Illinois State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un campus în centrul tuturor

Illinois State University este situată în Bloomington-Normal, Illinois, care a fost clasată în Top 10 College Towns din SUA de către Institutul American pentru Cercetare Economică. Studenții internaționali din statul Illinois se pot bucura de cultura prietenoasă și primitoare din Midwest, deși se află, de asemenea, pe una dintre cele mai fierbinți piețe de locuri de muncă din SUA. Statul Illinois este clasat pe locul patru în țară pentru cel mai mare sediu al companiei Fortune 500. Starea apropiată a campusului de la Chicago oferă studenților acces la unul dintre cele mai mari orașe din SUA, precum și multe oportunități profesionale.

O universitate centrată în predare

Ca prima universitate publică din Illinois, statul Illinois a câștigat o reputație de excelență de-a lungul anilor. Universitatea este clasată în Top 100 Școli Publice de către US News

Statul Illinois servește ca alma mater pentru mulți absolvenți notabili, printre care:

  • Donald McHenry: Un absolvent de stat din Illinois din 1957, care a continuat să servească drept ambasador și reprezentant al SUA la Națiunile Unite. De asemenea, el era membru al cabinetului președintelui Carter.
  • John Malkovich: Un actor, regizor și producător apreciat.
  • Michelle Williams: Un cântăreț câștigător al premiului Grammy în grupul popului Destiny's Child.

În statul Illinois: noua ta casă!

Cu peste 67 de țări reprezentate în campus, centrul INTO Illinois State se simte ca oa doua casă pentru studenții internaționali din fiecare colț al lumii. Centrul este o comunitate de învățare unde puteți găsi sprijinul de care aveți nevoie pentru a reuși. În centrul de stat INTO Illinois, vă veți întâlni cu personal dedicat, care vă va ajuta în orice posibilitate, inclusiv locuințe, întrebări privind vizele și sprijin academic. De asemenea, organizează evenimente sociale, astfel încât să puteți întâlni noi prieteni.

În statul Illinois se creează o atmosferă primitoare care vă oferă resursele necesare integrării în cultura universității și a SUA. Puteți găsi centrul aflat chiar în campusul statului Illinois, astfel încât să nu fiți niciodată prea departe de sistemul de asistență. Veți întâlni acolo personal dedicat, gata să vă ajute cu locuințe, wellness student și transferuri la aeroport. Acestea vă vor ajuta să vă planificați excursii, activități și orice altceva de care aveți nevoie pe parcursul călătoriei dvs. studențești.

Centrul de instruire

La Centrul de Învățare de Stat din Illinois, veți găsi sprijin academic pentru a vă ajuta să reușiți în cursurile dvs. Ei știu că cel mai bun mod de a învăța o altă limbă este să-l practicați cu altcineva. Acolo, puteți lucra cu instructorii Pathway Peer care vă vor ajuta să vă îmbunătățiți competențele de citire, scriere și vorbire în limba engleză. De asemenea, puteți să căutați cărți pentru a vă ajuta să obțineți sarcini.

Susțineți fiecare pas al drumului

Când vă înscrieți în statul Illinois, deveniți o parte a unei comunități de susținere formată din personalul nostru și al altor studenți internaționali. Din momentul în care aterizați în Bloomington-Normal, echipa de servicii pentru studenți va avea grijă de dvs. din aeroport până la noua dvs. locuință. Este ușor să te simți pierdut într-o nouă școală, să nu mai vorbim de o nouă țară, dar ei vor fi acolo pentru a te asigura că poți să-ți găsești întotdeauna calea în timpul studiilor. Un membru al echipei de servicii pentru studenți va fi întotdeauna la dispoziția dvs. 24 de ore pe zi. Indiferent dacă aveți o locuință, o problemă academică sau personală, nu vă fie frică să vă apropiați. Vor fi acolo pentru tine.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Postuniversitare » Vedea Programe Pathway Universitare » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de limba engleză

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Programul de limba engleză la INTO Illinois State University pregătește studenți internaționali, ca dumneavoastră, pentru studii universitare în SUA. Acest program riguros din punct de vedere academic vă oferă cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice pentru a reuși la statul Illinois. [+]

Programul de limba engleză la INTO Illinois State University pregătește studenți internaționali, ca dumneavoastră, pentru studii universitare în SUA. Acest program riguros din punct de vedere academic vă oferă cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice pentru a reuși la statul Illinois.

Caracteristicile cursului

Ce veți învăța:

Prezentați ideile vorbite și scrise cu exactitate și în mod eficient în limba englezăScrieți lucrări de cercetare cu utilizarea corectă a citărilor și referințelorCitiți, înțelegeți și evaluați critic textele academiceÎnțelege și folosește vocabularul comun pentru disciplinele academiceLuați note utile și precise în prelegeri și prezentări academiceÎnțelegeți valorile americane într-un cadru academicCursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2018: Octombrie; 2019: Ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, mai, august; 2021: Ianuarie, maiTaxe: de la 3.250 de dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 15Premiu: Puteți trece la un program Pathway la un program de studii universitare după atingerea nivelului de limbă necesar și îndeplinirea tuturor celorlalte cerințe.Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway Postuniversitar

Absolvire Pathway în contabilitate cu gradul de contabilitate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în contabilitate vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în contabilitate vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

42 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway33 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

42 program de credit-oră18 ore de credit se aplică de la Pathway24 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la programul de masterat de contabilitate la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Graduate Pathway în Design de modă și Merchandising

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Design de modă și Merchandising vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Design de modă și Merchandising vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway Absolvent în Design Interior

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Design Interior vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Design Interior vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

39 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway27 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Absolvent în același timp cu studenții interni.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la un master în științe familiale și de consum cu un accent în design interior la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în economie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în economie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în economie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

34 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway25 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

34 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway22 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la un master în economie la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în MBA

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

42 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway33 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

42 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway30 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la programul de MBA de la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în MBA (Diplomă de licență non-business)

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un INTO Illinois State University Programul MBA Graduate Pathway va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

2-semestru Planul de studiu A:

42 program de credit-oră0 ore de credit se aplică din Pathway42 de ore de credit rămase la un gradInclusiv 7 Module de Fundație pentru Afaceri... [-]

Pathway absolvent în sistemele informatice (non-IS Background)

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

60 de programe de credit12 ore de credit se aplică de pe Pathway48 de ore de credit rămase până la un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway Absolvent în Tehnologia Artelor

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Arte Tehnologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Arte Tehnologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră10 ore de credit se aplică de la Pathway29 de ore de credit rămase spre un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway Absolvent în Tehnologie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Tehnologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Tehnologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

30 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway21 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

30 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway18 ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la o diplomă de licență în afaceri la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolventă în designul costumelor

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Designul costumelor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Designul costumelor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

60 de programe de credit10 ore de credit se aplică de la Pathway50 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway absolventă în performanța muzicală

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul muzical de performanță vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul muzical de performanță vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

34-35 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway25-26 ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway absolventă în sistemele informatice

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

39 program de credit-oră12 ore de credit se aplică de pe Pathway27 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Absolvent în același timp cu studenții interni.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: conduce la programul de master de sisteme informatice de la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvire în contabilitate cu gradul de neconcurență

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în contabilitate vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în contabilitate vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

54 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway45 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

54 program de credit-oră18 ore de credit se aplică de la Pathway36 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 14.380 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la programul de masterat de contabilitate la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvire în hidrogeologie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Hydrogeologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Hydrogeologie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

Program de 32 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway23 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway absolvire în Kinesiologie și recreere

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Kinesiology și Recreere vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un INTO Illinois State University Graduate Pathway program în Kinesiology și Recreere vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

Program de 33 de ore de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway24 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway absolvire în Studio Arts

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Studio Arts vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în Studio Arts vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

60 de programe de credit9 ore de credit se aplică de la Pathway51 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

60 de programe de credit12 ore de credit se aplică de pe Pathway48 de ore de credit rămase până la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: august; 2020: augustTaxe: Prețurile pentru cursurile care urmează să înceapă în anul universitar 2019 - 2020 nu au fost încă confirmateOre de ore: 9-12 ore pe săptămânăPremiul: duce la un program de masterat în Arte Frumoase, cu un accent în Studio Arts la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvit în domeniul alimentar, alimentației și al dietei

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul alimentației, alimentației și dietelor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul alimentației, alimentației și dietelor vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway universitare în dezvoltarea umană

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul dezvoltării umane vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în domeniul dezvoltării umane vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

39 program de credit-oră9 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway universitare în matematică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în matematică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Un program INTO Illinois State University Graduate Pathway în matematică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de masterat la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componentele programului de grad:

1 Semestrul:

30-32 program de credit-oră7-8 ore de credit se aplică din Pathway24-25 de ore de credit rămase spre un grad

2-Semestrul:... [-]


Pathway Universitar

Anul internațional 1 în afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

O INTO Illinois State University Internațională Un program în Business vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de licență la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

O INTO Illinois State University Internațională Un program în Business vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de licență la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

120 program de credit-oră16 ore de credit se aplică de la Pathway104 ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

120 program de credit-oră31 de ore de credit se aplică de la Pathway89 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 15.550 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăPremiul: duce la o diplomă de licență în afaceri la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 SemestrulCerințe de intrare... [-]

Anul internațional 1 în sistemele informatice

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

O INTO Illinois State University International Year Un program în Informatică va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de licență la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

O INTO Illinois State University International Year Un program în Informatică va pregăti să introduceți semestrul următor al unui program de licență la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

120 program de credit-oră17 ore de credit se aplică din Pathway103 ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

120 program de credit-orăDouăsprezece ore de credit se aplică din Pathway88 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 15.550 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăPremiul: duce la programul de licență pentru sistemele informatice de la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 SemestrulCerințe de intrare... [-]

Anul Internațional One în Studii Generale

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

O INTO Illinois State University Internațională Un program de studii generale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de licență la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

O INTO Illinois State University Internațională Un program de studii generale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de licență la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

120 program de credit-oră15 ore de credit se aplică din Pathway105 ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

120 program de credit-oră30 de ore de credit se aplică de la Pathway90 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 15.550 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăAward: Acest program Pathway duce la o diplomă în toate facultățile de licență la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 SemestrulCerințe de intrare... [-]

Anul I în Informatică

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

O INTO Illinois State University Internațională Un program în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de licență la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

O INTO Illinois State University Internațională Un program în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de licență la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

120 program de credit-oră17 ore de credit se aplică din Pathway103 ore de credit rămase la un grad

2-Semestrul:

120 program de credit-orăSe aplică 33 de ore de credit din Pathway87 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarie, august; 2021: IanuarieTaxe: de la 15.550 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăPremii: duce la programul de licență pentru informatică la Illinois State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 SemestrulCerințe de intrare... [-]

Anul I în știință, Științe aplicate și tehnologie

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Normal

O INTO Illinois State University Internațională Unu în Știință, Științe Aplicate și Tehnologie vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de licență la Illinois State University . După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

O INTO Illinois State University Internațională Unu în Știință, Științe Aplicate și Tehnologie vă va pregăti pentru a vă introduce semestrul următor de un program de licență la Illinois State University .

După finalizarea cu succes a programului Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii la Illinois State University . Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

1 Semestrul:

120 program de credit-oră17 ore de credit se aplică din Pathway103 ore de credit rămase la un grad... [-]

Contactează

INTO Illinois State University

Adresă, linia 1 North University Street,100
61761 Normal, Illinois, Statele Unite ale Americii
website https://www.intostudy.com/en-gb/universities/illinois-state-university