de intrare

Cerințe TSA pentru toți cetățenii non-SUA

US Transportation Security Administration (TSA) impune non-cetățenilor să participe la Programul de Alien Student zbor (AFSP). Vizitati site-ul TSA pentru mai multe informații. Non-vorbitori nativi de limba engleza

Toți studenții care sunt non-vorbitori nativi de limba engleza trebuie să stabilească competență în limba engleză prin TOEFL iBT () scoruri: general 85 sau mai mare, cu minim 22 de ascultare și minim 26 vorbind. Nr mijloace alternative de evaluare este acceptat. Scorurile TOEFL nu trebuie să fie mai mult de doi ani de la începerea programului.

Examen medical

Înainte de înscriere și pilotarea aeronavei, elevii vor trebui să obțină un certificat medical de la un examinator de aviație medical aviație FAA-certificat (AME). Există trei clase de certificate medicale de aviație: Clasa 1, Clasa 2, Clasa 3 și. Clasa 1 este cea mai restrictive; Clasa 3 este cel mai puțin restrictivă. Examene medicale de aviație sunt efectuate de medici aprobat de FAA. Parkland Colegiul impune ca viitorii studenti, cel puțin, un examen fizic Clasa 3, înainte de înscrierea pentru primul lor curs. Orice clasă de certificat medical cu un certificat de pilot elev este acceptabil.

Evaluarea academică

De a lua cursuri de la Parkland College, va trebui să plasați în nivel de colegiu de citire, scriere, și matematica. Elevii vor trebui să demonstreze abilitățile lor de lectură la nivel de colegiu, scriere, și matematică.

Locații

ținut șes

Parkland College Institute of Aviation at the University of Illinois

Address
Institute of Aviation at Parkland College,
1 Airport Road

61874 ținut șes, Illinois, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 217-244-8601

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră