Colorado State University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Lăsați comunitatea CSU să vă primească

Colorado State University vă va ajuta să profitați la maximum de oportunitățile dvs. academice, sociale și culturale din SUA. Veți avea acces la instructori cu înaltă calificare, facilități cu tehnologie de ultima generație, clase mici, servicii de asistență, activități sociale și o comunitate universitară primitoare.

Căutați o educație excelentă la una dintre universitățile de top din SUA? CSU este o alegere excelentă, cu un pedigree impresionant. Universitatea datează din 1870.

Astăzi campusul cuprinde peste două milioane de metri pătrați și găzduiește 27.500 de studenți, dintre care 4.580 de studenți. Aici puteți obține un grad de prestigiu de la o instituție de cercetare Carnegie clasa I cu cheltuieli anuale de cercetare de peste 308 milioane dolari.

O modalitate unică de a învăța

Ce face o educație Colorado State University unică? Programele de gradul CSU sunt concepute pentru a vă aduce împreună cu facultate de clasă mondială într-un raport student-to-facultate de doar 16: 1. Veți lucra îndeaproape cu o facultate cu înaltă calificare, care a primit numeroase premii și granturi pentru cercetarea lor. Simțiți-vă liberi să alegeți dintre programele CSU de nivel național și internațional recunoscute care vă vor permite să vă conectați cu angajatorii. Mentorii din industrie vă asigură că aveți oportunitatea de a explora interesele dvs. și de a obține o experiență valoroasă.

Biroul Programe Internaționale va coordona serviciile pentru dvs. în timp ce vă aflați în SUA pentru a vă ajuta să vă ajustați să locuiți aici. Puteți obține programe culturale și educaționale, servicii de imigrare și asistență comunitară din acest birou. Cu sprijinul lor, veți avea instrumentele necesare pentru a avea un impact în domeniul dumneavoastră de studii și veți reuși într-o piață globală și diversă a forței de muncă.

Îți vor plăcea ocaziile pe care CSU le va oferi. Universitatea va oferi cunoștințele și abilitățile de care ai nevoie pentru a reuși în cariera ta. Veți învăța informațiile într-o cursă, iar apoi veți participa la proiecte și cercetări care vă vor aduce la viață studiile. Când aveți o întrebare, profesorii dvs. sunt întotdeauna disponibili pentru a vă ajuta să înțelegeți și să învățați.

Facilități de ultimă oră


Săli de clasă

Sălile de curs vă oferă posibilități de internet wireless și multimedia care vă ajută să învățați limba engleză. Sălile de clasă mici vă permit să aveți mai multă interacțiune unică cu instructorii dvs.


Centrul de resurse pentru învățare (LRC)

Dacă aveți nevoie de materiale de studiu, cărți, DVD-uri și periodice pentru clasă, aveți acces la Centrul de resurse pentru învățare. Puteți lucra pe computerele din LRC sau puteți verifica un laptop pentru a lucra la teme cu ajutorul internetului gratuit disponibil.


Cafenele și saloanele

Te simți foame când studiezi? În Centrul INTO CSU, există o cafenea cu calculatoare disponibilă pentru a utiliza și o zonă de lounge pentru a vă întâlni cu grupurile de clasă sau instructori.

În CSU pentru tine

Centrul Colorado State University este în campus, iar personalul este disponibil pentru a vă ajuta cu orice întrebări sau probleme pe care le aveți. Vino să vizitezi școala din Spruce Hall, dacă ai nevoie de consiliere sau de îndrumare. Dacă vrei să înveți cum să te implici în campus, facultatea este acolo să te ajute.

În timp ce studiați în programele Pathway și în limba engleză, acestea vă vor ajuta să vă adaptați la viața universității americane și să vă pregătiți pentru studii universitare. Vă veți întâlni cu prietenii din întreaga lume și din întreaga lume când participați la activități din afara sălii de clasă.

Din momentul în care te înscrii, ai acces la toate facilitățile și resursele din campus. În CSU doriți să aveți cea mai bună experiență academică posibilă în timpul petrecut la CSU.

Declarația de misiune

"Misiunea INTO Colorado State University este de a furniza programe de calitate în limbile engleză și Pathway și servicii complete de sprijin pentru studenții internaționali interesați de învățarea limbii engleze în scopuri personale, profesionale sau academice și de a servi universitatea și corpul elevilor în general".

Învață să reușești

Atunci când alegeți o universitate americană, doriți să vă asigurați că alegeți una care să vă ofere sprijin oricăror cerințe academice pe care le aveți.

Colorado State University se dedică succesului tău. Programele de predare, îndrumare și îndrumare vă asigură că aveți instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta.

Suntem aici pentru tine

Cu aproape un deceniu de experiență, puteți avea încredere că știm cum să avem grijă de tine ca student internațional. INTO CSU are o rată de satisfacție de 94% în rândul foștilor studenți. Este numărul 2 în SUA în ceea ce privește satisfacția studenților cu experiența lor educațională.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe Pathway Postuniversitare » Vedea Programe Pathway Universitare » Vezi cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Curs de limba engleză

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Programul de limba engleză la INTO Colorado State University este acreditat de Comisia pentru Acreditarea Programului de limbă engleză (CEA) și pregătește studenții internaționali pentru studiile universitare din SUA. Acest program academic riguros oferă studenților internaționali cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice de a reuși la CSU. [+]

Programul de limba engleză la INTO Colorado State University este acreditat de Comisia pentru Acreditarea Programului de limbă engleză (CEA) și pregătește studenții internaționali pentru studiile universitare din SUA. Acest program academic riguros oferă studenților internaționali cursuri de înaltă calitate în limba engleză și abilitățile academice de a reuși la CSU.

Caracteristicile cursului

Ce veți învăța:

Prezentarea ideilor vorbite și scrise cu precizie și eficacitate în limba engleză;Scrieți documente de cercetare cu utilizarea corectă a citărilor și referințelor;Citiți, înțelegeți și evaluați critic textele academice;Înțelegerea și utilizarea vocabularului comun pentru disciplinele academice;Luați note utile și corecte în cursurile și prezentările academice;Înțelegeți valorile americane într-un cadru academic.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2018: Octombrie; 2019: ianuarie, martie, mai, iunie, august, octombrie; 2020: ianuarie, martie, mai, iunieTaxe: de la 4.265 dolariDimensiunea clasei: 14Premii: După finalizarea cu succes a limbii engleze academice, studenții pot trece la un program INTO CSU Pathway sau pot aplica direct la Colorado State University .Opțiuni curs:1 Semestrul2-Semestrul3 luni3 SemestrulCerințe de intrareCerințe academice: Diploma de liceu necesarăCerințe de limba engleză: nu există cerințe în limba engleză; studenții vor fi evaluați și plasați la sosire.Cerințe de vârstă: 16 ani și mai mult.... [-]

Pathway Postuniversitar

Absolvent Pathway în Educație Extension (M.EXT.ED)

Campus Cu normă întreagă 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul Educației Extensive vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul Educației Extensive vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-semestru: 37 program de credit ora program 13 ore de credit se aplică de la Pathway 24 ore de credit rămase la un grad... [-]


Pathway Absolvent în Ingineria Calculatoarelor - Ingineria Calculatoarelor

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor te pregătești să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor te pregătești să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit14 ore de credit se pot aplica de la Pathway16 ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway Absolvent în Inginerie Mecanică

Campus Cu normă întreagă 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway in Inginerie Mecanică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway in Inginerie Mecanică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de creditSe pot aplica 12-13 ore de credit de la Pathway17-18 ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 semestreData începerii: 2019: augustTaxe: Prețurile care urmează să înceapă în anul universitar 2019 - 2020 nu au fost încă confirmate.Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în inginerie mecanică conduce la gradul de inginerie mecanică a Colorado State University .Opțiuni curs: 2-semestru. Programele Graduate Pathway vă permit să începeți să obțineți credite pentru o diplomă de master chiar dacă nu îndepliniți cerințele de intrare directă.Cerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență în inginerie mecanică sau disciplină inginerească înrudită. 2,75 GPA.Cerințe... [-]

Pathway absolvent în limbi, literaturi și culturi - spaniolă

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în limbi, literatură și culturi - spaniolă te pregătești să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în limbi, literatură și culturi - spaniolă te pregătești să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 program de credit oră25-32 ore de credit se aplică de la Pathway88-95 de credite rămase spre un grad... [-]

Pathway absolvent în managementul turismului

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Managementul Turismului vă pregătiți să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Managementul Turismului vă pregătiți să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit8 ore de credit se aplică de la Pathway22 de ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway absolvent în sistemele informatice de informatică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Programul NTO CSU's Graduate Pathway în sistemele informatice informatice te pregătește să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În cadrul programului CSU's Graduate Pathway în sistemele de informatică informatică vă pregătiți să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

33 program de gradul de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway27 de ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: augustTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în Computer Information Systems este conceput pentru a pregăti elevii să intre în Colorado State University of Information Systems (MCIS).Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvent în statisticile aplicate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar după finalizarea unui program Pathway . Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori universitari și tutori instruiți în timp ce vă acordați sprijin academic în cadrul întregului program. Gradul va ajuta elevii să-și dezvolte cariera prin învățarea lor cum să aplice procedurile statistice în sectoare precum industria high-tech, medicală și farmaceutică și altele. [+]

Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar după finalizarea unui program Pathway . Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori universitari și tutori instruiți în timp ce vă acordați sprijin academic în cadrul întregului program. Gradul va ajuta elevii să-și dezvolte cariera prin învățarea lor cum să aplice procedurile statistice în sectoare precum industria high-tech, medicală și farmaceutică și altele.

Componente de program de diplomă

1- și 2-semestru:

31 program de gradul de credit2 ore de credit se aplică de la Pathway29 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-22 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: augustTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Award: Programul INTO CSU Graduate Pathway în statistica aplicată este conceput pentru a ajuta studenții să se pregătească pentru a studia în cadrul programului de masterat de masterat de statistică aplicată (MAS).Opțiuni curs:1-Semestrul PathwayPathway 2 semestreCerințe de intrare... [-]

Pathway absolventă în finanțe

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în finanțe vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în finanțe vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

1- și 2-semestru:

30 program de gradul de credit2 ore de credit se aplică de la Pathway28 de ore de credit rămase într-un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: INTO CSU Graduate Pathway în Finanțe vă pregătește pentru a intra în Colorado State University 's Master of Finance.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolventă în managementul și contabilitatea gazelor cu efect de seră

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul gestionării gazelor cu efect de seră vă veți pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul gestionării gazelor cu efect de seră vă veți pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

37 program de gradul de credit6 ore de credit se aplică de la Pathway31 de ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway absolvire în Global Global Business Sustainable MBA

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în cadrul unei întreprinderi globale, sociale și sustenabile vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

40 program de gradul de credit3 ore de credit se aplică de la Pathway37 de ore de credit rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1-2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 17.060 $Ore de ore: 9-12 ore pe săptămânăMărimea clasei: 20Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în cadrul Global, Social and Sustainable Enterprise MBA este conceput pentru a pregăti studenții pentru a intra în Colorado State University 's Master of Business Administration program în Global Social și sustenabil Enterprise (GSSE).Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrare... [-]

Pathway absolvire în inginerie chimică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre August 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Inginerie Chimică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Inginerie Chimică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

Programul de gradul de credit 30-32Se pot aplica 12 ore de credit de la Pathway18-20 de ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway absolvire în inginerie civilă - Inginerie structurală

Campus Cu normă întreagă 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în inginerie civilă - Inginerie structurală vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în inginerie civilă - Inginerie structurală vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

30 program de gradul de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway18 ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: augustTaxe: de la 29.680 dolariOre de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în inginerie civilă-inginerie structurală conduce la Colorado State University din inginerie civilă, cu o specializare în programe de inginerie structurală.Opțiuni curs: 2-semestruCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență în inginerie civilă sau disciplină inginerească înrudită. 2,75 GPA în matematică, științe și cursuri tehnice.Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, Parola 6.5, Finalizarea limbii englezești de nivel 3... [-]

Pathway absolvire în inginerie civilă - resurse de apă

Campus Cu normă întreagă 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul Ingineriei Cimentului-Resurselor de Apă vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în domeniul Ingineriei Cimentului-Resurselor de Apă vă va pregăti să intrați în al doilea an al programului de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

30 program de gradul de credit12 ore de credit se aplică de la Pathway18 ore de credit rămase la un gradCaracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 2 semestreData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: augustTaxe: de la 29.680 dolariOre de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Programul INTO CSU Graduate Pathway în inginerie civilă-resurselor de apă duce la Colorado State University 's Master of Engineering în inginerie civilă, cu o specializare în programele de resurse de apă.Opțiuni curs:1 Semestrul2-SemestrulCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență în inginerie civilă sau disciplină inginerească înrudită. 2,75 GPA în matematică, științe și cursuri tehnice.Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 70, IELTS 6.0, PTEA 48, Parola 6.5, Finalizarea... [-]

Pathway absolvire în limba engleză - Predarea limbii engleze ca limbă străină / a doua (TEFL / TESL)

Campus Cu normă întreagă 1 semestru August 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Doriți să studiați pentru o diplomă în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar după absolvirea programului Pathway . Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori universitari și tutori instruiți în timp ce vă acordați sprijin academic în cadrul întregului program. [+]

Doriți să studiați pentru o diplomă în Statele Unite, dar trebuie să îmbunătățiți abilitățile de limba engleză sau scorurile de testare? Un program Pathway oferă sprijin academic, lingvistic și cultural pentru a reuși la o universitate din SUA. Elevii sunt asigurați progresul spre un program postuniversitar după absolvirea programului Pathway . Oferim integrarea deplină a studenților interni și internaționali în campus de la instructori universitari și tutori instruiți în timp ce vă acordați sprijin academic în cadrul întregului program.

Caracteristicile cursuluiDezvoltați-vă cunoștințele și abilitățile prin învățarea activă în aria dvs. de subiect aleasă.Garanție de plasare universitară pentru toți studenții de succes.Adaptați-vă la studierea în SUA cu un accent puternic pe abilitățile de studiu și de cercetare.Îmbunătățiți nivelul de limba engleză și dezvoltați vocabularul pentru obiectul de studiu ales.Elevii au posibilitatea de a-și aplica cunoștințele și abilitățile prin stagii după finalizarea cursurilor.Cursuri de bazăDurata cursului: 1 SemestruData începerii: 2019: augustTaxe: Prețurile pentru cursurile care urmează să înceapă în anul universitar 2019 - 2020 nu au fost încă confirmateOre de ore: 9-12 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Opțiuni de curs: Pathway 1 semestru. Acest International Year One 1 semestru Pathway durează de șase luni și este proiectat pentru studenții care au deja un nivel mai ridicat de limba engleză.Cerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de licență comparabilă cu o diplomă de licență SUA de 4 ani cu 2,75 GPA.Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 75, IELTS 6.5 (cu cel puțin 6.5 pentru test scris), PTEA 50, Parola 7, Finalizarea nivelului 3 de limba engleză cu... [-]

Pathway universitare în informatică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Informatică te va pregăti să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Informatică te va pregăti să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

35 program de gradul de credit16 ore de credit se aplică de la Pathway19 ore de credit rămase la un grad

1 Semestrul:... [-]


Pathway universitare în ingineria calculatoarelor - Arhitectura calculatoarelor / Sisteme embedded

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În cadrul programului CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor - Arhitectura Calculatoarelor / Sistemele Embedded vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an de program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În cadrul programului CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor - Arhitectura Calculatoarelor / Sistemele Embedded vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an de program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit14 ore de credit se pot aplica de la Pathway16 ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway universitare în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Robotică: controlul robotului

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Robotica: Robot Control vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Robotica: Robot Control vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de creditSe pot aplica 12-13 ore de credit de la Pathway17-18 ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway universitare în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Robotică: Vision

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Inginerie Calculatoare sau Inginerie Electrică - Robotica vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an de program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Inginerie Calculatoare sau Inginerie Electrică - Robotica vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an de program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de creditSe pot aplica 12-13 ore de credit de la Pathway17-18 ore de credit rămase spre un grad... [-]

Pathway universitare în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică Domenii suplimentare de studiu

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Domenii suplimentare de studiu vă va pregăti să intrați în al doilea an de program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în ingineria calculatoarelor sau în ingineria electrică - Domenii suplimentare de studiu vă va pregăti să intrați în al doilea an de program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit14 ore de credit se pot aplica de la Pathway16 ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway universitare în inginerie electrică - dispozitive și procesare semiconductoare

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În cadrul programului CSU's Graduate Pathway în inginerie electrică - dispozitive și procesare semiconductoare vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În cadrul programului CSU's Graduate Pathway în inginerie electrică - dispozitive și procesare semiconductoare vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit10 ore de credit se pot aplica de la Pathway20 de ore de credit rămase către un grad... [-]

Pathway universitare în inginerie electrică - sisteme de control

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în inginerie electrică - sisteme de control vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în inginerie electrică - sisteme de control vă va pregăti pentru a intra în cel de-al doilea an al unui program de masterat de la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de credit14 ore de credit se pot aplica de la Pathway16 ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway universitare în matematică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în matematică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în matematică vă va pregăti să intrați în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 programe de gradul de creditDurata de creditare este de 27-33 de ore de la Pathway87-93 credite rămase spre un grad... [-]

Pathway universitară în ingineria calculatoarelor - computere de înaltă performanță

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

În programul CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor - Calculul de înaltă performanță te pregătește să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

În programul CSU's Graduate Pathway în Ingineria Calculatoarelor - Calculul de înaltă performanță te pregătește să intri în al doilea an al unui program de masterat la Colorado State University . După finalizarea cu succes a programului Graduate Pathway și îndeplinirea cerințelor universitare pentru admiterea absolventului, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii postuniversitare la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO Graduate Pathway la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

30 program de gradul de creditSe pot aplica 13-14 ore de credit de la Pathway16-17 ore de credit rămase la un grad... [-]

Pathway Universitar

Anul 1 în științe internaționale

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul Internațional One în Științe vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul Internațional One în Științe vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 programe de gradul de credit26-32 ore de credit se aplică de la Pathway88-94 de credite rămase spre un grad... [-]

Anul internațional 1 în limbile, literatura și cultura - franceză sau spaniolă

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul Internațional 1 în limbi, literatură și cultură vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de program de licență la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul Internațional 1 în limbi, literatură și cultură vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor de program de licență la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

120 program de credit oră8-32 ore de credit se aplică de la Pathway88-112 de credite rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 18.510 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Acest program duce la următoarele programe de licență la Colorado State University în cadrul Departamentului de Limbi străine și Literaturi: spaniolă, BA sau franceză, BA.Opțiuni curs:1-Semestrul PathwayPathway 2 semestrePathway 3 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu; 2.3 AAP.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 16 ani și mai mult.... [-]

Anul internațional 1 în matematică

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul International de Matematica va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul International de Matematica va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 programe de gradul de credit13-33 ore de credit se aplică de la Pathway87-107 de credite rămase spre un grad

1 Semestrul:... [-]


Anul Internațional One în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul International One in Administrarea Afacerilor va va pregati sa va introduceti urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul International One in Administrarea Afacerilor va va pregati sa va introduceti urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 program de credit oră30-32 ore de credit se aplică de la Pathway88-90 de credite rămase spre un grad... [-]

Anul Internațional One în Studii Generale

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul Internațional One în Studii Generale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul Internațional One în Studii Generale vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 program de credit oră29-35 de ore de credit se aplică de la Pathway85-91 de credite rămase spre un grad... [-]

Anul internațional în dans

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul International One in Dance te va pregati pentru a intra in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul International One in Dance te va pregati pentru a intra in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 programe de gradul de credit30-34 ore de credit se aplică de la Pathway86-90 credite rămase spre un grad

1 Semestrul:

120 programe de gradul de credit15-17 ore de credit se aplică de la Pathway103-105 credite rămase spre un gradCaracteristicile cursuluiÎncepeți să obțineți credite pentru gradul dvs., chiar dacă nu îndepliniți cerințele academice și engleze pentru intrarea directă.Primiți sprijin suplimentar pentru a vă deplasa cu succes în primul an la o universitate din SUA.Absolvent în același timp cu studenții interni.Dimensiunile mai mici ale claselor vă permit să petreceți mai mult timp cu profesorii.Dezvolte cunoștințele și aptitudinile pentru gradul dumneavoastră prin intermediul ales Pathway .Cursuri de bazăDurata cursului: 1-3 SemestreData începerii: 2019: ianuarie, mai, august; 2020: ianuarie, maiTaxe: de la 18.510 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Acest program duce la o diplomă de licență în Dance de la Colorado State University .Opțiuni curs:1-Semestrul PathwayPathway 2 semestrePathway 3 semestreCerințe de intrareCerințe academice: Diplomă de liceu; 2.3 AAP. Auditii necesare.Cerințe de limba engleză: De la IELTS 5.0 sau TOEFL 50 sau echivalentCerințe de vârstă: 16 ani... [-]

Anul I în Informatică

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul Internațional One în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul Internațional One în Informatică vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 programe de gradul de creditSe aplică 26-30 de ore de credit de la Pathway90-94 de credite rămase spre un grad... [-]

Anul I în inginerie

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul Internațional One în Inginerie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul Internațional One în Inginerie vă va pregăti pentru a vă înscrie semestrul următor al unui program de licență la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

125-159 programe de gradul de credit18-22 ore de credit se aplică de la Pathway103-141 de credite rămase la un grad... [-]

Anul I în științele agricole

Campus Cu normă întreagă 1 - 3 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Anul International One in Stiinte Agricole va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University . După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie. [+]

Anul International One in Stiinte Agricole va va pregati sa intrati in urmatorul semestru al unui program de licenta la Colorado State University .

După finalizarea cu succes a Anului International One și îndeplinirea cerințelor universitare de admitere universitare, puteți să vă înscrieți semestrul următor de studii universitare de licență la Colorado State University . Această tranziție de la un program INTO International One One la un program de studii universitare se numește progresie.

Componente de program de diplomă

2-Semestrul:

120 program de credit oră25-32 ore de credit se aplică de la Pathway88-95 de credite rămase spre un grad

1 Semestrul:... [-]


Programul de transfer de licență

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Statele Unite ale Americii Fort Collins

Dacă ați terminat deja cursuri de nivel colegial sau universitar și doriți să vă transferați la Colorado State University , Programul nostru de transfer de licență pentru un semestru (UTP) este pentru dvs. Veți primi o estimare a creditelor transferabile către gradul dvs. înainte de a începe programul. [+]

Dacă ați terminat deja cursuri de nivel colegial sau universitar și doriți să vă transferați la Colorado State University , Programul nostru de transfer de licență pentru un semestru (UTP) este pentru dvs. Veți primi o estimare a creditelor transferabile către gradul dvs. înainte de a începe programul.

Componente de program de diplomă

1 Semestrul:

120-159 program de credit8-17 ore de credit se aplică de la UTPCreditele rămase într-o anumită măsură depind de creditele de transfer aplicateCaracteristicile cursuluiTransferați credite de la colegiu sau de la clasele universitare la gradul dvs.Un curriculum personalizat al cursurilor universitare de credite.Progrese garantate la orice program de licență după finalizarea cu succes a UTP la Universitatea George Mason, Universitatea Drew, Colorado State University sau Oregon State University.Consilierea academică pe tot parcursul programului, inclusiv consilierii de progres și de succes.Burse de studiu între 1.000 - 15.000 $ acordate anual studenților calificați. Contactați reprezentantul dvs. INTO pentru detalii.Cursuri de bazăDurata cursului: 1 SemestruData începerii: 2019: ianuarie, august; 2020: ianuarieTaxe: de la 18.420 dolariClasa ore: 12-16 ore pe săptămânăDimensiunea clasei: 14Premiul: Acest program Pathway duce la o varietate de diplome de licență de la Colorado State University .Opțiuni de curs: Pathway 1 semestru. Acest International Year One 1 semestru Pathway durează de șase luni și este proiectat pentru studenții care au deja un nivel mai ridicat de limba engleză.Cerințe de intrareCerințe academice: Minimum 30 de credite colegiu / universitare Minimum colegiu / universitate GPA de 2,5Cerințe de limba engleză: TOEFL iBT 75-79, IELTS 6.0-6.5, PTEA 50-53, Finalizarea limbii academice de nivel... [-]

Contactează

INTO Colorado State University

Adresă, linia 1 Colorado State University Office of Admissions 1062 Campus Delivery
80523 Fort Collins, Colorado, Statele Unite ale Americii
website https://www.intostudy.com/en-gb/universities/colorado-state-university