Citește Descrierea Oficială

International Pac Colegiul Mid profită de poziția sa strategică în Pacific, unde se întâlnește Est Vest, și invită persoanele cu diferite perspective culturale în sala de clasă pentru discuții. Ca atare, programe IMPAC scop îmbunătățirea nu numai abilitățile de comunicare necesare, dar, de asemenea încrederea de a le utiliza în mod corespunzător în mediul profesional, academic și sociale. Mai mult decât atât, IMPAC se axează pe dezvoltarea abilităților de comunicare cross-culturale. Pentru a realiza acest lucru, IMPAC oferă clase mici și un curriculum atent coordonate, care este comunicativ, realist, interactive si practice. IMPAC se angajeaza sa excelenta și stabilește standarde ridicate pentru studenții săi.

IMPAC pe scurt

IMPAC, înființată în 1991, oferă cursuri de limbă engleză intensiv la un grup divers de care învață limbi străine în următoarele domenii:

Intensiv engleză Proficiency Programul-IEPP (vize Student, 12 săptămâni ~) Intensiv engleză Conversație Programul-IECP (Turiștii, Programul Visa Waiver, rezidenți, 1 săptămână ~) Lecții private (program flexibil) Programul Special English (Proiectat personalizat Programul engleză, flexibil)

Motive de top pentru a studia la IMPAC

Peste 20 de ani în afaceri Acreditat de CEA, Comisiei privind engleză Limbă de acreditare Instrucțiuni engleză de calitate superioara, cu instructori experimentați, angajarea Valoarea excelent / de școlarizare la prețuri accesibile Locație convenabilă, lângă linii de autobuz și Ala Moana Center (mall) Numai în limba engleză politica Personalul vesel și amabil Universitatea Programul Podul *

  • IMPAC oferă o cale / opțiune pentru studenții care doresc să intre la facultate și / sau universități din Hawaii. În prezent, IMPAC a încheiat un acord cu Kapiolani Community College (KCC), la Universitatea din Hawaii școală sistem, la finalizarea cu succes a nivel avansat. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Misiune școală

Misiunea de International Pac College Mid este de a oferi studenților săi, cu o bază solidă de limba engleză competențe de comunicare și academice ca a doua limbă, împreună cu abilități trans-culturale pentru a satisface nevoile diverse ale elevilor săi pentru a avea succes pe piața globală de astăzi.

IMPAC se angajează să:

Oferi instruire de sunet folosind metode variate pentru a satisface nevoile de studenții săi. A oferi o experiență educațională provocatoare, care încurajează studii și continuarea integrării în comunitatea globală. Menține o atmosferă plăcută în sala de clasă pentru a promova motivația elevilor. Promovarea înțelegerea multiculturală prin activități culturale.

Lecții particulare

IMPAC organizează lecții particulare pentru cei care doresc să aibă lecții unu-la-unu la un program flexibil de timp. Programarea este flexibil în funcție de disponibilitatea instructorului de. Lectii private sunt de $ de 40 / ora. Lecții semi-privat sunt de asemenea disponibile la cerere.

Programe speciale

Aceste programe sunt concepute pentru a se potrivi grupuri de diferite dimensiuni si de varsta, pentru o perioadă de până la trei luni. Aceste programe personalizate includerea curriculum specializat concentrându-se pe nevoile și interesele elevilor. Pentru taxele și programul, va rugam sa contactati biroul de admitere la info@impachawaii.edu.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

International Mid Pac College (IMPAC)

Programul Conversație engleza intensiv (IECP) este un program de șase nivel conceput pentru a găzdui turiști, Programul Visa Waiver, alți deținători de vize non-imigrant ... [+]

IECP (Tourist, Visa Waiver, locuitorii, 1 săptămâna ~)

Intensiv Programul Conversație English (IECP) este un program de șase nivel conceput pentru a găzdui turiști, Programul Visa Waiver, alți deținători de vize non-imigrant și rezidenți care doresc să studieze pe baza part-time (cu normă întreagă sau, în funcție de vizele lor). Acest program este pentru cei care ar dori să își îmbunătățească abilitățile de limba engleza necesare pentru comunicarea în diferite situații sociale, culturale și de supraviețuire.

Perioadă Școlarizare (toate integrate aptitudini + 1 Supliment de golf (15 ore pe săptămână) Școlarizare 2 integrat abilitățil... [-]
Statele Unite ale Americii Honolulu
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
International Mid Pac College (IMPAC)

Programul Proficiency engleza intensiv (IEPP) este un program de șase nivel conceput pentru a găzdui studenți pe termen lung care studiază timp de trei luni sau mai mult ... [+]

IEPP (Student Visa, 12 săptămâni ~)

Programul Proficiency engleza intensiv (IEPP) este un program de șase nivel conceput pentru a găzdui studenți pe termen lung care studiază timp de trei luni sau mai mult (necesită F1 Student Visa). Acest program este pentru cei care anticipa intră un curs regulat de studiu la nivel de colegiu sau pentru cei care ar dori să obțină o înțelegere mai profundă a limbii engleze.

Perioadă Taxele de studiu (include taxa de) Plată în avans Reducere 1 termen (12 săptămâni) $ 1950 * N / A 2 termeni (24 săptămâni) $ 3900 * $ 3315 (15% off) 4 termeni (48 săptămâni) $ 7800 * $ 6240 (20% off) CURS COMPETENTA ... [-]
Statele Unite ale Americii Honolulu
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Part time
1 - 3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză