International Mid Pac College (IMPAC)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International Pac Colegiul Mid profită de poziția sa strategică în Pacific, unde se întâlnește Est Vest, și invită persoanele cu diferite perspective culturale în sala de clasă pentru discuții. Ca atare, programe IMPAC scop îmbunătățirea nu numai abilitățile de comunicare necesare, dar, de asemenea încrederea de a le utiliza în mod corespunzător în mediul profesional, academic și sociale. Mai mult decât atât, IMPAC se axează pe dezvoltarea abilităților de comunicare cross-culturale. Pentru a realiza acest lucru, IMPAC oferă clase mici și un curriculum atent coordonate, care este comunicativ, realist, interactive si practice. IMPAC se angajeaza sa excelenta și stabilește standarde ridicate pentru studenții săi.

IMPAC pe scurt

IMPAC, înființată în 1991, oferă cursuri de limbă engleză intensiv la un grup divers de care învață limbi străine în următoarele domenii:

Intensiv engleză Proficiency Programul-IEPP (vize Student, 12 săptămâni ~) Intensiv engleză Conversație Programul-IECP (Turiștii, Programul Visa Waiver, rezidenți, 1 săptămână ~) Lecții private (program flexibil) Programul Special English (Proiectat personalizat Programul engleză, flexibil)

Motive de top pentru a studia la IMPAC

Peste 20 de ani în afaceri Acreditat de CEA, Comisiei privind engleză Limbă de acreditare Instrucțiuni engleză de calitate superioara, cu instructori experimentați, angajarea Valoarea excelent / de școlarizare la prețuri accesibile Locație convenabilă, lângă linii de autobuz și Ala Moana Center (mall) Numai în limba engleză politica Personalul vesel și amabil Universitatea Programul Podul *

  • IMPAC oferă o cale / opțiune pentru studenții care doresc să intre la facultate și / sau universități din Hawaii. În prezent, IMPAC a încheiat un acord cu Kapiolani Community College (KCC), la Universitatea din Hawaii școală sistem, la finalizarea cu succes a nivel avansat. Pentru mai multe detalii, va rugam sa vizitati site-ul nostru.

Misiune școală

Misiunea de International Pac College Mid este de a oferi studenților săi, cu o bază solidă de limba engleză competențe de comunicare și academice ca a doua limbă, împreună cu abilități trans-culturale pentru a satisface nevoile diverse ale elevilor săi pentru a avea succes pe piața globală de astăzi.

IMPAC se angajează să:

Oferi instruire de sunet folosind metode variate pentru a satisface nevoile de studenții săi. A oferi o experiență educațională provocatoare, care încurajează studii și continuarea integrării în comunitatea globală. Menține o atmosferă plăcută în sala de clasă pentru a promova motivația elevilor. Promovarea înțelegerea multiculturală prin activități culturale.

Lecții particulare

IMPAC organizează lecții particulare pentru cei care doresc să aibă lecții unu-la-unu la un program flexibil de timp. Programarea este flexibil în funcție de disponibilitatea instructorului de. Lectii private sunt de $ de 40 / ora. Lecții semi-privat sunt de asemenea disponibile la cerere.

Programe speciale

Aceste programe sunt concepute pentru a se potrivi grupuri de diferite dimensiuni si de varsta, pentru o perioadă de până la trei luni. Aceste programe personalizate includerea curriculum specializat concentrându-se pe nevoile și interesele elevilor. Pentru taxele și programul, va rugam sa contactati biroul de admitere la info@impachawaii.edu.

Locații

Honolulu

International Mid Pac College

Address
1311 Kapiolani Blvd.,
Honolulu,

96814 Honolulu, Hawaii, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 808-593-9388