Institute For Field Research

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institute For Field Research ( IFR ), care funcționează ca o organizație academică independentă, nonprofit, ne-a permis să dărâmăm barierele instituționale tradiționale și să oferim școli de teren studenților, indiferent de universitatea în care se înscriu. Lucrând cu cercetători de renume din instituții academice din întreaga lume, institutul oferă programe științifice bazate pe dovezi într-o gamă largă de discipline, asigurând în același timp excelența în cercetare și predare. Studenții nu se mai limitează la expertiza membrilor facultății la instituția lor de origine, iar anchetatorii principali pot recruta cei mai buni studenți din întreaga lume.

Institutul oferă un model unic pentru a asigura excelența în școlile noastre de teren. Fiecare program este evaluat anual de către colegii noștri academici . Proiectele școlii de teren sunt evaluate atât pe meritul cercetării active, cât și pe angajamentul față de pedagogie. Această investiție în controlul calității produce programe excepționale și de încredere care produc cercetări remarcabile și studenți remarcabili.

Locații

Los Angeles

Address
Overland Avenue,2999
90064 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: