Institute for Global Student Success

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul pentru Global Student Succes (IGSS) este un program cuprinzător de un an, care ofera studentilor si absolventilor de intrare internaționali ca tine cu abilitățile și hands-on-practică ai nevoie pentru a reuși în instituțiile americane. Adauga la faptul că accesul la o rețea globală de prieteni, precum și stagii și locuri de muncă oportunități, și veți obține ceea ce aveți nevoie pentru a reuși pe scena mondială.

Institutul pentru Global Student Succesul se bazează pe șase principii care sunt prezente în fiecare aspect al experiențelor participanților noștri:

Fiecare elev merită orice ocazie pentru a fi de succes în Statele Unite ale Americii.
Un sejur de succes în SUA nu este doar definit de cât de mult fiecare student international învață în clasă sau ce clasele el / ea primește. Un sejur de succes inseamna fiecare elev nu de bine în clasă, face prieteni pe tot parcursul vieții din diferite țări din întreaga lume și are stagii și / sau de locuri de muncă semnificative în cazul în care el / ea învață în medii reale.
Fiind într-o cu totul noua țară este greu pentru orice individ de orice varsta. Sprijin continuu este esențială pentru succesul academic, personal și profesional a unui student.
Sprijin nu este un eveniment de o singură dată. Elevii au nevoie de sprijin pe tot parcursul anului.
Elevii merita cele mai mari instructori de calitate, materiale de învățare, sociale și crearea de rețele de experiențe.
Siguranță și fântâna emoțional fiind de fiecare elev este extrem de important.

Programarea IGSS este construit pe aceste principii de învățare:

Cele mai bune educatori sunt cei care înțeleg cele mai recente și cele mai bune tehnici de ... și, cel mai important, pasă de progresul fiecărui elev.
Elevii, în special cele pentru care engleza este oa doua limbă, trebuie să se acorde timp pentru a procesa concepte și informații noi.
Cel mai bun mod de a păstra informațiile este să-l folosească imediat.
Educatori de succes se concentreze pe cât de mult fiecare elev înțelege și reține, nu pe cât de multe informații sunt furnizate.
Înțelegerea norme, practici și așteptările sociale și culturale este esențială pentru adaptați în SUA.
Indivizii învață mai bine în grupuri mici cu atenție personalizată de la facultate.
Atât facultatea și profesioniști sunt surse valoroase de cunoaștere. Elevii ar trebui să aibă posibilitatea de a învăța de la profesori remarcabile și lideri de succes de corporatii, institutii academice si organizatii culturale.
Studenților și absolvenților de universități americane internaționale reprezintă o resursă valoroasă pentru studenții străini. Schimbul de povestile lor de provocări și modele de succes cum pentru a depăși obstacolele și atinge obiectivele.

Locații

New York

Address
New York, New York, Statele Unite ale Americii