Drew University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un loc prietenos și sigur pentru a studia

Drew University este o alegere populară pentru studenții internaționali care doresc să facă parte dintr-un cadru intim și îngrijitor. Abordarea lor unică la învățare asigură că nu vă pierdeți niciodată în mulțime. Ei se vor asigura că veți obține atenția personală de care aveți nevoie pentru a avea succes. Sunt aici pentru a vă ajuta!

Un loc special de studiu

Alegerea unei universități este despre întreaga experiență și INTO Drew are totul. De îndată ce te înscrii, te vor motiva să faci pași către aspirațiile tale de carieră. Acestea vă vor ajuta să profitați din plin de oportunitățile lor academice și sociale de perspectivă. Ca o cerință de absolvire, veți avea cel puțin o experiență în afara clasei. Aceasta ar putea include un stagiu cu una dintre numeroasele companii Fortune 500 din New York City, unul din programele de patru semestre în oraș sau cercetarea în programul lor RISE. Programul RISE vă oferă posibilitatea de a lucra alături de cei care au câștigat premiul Nobel pentru medicină în 2016 și colegul Drew RISE, dr. William Campbell.

Veți avea acces la toate facilitățile uimitoare ale Drew University . Laboratoarele de biologie nou și laboratoarele RISE subliniază sala de știință. Centrul Dorothy Young pentru Arte este o sală de spectacole cu 400 de locuri și un teatru de boxe negre. Simon Forum oferă o piscină cu 8 benzi, sală de greutate și facilități sportive de interior.

Casa ta departe de casă

În Drew veți servi ca o casă departe de casă. Campusul Drew este cu adevărat un sat global. Cu sărbătorile de Anul Nou chinezesc la sălile de ședere, activitățile Săptămânii Internaționale de la Universități și cina internațională la clădirea biroului președintelui universității, te vei simți ca acasă oriunde în campus.

Opțiunile de învățare

Învățarea experimentală - Gândiți-vă în afara casetei

La Drew, ei cred că învățarea nu are loc doar în sala de clasă. Ele oferă o serie de semestre în New York City, unde învățați direct de la oamenii care lucrează în domeniul dorit de studiu. Wall Street, Organizația Națiunilor Unite, scena de artă contemporană din New York și industria mass-media de pe Madison Avenue sunt toate disponibile pentru tine.


Student Support Service - Ajutându-vă de-a lungul drumului

Pe lângă resursele universitare, INTO Drew oferă o gamă largă de servicii personalizate pentru a vă asigura că sunteți în siguranță, susținut și reușit în scopurile dvs. academice și personale. Echipa lor de servicii pentru studenți oferă asistență și o serie de servicii care promovează bunăstarea socială, personală și academică. Acestea vă fac perioada de ajustare rapidă, ușoară și distractivă. Centrul lor oferă un program separat de orientare internațională, urmat de o orientare a Drew University , de coaching academic, de tutori de la Pathway și de un partener de conversație sau de familia locală Madison pentru a vă îmbunătăți limba engleză în afara sălii de clasă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Postuniversitare » Vedea Programe Pathway Universitare » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de limba engleză

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Programul de limba engleză la INTO New York, la Drew University pregătește studenți internaționali pentru studii universitare în SUA. Programul riguros din punct de vedere academic oferă studenților internaționali cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice de succes la Drew University . [+]

Programul de limba engleză la INTO New York, la Drew University pregătește studenți internaționali pentru studii universitare în SUA. Programul riguros din punct de vedere academic oferă studenților internaționali cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice de succes la Drew University .

Caracteristicile cursului

Ce veți învăța:

Prezentați ideile vorbite și scrise cu exactitate și în mod eficient în limba englezăScrieți lucrări de cercetare cu utilizarea corectă a citărilor și referințelorCitiți, înțelegeți și evaluați critic textele academiceÎnțelege și folosește vocabularul comun pentru disciplinele academiceLuați note utile și precise în prelegeri și prezentări academiceÎnțelegeți valorile americane într-un cadru academicCursuri de bazăDurata cursului: 1 - 3 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: De la $ 6,120Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premii: Puteți trece la un program Pathway sau la o admitere directă la un program de licență al Drew University după atingerea nivelului de limbă necesar și îndeplinirea tuturor celorlalte cerințe.Opțiunea cursului: 4-5 semestre. Programul Academic English vă pregătește pentru studii universitare în SUA.Cerințe de intrareCerințe academice: Diploma de liceu necesarăCerințe de limba engleză: De la IELTS 0.0 sau TOEFL 0.0 sau echivalentCerințe de vârstă: 16 ani și mai mult. Interviul este necesar... [-]

Studiați în străinătate cu cursul de engleză

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Studiul în străinătate cu limba engleză este un program pe termen lung care combină studiul limbii engleze academice cu șansa de a experimenta cursuri de licență de la Drew University . Acest program unic permite elevilor să obțină credite colegiu în domeniul lor de interes, fără a fi nevoie să se înscrie într-un program de gradul de lungă durată. [+]

Studiul în străinătate cu limba engleză este un program pe termen lung care combină studiul limbii engleze academice cu șansa de a experimenta cursuri de licență de la Drew University . Acest program unic permite elevilor să obțină credite colegiu în domeniul lor de interes, fără a fi nevoie să se înscrie într-un program de gradul de lungă durată.

Cu aprobarea prealabilă de la o universitate de origine a studenților, cursurile academice studiate la Drew pot obține credite pentru o diplomă de licență în țara sa de origine. Creditele obținute pot fi, de asemenea, aplicate la un program de studii la Drew în așteptarea admiterii.

Durata programului de studiu în străinătate va varia în funcție de nevoile unui student. Programul poate fi personalizat pentru diferite niveluri de limba engleză și pentru anumite interese academice.... [-]


Pathway Postuniversitar

Pathway absolventă în finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Graduate Pathway în Finanțe vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de masterat de la Drew University . După finalizarea cu succes a Pathway post-universitare și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți să vă înscrieți anul următor de studii postuniversitare la un număr de universități din SUA cunoscute. [+]

Graduate Pathway în Finanțe vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de un program de masterat de la Drew University . După finalizarea cu succes a Pathway post-universitare și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitară, puteți să vă înscrieți anul următor de studii postuniversitare la un număr de universități din SUA cunoscute.

Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Elemente de program de studii

2-Semestrul:

42 de credite totale necesare pentru un grad12 ore de credit se aplică de la Pathway30 de ore de credit rămase la un grad

1-semestru (diplomă de licență în afaceri și economie):... [-]


Pathway Universitar

Anul 1 în științe internaționale

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Anul I în științe internaționale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul viitor al programului de licență de la Drew University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Progresiunea este trecerea de la un program INTO la un program de studii universitare. [+]

Anul I în științe internaționale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul viitor al programului de licență de la Drew University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Progresiunea este trecerea de la un program INTO la un program de studii universitare.

Componente de program de diplomă

4 Semestrul:

128 program de credit oră64 de ore de credit se aplică de la Pathway64 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 2-3 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august 2020: ianuarie, maiTaxe: De la 39.500 $Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiu: Acest program Pathway duce la o varietate de specializări în științe, inclusiv biologie, chimie, matematică, fizică și informatică.Opțiuni curs:Pathway 4 semestrePathway 5 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu cu un echivalent american de 2,5 GPA.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 16 ani și mai mult. Interviul este necesar... [-]

Anul I al Anului Internațional în Inginerie Pre

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Programul Anul Internațional Un program în Pre-Engineering vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Drew University . După absolvirea cu succes a Anului Internațional One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți intra în al treilea an de studii universitare la un număr de universități din SUA bine-cunoscute. [+]

Programul Anul Internațional Un program în Pre-Engineering vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Drew University . După absolvirea cu succes a Anului Internațional One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți intra în al treilea an de studii universitare la un număr de universități din SUA bine-cunoscute.

Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. Trebuie să păstrați minimum 2.0 GPA pe semestru pentru a rămâne în calitate academică în programul Pathway la Drew.

Pentru studenții din Universitatea Columbia:

Programul de inginerie Drew-Columbia cu durata de 5 ani sau 6 ani oferă studenților 3 sau 4 ani de învățământ liberal la Drew și doi ani la Columbia, câștigând o diplomă de licență de la Drew, plus o diplomă de licență în inginerie din Columbia. Obțineți mai multe informații despre programul Columbia dual degree.... [-]


Anul internațional 1 în afaceri

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Anul International One in Business va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Drew University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare. [+]

Anul International One in Business va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Drew University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare.

Componente de program de diplomă

4 Semestrul:

128 program de credit oră64 de ore de credit se aplică de la Pathway64 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 2-3 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august 2020: ianuarie, maiTaxe: De la 39.500 $Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiu: Acest program Pathway duce la un important business.Opțiuni curs:Pathway 4 semestrePathway 5 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu cu un echivalent american de 2,5 GPA.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 17 ani și mai mult.... [-]

Anul internațional 1 în artă

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Anul Internațional One în Arte vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Drew University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Progresiunea este trecerea de la un program INTO la un program de studii universitare. [+]

Anul Internațional One în Arte vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Drew University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Progresiunea este trecerea de la un program INTO la un program de studii universitare.

Componente de program de diplomă

4 Semestrul:

128 program de credit oră64 de ore de credit se aplică de la Pathway64 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 2-3 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august 2020: ianuarie, maiTaxe: De la 39.500 $Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiul: acest program Pathway duce la o varietate de specializări în arte, inclusiv arta, istoria artei, muzică și teatru.Opțiuni curs:Pathway 4 semestrePathway 5 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu cu un echivalent american de 2,5 GPA.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 16 ani și mai mult. Interviul este necesar... [-]

Anul I în științele umaniste și sociale

Campus Cu normă întreagă 2 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Anul I la nivel internațional în științele umaniste și sociale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al programului de licență de la Drew University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul I la nivel internațional în științele umaniste și sociale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al programului de licență de la Drew University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea universitară, puteți să vă înscrieți în cel de-al treilea an de studii universitare la Drew University sau la o serie de universități din SUA cunoscute. Această tranziție de la un program INTO la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

4 Semestrul:

128 program de credit oră64 de ore de credit se aplică de la Pathway64 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 2-3 semestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august 2020: ianuarie, maiTaxe: De la 39.500 $Clasa ore: 12-16 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiu: Acest program Pathway duce la o știință umană sau științe sociale majore.Opțiuni curs:Pathway 4 semestrePathway 5 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu cu un echivalent american de 2,5 GPA.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 17 ani și mai mult.... [-]

Programul de transfer de licență

Campus Cu normă întreagă 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Madison

Dacă ați absolvit deja cursuri de nivel universitar sau universitar și doriți să vă transferați la Drew University , Programul de transfer de licență (UTP) cu 2 semestre este pentru dvs. Veți primi o estimare a creditelor transferabile către gradul dvs. înainte de a începe programul. Ați obținut 30 de credite sau mai mult de la un alt colegiu sau universitate? UTP de 2 semestre oferă o cale personalizată de a obține diploma de licență la Drew. Nu veți repeta cursurile și veți primi sprijin academic, lingvistic și cultural suplimentar pentru a vă ajuta să excelați la o universitate de arte liberale. Acest program are două date de început disponibile: toamna și primăvara. [+]

Dacă ați absolvit deja cursuri de nivel universitar sau universitar și doriți să vă transferați la Drew University , Programul de transfer de licență (UTP) cu 2 semestre este pentru dvs. Veți primi o estimare a creditelor transferabile către gradul dvs. înainte de a începe programul.

Ați obținut 30 de credite sau mai mult de la un alt colegiu sau universitate? UTP de 2 semestre oferă o cale personalizată de a obține diploma de licență la Drew. Nu veți repeta cursurile și veți primi sprijin academic, lingvistic și cultural suplimentar pentru a vă ajuta să excelați la o universitate de arte liberale. Acest program are două date de început disponibile: toamna și primăvara.... [-]


Contactează

INTO Drew University

Adresă, linia 1 Madison Avenue,36
07940 Madison, New Jersey, Statele Unite ale Americii
website https://www.intostudy.com/en-gb/universities/drew-university