Marshall University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Investește în viitorul tău

Peste 180 de ani, Marshall University a devenit o universitate publică de conducere care oferă studii inovatoare și universitare în 200 de domenii academice. Când vă decideți să studiați la Marshall, puteți alege dintre cele 10 colegii care oferă opțiuni de programe de peste 100 de grade pentru a se potrivi cel mai bine aspirațiilor dvs. academice.

Marshall este dedicat utilizării tuturor resurselor disponibile pentru a vă ajuta să reușiți. Universitatea a investit 300 milioane dolari în clădiri noi și renovări în ultimii 10 ani pentru a vă oferi cele mai recente clase și laboratoare de ultimă oră.

Un mediu primitor

La Marshall University veți descoperi că, deși sunteți înconjurați de mulți alți studenți, sunteți întotdeauna văzuți ca individ. Dimensiunile clasei mici vă permit să vă cunoașteți profesorii. Dispozitivele de ultimă oră și oportunitățile de cercetare importante vă asigură că aveți instrumentele necesare pentru cea mai bună educație posibilă. Aceste caracteristici, în combinație cu serviciile prietenoase ale studenților INTO Marshall, vor asigura o experiență universitară americană.

Cu mai mult de 1.000 de cadre didactice care predă în programe de peste 100 de grade, sălile de curs din Marshall sunt bine echipate pentru a vă oferi o educație de calitate. Marshall se angajează să-și încurajeze facultatea și studenții să efectueze cercetări în domeniul lor. Din acest motiv, universitatea are 31 de milioane de dolari în finanțarea anuală a cercetării. Începând cu primul an al programului, veți avea ocazia să participați la cercetări practice pentru a vă lua educația peste și dincolo de sala de clasă.

Vă veți simți în siguranță în campus, știind că locuința dvs. și centrul de studiu de 24 de ore necesită atât acces la ID-ul universității. Poliția universitară monitorizează campusul și posturile de apel de urgență aflate în diferite locuri din campus.

Fii cel mai bun

Campusul lui Marshall combină vechiul și noul, din noile facilități, cum ar fi Centrul de Studenți Memoriali, la numeroasele birouri și servicii din Vechiul Main, cea mai veche clădire din campus.

Marshall este dedicat să vă ofere cele mai bune facilități posibile. Am investit 300 de milioane de dolari în clădiri noi și renovări la cele existente în ultimii 10 ani.

Două clădiri noi uimitoare au fost deschise recent - Colegiul Tehnologiei și Ingineriei Informației și Centrul de Arte Vizuale. Complexul de inginerie de 56 milioane de dolari are caracteristici high-tech pentru programul de inginerie în creștere, în timp ce centrul Visual Arts din centrul orașului oferă un spațiu ultra-modern care se mândrește cu cea mai recentă tehnologie din domeniul artelor vizuale.

În centrul campusului

Când intri în campus și începi călătoria cu INTO Marshall, vei descoperi rapid confortul familiei Marshall University jurul tău. Centrul nostru este situat în inima campusului, ceea ce înseamnă că sunteți aproape de cămine, săli de clasă, facilități de luat masa, centru de recreere și multe altele. Acesta va fi centrul din primul tău campus, atât din punct de vedere academic, cât și din punct de vedere social.

Centrele noastre de 14 clase vor găzdui cursurile dvs. de limba engleză, iar Centrul de resurse pentru învățare vă va oferi acces la servicii de îndrumare și multe alte resurse pentru a fi utilizate în afara sălii de clasă.

În plus față de resursele educaționale, veți găsi o serie de activități sociale în interiorul zidurilor centrului INTO Marshall. De la petreceri din zona cafenelei până la Programul de parteneriat pentru convorbiri în campus, centrul nostru funcționează pentru a vă asigura că vă distrați în timp ce continuați educația.

Ajutați-vă oriunde mergeți

Ca student care studiază în Centrul INTO Marshall, veți avea toate beneficiile și experiențele din viața campusului la o universitate americană. Plus bonusul adăugat al serviciilor INTO Marshall concepute doar pentru dvs.

Facultatea și personalul nostru dedicat ajută atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă. Vă vom ajuta cu îndrumări, probleme legate de locuințe, planificare excursii și activități distractive și multe altele.

În centrul Marshall

Facilități de ultimă oră

Centrul INTO Marshall este magazinul dvs. unic pentru programul dvs. de limba engleză sau Pathway . Aici veți găsi sălile de clasă, spațiile de studiu și un mediu de învățare îmbogățit.

Cafeneaua INTO Center

Bucurați-vă de zona de cafenele

Zona noastră de cafenele a fost proiectată împreună cu dumneavoastră și colegii dumneavoastră. Mai multe mese și scaune sunt disponibile alături de scaune și canapele suplimentare, astfel încât să puteți sta să studiezi, să petreceți timp între ore sau să vă întâlniți cu prietenii. Zona de chicinetă este folosită frecvent pentru petreceri și evenimente găzduite de Centrul INTO, inclusiv sărbători de vacanță, nopți de joc și alte adunări deschise tuturor studenților.

Centrul de resurse pentru învățare

Folosirea centrului

Centrul nostru de resurse de învățare (LRC) va deveni o resursă valoroasă în timpul petrecut la INTO Marshall. Instructorii petrec multe ore îndrumând elevii într-o gamă largă de discipline și există, de asemenea, materiale disponibile pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți abilitățile în limba engleză și să vă exersați limba nouă. Aceste materiale, inclusiv software-ul de gramatică și pronunție, DVD-uri, romane și multe altele, sunt gratuite. În cadrul LRC puteți consulta și un laptop pe care să îl utilizați în spațiile de studiu din centrul nostru.

Oferind toate instrumentele necesare pentru a reuși

Studenții reușesc să investească în educația lor, iar INTO Marshall oferă cea mai bună experiență posibilă de învățare în schimb. Instructorii universitari cu înaltă calificare, facilitățile echipate cu cele mai noi tehnologii, clase mici, servicii personalizate de sprijin, activități sociale și o comunitate universitară primitoare contribuie la experiența bogată a campusului de la Marshall University .

În cursurile dvs. de engleză care au loc în centrul INTO Marshall, instructorii sunt capabili să vă acorde o atenție individuală pentru dvs. și colegii de clasă datorită dimensiunilor mici de clasă. Veți găsi că instructorii vă cunosc după nume și vă sunt bucuroși să vă ajute personal cu orice întrebări sau preocupări în timpul studiilor. Dimensiunile clasei mici permit, de asemenea, posibilitatea de a discuta, astfel încât să puteți împărtăși opiniile dvs. și să ascultați perspectivele colegilor dumneavoastră. Instructorii din Marshall nu sunt disponibili doar pentru ajutor în timpul orelor de curs. Aceștia au ore de birou unde puteți vizita cu întrebări și adrese de e-mail pentru a le contacta după ore. Ele oferă, de asemenea, îndrumări în Centrul nostru de resurse de învățare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Postuniversitare » Vedea Programe Pathway Universitare » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de licență în inginerie cu accent civic

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 luni January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

Conduce la o diplomă de licență în inginerie cu un accent de inginerie civilă la Universitatea Marshall [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă de licență în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program de licență printr-un curriculum format din cursuri de câștiguri de credit. Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

Carieră

Ca absolvent al unui program de licență în inginerie de la Universitatea Marshall, ați putea găsi un loc de muncă ca:... [-]


Pathway Postuniversitar

Absolvent în inginerie mecanică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

Conduce la o diplomă de master în Inginerie Mecanică la Universitatea Marshall [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă universitară în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent printr-un curriculum format din cursuri de câștiguri de credit. Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

Carieră

Ca absolvent al unui program de studii de inginerie la Universitatea Marshall, s-ar putea să găsiți un loc de muncă ca:... [-]


Calea absolvent în inginerie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

Conduce la o diplomă de master în Managementul Ingineriei, Ingineria Mediului sau Ingineria Transporturilor și Infrastructurii de la Universitatea Marshall [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă universitară în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program de studii postuniversitare prin curriculum format din cursuri de câștiguri de credit. Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

Inginer constructor

Data începerii: ianuarie, august

... [-]

Calea absolvent în știința mediului

Online Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington + 1 mai mult

Conduce la o diplomă de masterat în Știința Mediului de la Universitatea Marshall [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program de licență absolvent printr-un curriculum format din cursuri de câștiguri de credit. Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

Calea de Absolvent în Știința Mediului vă oferă șansa de a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză și academică. Vă va pregăti să urmați cu succes studiile universitare la Universitatea Marshall.... [-]


Graduate Pathway in Computer Science

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori și tutori de înaltă pregătire universitară, oferindu-vă sprijin academic în cadrul programului.

[-]

Graduate Pathway in Information Systems

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

Calea de absolvire a sistemelor informatice vă oferă șansa de a vă îmbunătăți abilitățile de limba engleză și academice. Vă va pregăti să urmați cu succes studiile universitare la Universitatea Marshall.

[-]

Pathway Universitar

Undergraduate Pathway in Business Administration

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

1-SEMESTER PATHWAY

GRADUL DE CREDIT DE GRAD

[-]

Undergraduate Pathway in Computer Science

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

Caile 31 de ore de credit se aplică de la Pathway

[-]

Undergraduate Pathway in Electrical and Computer Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

112 ore de credit rămase în funcție de grad Academia engleză și compoziția

[-]

Undergraduate Pathway in Mechanical Engineering

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

Calculatoare inginerie

1-SEMESTER PATHWAY

[-]

Undergraduate Pathway in Science

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Huntington

[+]

Semestrul 1

[-]

Contactează

INTO Marshall University

Adresă, linia 1 315 18th St. Huntington
WV 25703 Huntington, West Virginia, Statele Unite ale Americii
website http://www.intostudy.com/en-gb/universities/marshall-university