IES Abroad

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O forță foarte încărcată care vă va mișca lumea.

Tot ce facem este despre IES în străinătate student. Echipa noastră de profesioniști profund pasionați de studii în străinătate crede în crearea de aventuri educaționale o dată pe parcursul vieții care depășesc așteptările. Scopul nostru este de a stârni lumea în jur de 6.000 de studenți în străinătate în fiecare an.

De la sediul nostru din Chicago până la programele noastre de peste 125 de studenți din străinătate în peste 30 de locații globale din întreaga lume, creăm experiențe culturale autentice la nivel mondial și experiențe culturale care afirmă viața. Lucrăm la IES în străinătate deoarece credem că fiecare elev ar trebui să aibă posibilitatea să plece în străinătate - mai ales într-un mediu academic și cultural distractiv, sigur și superior.

Noi credem atât de puternic în puterea programului nostru, că recrutăm în mod activ studenți din diverse populații și oferim anual peste 4 milioane de dolari în burse. Suntem mândri că studenții noștri sunt la fel de diversi și excitabili ca și țările în care studiază.

Cine suntem

Institutul pentru Educația Internațională a Studenților ("IES în Străinătate") Reprezintă un consorțiu de peste 235 de colegii și universități din SUA. Ca o organizație non-profit 501 (c) (3), IES Abroad are un consiliu de conducere al tuturor voluntarilor și un sistem extins de guvernanță academică, care include 5 comitete reprezentând reprezentarea democratică a consorțiului IES Abroad.

De la înființarea sa în 1950, peste 100.000 de studenți au participat la programe internaționale IES în străinătate în străinătate. IES Abroad operează peste 120 de programe în peste 30 de locații din Europa, Africa, Asia, America de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Cu 6.000 de studenți înscriși în programele IES Abroad în fiecare an, IES Abroad este cel mai mare furnizor de studii din străinătate din Statele Unite și un lider inovator în domeniul studiilor în străinătate.

studiu

Misiunea noastră

IES în străinătate le educă pe elevi să devină lideri mondiali prin programe de studii preșcolare în străinătate și programe de stagii, care oferă studenților din întreaga lume oportunități de învățare experiențiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate academică.

Viziunea noastra

Viziunea noastră pentru viitor rămâne legată de programul inițial IES Abroad în 1950 ... o lume plină de lideri intercultural competenți care au atât înțelegerea și abilitățile necesare pentru a naviga în mod eficient, uman și pozitiv în diferite culturi, în politică, educație, afaceri , Sau sectorul non-profit.

Filozofia noastră

Ne angajăm să plasăm mai întâi interesele studenților noștri, să oferim programe universitare superioare și să oferim servicii excelente studenților și partenerilor noștri educaționali din întreaga lume. Acestea sunt prioritățile noastre cele mai înalte.

Credem că transparența, cele mai bune practici și menținerea integrității principiilor noastre de afaceri sunt în interesul studenților noștri, al partenerilor noștri universitari și al organizației noastre. Structura de guvernanță a IES din străinătate dispune de un sistem de supraveghere caracterizat de controale și echilibre ale membrilor consorțiului și ale terților.

student

Ceea ce oferim

Un pașaport pentru cetățenia globală.

IES în străinătate creează o călătorie - o provocare captivantă a cadrelor universitare și a imersiei culturale - o experiență educațională globală de neegalat. Facultatea noastră de clasă mondială și cursuri exigente și relevante se angajează și inspiră pe elevi în timp ce descoperă căi neașteptate de învățare atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă.

În curând, studenții noștri se găsesc la intersecția dintre competența lingvistică și comunicarea interculturală în timp ce învață să navigheze în lume ca cetățeni globali din secolul 21. Iată cum procedăm:

 • Mai mult de 125 de programe academice
 • Programe în 30 de orașe și 21 de țări
 • O rețea de 600+ ambasadori care s-au oferit voluntar să răspundă la întrebări
 • Mai mult de 1200 de cursuri IES în străinătate predate de facultate internațională calificată
 • Transferul de credite, bazat pe programe deja aprobate de școlile de origine ale studenților sau prin programe acreditate de către Școala de Înregistrare a IES din străinătate, Universitatea din Rochester
 • Opțiunile de locuit asigurate și verificate de IES în străinătate, inclusiv case de oaspeți, săli de ședere cu studenți universitari locali și / sau apartamente (adesea cu un asistent rezident local)
 • Mai mult de 4 milioane de dolari în bursele IES din străinătate și ajutorul disponibil
 • Opțiunea de a urma cursuri la una dintre universitățile noastre internaționale partenere alături de studenții locali
 • Consiliere personală pentru asistență cu întrebări, preocupări și procese înainte de plecare
 • Asistență în procesul de solicitare a vizelor
 • Servicii complete de sănătate și siguranță, care includ:
  • 24/7 asistență personală la fața locului în fiecare locație pentru a răspunde nevoilor imediate de sănătate și siguranță ale studenților
  • Asigurări de sănătate internaționale în scopuri de urgență
  • Decanul studenților americani și personalul de sprijin care stabilesc și supraveghează protocolul de sănătate și securitate, consultă Centrele IES din străinătate pentru a menține standarde înalte de siguranță și a servi drept contact de urgență
  • Un plan de politică internațională pentru gestionarea crizelor și proceduri de urgență în toate locațiile pentru evacuare în caz de dezastru natural, tulburări politice sau acțiuni teroriste.
 • Resurse cuprinzătoare de pre-participare, inclusiv informații culturale și academice
 • Acces la Moodle, un mediu de învățare online care angajează studenții în afara sălii de clasă
 • Suport familial, inclusiv ghidul de familie IES din străinătate
 • Personalul experimentat și dedicat local la fața locului
 • Mesele, în funcție de alegerea casei
 • Stagii și destinații de plasare în domenii precum: Artă / Teatru, Afaceri, Educație, Guvern / Politică, Drept, Științe / Programe de sănătate, Organizații sociale / ONG
 • Învățarea serviciilor și oportunitățile de voluntariat la diferite organizații caritabile locale, naționale și internaționale în domenii precum: bunăstarea animalelor, dezvoltarea comunității, dezvoltarea economică, educația, sănătatea, drepturile omului etc.
 • O orientare cuprinzătoare și o programare de reintrare, care se axează pe ajustarea culturală, stabilirea obiectivelor și realizările și pregătirea pentru întoarcerea acasă
 • Acces la excursii organizate și evenimente culturale
 • Transcriere
 • Accesați rețeaua noastră de absolvenți de peste 100 000 de membri și buletinul informativ Exchange de două ori pe an
Această școală oferă programe în:
 • Engleză

Vedea Summer courses » Vezi cursuri » Vedea Health Cursuri »

Programe

Această școală oferă și:

Cursuri

Amsterdam - Afaceri

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre January 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Având o poziție centrală în Europa și statutul de membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană, Olanda este locul perfect pentru a studia în străinătate și a înțelege nu doar afacerile și economia din Olanda, ci și în întreaga Europă - partenerii săi comerciali importanți sunt Germania, Belgia , Franța și Regatul Unit. [+]

De ce Amsterdam?

Imaginați-vă studierea afacerilor internaționale și a economiei globale în frumosul Amsterdam, unul dintre orașele de vârf ale Europei pentru afaceri și o politică socială și economică progresivă. Este, de asemenea, un centru pentru antreprenoriat și start-up-uri. Având o poziție centrală în Europa și statutul de membru cu drepturi depline în Uniunea Europeană, Olanda este locul perfect pentru a studia în străinătate și a înțelege nu doar afacerile și economia din Olanda, ci și în întreaga Europă - partenerii săi comerciali importanți sunt Germania, Belgia , Franța și Regatul Unit.

Ce veți studia

Prin înscrierea în acest program, veți avea ocazia unică de a alege dintr-o mare varietate de cursuri de afaceri și economie la Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Situat în cartierul de afaceri din Amsterdam, Scoala de Economie... [-]


Amsterdam - Drept

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Vă gândiți să frecventați școala de drept după absolvire - nu ar fi de folos să vedeți ce școală de drept este înainte de a pleca și să vă dați seama de ce tip de carieră juridică căutați? Acest program vă oferă această oportunitate. Aflați mai multe despre legislația comparativă într-un context internațional în timp ce studiați în străinătate împreună cu noi în Olanda, unde studenții locali își încep studiile de licență la nivel de licență. [+]

Prezentare generală

Vă gândiți să frecventați școala de drept după absolvire - nu ar fi de folos să vedeți ce școală de drept este înainte de a pleca și să vă dați seama de ce tip de carieră juridică căutați? Acest program vă oferă această oportunitate. Aflați mai multe despre legislația comparativă într-un context internațional în timp ce studiați în străinătate împreună cu noi în Olanda, unde studenții locali își încep studiile de licență la nivel de licență.

Înscriindu-vă în acest program, adăugați experiența dreptului internațional și a criminologiei la transcrierea dvs. - un punct de discuție excelent atunci când faceți interviuri pentru școala de drept sau pentru primul loc de muncă. Înscrieți-vă într-un curs IES Abroad - un curs de bază despre lege, și trei până la patru cursuri legate de lege sau criminologie la renumitul Vrije Universiteit Amsterdam (VU). Cu studenții olandezi și internaționali ca și colegii tăi pe misiuni precum sesizări de caz și tribunal, câștigi o perspectivă internațională valoroasă, care vine numai cu studiile în străinătate.... [-]


Amsterdam - Psihologie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Vă imaginați într-o conferință de bio-laborator sau de psihologie. Acum te uiți în jurul tău - ești înconjurat de studenți olandezi și străini. Sala de clasă nu se află într-una dintre clădirile vechi familiare din campusul tău de origine; este situat într-unul dintre cele mai interesante orașe din Europa - Amsterdam - la o universitate de cercetare recunoscută la nivel internațional, Vrije Universiteit Amsterdam (VU). [+]

Prezentare generală

Vă imaginați într-o conferință de bio-laborator sau de psihologie. Acum te uiți în jurul tău - ești înconjurat de studenți olandezi și străini. Sala de clasă nu se află într-una dintre clădirile vechi familiare din campusul tău de origine; este situat într-unul dintre cele mai interesante orașe din Europa - Amsterdam - la o universitate de cercetare recunoscută la nivel internațional, Vrije Universiteit Amsterdam (VU).

Cu ofertele sale puternice de curs în psihologie și științe, veți găsi cursuri predate în limba engleză la UV pentru a vă aplica la major, de la biologie celulară experimentală la istoria și filozofia psihologiei. Puteți să vă aruncați adânc în majoritatea dvs., dar aveți și posibilitatea de a vă extinde studiile cu opțiunile cursului IES Abroad , cum ar fi ofertele în limba și cultura olandeză, sexualitatea și sexul, studioul și istoria artei.... [-]


Amsterdam - Științe sociale

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul nostru de studiu din Amsterdam profită de oraș

[+]

Prezentare generală

Ești dornic să te uiți la lumea privată și la tine însuți? Lăsați Amsterdamul să vă redefiniți perspectiva. Acest oraș progresist este cunoscut pentru contribuțiile sale de vârf la artă, afaceri, politică și politică socială și pentru importanța sa în istoria Europei și a lumii.

Programul nostru de studiu din Amsterdam profită de echilibrul unic al istoriei și al culturii contemporane a orașului și vă permite să vă structurați studiile la prestigiosul Universiteit van Amsterdam (UvA) și la Centrul IES Abroad .

Cu un accent puternic pe internaționalism, UvA oferă o gamă largă de cursuri pe care să vă înscrieți, incluzând Diversitatea Conflictelor și Culturii, Globalizarea și Relațiile Internaționale și Sociologia. De asemenea, puteți alege din ofertele cursului IES Abroad , în artă studiată, în limba olandeză, în cercetare și în alte discipline.... [-]


Auckland Direct Enrollment - Universitatea din Auckland

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Noua Zeelandă Auckland

Programul nostru de studii în străinătate din Auckland vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct la Universitatea din Auckland, o universitate de cercetare de prestigiu care are cursuri în peste 150 de discipline. [+]

Prezentare generală

Studiul privind calitatea vieții Mercer din 2015 a clasat pe locul trei în Auckland calitatea vieții. Cu vulcani frumoși și fluxuri de lavă, un amestec dinamic de influențe europene, asiatice și Pacific, rezidenți prietenoși și priveliști de coastă uluitoare, veți cădea pentru farmecul unic al orașului Auckland.

Programul nostru de studii în străinătate din Auckland vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct la Universitatea din Auckland, o universitate de cercetare de prestigiu care are cursuri în peste 150 de discipline. Universitatea are o multitudine de opțiuni în studiile Māori și are un marae (teren sacru Māori) în campus, care indică diversitatea Auckland și patrimoniul Māori din Noua Zeelandă. Auckland va fi clasa ta. Vizitați Muzeul Memorial de Război din Auckland pentru a explora colecțiile sale din istoria naturală și umană. Aflați despre geografia diversă a orașului Auckland de la câmpul vulcanic Auckland la izmutul pe care se află Auckland. Tot ceea ce faceți și vedeți face parte din educația voastră internațională.... [-]


Auckland Summer Direct Enrollment – University of Auckland Film Production

Campus Cu normă întreagă 1 lună June 2019 Noua Zeelandă Auckland

[+]

Descoperă din prima manieră ce atrage industria globală de film în Noua Zeelandă și creează propriul episod de drame scurte. Structurat în jurul unui proces practic de producție, bazat pe practica industriei profesionale de televiziune, acest program este o experiență practică, concepută pentru a vă pune la dispoziție instrumentele de care aveți nevoie pentru a vă lansa cariera în industria cinematografică, televizată și digitală. Datorită dimensiunii mici și a naturii intensive a programului, admiterea este foarte selectivă.

Academicienii

Misiunea IES în străinătate este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. De aceea am colaborat cu Universitatea din Auckland.... [-]


Barcelona - Arte liberale

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre September 2019 Spania Barcelona

Există o mare varietate de cursuri IES Abroad disponibile, predate în principal în limba engleză de către facultatea noastră de clasă mondială. Sunteți grupați în niveluri de competență lingvistică pentru a vă concentra pe opțiunile de înscriere la curs. Acest lucru oferă, de asemenea, un sentiment de comunitate cu colegii dvs. și vă provoacă să maximizați învățarea. [+]

Prezentare generală

Bucurați-vă de ochii pe multe atracții ale Barcelonei! Admirați arhitectura modernistă uimitoare a bisericii Sagrada Familia a lui Antoni Gaudi, plimbați-vă prin parcul Güell capricios, cumpărați piețele și vânzătorii de stradă din Las Ramblas, vizitați frumoasele plaje - ar trebui să continuăm? Puteți să vă simțiți aici.

Există o mare varietate de cursuri IES Abroad disponibile, predate în principal în limba engleză de către facultatea noastră de clasă mondială. Sunteți grupați în niveluri de competență lingvistică pentru a vă concentra pe opțiunile de înscriere la curs. Acest lucru oferă, de asemenea, un sentiment de comunitate cu colegii dvs. și vă provoacă să maximizați învățarea.... [-]


Barcelona - Arts & Culture

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre September 2019 Spania Barcelona + 1 mai mult

[+]

De ce Barcelona?

Inovatoare.

Barcelona va fi clasa ta.

Îmbunătățiți ceea ce învățați în sala de clasă și adăugați experiența internațională de lucru la CV-ul dvs. prin participarea la un stagiu de stagiu sau la un loc de învățare de acțiuni / servicii sociale și un seminar însoțitor.

Inovatoare.

Barcelona va fi clasa ta.

Îmbunătățiți ceea ce învățați în sala de clasă și adăugați experiența internațională de lucru la CV-ul dvs. prin participarea la un stagiu de stagiu sau la un loc de învățare de acțiuni / servicii sociale și un seminar însoțitor.

... [-]

Barcelona - Full-Time Semestrul Internship

Campus Cu normă întreagă 3 luni September 2019 Spania Barcelona

Programul nostru de stagii de 12 săptămâni din Barcelona garantează plasarea unui stagiu neremunerat, pentru credite, de 30-40 de ore pe săptămână în domeniul pe care îl alegeți. Dezvoltați-vă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și de a obține o experiență reală de muncă care să vă lanseze cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Obțineți un start în cariera dvs. prin dobândirea de experiență de muncă internațională cu un stagiu de semestru în Barcelona, ​​centrul economic și cultural al Peninsulei Iberice. Barcelona este un jucător important în multe industrii, inclusiv comerțul, educația, startupurile tehnologice, divertismentul, mass-media și moda. Există, de asemenea, oportunități excelente în organizațiile internaționale nonprofit de asistență medicală și în arte. Construiți o rețea globală de contacte profesionale, luând în același timp tot ce are acest oraș frumos spaniol situat între marea albastră strălucitoare și munții maiestuoși.

... [-]

Barcelona - Științe politice

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre September 2019 Spania Barcelona + 1 mai mult

În acest program, puteți lua cursuri într-o gamă largă de subiecte, inclusiv politică, regionalism, securitate internațională, afaceri internaționale și relații, și multe altele. [+]

De ce Barcelona?

Fiind cel mai internațional oraș din Spania, Barcelona este un loc important pentru relațiile internaționale, precum și pentru afaceri și comerț internațional. Datorită amestecului de limbă spaniolă, engleză, franceză și multe altele, are legături politice puternice cu restul Europei și dincolo de aceasta. Și prin amestecul său de culturi, Barcelona oferă ocazia neobișnuită de a vedea cum sunt interconectate opiniile regionale, naționale și internaționale.

Ce veți studia

În acest program, puteți lua cursuri într-o gamă largă de subiecte, inclusiv politică, regionalism, securitate internațională, afaceri internaționale și relații, și multe altele. Imaginați-vă că luați tot ceea ce Barcelona are de oferit în timp ce faceți cursuri interesante, cum ar fi Campania în Europa: de la propagandă la marketing politic sau economie globalizată... [-]


Barcelona – Journalism & Communications

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre September 2019 Spania Barcelona + 1 mai mult

[+]

Academicienii

În timp ce te afli în Barcelona, ​​primești 15-19 credite pe semestru. Scopul nostru este să vă asigurați că nevoile dvs. academice sunt îndeplinite. Puteți crea experiența dvs. academică prin selectarea din următoarele tipuri de cursuri:

Cursurile de limba spaniolă (necesare, 3-7 credite) sunt oferite la Centrul IES din străinătate. Aceste cursuri variază de la 100 la 400 de niveluri. Cursurile de studii de spațiu * (necesare, 3 credite) sunt oferite la Centrul IES Abroad în engleză și spaniolă într-o gamă largă de discipline. Stagiile (opțional, 3 credite) combină destinații de plasare bazate pe proiecte în organizarea evenimentelor, marketing și organizații non-profit cu un seminar necesar. Sunt disponibile destinații de plasare în limba engleză. O cunoaștere de bază a limbii spaniole este necesară pentru unii.) Aceste cursuri spaniole și englezești sunt disponibile la Universitat de Barcelona și Universitat Pompeu Fabra și într-o gamă largă de discipline. ... [-]

Berlin - Limba

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre March 2019 Germania Berlin

Special conceput pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în domeniul limbii germane, acest program se bazează pe bogata cultură și tradiții ale Berlinului pentru a vă conecta cursurile cu istoria vieții orașului. Cursurile IES Abroad sunt predate în limba germană de către facultatea locală, iar o varietate de opțiuni academice sunt disponibile la universitățile locale. [+]

Prezentare generală

În momentul în care plecați de pe avionul din Berlin, veți simți energia. Este un loc al ideilor noi, unde tehnologia durabilă și designul modern reprezintă un mod de viață, iar galeriile de artă se găsesc pe aproape fiecare colț. Dar nu uitați, acest oraș dinamic este, de asemenea, un centru al istoriei europene moderne - nu este egal pentru a lăsa amprenta asupra istoriei politice, sociale și culturale a secolului XX. Vă invităm să studiați la Berlin și să explorați unul dintre cele mai vibrante orașe ale lumii. Special conceput pentru a-ți îmbunătăți abilitățile în domeniul limbii germane, acest program se bazează pe bogata cultură și tradiții ale Berlinului pentru a vă conecta cursurile cu istoria vieții orașului.... [-]


Berlin - Mitropolit

Campus Cu normă întreagă 1 semestru September 2019 Germania Berlin

Folosind Berlin ca studiu de caz, acest program predat în limba engleză examinează problemele relevante pentru marile orașe de astăzi. Prin cursuri comparative și interdisciplinare studiați teme precum arhitectura, identitatea culturală, genul și politica sexuală, multiculturalismul, cultura populară și studiile urbane pentru a înțelege mai bine dezvoltarea orașului și a culturii sale. [+]

Prezentare generală

Plimbați-vă pe străzile din Berlin și, în jurul unui colț, veți vedea cladiri moderne care includ tehnologia durabilă durabilă. În jurul colțului următor, veți vedea galerii de artă, cafenele și magazine care străjuiesc străzi vechi de pietruite. Ca oraș construit și reconstruit în secolul trecut, Berlinul rămâne un oraș al contrastelor și al inovației. Veniți și studiați în străinătate la Berlin și experimentați energia și entuziasmul acestui oraș uimitor.

Folosind Berlin ca studiu de caz, acest program predat în limba engleză examinează problemele relevante pentru marile orașe de astăzi. Prin cursuri comparative și interdisciplinare studiați teme precum arhitectura, identitatea culturală, genul și politica sexuală, multiculturalismul, cultura populară și studiile urbane pentru a înțelege mai bine dezvoltarea orașului și a culturii sale.... [-]


Berlin - Studii de securitate

Campus Cu normă întreagă 14 săptămâni September 2019 Germania Berlin

Cursurile din acest program profită de poziția Berlinului în calitate de capital german și de poziția Germaniei ca stat de frunte în Uniunea Europeană. Cursurile predate în limba engleză compară și contracarează avantajele și dezavantajele frontierelor deschise ale Uniunii Europene, ale strategiilor de combatere a terorismului și ale provocărilor și avantajelor pe care migrația le aduce. [+]

Prezentare generală

12 credite. 12 săptămâni. $ 12.000.

Berlinul nostru - afacerile internaționale

Cursurile din acest program profită de poziția Berlinului în calitate de capital german și de poziția Germaniei ca stat de frunte în Uniunea Europeană. Cursurile predate în limba engleză compară și contracarează avantajele și dezavantajele frontierelor deschise ale Uniunii Europene, ale strategiilor de combatere a terorismului și ale provocărilor și avantajelor pe care migrația le aduce.

Berlinul va fi și clasa ta. Imaginați-vă că studiați provocările europene și globale cu care se confruntă Germania, apoi mergeți pe lângă rămășițele Zidului Berlinului, o amintire clară a trecutului turbulent al orașului. Sau rătăciți prin piața turcă în timp ce aflați despre migrație în Germania. Poți să faci poze explorând cartierele din Berlin, luând în arhitectura uimitoare și bucurându-se de doneri și currywurst? Acest lucru este de studiu în străinătate!... [-]


Buenos Aires - imersiune spaniolă avansată

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Argentina Buenos Aires

Proiectat special pentru studenții cu competență avansată în limba spaniolă, programul nostru vă permite să vă dezvoltați abilitățile lingvistice în timp ce vă cufundați în cultura Argentinei. În plus față de studiul limbii avansate la Centrul nostru din Buenos Aires, alegeți dintr-o varietate de cursuri IES Abroad , predate în limba spaniolă, care se concentrează pe următoarele domenii: [+]

Prezentare generală

Citiți, scrieți și vorbiți spaniolă bine - deci de ce nu vă duceți la nivelul următor? Trăiți și studiați în Buenos Aires, unde oamenii locali sunt deschiși și interesați să vorbească spaniolii cu dvs. și vă ajută să învățați limba, istoria și culturile.

Proiectat special pentru studenții cu competență avansată în limba spaniolă, programul nostru vă permite să vă dezvoltați abilitățile lingvistice în timp ce vă cufundați în cultura Argentinei. În plus față de studiul limbii avansate la Centrul nostru din Buenos Aires, alegeți dintr-o varietate de cursuri IES Abroad , predate în limba spaniolă, care se concentrează pe următoarele domenii:... [-]


Buenos Aires - Societățile Latinoamericane

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Argentina Buenos Aires

Deschis pentru studenții de toate nivelurile lingvistice, societățile latino-americane [+]

Prezentare generală

Dacă sunteți gata pentru o aventură urbană, Buenos Aires este orașul tău. Cu cartierele si cartierele nesfarsite pentru a explora, te vei pierde in atractiile si sunetele din Buenos Aires. Tango în timpul nopții, în timp ce învățați dansul popular al țării, participați la unul dintre multele jocuri de fotbal și răsfoiți scena de artă locală - toate acestea vă așteaptă ca un student în străinătate în Buenos Aires.

Deschis pentru studenții de toate nivelurile lingvistice, societățile latino-americane

Dacă aveți abilități lingvistice de nivel inițial sau intermediar, puteți alege dintr-o mare varietate de cursuri IES Abroad predate în limba engleză, în domenii precum Literatura, Istorie, Antropologie, Afaceri Internaționale și Științe Politice. Dacă aveți abilități avansate de limbă spaniolă, aveți opțiunea de a alege de la cursuri și cursuri predate în spaniolă în IES Abroad prin prestigiosul Pontificia Universidad Católica Argentina. De asemenea, puteți lua cursuri IES Abroad predate în limba engleză.... [-]


Cape Town - Health, Culture & Development

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 semestru January 2019 Africa de Sud Cape Town + 1 mai mult

[+]

De ce Africa de Sud?

Aceste cursuri vor include perspective comparative bazate pe exemple din Africa de Sud. Profesorii noștri de clasă mondială sporesc experiența dvs. academică și vă oferă noi perspective în fiecare zi în clasă.

În timp ce în Cape Town, veți lua 15-17 credite pe semestru; toate cursurile sunt în valoare de 3 credite, dacă nu se specifică altfel.

Viata de zi cu zi

O parte din ceea ce vă face să vă simțiți acasă la Cape Town face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă simțiți în siguranță și îngrijiți. Indiferent dacă este vorba despre un program de orientare care vă face să vă simțiți pregătiți, o locuință bine poziționată și confortabilă, sau excursii pe câmp și excursii de mers pe jos care vă duc la locurile de pe poteca bătută - suntem totul despre serviciile noastre de studenți.... [-]


Cape Town - Universitatea din Cape Town

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre July 2019 Africa de Sud Cape Town

Când studiați cu noi în Africa de Sud, vă veți înscrie la trei sau cinci cursuri la universitatea de cercetare din Africa de Sud, Universitatea din Cape Town (UCT), care se află într-o zonă suburbană plăcută, la 5 mile de centrul orașului. [+]

Prezentare generală

În Cape Town, fiecare zi va fi ca o carte de alegere-a-ta-aventură: imaginați-vă priveliști uluitoare de la vârful muntelui de masă, plimbându-vă la capul leului la apus, vizitarea plajelor - există chiar și o plajă cu pinguini!

Când studiați cu noi în Africa de Sud, vă veți înscrie la trei sau cinci cursuri la universitatea de cercetare din Africa de Sud, Universitatea din Cape Town (UCT), care se află într-o zonă suburbană plăcută, la 5 mile de centrul orașului. UCT este cea mai veche universitate din Africa de Sud și a suferit schimbări incredibile de la deschiderea sa, în special de la sfârșitul apartheidului, lucrând pentru a pune la dispoziția studenților calitatea superioară a educației indiferent de rasă. UCT este recunoscut oficial pentru punctele sale forte în studiile africane, biologie, botanică, afaceri, științe de mediu, istorie, matematică, inginerie, sociologie și antropologie.... [-]


Cursul de la Roma din ianuarie - de la Pontius Pilat la Teodosie: Apariția creștinismului

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni January 2019 Italia Rome

Examinează biserica creștină timpurie de rolul Pontius Pilate jucat în răstignirea lui Isus Hristos, la începutul și adoptarea creștinismului dinaintea Imperiului Roman în secolul al IV-lea. [+]

Prezentare generală

Roma, orașul veșnic, oferă o mare varietate de experiențe interesante pentru studenții din străinătate. Mai mult de 2500 de ani de istorie au format caracterul unic al orașului, iar mersul pe jos în Roma este o călătorie constantă de descoperire. În timp ce trecutul este inevitabil în Roma, orașul contemporan este o metropolă vibrantă și plină de viață, de 3 milioane de oameni. Acasă la Vatican, Roma oferă un cadru perfect pentru a studia biserica creștină timpurie.

Examinează biserica creștină timpurie de rolul Pontius Pilate jucat în răstignirea lui Isus Hristos, la începutul și adoptarea creștinismului dinaintea Imperiului Roman în secolul al IV-lea. Acasă la Vatican, Roma oferă un cadru perfect pentru a studia biserica creștină timpurie și a vizita multe dintre siturile arheologice asociate cu secolele creștine.... [-]


Dublin - Full-Time Semestrul Internship

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Irlanda Dublin

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Dublin este lider mondial în artă și antreprenoriat. Este, de asemenea, un important centru media și de editare cu oportunități excelente în afaceri, finanțe, comunicații, socializare și multe altele. Această lățime de capital a industriilor în creștere face un stagiu de semestru în Dublin experiența perfectă pentru o varietate de interese.

Faceți o plimbare pitorească, împrumutați de la Dublinbikes sau utilizați linia DART pentru a vă deplasa la stagiu. Pentru masa de prânz, bucurați-vă de un sandviș tradițional de carne de vită sau o tocană irlandeză.

Construiți o rețea globală de contacte profesionale în timp ce luați în tot ceea ce acest oraș uimitor are de oferit.... [-]


Dublin - Programul scriitorului

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

Indiferent dacă abordezi scrisul ca o vocație viitoare sau ca un loc de creație, cursurile noastre vă ajută să descoperiți și să explorați vocea și să vă perfecționați meseria. De la scrierea povestirii scurte și romanul grafic la comunicarea și scrierea digitală pentru ecran, cursurile noastre acoperă o mare varietate de stiluri și genuri. [+]

Prezentare generală

Liniile celebre ale WB Yeats, crearea "orașului universal" al lui James Joyce din Ulysses, scena teatrului Abbey, blogurile scriitorilor irlandezi din Irlanda au folosit cuvinte și imagini pentru a inspira, a informa, a convinge și a distra cititorii lor de secole. Pe măsură ce s-au mutat în era digitală, scriitorii au ajuns la audiențe mai largi și mai diverse prin platforme care nu existau nici măcar un deceniu în urmă.

Prin studiul autorilor irlandezi contemporani, precum și al celor din trecut, programul Writer's este conceput pentru a inspira și a provoca provocarea scriitorilor să-și ridice abilitățile la nivelul următor.

Indiferent dacă abordezi scrisul ca o vocație viitoare sau ca un loc de creație, cursurile noastre vă ajută să descoperiți și să explorați vocea și să vă perfecționați meseria. De la scrierea povestirii scurte și romanul grafic la comunicarea și scrierea digitală pentru ecran, cursurile noastre acoperă o mare varietate de stiluri și genuri. Alegeți dintr-o gamă de cursuri legate de scris, cursuri de studii irlandeze sau un stagiu de practică sau un serviciu de învățare pentru a vă crea programul de 15 credite.... [-]


Dublin - spirit antreprenorial

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

Antreprenoriatul nostru [+]

Prezentare generală

Există un motiv pentru care Dublin funcționează acum ca sediu european pentru companii precum Google, Facebook și Twitter. În ultimul deceniu, mediul pro-business al Irlandei a fost un incubator pentru întreprinderile nou înființate, în special în domeniul tehnologiei, iar reputația sa de centru tehnologic principal al Europei este bine stabilită.

Antreprenoriatul nostru

Dublin este centrul tehnologic al Europei pentru cele mai inovatoare companii din lume, cu 8 din primele 10 companii globale de informare, comunicare și tehnologie de aici. Google, Facebook, Zynga, PayPal, LinkedIn și Salesforce sunt bine stabilite și în ultimii ani, Dropbox, AirBnB, Malwarebytes, SurveyMonkey și Yelp au creat o bază în Dublin.... [-]


Dublin - Studii irlandeze

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

În acest program, învățați despre cultura irlandeză prin cursuri în științele umaniste și sociale care se concentrează pe teme de tradiție, schimbare și identitate în Irlanda modernă. Cursurile de scriere și de literatură fac parte din bogata istorie artistică a Irlandei și puteți, de asemenea, să alegeți să participați la un stagiu de practică sau la un serviciu de învățare pentru a completa învățarea în clasă. [+]

Prezentare generală

Bogat în cultură și mândrie, orașul modern din Dublin este un oraș vibrant, cu mai mult de jumătate din populația sa sub 25 de ani. Acest oraș cosmopolit colorat găzduiește o scenă de artă de primă clasă și este cunoscut pentru literatura sa și scriitori celebri precum George Bernard Shaw, Oscar Wilde și Samuel Beckett.

În acest program, învățați despre cultura irlandeză prin cursuri în științele umaniste și sociale care se concentrează pe teme de tradiție, schimbare și identitate în Irlanda modernă. Cursurile de scriere și de literatură fac parte din bogata istorie artistică a Irlandei și puteți, de asemenea, să alegeți să participați la un stagiu de practică sau la un serviciu de învățare pentru a completa învățarea în clasă.... [-]


Dublin Direct de înscriere - Trinity College Dublin

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

Trinity College Dublin oferă o mare varietate de cursuri și apeluri provocatoare în primul rând studenților care sunt pregătiți pentru provocarea de a se adapta la o cultură academică cu totul nouă, care necesită o activitate independentă semnificativă. [+]

Prezentare generală

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Trinity College Dublin (TCD), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Veți simți mai mult acasă știind că Dublin are o populație tânără (mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani).

Trinity College Dublin oferă o mare varietate de cursuri și apeluri provocatoare în primul rând studenților care sunt pregătiți pentru provocarea de a se adapta la o cultură academică cu totul nouă, care necesită o activitate independentă semnificativă. Dublin va fi și clasa ta. Luați o piesă irlandeză la Teatrul Abbey, teatrul național al țării. Aflați mai multe despre istoria orașului Dublin, explorând Castelul din Dublin, construit în 1204. Vizitați Trinity College Dublin pentru a vedea Cartea lui Kells din secolul al VII-lea, un exemplu plin de manuscris iluminat, găzduit în arhiva sa cu climă controlată în vechea bibliotecă a universității .... [-]


Freiburg - Limba

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Germania Freiburg

Ideal pentru studenții interesați de îmbunătățirea rapidă a abilităților lor de limbă germană, programul IES Abroad Freiburg vă oferă cursuri IES Abroad și cursuri universitare predate în limba germană de către o facultate locală distinsă. De asemenea, puteți participa la un stagiu, care include timpul petrecut la locul de muncă și un seminar academic care vă ajută să contextualizați ceea ce învățați. [+]

Prezentare generală

Pictat la poalele Pădurii Negre, Freiburg este orașul tipic sudic german, cu străzile sale înăbușitoare și arhitectura istorică. Este, de asemenea, la domiciliu Albert-Ludwigs-Universität Freiburg, evaluat în mod consecvent una dintre cele mai mari universități din Germania. Vă invităm să studiați în străinătate în Freiburg și să vă îmbogățiți în viața studenților și limba germană în acest oraș vibrant universitar.

Ideal pentru studenții interesați de îmbunătățirea rapidă a abilităților lor de limbă germană, programul IES Abroad Freiburg vă oferă cursuri IES Abroad și cursuri universitare predate în limba germană de către o facultate locală distinsă. De asemenea, puteți participa la un stagiu, care include timpul petrecut la locul de muncă și un seminar academic care vă ajută să contextualizați ceea ce învățați.... [-]


Freiburg - Studii de mediu

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Germania Freiburg

Acest program de predare în limba engleză vă permite să explorați subiecte în domeniul studiilor de mediu, al ecologiei forestiere și al durabilității, în timp ce locuiți în Freiburg, situat în apropiere de frumoasa pădure neagră și Valea râului Rin. [+]

Prezentare generală

Mișcarea ecologică sa înrădăcinat mult timp în Freiburg - și acum este un mod de viață. Cunoscut pentru preluarea conducerii în dezvoltarea tehnologiilor ecologice și a arhitecturii, Freiburg atrage cercetători și organizații de mediu din întreaga lume. Vino să studiezi multe contribuții unice ale Freiburgului la această mișcare importantă.

Acest program de predare în limba engleză vă permite să explorați subiecte în domeniul studiilor de mediu, al ecologiei forestiere și al durabilității, în timp ce locuiți în Freiburg, situat în apropiere de frumoasa pădure neagră și Valea râului Rin.

Freiburg și regiunile învecinate vor fi clasa ta. Imaginați-vă că vă deplasați la râul Rin pentru a lua mostre și pentru a observa ecologia locală sau pădurile Alpilor Elvețieni pentru a vă continua discuțiile privind gestionarea pădurilor și turism. Ori de câte ori este posibil, cursurile dvs. vă vor duce în afara sălii de clasă pentru a vă oferi o experiență practică și pentru a profita de tot ceea ce oferă studioul dvs. în străinătate.... [-]


Granada - Studiu în Granada

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Spania Granada

Curriculum-ul nostru profită din plin de Andaluzia și de toate Spania de sud are de oferit. Programul oferă două opțiuni unice de program care sunt concepute pentru a vă îmbunătăți competența spaniolă: Programul Intermediar Spaniol și Programul Spaniol Avansat. [+]

Prezentare generală

Mulți călători care vizitează Granada insistă că orașul trebuie să fie vizibil în toată Spania. Cu unul dintre cele mai clare ferestre în simbioza istorică unică a Islamului, a creștinismului și a iudaismului, Granada este, de asemenea, un oraș tânăr cu o viață vibrantă a studenților, care va face și mai ușor întâlnirea cu noi prieteni - Granada așteaptă!

Curriculum-ul nostru profită din plin de Andaluzia și de toate Spania de sud are de oferit. Programul oferă două opțiuni unice de program care sunt concepute pentru a vă îmbunătăți competența spaniolă: Programul Intermediar Spaniol și Programul Spaniol Avansat.

... [-]

Hong kong vara - stagiu

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 2 luni June 2019 Hong Kong

O stagiu IES în Hong Kong vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

De ce Hong Kong?

Intern într-o metropolă unică, plină de viață, situată pe Delta râului Pearl. Hong Kong este un amestec de vârfuri naturale, înalte, porturi și insule - și arhitectural. Fiind o fostă colonie britanică și acum o regiune administrativă specială din China, Hong Kong este, de asemenea, o fuziune a culturilor, limbilor și bucătăriilor.

Stagiul tău

O stagiu IES în Hong Kong vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.

Veți fi garantat o plasare neplătită la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de până la 40 de ore pe săptămână. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a găsi cea mai apropiată potrivire de plasare între obiectivele dvs. profesionale și personale cu ceea ce este disponibil în Hong Kong.... [-]


Inscrierea directa la Sydney - Universitatea din Sydney

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Australia Sydney

Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate din Sydney, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline. [+]

Prezentare generală

Profitați de șansa dvs. de a trăi și de a învăța într-unul din cele mai frumoase și mai frumoase orașe din lume - Sydney! Bucurați-vă de climatul confortabil din Sydney (veri calde și ierni blânde), plaje de renume mondial (gândiți-vă: Bondi, Manly și Coogee) și pete iconice din jurul orașului (Rocks, Harbour Bridge și Grădinile Botanice Regale). Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate din Sydney, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline.

Sydney va fi, de asemenea, clasa ta. Bucurați-vă de scena muzicală robustă a orașului cu un spectacol la renumita Opera din Sydney. Vizitați unul dintre numeroasele muzee, cum ar fi Muzeul de Artă Contemporană sau Galeria de Artă din New South Wales, pentru a vedea unele dintre marile opere de artă ale țării. Bucurați-vă de frumusețea peisajului din Sydney, mergând pe drumul de la Coogee până la plaja Bondi - sau, mai bine, urcați până la vârful podului Harbour. Excursii pe teren la destinații iconice, cum ar fi Munții Albastri, Parcul Național Regal și Marea Barieră de Corali, în jurul experienței dumneavoastră de studiu în străinătate.... [-]


Insulele Galápagos Termenul ianuarie - ecosistemele marine

Campus Cu normă întreagă 3 săptămâni January 2019 Ecuador Puerto Baquerizo Moreno

Nu există nici un loc în lume destul de asemănător Insulelor Galápagos. Situat la 600 de mile de coasta Ecuadorului, aceste insule vechi de 3,5 milioane de ani sunt adăpostite pentru unele dintre cele mai rare specii de pe planetă și acolo Charles Darwin a formulat pentru prima dată Teoria selecției naturale. [+]

De ce Insulele Galápagos?

Nu există nici un loc în lume destul de asemănător Insulelor Galápagos. Situat la 600 de mile de coasta Ecuadorului, aceste insule vechi de 3,5 milioane de ani sunt adăpostite pentru unele dintre cele mai rare specii de pe planetă și acolo Charles Darwin a formulat pentru prima dată Teoria selecției naturale. Studiind în străinătate aici cu noi vă permite să descoperiți frumusețea incredibilă și biodiversitatea din Insulele Galapagos care a captivat oameni de știință și călători din lume de zeci de ani.

Ce vei studia?

Acest termen de trei săptămâni din ianuarie este perfect pentru studenții interesați de ecologie marină și studii de mediu. Veți studia la Institutul Academic de Arte și Științe din Galápagos (GAIAS) de pe insula San Cristóbal. Acest campus la distanță de la Universidad San Francisco de Quito a fost stabilit pentru a continua eforturile în conservarea și dezvoltarea durabilă pe Insulele Galápagos.... [-]


Intrarea directă la Dublin - Scoala Nationala de Teatru din Irlanda - Gaiety School of Action

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Irlanda Dublin

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Action (NTSI-GSA), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. [+]

Prezentare generală

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Action (NTSI-GSA), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Veți simți mai mult acasă știind că Dublin are o populație tânără (mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani).

Școala Națională de Teatru din Irlanda-Gaiety School of Acting este specializată în rolul conservatorului. Acest program se adresează în primul rând studenților care sunt pregătiți pentru provocarea de adaptare la o cultură academică cu totul nouă, care necesită o activitate independentă semnificativă.... [-]


London Direct Enrollment - Oras, Universitatea din Londra

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Regatul Unit London

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă la City, University of London. [+]

Prezentare generală

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că sunt priveliștile ca Big Ben sau Podul Turnului, care se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă la City, University of London.

IES Abroad Londra este dedicată îmbunătățirii experienței dvs. de studiu în străinătate cu servicii superioare de studenți și oportunități de a experimenta pe deplin viața din Londra. Personalul nostru din Londra vă ajută să profitați la maximum de experiența dvs. în străinătate.... [-]


London Summer Direct Enrollment – University College London (Session I)

Campus Cu normă întreagă 1 lună June 2019 Regatul Unit London

[+]

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că punctele de atracție precum Big Ben sau Bridge Tower se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Vii și învață ca un student local în această vară la Londra când te înscrii și iei cursuri la universitatea de renume mondial University College din Londra (UCL). De la științele sociale până la sănătate, științe și multe altele, există ceva pentru toată lumea la UCL.

... [-]

Londra - Curs de Studii de Teatru

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Regatul Unit London

Implicați în bogata tradiție istorică și teatrală a Marii Britanii prin cursuri de teatru și drama. În curriculum-ul dvs. de bază, analizați structurile artistice, financiare și profesionale care influențează teatrul în Marea Britanie, cu accent pe Londra. [+]

Prezentare generală

William Shakespeare a spus cel mai bine atunci când a scris: "Toată lumea este o scenă" - în cazul în care mai bine pentru a studia teatru decât casa de Shakespeare și atât de mulți alți dramaturgi străini și artiștii interpreți sau executanți?

Implicați în bogata tradiție istorică și teatrală a Marii Britanii prin cursuri de teatru și drama. În curriculum-ul dvs. de bază, analizați structurile artistice, financiare și profesionale care influențează teatrul în Marea Britanie, cu accent pe Londra. Examinați, de asemenea, texte-cheie și performanțe în contextul istoric și cultural relevant și explorați critica teatrului, teoria recepției, dramaturgia și scenografia.... [-]


Londra - Full-Time Semestrul Internship

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Regatul Unit London

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Londra este orașul lider mondial pentru finanțele internaționale și un motor major al economiei globale. Nu uitați că este, de asemenea, un jucător important în artă, afaceri și marketing, educație, mass-media și comunicații, politică și organizații non-profit, făcând un stagiu de semestru la Londra o oportunitate ideală. Luați tubul la lucru sau un autobuz dublu. Prindeți niște pește și chipsuri pentru prânz. Construiți o rețea globală de contacte profesionale în timp ce luați tot ceea ce Londra are de oferit.

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Programul nostru de 14 săptămâni de la Londra garantează plasarea unui stagiu neremunerat, pentru credite la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de 32-40 de ore pe săptămână.... [-]


Londra - Studiați Londra

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Regatul Unit London

O aventură urbană vă așteaptă la Londra, unul dintre cele mai mari și mai fascinante orașe din Europa. Cu programul nostru de studiu Londra, veți obține o educație hands-on în acest oraș iconic [+]

Prezentare generală

O aventură urbană vă așteaptă la Londra, unul dintre cele mai mari și mai fascinante orașe din Europa. Cu programul nostru de studiu Londra, beneficiați de o educație hands-on în acest oraș iconic - gândiți-vă la Big Ben, la Parlament, la Palatul Buckingham - și tot ce are de oferit.

Scopul programului nostru de 40 de ani este de a vă ajuta să explorați Londra contemporană, atât din punct de vedere fizic, cât și din punct de vedere cultural. Obțineți o cunoaștere mai profundă a culturii britanice, inclusiv importanța centrală a istoriei pentru britanici. Explorați impactul britanic asupra culturii occidentale, inclusiv arta, literatura, sistemele financiare și politice.... [-]


Madrid - Inginerie, Arhitectura

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Spania Madrid

Acest program este destinat studenților din domeniul ingineriei, arhitecturii și științelor care doresc să urmeze cursuri predate în limbile engleză sau spaniolă la o universitate de prestigiu și academice - Universidad Carlos III de Madrid. [+]

Prezentare generală

Ca centru de conducere al industriei, comerțului și cercetării tehnologice din Spania, Madrid este un oraș ideal pentru a studia ingineria, arhitectura și știința și aplicațiile lor în lumea profesională.

Acest program este destinat studenților din domeniul ingineriei, arhitecturii și științelor care doresc să urmeze cursuri predate în limbile engleză sau spaniolă la o universitate de prestigiu și academice - Universidad Carlos III de Madrid.

Specializați-vă studiile cu o serie de cursuri de inginerie, de la aerospațiu la mecanic. Cursurile de arhitectură generală - inclusiv introducerea cursurilor de arhitectură, de redactare și de design - vă oferă o perspectivă unică asupra domeniului dvs. Cursurile de știință vă oferă șansa de a studia știința farmaceutică, precum și științele alimentare, cu cursuri de biologie și chimie. Se amestecă discipline sau se concentrează pe un singur câmp pentru studii mai concentrate.... [-]


Madrid - Limba

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Spania Madrid

Programul nostru este conceput pentru studenții care doresc să experimenteze vitalitatea Spaniei și mediul universitar urbanistic al Universității Complutense de Madrid (UCM), una dintre cele mai distinse universități din țară unde se află Centrul nostru. [+]

Prezentare generală

Nu va fi greu să te îndrăgostești de Madrid. Situat în inima Spaniei, acest oraș este deosebit de unic pentru că are un ritm urban și este bine cunoscut pentru cultura sa artistică bogată, politică și de afaceri.

Programul nostru este conceput pentru studenții care doresc să experimenteze vitalitatea Spaniei și mediul universitar urbanistic al Universității Complutense de Madrid (UCM), una dintre cele mai distinse universități din țară unde se află Centrul nostru.

Acest program se străduiește să vă scufunde în cultura Madrileños prin opțiunile sale academice, activități extracurriculare cu studenții universitari și alegerile de locuințe. În plus față de un curs spaniol necesar, aveți opțiunea de a lua o mare varietate de cursuri IES Abroad - cursuri, precum și cursuri universitare locale. Puteți, de asemenea, să faceți un curs pregătitor pentru diploma de español como lengua extranjera (DELE), care să conducă la un certificat. Acest premiu va fi un bun pentru CV-ul dvs. și poate fi câștigat fără costuri suplimentare. Mai multe călătorii pe teren vă vor duce dincolo de limitele orașului către situri de interes istoric și contemporan. De asemenea, puteți adăuga experiența de muncă internațională la CV-ul dvs. în timp ce câștigați credit prin participarea la un stagiu de plasament și un seminar academic însoțitor.... [-]


Milan - design de moda si merchandising

Campus Cu normă întreagă 3 luni January 2019 Italia Milan

Diversificați studiile de modă cu un curs opțional din programul nostru de astăzi Italia. Cursurile includ Istorie, Științe Politice, Literatură, Muzică și multe altele. [+]

De ce Milan?

Moda este în aer în Milano. Ca una dintre cele mai mari patru capitale de moda (împreună cu Londra, New York și Paris), Milano găzduiește multe case de modă de vârf precum Armani, Dolce & Gabbana, Miu Miu și multe altele; și aproape toate "nume mari" sunt reprezentate. Pregătiți-vă să vă inspirați după standardele milaneze de eleganță și obsesie cu stilul - de la pista până la stradă.

Programul nostru de design de moda si merchandising ofera o experienta de moda holistica. Întâlniți sursele de tendințe globale în afaceri, design, croitorie, materiale și materiale, modelare și marketing. Aflați despre afacerea de modă de la experți locali și profesori din cele mai bune universități din Milano. Alăturați-vă scolii de proiectare și croitorie milaneză prin cursuri de practică la institute profesionale de modă, oferind lecții practice pentru îmbrăcăminte și crearea de accesorii.... [-]


Milan - Italia Astăzi

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

Ciao! Împachetați pungile și pregătiți-vă să vă răsfățați cu aspectul creativ în acest oraș modern, cunoscut pentru arta, arhitectura, designul, activitățile de afaceri și financiare, și moda. Absoarce tot ceea ce Milano are de oferit prin intermediul IES Abroad cursuri, stagii și activități culturale ale IES Abroad . [+]

Prezentare generală

Ciao! Împachetați pungile și pregătiți-vă să vă răsfățați cu aspectul creativ în acest oraș modern, cunoscut pentru arta, arhitectura, designul, activitățile de afaceri și financiare, și moda. Absoarce tot ceea ce Milano are de oferit prin intermediul IES Abroad cursuri, stagii și activități culturale ale IES Abroad .

Indiferent de nivelul de vorbire italian, vă invităm să studiați aici și să experimentați cultura bogată a orașului Milano. Veți fi plasat într-un curs de limba italiană IES Abroad , care a fost proiectat pentru dvs. pe baza nivelului de limbă.

Programul nostru Italia Today oferă, de asemenea, cursuri de arte liberale și științe sociale, care abordează aspecte ale societății italiene contemporane. Cursurile sunt predate de experți cu înaltă calificare în domeniile lor. De asemenea, aveți posibilitatea de a urma cursuri la una din șase universități locale. Două cursuri instituționale partenere sunt incluse în costul Programului Italia Today.... [-]


Milan - Studii de afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

Programul nostru de Studii de Afaceri vă permite să urmați cursuri în Business, Finanțe, Marketing, Economie și Management, predate de Facultatea Universității Comerciale Luigi Bocconi și Politecnico di Milano. [+]

Prezentare generală

Cunoscută ca capitala de afaceri a Italiei, Milano este locul de studiu în străinătate pentru specializările de afaceri. Acasă la bursa italiană, Borsa Italiana, și faimoasele companii globale precum Giorgio Armani, Bugatti și Pirelli, Milano oferă un cadru internațional dinamic al afacerilor.

Oferim cursuri de tip one-of-a-kind care explorează lumea afacerilor, precum și o varietate largă de cursuri care se concentrează asupra problemelor contemporane din Italia. Toate cursurile de studii IES Abroad sunt predate de experți în domeniile lor și se desfășoară în limba engleză. De asemenea, oferim o serie de cursuri de oaspeți și o listă extinsă de excursii legate de curs, care vă ajută să aflați mai multe despre cultura de afaceri italiană. Încheiați studiile în străinătate cu un curs de limba italiană, care este adaptat la nivelul dvs. de calificare.... [-]


Milano - Muzica: Tradiție

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Milan

De la cântece ambrozice antice la instalații multi-media de vârf, Italia a fost întotdeauna în fruntea inovației muzicale. Ca student de muzică la Milano, aveți ocazia să lucrați cu muzicieni de clasă mondială, să vă bucurați de scena muzicală locală, să jucați la diverse locații și să participați la o gamă largă de spectacole. [+]

Prezentare generală

De la cântece ambrozice antice la instalații multi-media de vârf, Italia a fost întotdeauna în fruntea inovației muzicale. Ca student de muzică la Milano, aveți ocazia să lucrați cu muzicieni de clasă mondială, să vă bucurați de scena muzicală locală, să jucați la diverse locații și să participați la o gamă largă de spectacole.

Indiferent dacă sunteți fluent în limba italiană sau puteți spune doar ciao, sunteți bineveniți cu brațele deschise de către personalul Centrului IES Abroad . La centru, există o gamă completă de oportunități pentru instrumentaliști, vocaliști, compozitori și specialiști de performanță, precum și parteneriate cu Civica Scuola di Musica, conservatorul G. Verdi, Orchestra de Cameră Milano Classica (primăvara) și La Verdi Corul și orchestra simfonică.... [-]


Milano - stagiu de semestru Full-Time

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Italia Milan

Imaginați-vă că aveți un stagiu în Milano [+]

Prezentare generală

Imaginați-vă că aveți un stagiu în Milano - acasă la Borsa Italiana (bursa de valori) și la Săptămâna de modă din Milano, precum și la capitala de proiectare și de afaceri din Italia. Aici vă puteți petrece semestrul honuind meseria dvs. la un atelier sau în relații publice pentru o casă de modă internațională, să nu mai vorbim de oportunități de stagiu în e-commerce, companii de lux și muzică.

Cu cinci gări majore și legături de mare viteză către alte orașe italiene, simți că te afli în centrul tuturor lucrurilor. Pentru transportul de zi cu zi la internship, utilizați metroul din Milano, tramvaiul orașului sau Il Passante, calea ferată subterană.... [-]


Multi-locație - economii emergente: Buenos Aires

Campus Cu normă întreagă 1 semestru February 2019 Argentina Buenos Aires Chile Santiago + 2 mai mult

Proiectat pentru studenții interesați în afaceri, economie, sociologie și științe politice, acest program interdisciplinar multidisciplinar oferă o perspectivă comparativă unică a două dintre cele mai notabile economii emergente din America de Sud: Santiago, Chile și Buenos Aires, Argentina. [+]

Prezentare generală

Proiectat pentru studenții interesați în afaceri, economie, sociologie și științe politice, acest program interdisciplinar multidisciplinar oferă o perspectivă comparativă unică a două dintre cele mai notabile economii emergente din America de Sud: Santiago, Chile și Buenos Aires, Argentina.

Programul începe cu orientare în Buenos Aires, unde se desfășoară prima jumătate a programului, urmată de o excursie de o săptămână în Peru și de a doua jumătate a programului din Santiago.

Aflați despre ritmul accelerat al globalizării și a creșterii economice pe aceste piețe, experimentând două culturi diferite, complete cu propriile instituții, legi și practici și culturi distincte. Ambele servesc ca modele atât pentru capcanele, cât și pentru oportunitățile ce țin de economiile în tranziție pe piața globală.... [-]


Nantes - imersiunea limbii franceze

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Nantes

Limba noastră de imersiune în limba franceză [+]

Prezentare generală

Limba noastră de imersiune în limba franceză

Acest program are o relație strânsă cu Université de Nantes, astfel încât veți avea multe oportunități de înscriere la cursurile universitare locale. Cursurile IES Abroad sunt predate în limba franceză de facultate nativă franceză, dintre care mulți sunt profesori la Université de Nantes. Aveți, de asemenea, acces la bibliotecile universitare, la laboratoare de informatică, la cafenele și la facilități sportive, și sunteți bineveniți să vă alăturați cluburilor studențești și altor organizații sociale și sportive. Puteți, de asemenea, să vă înscrieți la un curs de artă la Ecole Superieure des Beaux-Arts (ESBA) sau să studiați Afaceri și Comunicări la AASCB și la Academia de Afaceri Audencia acreditată de EQUIS.... [-]


Nice - Afaceri, Sustenabilitate

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Nice

Bucurați-vă de tot ceea ce oferă Côte d'Azur în timp ce studiați subiecte relevante pentru coasta mediteraneană, cum ar fi durabilitatea și imigrația, îmbunătățirea abilităților lingvistice (fără experiență) și învățarea despre afaceri cu alți studenți internaționali. [+]

Prezentare generală

Amplasat pe marginea Mării Mediterane, pe Riviera franceză plină de farmec, Nice semnalează cu climatul său blând și cerul clar. Indiferent dacă vă plimbați pe străzile înguste ale Orașului Vechi sau priviți în jos de la Colline du Chateau (Castelul Hill), la panorama minunată a acestui oraș minunat, Nisa vă va încânta. Bucurați-vă de tot ceea ce oferă Côte d'Azur în timp ce studiați subiecte relevante pentru coasta mediteraneană, cum ar fi durabilitatea și imigrația, îmbunătățirea abilităților lingvistice (fără experiență) și învățarea despre afaceri cu alți studenți internaționali.

Veți lua cursuri de limbă și studii de zonă la Centrul IES Abroad și veți avea posibilitatea de a lua 6 credite de afaceri la SKEMA, care este situat în Sophia Antipolis și a fost numită una dintre cele mai bune școli de afaceri europene de Financial Times.... [-]


Nice Direct Enrollment - Universitatea din Nice Sophia Antipolis

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Nice

Aveți abilități avansate de limba franceză? Verifica. Vă interesează să trăiți și să învățați într-un frumos oraș de coastă, unde cerul albastru întâlnește Marea Mediterană albastră strălucitoare și vă puteți bucura de cultura franceză la cele mai bune? Verifica. Vrei să studiezi Umanistice, Științe Politice, Științe sau Inginerie alături de studenții internaționali și locali în timp ce învață în întregime în franceză? Verifica. Apoi, împachetați pungile și mergeți la Nisa, unde vă veți înscrie direct la Université Nice Sophia Antipolis (UNS). [+]

Prezentare generală

Aveți abilități avansate de limba franceză? Verifica. Vă interesează să trăiți și să învățați într-un frumos oraș de coastă, unde cerul albastru întâlnește Marea Mediterană albastră strălucitoare și vă puteți bucura de cultura franceză la cele mai bune? Verifica. Vrei să studiezi Umanistice, Științe Politice, Științe sau Inginerie alături de studenții internaționali și locali în timp ce învață în întregime în franceză? Verifica. Apoi, împachetați pungile și mergeți la Nisa, unde vă veți înscrie direct la Université Nice Sophia Antipolis (UNS).

Începând cu anul 1965, Université Nice Sophia Antipolis a devenit o universitate de prestigiu de formare și cercetare. În prezent, UNS înscrie peste 26.000 de studenți (aproximativ 5.000 dintre aceștia sunt studenți internaționali). Vă veți înscrie la cursurile de Arte și Științe Liberale predate în limba franceză la UNS.... [-]


Nice Enrollment direct - Scoala de afaceri SKEMA

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Nice

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Franța și din întreaga lume prin înscrierea directă la SKEMA Business School. Campania de afaceri de ultimă oră a SKEMA este situată în inima orașului Sophia Antipolis, unde vă veți înscrie direct în cursurile dvs. [+]

Prezentare generală

Situat convenabil între Cannes și Monaco, Nisa este renumită pentru malul uluitor și stilul de viață idilic de pe Riviera franceză. Dar ați știut că Nisa este, de asemenea, aproape de Sophia Antipolis, renumitul parc științific al Europei, care găzduiește peste 1.300 de companii internaționale în domeniul tehnologiei informației și comunicațiilor, biotehnologiei și cercetării? Acest parc este, de asemenea, cunoscut sub numele de Silicon Valley francez.

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Franța și din întreaga lume prin înscrierea directă la SKEMA Business School. Campania de afaceri de ultimă oră a SKEMA este situată în inima orașului Sophia Antipolis, unde vă veți înscrie direct în cursurile dvs. SKEMA, care are acreditări AACSB și EQUIS, este clasată în mod constant ca una dintre cele mai bune școli de afaceri europene prin clasamentul anual Financial Times.... [-]


Oxford Direct de înscriere - Colegiul St. Catherine's

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Regatul Unit Oxford

Programul nostru vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în Colegiul St. Catherine's, unul dintre cele 38 de colegii autonome care alcătuiesc împreună Universitatea din Oxford. În 2013, Universitatea din Oxford sa clasat ca a patra cea mai bună universitate din lume, potrivit Times Higher Education. [+]

Prezentare generală

Imaginați-vă că vă aflați în clasă, ascultându-vă profesorul care preda despre piesele lui Shakespeare sau despre politicile lui Winston Churchill. Dar nu sunteți la universitatea de origine - învățați în Anglia, unde trăiau aceste figuri celebre. Aceasta este șansa dvs. de a studia la una dintre cele mai renumite universități din lume: Universitatea din Oxford.

Programul nostru vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în Colegiul St. Catherine's, unul dintre cele 38 de colegii autonome care alcătuiesc împreună Universitatea din Oxford. În 2013, Universitatea din Oxford sa clasat ca a patra cea mai bună universitate din lume, potrivit Times Higher Education.... [-]


Paris - Afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Paris

Bucurați-vă de tot ceea ce Parisul are de oferit în timp ce studiază afaceri și afacerile internaționale în Orașul Luminii. De asemenea, vă puteți înscrie într-un stagiu, care include timpul petrecut la locul de muncă și un seminar academic care vă ajută să contextualizați ceea ce învățați. [+]

Prezentare generală

Când majoritatea oamenilor se gândesc la Paris, se gândesc la atracții iconice, cum ar fi Turnul Eiffel, Notre Dame și Arcul de Triumf. Aceste site-uri sunt embleme ale istoriei Franței, dar astăzi Parisul este unul dintre cele mai importante centre de afaceri, financiare și politice ale lumii. Are unul dintre cele mai mari PIB-uri ale oricărui oraș și găzduiește companii Fortune Global 500 care se specializează în asigurări, bancar și energie. Ca locație importantă în Uniunea Europeană, Parisul găzduiește, de asemenea, agenții internaționale precum Institutul European pentru Studii de Securitate, OECD și UNESCO.

Bucurați-vă de tot ceea ce Parisul are de oferit în timp ce studiază afaceri și afacerile internaționale în Orașul Luminii. De asemenea, vă puteți înscrie într-un stagiu, care include timpul petrecut la locul de muncă și un seminar academic care vă ajută să contextualizați ceea ce învățați.... [-]


Paris - Curs de studii franceze

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Paris

Acest program combină un studiu riguros al limbii franceze la un nivel avansat, cu o gamă largă de clase predate în limba franceză de facultate realizată. De asemenea, puteți să aflați ce este viața pentru studenții francezi, luând unul sau mai multe cursuri la o universitate locală [+]

Prezentare generală

Cu marile sale bulevarde, monumente de renume mondial, istorie literară și artistică de neegalat, și simpla joie de vivre, Parisul este un oraș care te va schimba pentru totdeauna. Parisul de astăzi este o metropolă multilaterală și multiculturală care oferă o ușă pentru culturile lumii. Acesta seamănă cu populații din fostele colonii franceze, cum ar fi Senegal și Maroc, cu imigranți asiatici și europeni, precum și cu oameni de afaceri și oameni de știință din întreaga lume.

Acest program combină un studiu riguros al limbii franceze la un nivel avansat, cu o gamă largă de clase predate în limba franceză de facultate realizată. De asemenea, puteți să aflați ce este viața pentru studenții francezi, luând unul sau mai multe cursuri la o universitate locală - avem cinci opțiuni pe care le puteți alege. Îngrijirea gratuită este disponibilă dacă aveți nevoie de ajutor pentru trecerea la învățământul superior din Franța.... [-]


Paris - Studio Art, Dance & Music

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Franţa Paris

[+]

Vrem să vă simțiți acasă la Paris, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă. Academicienii Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studii în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. Luați 15-19 credite pe semestru. Toate cursurile sunt predate în limba franceză. Creați-vă propria experiență academică selectând din următoarele componente necesare și opționale: IES în străinătate Curs de limba franceză (obligatoriu, 4 credite) Cursuri de artă predate în limba franceză la universitățile partenere (opțional, credite variază) - École Normale de Musique de Paris / Alfred Cortot, Paris Marais School of Dance, Studio Vermès (Fotografie) [-]

Quito - Studii de zonă

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ecuador Quito

Dacă sunteți interesat în îmbunătățirea abilităților dvs. de limbă spaniolă, acest program vă oferă posibilitatea de a vă întări rapid spaniolă printr-un curs riguros de limbă predat de IES Abroad . Alegeți restul cursurilor dvs. din opțiunile disponibile la IES Abroad și una dintre cele mai distinse universități din Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). [+]

Prezentare generală

Cu o populație de aproape 1,6 milioane de locuitori, Quito este un oraș vibrant și modern, renumit pentru frumoasa sa arhitectură colonială spaniolă. Este, de asemenea, capitala Ecuadorului - una dintre cele mai variate țări biologice din lume. Vino la Quito și cufundați-vă în limba și culturile locale, pe măsură ce vă concentrați studiile asupra diversității ecologice și etnice a Ecuadorului și asupra provocărilor dezvoltării.

Dacă sunteți interesat în îmbunătățirea abilităților dvs. de limbă spaniolă, acest program vă oferă posibilitatea de a vă întări rapid spaniolă printr-un curs riguros de limbă predat de IES Abroad . Alegeți restul cursurilor dvs. din opțiunile disponibile la IES Abroad și una dintre cele mai distinse universități din Ecuador, Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Puteți, de asemenea, să vă înscrieți într-o stagiere de servicii de învățare în timpul petrecut în Quito, ceea ce vă va ajuta să înțelegeți problemele sociale ale orașului din prima mana.... [-]


Rabat - studiu în Rabat

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Maroc Rabat

Divează-te în cultura fascinantă a acestei națiuni din Africa de Nord, în timp ce învață Modern Standard Arabic cu cursuri la niveluri începători, intermediare și avansate. Învață arabă marocană colocvială pentru a comunica cu marocanii și, dacă ai luat deja franceză avansată, poți lua cursuri de studii de limbă franceză la Centrul IES Abroad sau la instituția parteneră, Université Mohammed V. [+]

Prezentare generală

Pe măsură ce mergeți pe bulevardele din Rabat, este greu să nu fiți încântați de misterul și tradiția acestui oraș atemporal. De la sufletele pline de viață (piețele în aer liber) și atmosfera energizantă a orașului până la seninătatea munților și a mării înconjurătoare, Rabat este un loc ideal pentru a învăța despre limbile, culturile și religiile din Africa de Nord și Orientul Mijlociu.

Divează-te în cultura fascinantă a acestei națiuni din Africa de Nord, în timp ce învață Modern Standard Arabic cu cursuri la niveluri începători, intermediare și avansate. Învață arabă marocană colocvială pentru a comunica cu marocani, iar dacă ai luat deja franceză avansată, poți lua cursuri de studii în limba franceză la Centrul IES Abroad sau la instituția parteneră, Université Mohammed V. Curriculum-ul nostru se concentrează pe Africa de Nord, Est și Islamic, iar cursurile IES Abroad vă vor prezenta forțele influente care influențează istoria și cultura Marocului.... [-]


Roma - Full-Time Semestrul Internship

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Programul nostru de 14 săptămâni de la Roma garantează plasarea unui stagiu neremunerat, pentru credite la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 25 de ore pe săptămână. [+]

Prezentare generală

Live și intern în Roma - capitala și cel mai mare oraș din Italia. Construit pe aproape 3000 de ani de istorie, Roma găzduiește aproape 3 milioane de locuitori. Pe lângă celebrul artă, arhitectură, mâncare și modă, veți găsi o scenă plină de bani, start-up și tehnologie.

Deplasați-vă la stagiul dvs. de la Roma prin Metropolitana (feroviar), autobuz, tramvai sau pe jos pentru o plimbare pitorească. Pentru masa de prânz, opriți-vă într-o tavola calda pentru a vă bucura de o masă proaspătă, fierbinte și cafea, urmată de o bucată de gelatâ în plimbare înapoi la lucru.

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Programul nostru de 14 săptămâni de la Roma garantează plasarea unui stagiu neremunerat, pentru credite la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 25 de ore pe săptămână.... [-]


Roma - Limba

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

Indiferent dacă luați toate cursurile de studiu de zonă într-o singură temă sau amestecați și potriviți cursuri de la mai multe, Roma va fi clasa ta. Vă puteți imagina locuri precum Vaticanul, Pantheonul, Forumul sau Colosseum care fac parte din educația voastră? [+]

Prezentare generală

Explorați limba, istoria și cultura italiană atunci când studiați în străinătate la Roma. Personalizați-vă experiența selectând cursuri din cele șase teme academice:

Istoria arteiEducația timpurieStudii de filmIstorieRelatii InternationaleSociologie

Indiferent dacă luați toate cursurile de studiu de zonă într-o singură temă sau amestecați și potriviți cursuri de la mai multe, Roma va fi clasa ta. Vă puteți imagina locuri precum Vaticanul, Pantheonul, Forumul sau Colosseum care fac parte din educația voastră? Cursurile noastre au un caracter experimental și organizăm mai mult de 150 de excursii pe parcursul fiecărui semestru pe site-uri istorice, artistice și culturale care profită de multe oportunități ale orașului.... [-]


Rome - educație timpurie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

În timp ce studiați în străinătate la Roma, faceți cursuri privind dezvoltarea copilului, psihologia culturală interculturală, sistemul educațional italian și multe altele. [+]

De ce Roma?

Când vine vorba de studierea educației în Italia, nu există nici un loc ca Roma. De la școlile Montessori la modelul educațional incluziv al Italiei, Roma a fost locul de naștere al diferitelor practici educaționale revoluționare. Aflați despre istoricul școlarizării din Italia în programul nostru de educație timpurie și câștigați experiență în clasele locale care vă oferă o privire interioară asupra subiectelor globale care afectează astăzi lumea educației.

Ce veți studia [-]

Rome - History & Classics

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

[+]

De ce Roma?

Cu mii de ani de istorie bine documentată, inclusiv nenumărate scrieri, situri arheologice uimitoare, monumente, sculpturi și alte artefacte, nu există un oraș mai bun pentru a studia istoria și clasicul decât Roma.

Astăzi, pe lângă toate istoriile, Roma este o capitală europeană înfloritoare, cu roluri importante în politica internațională și în afaceri.

[-]

Rome - International Relations

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

[+]

În timp ce vă aflați la Roma, luați 15-19 credite pe semestru selectând din următoarele componente obligatorii și opționale:

Cursuri de limba engleză sau italiană predate IES în străinătate (opțional, 3 credite fiecare) Cursuri IES în străinătate la un alt program de la Roma (opțional, 3 credite fiecare) Cursuri predate în limba engleză sau italiană la o universitate locală (opțional, 3 credite fiecare) [-]

Rome - istorie și modă de artă

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

În programul nostru de istorie și modă de artă, puteți alege dintr-o serie de cursuri privind istoria artei (de la antic la baroc), conservare și multe altele. [+]

De ce Roma?

Când te gândești la artă sau modă, te gândești la Roma și la Italia. De la progresele masive realizate de Imperiul Roman în artă și arhitectură, prin lucrările Renașterii italiene a secolului al XV-lea (cred că Michelangelo și Raphael) până astăzi - cu arhitectura modernă izbitoare de Renzo Piano și cu modă în perspectivă a lui Fendi, Gattinoni , Brioni și celelalte case care se bazează aici - Roma are, literalmente, milenii de comori artistice și arhitecturale, triumfuri și tendințe de studiu.

Ce veți studia

În programul nostru de istorie și modă de artă, puteți alege dintr-o serie de cursuri privind istoria artei (de la antic la baroc), conservare și multe altele. De asemenea, aveți ocazia de a lua cursuri de modă (inclusiv design și styling) la Accademia di Costume e Moda, una dintre cele mai cunoscute Academii de modă din Roma sau să faceți cursuri de artă la Roma Universitatea de Arte Plastice (RUFA).... [-]


Rome - Sociology & Religion

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome + 1 mai mult

[+]

O varietate largă de alte discipline sunt oferite și prin alte programe din Roma, astfel încât să vă puteți completa studiul de Sociologie și Religie cu cursuri în limba italiană, istoria artei, istoria, clasicele și multe altele.

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate.

[-]

Rome - studii de film și media

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Rome

Conceput pentru a vă lua în interiorul cinematografiei italiene, Programul nostru de Film & Studii Media face din Roma setul de aventură de studiu în străinătate. Aici vă veți conecta pasiunea la studiile în timp ce vă înscrieți în cursuri care vă permit să vă creați propriul documentar, explorați etica povestirii și multe altele. [+]

De ce Roma?

În timp ce în Roma, veți lua 15-19 credite pe semestru selectând din următoarele componente obligatorii și opționale:

IES în străinătate Curs de limba italiană la nivelul dvs. de competență (obligatoriu, 4 sau 8 credite) Cursuri de limba engleză sau italiană predate IES în străinătate (opțional, 3 credite fiecare) Cursuri IES în străinătate la un alt program de la Roma (opțional, 3 credite fiecare) Cursuri predate în limba engleză sau italiană la o universitate locală (opțional, 3 credite fiecare) Învățarea serviciilor / plasarea acțiunilor sociale și seminarul (opțional, 3 credite) Stagiu de practică sau plasare de acțiuni sociale și seminar de însoțire (3 credite fiecare, opțional) [-]

Rome de vară - studii de modă

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 6 săptămâni May 2019 Italia Rome + 1 mai mult

Partenerii noștri de program de vară cu Accademia di Costume e Moda - un centru recunoscut de excelență în domeniul educației de design de modă și costume - oferă două cursuri de modă fundamentale. [+]

De ce Roma?

Explorați design-ul de modă și producția într-una dintre cele mai importante orașe de modă din lume în această vară - Roma! Prin cursuri și experiențe practice, veți explora aspectele teoretice și practice ale producției de modă italiană contemporană. Excursii la muzee locale, expoziții și alte site-uri de interes oferă context pentru ceea ce învață în sala de clasă.

Ce veți studia

Partenerii noștri de program de vară cu Accademia di Costume e Moda - un centru recunoscut de excelență în domeniul educației de design de modă și costume - oferă două cursuri de modă fundamentale.

Veți înscrie în cursuri de modă și de design, iar apoi veți avea posibilitatea de a lua un curs suplimentar în istoria artei la Centrul IES Abroad. Cursul vă va ajuta să descoperiți capodoperele orașului și, de asemenea, să analizați modul în care chiar și în artă și arhitectură, stil și design profund caracterizează diferite perioade istorice.... [-]


Salamanca - Psychology

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Spania Salamanca

[+]

De ce Salamanca?

Pe măsură ce studiați mintea și comportamentul uman, ce modalitate mai bună de a afla mai multe despre dumneavoastră și despre ceilalți decât despre a trăi și a învăța în străinătate în Salamanca?

Proiectat pentru psihologie majors sau minori, programul nostru de psihologie este o colaborare între IES în străinătate și Universidad Pontificia de Salamanca, o universitate de prestigiu bine cunoscut pentru studiile sale de psihologie. Cursurile vor fi luate la Centrul Salamanca IES din străinătate și la Universidad Pontificia de Salamanca și vor fi predate în limba engleză. Veți putea practica abilitățile spaniole cu un curs de limbă obligatoriu în timp ce vă aflați în Salamanca.... [-]


Salamanca - Studiu în Salamanca

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Spania Salamanca

daca tu [+]

Prezentare generală

Combinați atmosfera unui oraș universitar și ospitalitatea fermecătoare a unui oraș mic și aveți Salamanca. În 1988, Salamanca este cel mai important oraș universitar din Spania și este cunoscut pentru contribuțiile sale la învățământul lingvistic spaniol.

Dacă sunteți în căutarea unui program spaniol, care este pe deplin imersiv, programul nostru din Salamanca este pentru dvs. Pe lângă o orientare intensă a limbii spaniole și un curs spaniol pe jumătate de semestru, există ateliere de scriere, vorbire și teatru în limba spaniolă pentru a vă aduce la viață cursurile.

Programul este, de asemenea, legat de viața academică și socială a Universidad de Salamanca (USAL), cea mai veche universitate din Spania și una dintre cele mai prestigioase din Europa. Aflați alături de colegii dvs. spanioli prin înscrierea la USAL sau la Universidad Pontificia de Salamanca (UPSA). Indiferent de majoritatea dvs., vă puteți combina interesele în competența lingvistică și culturală cu activitățile dvs. academice. Puteți contribui la o organizație locală prin participarea la un stagiu de educație în semestrul de primăvară sau printr-o experiență de învățare a serviciilor la o organizație locală non-profit în semestrul de toamnă.... [-]


Santiago - curs în politică, justiție socială

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre July 2019 Chile Santiago

Politica noastră, justiția socială [+]

Prezentare generală

Politica noastră, justiția socială

Cursurile sunt predate în limba spaniolă de profesori distinși, majoritatea cu numiri primare la una dintre universitățile partenere ale IES Abroad din IES Abroad . De asemenea, vă puteți înscrie într-un stagiu de practică sau un serviciu de învățare în timpul șederii dvs. în Santiago, care vă va ajuta să adăugați experiență de muncă internațională la CV-ul dvs. sau să vă ajutați să înțelegeți problemele sociale ale orașului "Santiago de primă mână".

Imaginați-vă practicarea spaniolă în timp ce vă tururi cartiere locale sau vizitați organizațiile de afaceri locale, ca parte a studiului dvs. de comerț regional și mondial Chile. Ori de câte ori este posibil, cursurile noastre profită de numeroasele situri istorice, artistice și culturale ale orașului, iar mai multe cursuri includ o componentă practică și practică. Vă puteți înscrie la cursuri la universități locale, inclusiv la Pontificia Universidad Católica de Chile și Universidad de... [-]


Santiago - stagiu de semestru Full-Time

Campus Cu normă întreagă 1 semestru March 2019 Chile Santiago

O stagiu IES în străinătate vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe să vă faceți carieră pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Locuiesc în străinătate în acest semestru la Santiago - capitala economică, politică și culturală a Chinei. Dincolo de centrul orașului plin de viață, Santiago este înconjurat de lanțuri montane pe ambele părți și este ușor de condus către coasta Pacificului. Un stagiu de practică de vară în Santiago este modalitatea perfectă de a explora această metropolă sud-americană și minunile naturale din apropiere, de a vă spori abilitățile lingvistice spaniole și de a câștiga experiență în educație, sănătate, afaceri și guvern, pentru a numi câteva.

Deplasați-vă la stagiu prin Metroul Santiago, cel mai mare metrou din America de Sud. Urcați la o plimbare la prânz și vizitați Mercado Central pentru a vă bucura de unele congrio frito (pește chilian local prăjit) și piure de piure (cartofi piure).... [-]


Shanghai - Economie, Afaceri

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 China Shanghai

Nu există nici un orizont greșit al orașului Shanghai. De la turnul oriental de perle orientale până la banda sweeping de-a lungul râului Huangpu, Shanghai strălucește cu posibilitate. Vă invităm să experimentați tot ce are de oferit acest oraș interesant. [+]

Prezentare generală

Nu există nici un orizont greșit al orașului Shanghai. De la turnul oriental de perle orientale până la banda sweeping de-a lungul râului Huangpu, Shanghai strălucește cu posibilitate. Vă invităm să experimentați tot ce are de oferit acest oraș interesant.

Shanghai este un centru economic și cultural al mai mult de 22 de milioane de oameni. Veți învăța și veți comunica în limba engleză și engleza, fiind expuși dialectului local din Shanghai - doar un exemplu al multor limbi și culturi unice care există în diferite regiuni ale întregii țări.

În timp ce în Shanghai, studiați diversitatea și impactul pe care influențele internaționale din întreaga lume îl au asupra culturii chinezești. Aflați cum globalizarea afectează Shanghai și dezvoltă o înțelegere mai bună a modului în care influența Chinei influențează tot mai mult lumea.... [-]


Shanghai - Inginerie

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 China Shanghai

Ce loc mai bun pentru a studia inginerie decât lumea [+]

Prezentare generală

Ce loc mai bun pentru a studia inginerie decât cea mai rapidă creștere economică și centru de producție din lume? Aveți posibilitatea de a studia fie în domeniul mecanic, electric, fie în ingineria calculatoarelor în limba engleză la una dintre universitățile de top din China, Universitatea Jiao Tong din Shanghai (SJTU).

SJTU sa clasat pe locul cinci în China în clasamentul QS din 2013 și mai întâi în domeniul Ingineriei Mecanice. Universitatea are numeroase realizări tehnologice și absolvenți notabili în domeniul ingineriei.

Studiați la Institutul comun din Universitatea Michigan-SJTU, unde veți avea acces la facultate de înaltă calibru, laboratoare de cercetare și o gamă largă de cursuri predate în limba engleză, cum ar fi fizica, electromagnetica, structurile de date și algoritmi, combustia și metodele probabilistice în inginerie.... [-]


Shanghai Summer Direct Enrollment - Business in Asia

Campus Cu normă întreagă 1 lună May 2019 China Shanghai

[+]

Promovează inovația științifică și academică, contribuie la dezvoltarea economică și socială și sprijină dezvoltarea afacerilor.

Cursuri

Sesiunile de vorbitori corporativi de către directori din industrie și experți de vârf Vizitele companiilor în diverse industrii și între diferite tipuri de companii (corporații multinaționale, societăți mixte, întreprinderi de stat) Viata de zi cu zi

O parte din ceea ce vă face să vă simțiți acasă în Shanghai face tot posibilul pentru a vă ajuta să vă simțiți în siguranță și să vă îngrijiți. Indiferent dacă este vorba de un program de orientare care te face să te simți pregătită, de locuințe bine poziționate și confortabile sau de excursii pe teren care te iau de pe drumul bătut - suntem totul despre serviciile noastre de studenți. Acesta este doar unul din lucrurile pentru care suntem cunoscuți.... [-]


Siena - Afaceri

Campus Cu normă întreagă 12 săptămâni January 2019 Italia Siena

Treaba noastră [+]

Prezentare generală

12 credite. 12 săptămâni. $ 12750.

Siena - Afaceri

Intersecția culturii și bucătăriei este dusă la nivelul următor în Toscana, unde mâncarea și vinul tradițional nu sunt doar o mare parte a identității culturale, ci și un contribuitor economic principal.

Treaba noastră

Vei trăi în orașul primitoare din Siena, care găzduiește multe alimente de specialitate, cum ar fi paste rulate, crostini cu ficat de pui și nucă de panforte și prăjituri de fructe create de producători locali și de calitate. Aici vă veți înscrie în patru cursuri pentru un total de 12 credite, în care veți explora modul în care conceptele economice și de afaceri sunt țesute în țesătura industriei alimentare italiene. Imaginați-vă că explorați strategiile globale de marketing într-o zi și vizitați un producător local de vin Brunello, cu distribuție internațională, următorul. Cum de a studia politica agricolă a UE și apoi de a vorbi cu proprietarul unei ferme de agroturism despre modul în care aceste politici afectează afacerea sa? Bine ați venit pentru a studia în străinătate!... [-]


Siena - Studiu în Toscana

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Italia Siena

Cursul de bază cerut de acest program, Prezența trecutului, face din Siena și Toscana clasa dvs. prin activități care explorează locații importante din și în jurul orașului, introducându-vă la frumusețea patrimoniului cultural și artistic al orașului Siena. [+]

Prezentare generală

Pregătiți-vă să fiți fermecați de istoria medievală Siena și de cultura bogată. Situat pe trei dealuri, în inima regiunii toscanice încântătoare, acest centru istoric al orașului antic a fost numit un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO. Odată ce ajungeți, este ușor să înțelegeți de ce.

Cursul de bază cerut de acest program, Prezența trecutului, face din Siena și Toscana clasa dvs. prin activități care explorează locații importante din și în jurul orașului, introducându-vă la frumusețea patrimoniului cultural și artistic al orașului Siena. Explorați numeroasele piețe, catedrale și piețe din interiorul zidurilor orașului Siena, care revin în Evul Mediu. Aceasta nu este doar o expoziție la un muzeu - aici locuiți. În timp ce sunteți în Siena, nu numai că aveți timp să vedeți site-urile, dar și să interacționați cu italienii și să vă scufundați în cultura locală.... [-]


Sydney Direct Enrollment - Universitatea din New South Wales

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Australia Sydney

Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate din New South Wales, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline. [+]

Prezentare generală

Profitați de șansa dvs. de a trăi și de a învăța într-unul din cele mai frumoase și mai frumoase orașe din lume - Sydney! Bucurați-vă de climatul confortabil din Sydney (veri calde și ierni blânde), plaje de renume mondial (gândiți-vă: Bondi, Manly și Coogee) și pete iconice din jurul orașului (Rocks, Harbour Bridge și Grădinile Botanice Regale).

Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate din New South Wales, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline.

Sydney va fi, de asemenea, clasa ta. Bucurați-vă de scena muzicală robustă a orașului cu un spectacol la renumita Opera din Sydney. Vizitați unul dintre numeroasele muzee, cum ar fi Muzeul de Artă Contemporană sau Galeria de Artă din New South Wales, pentru a vedea unele dintre marile opere de artă ale țării. Bucurați-vă de frumusețea peisajului din Sydney, mergând pe drumul de la Coogee până la plaja Bondi - sau, mai bine, urcați până la vârful podului Harbour. Excursii pe teren la destinații iconice, cum ar fi Munții Albastri, Parcul Național Regal și Marea Barieră de Corali, în jurul experienței dumneavoastră de studiu în străinătate.... [-]


Tokyo - Limba

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre March 2019 Japonia Tokyo

Extindeți-vă înțelegerea Japoniei, prin imersarea în Japonia contemporană și cultura ei - și ce modalitate mai bună de a învăța limba japoneză? La Universitatea de Studii Internaționale Kanda (KUIS), faceți un curs de 6 limbi de credit special conceput pentru studenții IES Abroad (cu opțiunea de a lua până la 12 credite de limbă), precum și cursuri de studii de teren predate în limba engleză. [+]

Prezentare generală

Ceremonia de ceai, caligrafie, muzică, dans și arte marțiale - Japonia este un mijloc de cultură, vechi și nou, pe care îl puteți explora în timpul petrecut în Tokyo. Traieste si invata in acest oras incitant in care trecutul se amesteca cu viitorul, iar stancile ultra-moderne se intalnesc unul alaturi de cel traditional.

Extindeți-vă înțelegerea Japoniei, prin imersarea în Japonia contemporană și cultura ei - și ce modalitate mai bună de a învăța limba japoneză? La Universitatea de Studii Internaționale Kanda (KUIS), faceți un curs de 6 limbi de credit special conceput pentru studenții IES Abroad (cu opțiunea de a lua până la 12 credite de limbă), precum și cursuri de studii de teren predate în limba engleză. Ofertele de cursuri de limbă engleză examinează Japonia din punctul de vedere al culturii, istoriei, politicii și artei populare. Fondată în 1987, KUIS este o universitate privată dedicată cercetării excelenței în domeniul studiilor internaționale, limbilor străine, comunicării interculturale, culturii japoneze și lingvisticii.... [-]


Uniunea Europeana

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Germania Freiburg

De ce studiați într-o singură locație în străinătate, când puteți experimenta politica și cultura din mai mult de 15 țări europene? Programul nostru al Uniunii Europene vă permite să trăiți și să învățați despre politica, economia, afacerile și relațiile internaționale, ca niciodată. [+]

Prezentare generală

De ce studiați într-o singură locație în străinătate, când puteți experimenta politica și cultura din mai mult de 15 țări europene? Programul nostru al Uniunii Europene vă permite să trăiți și să învățați despre politica, economia, afacerile și relațiile internaționale, ca niciodată. Orașul central Freiburg, Germania, va fi baza dvs. de bază. Aici veți lua cursuri de limba engleză, cum ar fi Leadership Global, Științe Politice și Germană.

Ca parte a Seminarului de Integrare necesar al programului, veți călători timp de 22 de zile pentru a vă expune la Uniunea Europeană și în afara acesteia. Nu numai că aceste excursii legate de curs vă vor oferi o mai bună înțelegere a punctelor forte și a provocărilor Uniunii Europene, dar și vă vor oferi experiența necesară pentru a vă crea CV-ul și pentru a vă pregăti pentru o carieră internațională. Pe măsură ce vizitați fiecare țară nouă, dezvoltați o înțelegere a Uniunii Europene, a istoriei acesteia și a instituțiilor sale.... [-]


Viena - Afaceri, Economie

Campus Cu normă întreagă September 2019 Austria Vienna

Alegeți dintr-o selecție largă de cursuri în discipline precum Economie, Finanțe, Afaceri Internaționale, Management, Marketing și Științe Politice. De asemenea, vă puteți îmbunătăți experiența prin cursuri în Istoria artei, Istorie, Umanități, Psihologie și multe altele. [+]

De ce Viena?

Un oraș uimitor de frumos, Viena ocupă o poziție unică la intersecția dintre est și vest, nord și sud, ceea ce face din oraș un loc central de întâlnire pentru comerț și politică internațională, precum și pentru artă și cultură. Imaginați-vă studierea afacerilor internaționale în locul de naștere al lui Peter Drucker sau învățarea despre politică și organizațiile internaționale și vizitarea ONU, OSCE, OPEC. Acest lucru este de studiu în străinătate!

Ce veți studia

Alegeți dintr-o selecție largă de cursuri în discipline precum Economie, Finanțe, Afaceri Internaționale, Management, Marketing și Științe Politice. De asemenea, vă puteți îmbunătăți experiența prin cursuri în Istoria artei, Istorie, Umanități, Psihologie și multe altele.... [-]


Viena - muzică

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Austria Vienna

Programul de muzică IES Abroad este ideal pentru studenții specializați sau minori în Muzică și vă oferă posibilitatea de a participa la o selecție largă de cursuri care se concentrează pe muzică și cultura și societatea europeană. Programul este organizat în colaborare cu Societatea Europeană din Viena [+]

Prezentare generală

Acasă la un număr uluitor de compozitori legendari - de la Haydn, Mozart și Beethoven până la Brahms, Mahler și Schoenberg-Vienna, păstrează astăzi o incredibilă bogăție a culturii muzicale. Orchestra Filarmonicii din Viena, Musikverein și Staatsoper sunt doar câteva din numeroasele instituții de conducere care ajută la transformarea Vienei într-un adevărat "oraș al muzicii" - și o face locația perfectă pentru un studiu de istorie și spectacol muzical .

Programul de muzică IES Abroad este ideal pentru studenții specializați sau minori în Muzică și vă oferă posibilitatea de a participa la o selecție largă de cursuri care se concentrează pe muzică și cultura și societatea europeană. Programul este organizat în colaborare cu Societatea Europeană din Viena... [-]


Viena - Psihologie

Campus Cu normă întreagă September 2019 Austria Vienna

Experiența vieții la Viena ca student al psihologiei și științelor sociale. Cursurile noastre vă oferă posibilitatea de a explora culturile de tineret, dezvoltarea copiilor, identitatea virtuală pe web, experiența imigranților și dimensiunile sociale și psihologice ale discriminării. [+]

De ce Viena?

Viena este plină de oameni din întreaga lume care au făcut acest oraș ca locuință.

Situat în centrul Europei și bogat în cultură, acesta este un loc unde oamenii din toate categoriile de viață se dezvoltă. Poate că nu este surprinzător, este și un oraș în care studiul societății are o istorie lungă și unde psihologia modernă își revendică locul de naștere. Mulți gânditori proeminenți au transformat Viena în casa lor - Alfred Adler, Max Wertheimer, Helene Deutsch, Erwin Ringel, Viktor Frankl (care a predat la IES Abroad ) și, desigur, Sigmund Freud.

Ce veți studia

Experiența vieții la Viena ca student al psihologiei și științelor sociale. Cursurile noastre vă oferă posibilitatea de a explora culturile de tineret, dezvoltarea copiilor, identitatea virtuală pe web, experiența imigranților și dimensiunile sociale și psihologice ale discriminării. Îmbunătățiți-vă experiența de învățare cu o excursie cu programe către destinații din Austria, Ungaria și Germania pentru a explora aceste probleme într-un context cultural și geografic mai larg.... [-]


Viena - Societatea Europeană

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Austria Vienna

Oferind cursuri de limba engleza si germana, IES Abroad Societatea Europeana din Viena [+]

Prezentare generală

Oferind cursuri de limba engleza si germana, IES Abroad Societatea Europeana din Viena

Limba germanăAfaceri europene, economie și politicăSocietatea și SineleArtele

Cu o pregătire suficientă în limba germană, puteți să vă înscrieți la cursuri la prestigiosul Universität Wien, unde veți experimenta sistemul de învățământ din Austria și aveți opțiunea de a participa la activitățile studențești. Poate chiar vei face și niște prieteni austrieci în timp ce tu ești la el.

Viena va fi clasa ta. Vă puteți imagina să învățați despre teoriile lui Freud despre psihanaliză și apoi să-i vizitați casa și biroul unde a practicat? Sau studiază politica și organizațiile internaționale și vizitează ONU, OSCE sau OPEC? Cum de a explora istoria artei în galeriile și muzeele celebre ale lumii vieneze? Bine ați venit pentru a studia în străinătate! Ori de câte ori este posibil, cursurile noastre profită de siturile istorice, artistice și culturale ale orașului și includ o componentă practică, practică. Vrem să vă simțiți acasă la Viena, așa că vom face tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. De la locuințe la evenimente culturale, treaba noastră este să vă asigurați că aveți experiența cea mai autentică în străinătate posibilă.... [-]


Înscrierea directă a insulelor Galápagos - GAIAS

Campus Cu normă întreagă 1 semestru January 2019 Ecuador Puerto Ayora

Există un motiv pentru care mulți dintre cei mai cunoscuți oameni de știință din lume au vizitat Insulele Galápagos - acum este rândul tău să descoperi una dintre cele mai frumoase și diversificate zone ale lumii din insulele din lume. Aici veți beneficia de o experiență practică care studiază subiecte precum biologie, ecologie, studii de mediu, ecologie marină și sociologie. [+]

Prezentare generală

Există un motiv pentru care mulți dintre cei mai cunoscuți oameni de știință din lume au vizitat Insulele Galápagos - acum este rândul tău să descoperi una dintre cele mai frumoase și diversificate zone ale lumii din insulele din lume. Aici veți beneficia de o experiență practică care studiază subiecte precum biologie, ecologie, studii de mediu, ecologie marină și sociologie. Acest program de înscriere directă este organizat prin Institutul Academic Galápagos pentru Arte și Științe (GAIAS), un campus la distanță al Universității San Francisco de Quito (USFQ), situat pe insula San Cristóbal. Înainte de a vă deplasa la Galápagos, programul va începe cu o lună în Quito, unde participați la o orientare, un curs la campusul USFQ Cumbayá și excursii legate de curs. Lunile rămase sunt cheltuite pe San Cristóbal în Insulele Galápagos. Excursiile suplimentare legate de curs vă permit să petreceți timp în alte locații, pe baza înscrierii la curs. Alegeți dintre cursurile din trei piese:... [-]


Înscriere directă la Amsterdam - Conservatorium van Amsterdam

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Ca student de muzică, veți înflori în mediul artistic înfloritor din Amsterdam, un oraș cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbrățișa expresiile spiritului uman. [+]

Prezentare generală

Ca student de muzică, veți înflori în mediul artistic înfloritor din Amsterdam, un oraș cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbrățișa expresiile spiritului uman.

Înscrierea la Conservatorium van Amsterdam, cel mai mare și mai variat conservator de muzică din Olanda, te integrează pe deplin într-o instituție specializată unde studiați cu alți studenți dedicați studiului muzicii.

Conservatorium van Amsterdam profită din plin de reputația în muzică a Amsterdamului pentru a oferi o instruire deosebită în performanța, teoria și compoziția muzicii clasice și jazz. Conservatorul este dedicat susținerii unor standarde superioare de predare, realizare și creație a muzicii printr-un curs foarte individualizat de studiu. Dacă doriți să studiați la CvA, ar trebui să fiți o echipă puternică și independentă de interpretare, compoziție sau teorie cu motivația și intenția de a deveni un muzician profesionist, un învățat de muzică sau un compozitor.... [-]


Înscriere directă la Christchurch - Universitatea din Canterbury

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre February 2019 Noua Zeelandă Christchurch

În timpul petrecut în Christchurch, te înscrii direct la Universitatea din Canterbury, una dintre primele trei universități din Noua Zeelandă și în top 3% din universitățile din lume. De asemenea, aveți acces la mai mult de 50 de departamente academice și peste 100 de cluburi și organizații din campus - oportunități ideale de a vă conecta cu elevii Kiwi (locali). [+]

Prezentare generală

Când privești fereastra din Christchurch, știi că explorarea te așteaptă - drumeții, pescuit, caiac sau înot - asta e doar o zi tipică aici. Bucurați-vă de stilul de aventură și totuși relaxat, pe care Christchurch îl oferă.

În timpul petrecut în Christchurch, te înscrii direct la Universitatea din Canterbury, una dintre primele trei universități din Noua Zeelandă și în top 3% din universitățile din lume. De asemenea, aveți acces la mai mult de 50 de departamente academice și peste 100 de cluburi și organizații din campus - oportunități ideale de a vă conecta cu elevii Kiwi (locali). Răspândit pe 215 de hectare de terenuri și grădini frumos amenajate, campusul Universității este situat la numai 15 minute de oraș.... [-]


Înscriere directă la Dublin - Colegiul Universitar Dublin

Campus Cu normă întreagă September 2019 Irlanda Dublin

Fondată în 1854, University College Dublin (UCD) are o tradiție de peste 160 de ani. Printre absolvenții săi sunt revoluționari care au participat la lupta pentru independența irlandeză, romancierul celebru James Joyce și numeroși președinți și președinți irlandezi (prim-miniștri). [+]

De ce Dublin?

Fondată în 1854, University College Dublin (UCD) are o tradiție de peste 160 de ani. Printre absolvenții săi sunt revoluționari care au participat la lupta pentru independența irlandeză, romancierul celebru James Joyce și numeroși președinți și președinți irlandezi (prim-miniștri).

Astăzi UCD este cea mai mare universitate din Irlanda. Cunoscuți pentru școala de afaceri de top, școala lor notabilă de științe umane și conducerea lor în domeniul științei și inovării tehnologice, există ceva pentru toată lumea la UCD.

Campusul UCD din Belfield, situat în suburbiile de sud din Dublin, la doar cincisprezece minute de la coastă și treizeci de minute până la frumoșii munți din Dublin / Wicklow. Campusul se întinde pe mai mult de 300 de acri și include facilități de ultimă oră, muzee și trasee de mers pe jos în jurul lacurilor campusului. Participați la cursuri alături de studenții irlandezi și profitați de tot orașul Dublin trebuie să oferi tinerilor adulți, deoarece mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani.... [-]


Înscriere directă la Dublin - Dublin City University

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Irlanda Dublin

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Universitatea Dublin City (DCU), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Veți simți mai mult acasă știind că Dublin are o populație tânără (mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani). [+]

Prezentare generală

Nu veți avea nevoie de norocul irlandez pentru a avea o experiență de neuitat în străinătate în Dublin. Prin înscrierea directă la Universitatea Dublin City (DCU), veți avea bucuria de a se împrieteni cu irlandezii, care sunt cunoscuți pentru ospitalitatea lor. Veți simți mai mult acasă știind că Dublin are o populație tânără (mai mult de jumătate din oraș este sub 25 de ani). Dublin recompensează spiritul independent printr-o cultură diversă și o gamă largă de oportunități educaționale.

Universitatea Dublin City (DCU) oferă o mare varietate de cursuri dificile. Acest program se adresează în primul rând studenților care sunt pregătiți pentru provocarea de adaptare la o cultură academică cu totul nouă, care necesită o activitate independentă semnificativă. Dublin va fi și clasa ta. Luați o piesă irlandeză la Teatrul Abbey, teatrul național al țării. Aflați mai multe despre istoria orașului Dublin, explorând Castelul din Dublin, construit în 1204. Vizitați Trinity College Dublin pentru a vedea Cartea lui Kells din secolul al VII-lea, un exemplu plin de manuscris iluminat, găzduit în arhiva sa cu climă controlată în vechea bibliotecă a universității .... [-]


Înscriere directă la Londra - Colegiul Universitar din Londra

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre December 2019 Regatul Unit London

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă la University College London. [+]

Prezentare generală

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că sunt priveliștile ca Big Ben sau Podul Turnului, care se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă la University College London. IES Abroad Londra este dedicată îmbunătățirii experienței dvs. de studiu în străinătate cu servicii superioare de studenți și oportunități de a experimenta pe deplin viața din Londra. Personalul nostru din Londra vă va ajuta să profitați la maximum de experiența dvs. în străinătate. Londra va fi clasa ta. Implicarea în comunitatea locală sau într-un club studențesc îmbogățește experiențele dvs. de învățare și oferă oportunități excelente pentru integrarea culturală. W... [-]


Înscriere directă la Londra - Regina Maria

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Regatul Unit London

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă într-o universitate din Londra. Cu șapte instituții prestigioase de ales, veți găsi o școală parteneră și un program care să corespundă nevoilor dumneavoastră. [+]

Prezentare generală

Există ceva irezistibil în legătură cu Londra. Poate că sunt priveliștile ca Big Ben sau Podul Turnului, care se simt deja familiare. Sau caracterul internațional care este evident în fiecare vecinătate, unde trăiesc și lucrează împreună oameni de diferite culturi, etnii și medii socio-economice. Indiferent ce te-a atras în Londra, nu te uita înapoi acum - Londra așteaptă!

Aceasta este șansa dvs. de a trăi și de a învăța alături de studenți din Marea Britanie și din întreaga lume prin înscrierea directă într-o universitate din Londra. Cu șapte instituții prestigioase de ales, veți găsi o școală parteneră și un program care să corespundă nevoilor dumneavoastră.... [-]


Înscriere directă la Nagoya - Universitatea Nanzan

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Japonia Nagoya

Bucurați-vă de cultura japoneză prin înscrierea la zi la Centrul de Studii Japoneze (CJS) de la Universitatea Nanzan. Ca o universitate distinctă privată, Universitatea Nanzan oferă oportunități excelente de învățare. În plus față de o clasă intensivă de limbă japoneză, veți alege dintr-o gamă de cursuri CJS de predare în limba engleză în Business, Humanities and Social Sciences, [+]

Prezentare generală

Tradiția întâlnește modernitatea în orașul japonez înfloritor Nagoya. Numeroase tradiții culturale au început în Nagoya și au fost transmise prin generații - orașul este denumit Geidokoro, un centru pentru artă și cultură. Nu ratați ritualurile și sărbătorile care au loc la temple și sanctuare în zona Nagoya.

Împreună cu tradițiile sale culturale, Nagoya este un important oraș portuar și centru industrial. Întreprinderile internaționale majore au o prezență în Nagoya, inclusiv Toyota, Lexus, Mitsubishi Motors, Brother Industries, Boeing și Mitsubishi Heavy Industries.

Bucurați-vă de cultura japoneză prin înscrierea la zi la Centrul de Studii Japoneze (CJS) de la Universitatea Nanzan. Ca o universitate distinctă privată, Universitatea Nanzan oferă oportunități excelente de învățare. În plus față de o clasă intensă de limbi japoneze, veți alege dintr-o gamă de cursuri CJS de predare în limba engleză în Afaceri, Științe Umane și Științe Sociale și vă veți bucura de instrucțiuni practice în artele japoneze, cum ar fi ikebana, shodo, hanga, și sumie. Elevii cu abilități lingvistice foarte avansate sunt încurajați să se înscrie în seminarii predate în limba japoneză cu studenții locali.... [-]


Înscriere directă la Quito - Universidad San Francisco de Quito

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre January 2019 Ecuador Quito

În timp ce vă aflați la Quito, înscrieți-vă direct la Universidad San Francisco de Quito (USFQ) și luați majoritatea cursurilor la Universitatea împreună cu studenții locali. Deoarece USFQ oferă aproape 1.500 de cursuri în fiecare semestru într-o mare varietate de discipline, studenții cu aproape orice interes academic pot găsi opțiuni de înscriere captivante și provocatoare. [+]

Prezentare generală

Quito este perfect pentru sufletul aventuros. Cu munții din jur, sunteți întotdeauna doar o urcare departe de o panoramă uluitoare a văii și de o vedere de pasăre a arhitecturii coloniale spaniole care face orașul celebru. În plus, Quito este o bază excelentă pentru excursii la pădurile tropicale și la habitatele marine care fac din Ecuador celebru în întreaga lume. Vă invităm la Ecuador pentru a vă îmbunătăți limba spaniolă, în timp ce vă bucurați de tot ceea ce această țară uimitoare are de oferit.

În timp ce vă aflați la Quito, înscrieți-vă direct la Universidad San Francisco de Quito (USFQ) și luați majoritatea cursurilor la Universitatea împreună cu studenții locali. Deoarece USFQ oferă aproape 1.500 de cursuri în fiecare semestru într-o mare varietate de discipline, studenții cu aproape orice interes academic pot găsi opțiuni de înscriere captivante și provocatoare.... [-]


Înscriere directă la Sydney - Universitatea Macquarie

Campus Cu normă întreagă 1 - 2 semestre July 2019 Australia Sydney

Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate Macquarie, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline. [+]

Prezentare generală

Profitați de șansa dvs. de a trăi și de a învăța într-unul din cele mai frumoase și mai frumoase orașe din lume - Sydney! Bucurați-vă de climatul confortabil din Sydney (veri calde și ierni blânde), plaje de renume mondial (gândiți-vă: Bondi, Manly și Coogee) și pete iconice din jurul orașului (Rocks, Harbour Bridge și Grădinile Botanice Regale).

Studiile noastre în străinătate în Sydney vă oferă posibilitatea de a vă înscrie direct în prestigioasa Universitate Macquarie, cu acces la o gamă largă de oferte de curs în sute de discipline.

Sydney va fi, de asemenea, clasa ta. Bucurați-vă de scena muzicală robustă a orașului cu un spectacol la renumita Opera din Sydney. Vizitați unul dintre numeroasele muzee, cum ar fi Muzeul de Artă Contemporană sau Galeria de Artă din New South Wales, pentru a vedea unele dintre marile opere de artă ale țării. Bucurați-vă de frumusețea peisajului din Sydney, mergând pe drumul de la Coogee până la plaja Bondi - sau, mai bine, urcați până la vârful podului Harbour. Excursii pe teren la destinații iconice, cum ar fi Munții Albastri, Parcul Național Regal și Marea Barieră de Corali, în jurul experienței dumneavoastră de studiu în străinătate.... [-]


Cursuri de vară

Amsterdam Summer - Societate, Cultură

Campus Cu normă întreagă 2 luni June 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Amsterdam, un oraș mult asociat cu noțiunile de toleranță și deschidere, este fundalul perfect împotriva căruia să se studieze istoria artei, literatura și sociologia prin obiectivul studiilor de gen. Vă invităm să explorați istoria și prezentarea orașului Amsterdam și să vă gândiți cum sunt aceste noțiuni [+]

Prezentare generală

Amsterdam, un oraș mult asociat cu noțiunile de toleranță și deschidere, este fundalul perfect împotriva căruia să se studieze istoria artei, literatura și sociologia prin obiectivul studiilor de gen. Vă invităm să explorați istoria și prezentarea orașului Amsterdam și să vă gândiți la modul în care aceste noțiuni sunt sau nu se schimbă.

Amsterdam este clasa ta, cu excursii legate de cursuri la muzee de clasă mondială și site-uri notabile din Amsterdam, care joacă un rol major în fiecare curs. De exemplu, veți studia reprezentările genului și sexualității în lucrarea lui Rembrandt și veți vizita muzeul Anne Frank. Acest program include, de asemenea, o excursie cu cursuri la Berlin, pentru a investiga în continuare subiectele de studiu.... [-]


Arles de vară - Studiu în Provence

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni June 2019 Franţa Arles

Veți profita de studiul limbii franceze și de cultura regiunii Midi din Franța. Un punct culminant al acestui program sunt prânzurile de limbă intensă care au loc la restaurantele locale, unde practicați francezii cu profesori și personal din IES Abroad , bucurându-vă de bucătăria minunată din Provence. [+]

Prezentare generală

Fermecătorul oraș Provençal Arles, cu o arenă romană de 2000 de ani în centrul său, este renumit pentru arhitectura sa frumoasă și asocierea sa cu Van Gogh, Gauguin, Cézanne și Picasso. Multe festivaluri de dans, muzică, fotografie, teatru și folclor au loc în și în jurul orașului în timpul verii, făcându-l o locație vibrantă pentru studiul de vară din Franța.

Veți profita de studiul limbii franceze și de cultura regiunii Midi din Franța. Un punct culminant al acestui program sunt prânzurile de limbă intensă care au loc la restaurantele locale, unde practicați francezii cu profesori și personal din IES Abroad , bucurându-vă de bucătăria minunată din Provence. Vinerea este rezervată activităților legate de curs și excursiilor, cum ar fi cursuri de gătit, concerte la Arènes d'Arles, un tur al plimbărilor cu Van Gogh, ateliere de teatru și multe altele.... [-]


Barcelona Summer - Limba

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni May 2019 Spania Barcelona

IES Abroad Limba Barcelona [+]

Prezentare generală

IES Abroad Limba Barcelona

Cursurile de limbi străine vă vor dezvolta cunoștințele scrise și orale în spaniolă și cursurile de studii în zona oferă o oportunitate excelentă de a învăța despre Spania modernă în contextul mai larg al Uniunii Europene. Cursurile sunt disponibile atât în ​​spaniolă, cât și în engleză.

Pe parcursul verii, veți cunoaște piețele vibrante și străzile care vă înconjoară. Limba Barcelona

Studiați în străinătate la Barcelona și experiența culturii unice și pline de viață a orașului!

Idei sumareCentrul: IES Abroad BarcelonaOraș: BarcelonaȚara: SpaniaCredite de program: 6-7 crediteLimba de instruire: engleză, spaniolăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor... [-]

Barcelona Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Spania Barcelona

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii spaniole. [+]

Prezentare generală

Cu o mare influență în comerț, educație, divertisment, media, modă și artă, Barcelona și-a făcut marca ca pe un jucător important pe piața mondială. Mergeți la lucru sau luați metroul, autobuzul sau tramvaiul prin acest oraș remarcabil de minuni arhitecturale și culturale. Prânzul este întotdeauna o oportunitate de a preleva cele mai bune tarife mediteraneene: delicioasele tapas, cele mai proaspete fructe de mare și Crema Catalana pentru desert!

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii spaniole. Veți fi garantat * o plasare de stagiu neremunerată la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra cel puțin 22 de ore pe săptămână. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți cea mai apropiată potrivire dintre preferințele dvs. exprimate și obiectivele profesionale cu ceea ce este disponibil prin stagiile IES din Barcelona. Înainte de a merge, coordonatorul dvs. de stagiu va lucra cu dvs. pentru a vă adapta CV-ul, pentru a vă perfecționa scrisoarea de intenție și pentru a-ți perfecționa abilitățile de comunicare și interviu pe măsură ce vă pregătim pentru a lucra într-un mediu cultural nou.... [-]


Berlin Summer - Limba

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Germania Berlin

Acest program combină dezvoltarea abilităților lingvistice cu cursurile predate în limba engleză și germană, care vă expun în istoria fascinantă a Germaniei și în cultura și societatea actuală. Cursurile de limba germană sunt disponibile la începutul și nivelul intermediar. [+]

Prezentare generală

Acest program combină dezvoltarea abilităților lingvistice cu cursurile predate în limba engleză și germană, care vă expun în istoria fascinantă a Germaniei și în cultura și societatea actuală. Cursurile de limba germană sunt disponibile la începutul și nivelul intermediar. Un curs de literatură predat în limba germană este oferit elevilor de nivel înalt. Excursiile legate de curs joacă un rol central în program, luându-vă în afara sala de clasă pentru a descoperi patrimoniul bogat și cultura contemporană din Berlin și Germania. Studiază la Berlin în această vară!

Curriculum Highlights

Îmbunătățiți-vă abilitățile lingvistice germane prin cursuri de limbi străine IES Abroad nivel începător și intermediar. Experiența în limba germană nu este obligată să participe.Înscrieți-vă în cursuri de studii de specialitate care se concentrează asupra istoriei artei, studiilor de film, limbii și literaturii germane, studiilor evreiești și științelor politice.... [-]

Berlin Summer - Metropolitan

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Germania Berlin

Acest program de predare în limba engleză studiază subiecte din domeniul Studiilor Urbane, Arhitectură și Studii de Mediu din Berlin, un oraș care a fost reconstruit și reproiectat în ultimul secol. [+]

Prezentare generală

Acest program de predare în limba engleză studiază subiecte din domeniul Studiilor Urbane, Arhitectură și Studii de Mediu din Berlin, un oraș care a fost reconstruit și reproiectat în ultimul secol. Excursiile legate de curs sunt integrate pentru a oferi o perspectivă de primă importanță asupra inovațiilor arhitecturale din Berlin, metodelor de integrare a designului durabil și a diferitelor mișcări istorice și politice. Excursii în alte orașe din Germania rotunjește programul și vă permit să explorați cultura și arhitectura Germaniei într-un context comparativ.

Idei sumareCentrul: IES Abroad Studii metropolitane din BerlinOraș: BerlinȚara: GermaniaCredite program: 6-9 crediteLimba de instruire: englezăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor... [-]

Berlin Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Germania Berlin

Un stagiu IES în Berlin îți dezvoltă abilitățile profesionale și abilitatea ta de a comunica între culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a-ți începe cariera în ziua de azi [+]

Prezentare generală

Experiența Berlinului - centrul economic și politic al Germaniei. Acest capitol se mândrește, de asemenea, cu o scenă artistică înfloritoare (cu peste 175 de muzee și galerii) și cu unele dintre cele mai spectaculoase arhitecturi din lume. Când te afli în Berlin, vei putea merge, mergi la bicicletă sau vei lua un autobuz, un tramvai sau un tren de lucru. În timpul prânzului, plimbați-vă într-unul dintre numeroasele parcuri și grădini din Berlin. Noaptea se bucură de muzică live sau de teatru în această Kulturhaupstadt (capitala culturală) din Germania. Internarea la Berlin va stimula atât acreditările dvs. de CV, cât și competența dvs. culturală.... [-]


Buenos Aires Summer - Limba

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni June 2019 Argentina Buenos Aires

Folosind elevii de toate nivelurile de calificare spaniolă, acest program vă oferă posibilitatea de a vă cufunda în cultura argentină, luând un curs de limbă spaniolă, precum și un curs într-o varietate de subiecte actuale. [+]

Prezentare generală

Cu o istorie influentă, o arhitectură frumoasă în stil european și o viață culturală bogată, Buenos Aires vă oferă o atmosferă primitoare pentru a trăi și a învăța în străinătate. Bogat în cultură - gândiți-vă la teatru, dans tango, muzee, sport ... și mâncarea! - Buenos Aires va fi o sărbătoare pentru simțurile voastre și o aventură educațională de neuitat.

Folosind elevii de toate nivelurile de calificare spaniolă, acest program vă oferă posibilitatea de a vă cufunda în cultura argentină, luând un curs de limbă spaniolă, precum și un curs într-o varietate de subiecte actuale. Vă veți bucura, de asemenea, de evenimente culturale și de excursii legate de cursuri pentru a vă împărtăși experiența academică și pentru a vă aduce studiile la viață.... [-]


Cape Town Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni June 2019 Africa de Sud Cape Town

Un stagiu IES din Cape Town vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Acasă la 3,7 milioane de locuitori în zona sa metropolitană, Cape Town este o fuziune a limbilor, culturilor și a religiilor și centrul economic al Cape Colony. Luați în vedere pitorească a munților și a litoralului pe naveta dvs. Începeți-vă ziua cu cafea și cu o coacăseră (gogoașă din Africa de Sud). Pentru masa de prânz împărțiți un sandviș mare cu un coleg. Un stagiu IES din Cape Town vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.

Veți fi garantat un stagiu de vară neplătit în Cape Town, unde veți lucra până la 32 de ore pe săptămână la o afacere sau o organizație locală. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a găsi cea mai apropiată potrivire de plasare între obiectivele dvs. profesionale și cele personale cu ceea ce este disponibil pentru stagii în Cape Town.... [-]


Chicago Summer - Internship

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Statele Unite ale Americii Chicago

Un stagiu de IES în Chicago vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Intern în acest frumos oraș pe malul Lacului Michigan, acasă la marile corporații și companii globale, cu arhitectură fantastică, parcuri verzi, plaje nisipoase, mâncăruri excelente și viața de noapte interesantă. Plimbați-vă cu bicicleta sau luați sistemul "L" (sistemul de călători și metrou) pentru a lucra în acest oraș dinamic de zgârie-nori îndrăzneți și de evenimente culturale majore. Pentru masa de prânz, puteți să vă arătați capse, cum ar fi pizza și chick-uri în stil Chicago. Luați o pungă de porumb de caramel pe drumul spre biroul de desert! Un stagiu de IES în Chicago vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.... [-]


Dublin Summer - acțiune intensă

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Irlanda Dublin

Pe parcursul verii, veți ajunge să cunoașteți străzile înfundate ale Dublinului și farmecul unic printr-o varietate de oportunități îmbogățite din punct de vedere cultural. Programul oferă înscrierea la Academia de Teatru Națională din Irlanda-Gaiety School of Acting, locuințe în apartamente studențești complet echipate și excursii în toată Irlanda și Irlanda de Nord. [+]

Prezentare generală

Programul de acțiune intensivă IES Abroad vă oferă o abordare intensivă și practică a performanței. Pe parcursul verii, veți ajunge să cunoașteți străzile înfundate ale Dublinului și farmecul unic printr-o varietate de oportunități îmbogățite din punct de vedere cultural. Programul oferă înscrierea la Academia de Teatru Națională din Irlanda-Gaiety School of Acting, locuințe în apartamente studențești complet echipate și excursii în toată Irlanda și Irlanda de Nord.

Cursurile sunt predate de către Scoala Nationala de Teatru a Irlandei-Gaiety School of Action (NTSI-GSA) si IES Abroad instructori. Aceste cursuri se desfășoară la NTSI-GSA și IES Abroad Center și au un total de 6 credite.... [-]


Dublin Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Irlanda Dublin

Un stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, vă oferă abilitatea de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Experimentați mediul de afaceri vibrant al acestui oraș, care a apărut ca parte a redresării economice a Irlandei. Mergeți la trecerea prin străzile istorice din Dublin sau luați un autobuz dublu, tramvaiul, Dart sau metroul. Întindeți-vă peste un pahar de panificație sau un somon irlandez.

Un stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, vă oferă abilitatea de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Veți fi garantat un stagiu de stagiere neplătit la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 32 de ore pe săptămână. Vom lucra cu dvs. pentru a găsi cea mai apropiată potrivire de plasare între obiectivele dvs. profesionale și cele personale cu ceea ce este disponibil în Dublin. Înainte de a pleca, lucrăm împreună cu dvs. pentru a vă adapta CV-ul, pentru a vă perfecționa scrisoarea de intenție și a vă perfecționa abilitățile de comunicare și interviu, pe măsură ce vă pregătim pentru a lucra într-un mediu cultural nou.... [-]


Londra de vară - UK Today

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Regatul Unit London

Programul nostru UK Today vă oferă ocazia de a explora cultura vibrantă și patrimoniul bogat al Londrei contemporane printr-o gamă largă de cursuri - toate acestea se aplică istoriei și culturii britanice. [+]

Prezentare generală

Vara poate fi doar cel mai bun moment pentru a trăi și a învăța în Londra. Cine nu ar vrea să petreacă o vară aici, cu timpul să viziteze, de asemenea, toate muzeele libere, să vizioneze filme sub stele și să exploreze cele 400 de spații verzi din oraș?

Programul nostru UK Today vă oferă ocazia de a explora cultura vibrantă și patrimoniul bogat al Londrei contemporane printr-o gamă largă de cursuri - toate acestea se aplică istoriei și culturii britanice.

Experienta noastra academica unica integreaza cursuri legate de excursii in aproape toate cursurile pentru a maximiza numeroasele oportunitati de invatare pe care le prezinta Londra. Acest program este o mare oportunitate de a continua studiile în timp ce utilizați Londra ca clasă.... [-]


Madrid Summer

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Spania Madrid

Acest program oferă cursuri intermediare și avansate de limbă spaniolă și cursuri de studii de teren predate în limba spaniolă. Clasele integrează cele mai bune oportunități istorice și culturale din Madrid, permițându-vă să vă îmbunătățiți abilitățile spaniole, descoperind, de asemenea, patrimoniul artistic, teatral și cinematografic din Spania. [+]

Prezentare generală

Imaginați-vă că studiați în străinătate în capitala Spaniei și cel mai mare oraș - Madrid. Sărbătorile de vară frumoase atrag mulțimi de Madrileños pe străzile orașului, unde savurează cafea pe terase și urmăresc o paradă de spanioli la modă - acum este șansa ta de a-ți experimenta și ea. Madrid este un centru cultural principal din Europa și acasă la numeroasele muzee de renume mondial, inclusiv Prado, Reina Sofia și Thyssen-Bornemisza.

Acest program oferă cursuri intermediare și avansate de limbă spaniolă și cursuri de studii de teren predate în limba spaniolă. Clasele integrează cele mai bune oportunități istorice și culturale din Madrid, permițându-vă să vă îmbunătățiți abilitățile spaniole, descoperind, de asemenea, patrimoniul artistic, teatral și cinematografic din Spania.... [-]


Milan Summer - Internship

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Italia Milan

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii italiene. [+]

Prezentare generală

De ce Milan?

Afacerea, moda și designul converg în Milano - al doilea oraș ca mărime din Italia - unde vechea tradiție italiană se amestecă cu inovația modernă. Fiți inspirați de instituțiile notabile din Milano, de la Teatro alla Scala la Borsa Italiana, bursa principală a Italiei. Cum va transforma un program de stagiu cu normă întreagă în capitalul de afaceri al Italiei?

Puteți simți practic pulsul Italiei în Milano cu ritm rapid. Noțiuni de bază pentru a lucra este o briza cu tramvai, metrou și sisteme de autobuz. Pentru masa de prânz, apucați un paste rapid al pesto împreună cu colegii dvs., umpleți-vă pe risotto alla Milanese sau faimosul ossobuco din regiune.... [-]


Multi-locație de vară - Muzee

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni May 2019 Spania Madrid Franţa Paris Italia Rome + 4 mai mult

De ce studiați în străinătate într-un mare oraș european în timpul verii, când puteți explora patrimoniul cultural din Paris, Roma și Madrid? În acest program de șapte săptămâni, veți explora modul în care arta și arhitectura au afectat dezvoltarea urbană, viața și cultura în trei capitale fascinante europene și modul în care muzeele își păstrează, dezvoltă, studiază și expun colecțiile în beneficiul publicului. [+]

Prezentare generală

De ce studiați în străinătate într-un mare oraș european în timpul verii, când puteți explora patrimoniul cultural din Paris, Roma și Madrid?

În acest program de șapte săptămâni, veți explora modul în care arta și arhitectura au afectat dezvoltarea urbană, viața și cultura în trei capitale fascinante europene și modul în care muzeele își păstrează, dezvoltă, studiază și expun colecțiile în beneficiul publicului. Începeți programul în Paris, unde veți începe să apreciați modul în care aceste orașe s-au dezvoltat în jurul ideii centrale a patrimoniului și patrimoniului cultural. Aici veți începe cele două cursuri încrucișate care vă vor duce apoi la Roma și, în final, la Madrid pentru două săptămâni în fiecare oraș. Cursurile dvs. vor integra orele de curs cu excursii legate de cursuri către instituțiile de management de artă și culturale, inclusiv vizite la muzee bine cunoscute, cum ar fi Musée d'Orsay, Muzeul Vaticanului și El Prado.... [-]


Nagoya Summer - Limba

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni June 2019 Japonia Nagoya

Acest program de vară de șase săptămâni vă oferă cursuri intensive japoneze la Centrul de Studii Japoneze (CJS) de la Universitatea Nanzan, care este renumit în domeniul educației lingvistice japoneze. Veți învăța educația în Nagoya, învățând despre cultura, politica și arta japoneză. [+]

Prezentare generală

Ce modalitate mai bună de a-ți practica abilitățile lingvistice japoneze și de a te scufunda în viața și cultura japoneză decât prin a studia în Nagoya? Acest program de vară de șase săptămâni vă oferă cursuri intensive japoneze la Centrul de Studii Japoneze (CJS) de la Universitatea Nanzan, care este renumit în domeniul educației lingvistice japoneze. Veți învăța educația în Nagoya, învățând despre cultura, politica și arta japoneză. Veți avea ocazia să participați la două excursii cu studenți japonezi (organizate de CJS). În plus, vom organiza o excursie de o zi la Kyoto și activități culturale exclusiv pentru studenții IES Abroad .... [-]


New York Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 8 - 10 săptămâni June 2019 Statele Unite ale Americii New York

Intern în această metropolă uimitoare, un centru pentru servicii bancare globale [+]

Prezentare generală

Intern în această metropolă uimitoare, un centru pentru servicii bancare globale

Un stagiu IES din New York dezvoltă abilitățile dumneavoastră profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Indiferent dacă vă înscrieți în programul de 8 sau 10 săptămâni, veți primi o plasare de stagiu neremunerată la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 32 de ore pe săptămână. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți cea mai apropiată potrivire dintre preferințele exprimate și obiectivele profesionale cu ceea ce este disponibil prin intermediul stagiilor IES din New York.... [-]


Paris Summer-Immersion lingvistic

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni May 2019 Franţa Paris

Începând cu vara anului 2019, programele noastre de limbi de vară intermediare și avansate de la Paris se vor îmbina într-un program de imersiune a limbilor pentru studenții cu cel puțin două semestre de nivel francez la nivel de colegiu. [+]

Începând cu vara anului 2019, programele noastre de limbi de vară intermediare și avansate de la Paris se vor îmbina într-un program de imersiune a limbilor pentru studenții cu cel puțin două semestre de nivel francez la nivel de colegiu.

De ce Paris?

Cu marile sale bulevarde, monumente de renume mondial, istorie literară și artistică de neegalat, și simpla joie de vivre, Parisul este un oraș care te va schimba pentru totdeauna.

Parisul de astăzi este o metropolă multilaterală și multiculturală care oferă o ușă pentru culturile lumii. Aflați mai multe despre cultura și istoria franceză, în timp ce vă îmbunătățiți competențele lingvistice franceze la Paris, un oraș care vine la viață în vară.... [-]


Paris Summer - Internship

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Franţa Paris

Un stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a începe să vă începeți cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Internat într-unul din orașele cele mai apreciate din lume pentru cultură și afaceri internaționale. Mergeți sau luați autobuzul prin străzile vibrante ale orașului sau mergeți la Métro pentru a ajunge la locul de muncă. Lunchtime înseamnă quiche sau sandwich au jambon într-o cafenea din apropiere, urmată de un espresso sau ceai relaxat. Un stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a începe să vă începeți cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.

Veți fi garantat o plasare neplătită la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 25 de ore pe săptămână. De asemenea, vă veți înscrie într-un seminar obligatoriu de stagiu de 3 sau 6 credite cu alți stagiari IES, unde veți afla despre o varietate de setări și oportunități de afaceri locale.... [-]


Paris Summer - Limba Începută

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Franţa Paris

Aflați limba franceză în timp ce studiați marketingul internațional și managementul mărcii în Paris, unul din lume [+]

Prezentare generală

Aflați limba franceză în timp ce studiați marketingul internațional și managementul mărcilor din Paris, unul dintre marile orașe ale lumii - acasă la companii globale Fortune 500 și branduri de lux, precum și cafenele cu trotuare, grădini uimitoare, piețe în aer liber și multe altele. Ca un important centru de afaceri internațional care se mândrește cu unul dintre cele mai mari PIB-uri ale oricărui oraș, Parisul este un oraș ideal pentru a studia marketingul și pentru a începe studiul limbii franceze.

Idei sumareCentru: IES Abroad Afaceri Internaționale și Afaceri InterneOraș: ParisȚară: FranțaCredite program: 6 sau 7 crediteLimba de instruire: francezăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor... [-]

Programul Cambridge Summer - Pembroke-King

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni July 2019 Regatul Unit Cambridge

Șederea dvs. de șase săptămâni la una dintre cele mai vechi universități din lume vă permite să experimentați învățarea unică în stilul Cambridge de dimensiuni mici de clasă, cu accent pe discuțiile intense în clasă și pe feedbackul și sprijinul individual. [+]

De ce Cambridge?

Petreceți studiile de vară la Universitatea din Cambridge, alma materul lui Isaac Newton, Stephen Hawking și Jane Goodall, pentru a numi câteva. Găzduit de King's College și Colegiul Pembroke, două dintre cele 31 de colegii ale universității, vara dvs. din istoricul Cambridge vă va implica academic și cultural.

Luați cursul în cadrul domeniului dvs. de studiu sau faceți o cursă într-o disciplină nouă. Indiferent de subiect, veți primi o interacțiune directă cu lectorii dvs. în ore de discuții mici. În timpul liber, explorați parcuri frumoase, restaurante la malul râului și muzee de prestigiu din fermecătorul oraș Cambridge.

Ce veți studia... [-]

Quito Summer - Studii de mediu

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Ecuador Quito

Bazat în Quito și cu trei săptămâni de cursuri legate de excursii în Insulele Galápagos, acest program vă permite să studieze problemele de management de mediu și de conservare, în timp ce explorarea Ecuador bogate ecologie. Programul este organizat în colaborare cu Institutul Academic pentru Arte și Științe din Galápagos (GAIAS) și Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Toate cursurile de studii de mediu sunt predate în limba engleză, iar studiul spaniol anterior nu este necesar. [+]

Prezentare generală

Deși Ecuador are doar dimensiunea Colorado, este una dintre țările cele mai diverse din punct de vedere ecologic de pe planetă. Patru regiuni ecologice - bazinul Amazonului, Anzii înalți, câmpia de coastă și Insulele Galápagos - oferă o bogăție de floră și faună care atrag biologi, botanici și ecologiști din întreaga lume. Pe lângă bogățiile naturale ale țării, Quito este o bijuterie arhitecturală cunoscută pentru căldura și ospitalitatea locuitorilor săi.

Bazat în Quito și cu trei săptămâni de cursuri legate de excursii în Insulele Galápagos, acest program vă permite să studieze problemele de management de mediu și de conservare, în timp ce explorarea Ecuador bogate ecologie. Programul este organizat în colaborare cu Institutul Academic pentru Arte și Științe din Galápagos (GAIAS) și Universidad San Francisco de Quito (USFQ). Toate cursurile de studii de mediu sunt predate în limba engleză, iar studiul spaniol anterior nu este necesar.... [-]


Rabat de vară - limba arabă

Campus Cu normă întreagă 8 săptămâni May 2019 Maroc Rabat

Rabat se mândrește cu un amestec cosmopolit de modernism european și tradiție nord-africană și islamică. Amestecul său unic de cultură, religii, limbi și identități creează un fundal perfect pentru studierea problemelor din lumea francofonă și pentru studierea limbii arabe. [+]

Prezentare generală

Rabat se mândrește cu un amestec cosmopolit de modernism european și tradiție nord-africană și islamică. Amestecul său unic de cultură, religii, limbi și identități creează un fundal perfect pentru studierea problemelor din lumea francofonă și pentru studierea limbii arabe. Locația de coastă a Rabatului, vremea moderată pe tot parcursul anului și amestecarea vechilor și noilor, fac din acesta un oraș fascinant de a trăi și de a studia în timpul verii. Ca capitala Marocului, Rabat este adăpostit de numeroase organizații neguvernamentale și internaționale și de Universitatea din Maroc.

Elevii în programul de limbă arabă sunt obligați să ia un curs de 1 credit în limba arabă colocvială marocană pentru a vă ajuta să comunicați cu localnicii.... [-]


Roma de vară - limbă

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni May 2019 Italia Rome

Vara este momentul perfect pentru a explora orașul Roma în timp ce practicați abilitățile dumneavoastră de limba italiană. Limba noastră de vară din Roma [+]

Prezentare generală

Vara este momentul perfect pentru a explora orașul Roma în timp ce practicați abilitățile dumneavoastră de limba italiană. Limba noastră de vară din Roma

Idei sumareCentru: IES Abroad RomaOraș: RomaȚară: ItaliaCredite de program: 6 crediteLimba de instruire: engleză, italianăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.

Vara 2018

23 mai - 6 iulie

Termenele de depunere viitoare:

Termenul de depunere a candidaturii a trecut

Academicienii

Misiunea noastră este simplă: să vă oferim cel mai bun program de studiu în străinătate posibil - care include experiențele academice și culturale de cea mai înaltă calitate. Vă veți înscrie într-un curs de limba italiană necesar și un curs de limbă engleză, predat pentru un total de 6 credite. Plasarea în cursul lingvistic IES Abroad este determinată de o evaluare a limbajului predeterminat online și de un interviu la fața locului efectuat în timpul orientării. Împreună cu cursul dvs. italian, veți alege un curs de predare în limba engleză. Aceste cursuri încurajează învățarea experiențială prin transformarea bogăției istorice, artistice și arhitecturale în clasă. Studiile de teren oferite au inclus:... [-]


Roma de vară - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Italia Rome

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii italiene. [+]

Prezentare generală

De ce Roma?

Orașul este practic un muzeu în aer liber și o lecție de istorie cu străzi pline de clădiri antice, statui și monumente: Colosseum, Fântâna Trevi și Vatican. Roma găzduiește atât organizații multinaționale, cât și multe companii mai mici, deținute de familie.

Roma, cu o istorie de 2.500 de ani, este apexul arheologiei, artei și muzeelor ​​din Italia. Mergeți la lucru sau luați Metropolitana (metrou), autobuz sau tramvai. Prânzul este o indulgență culinară de paste proaspete, fructe de mare și, bineînțeles, pizza.

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii italiene. În timp ce limba italiană nu este necesară, unele domenii pot necesita o înțelegere de bază a limbii locale.... [-]


Salamanca de vară - limbă

Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni June 2019 Spania Salamanca

În acest program de imersiune completă, cursurile sunt oferite de Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, unul dintre centrele preeminente în predarea limbii spaniole în lume. Fiecare program de patru săptămâni este egal cu un semestru întreg de studiu în limba spaniolă, cu o gamă largă de limbi disponibile. Puteți participa la ambele sesiuni de programare. [+]

Prezentare generală

Faima lui Salamanca se află în prestigiul universității sale și în arhitectura grațioasă a Plaza Mayor și cartierele înconjurătoare. Universidad de Salamanca, cea mai veche universitate din Spania și una dintre cele mai prestigioase din Europa, a fost deschisă în 1218. Tradiția și istoria pătrund în oraș, unde construcția pe Catedrala "nouă" a început în anii 1500.

În acest program de imersiune completă, cursurile sunt oferite de Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, unul dintre centrele preeminente în predarea limbii spaniole în lume. Fiecare program de patru săptămâni este egal cu un semestru întreg de studiu în limba spaniolă, cu o gamă largă de limbi disponibile. Puteți participa la ambele sesiuni de programare.... [-]


Salamanca de vară - limbă

Campus Cu normă întreagă 4 săptămâni July 2019 Spania Salamanca

În acest program de imersiune completă, cursurile sunt oferite de Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, unul dintre centrele preeminente în predarea limbii spaniole în lume. Fiecare program de patru săptămâni este egal cu un semestru întreg de studiu în limba spaniolă, cu o gamă largă de limbi disponibile. [+]

Prezentare generală

Faima lui Salamanca se află în prestigiul universității sale și în arhitectura grațioasă a Plaza Mayor și cartierele înconjurătoare. Universidad de Salamanca, cea mai veche universitate din Spania și una dintre cele mai prestigioase din Europa, a fost deschisă în 1218. Tradiția și istoria pătrund în oraș, unde construcția pe Catedrala "nouă" a început în anii 1500.

În acest program de imersiune completă, cursurile sunt oferite de Cursos Internacionales de la Universidad de Salamanca, unul dintre centrele preeminente în predarea limbii spaniole în lume. Fiecare program de patru săptămâni este egal cu un semestru întreg de studiu în limba spaniolă, cu o gamă largă de limbi disponibile. Puteți participa la ambele sesiuni de program. De asemenea, aveți ocazia de a crea o experiență unică de limbă și de imersiune culturală prin combinarea a două sesiuni de vară de patru săptămâni. Dacă este selectată această opțiune, o sesiune suplimentară de trei zile pentru Sevilla și Granada este inclusă în timpul sesiunii de vară II.... [-]


Santiago Summer - Internship

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Chile Santiago

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii spaniole. [+]

Prezentare generală

Mărturie a creșterii economice continue, care a transformat această capitală într-un centru financiar, politic și cultural pentru Chile și America de Sud. Acasă pentru mai mult de cinci milioane de oameni, Santiago este centrul industrial și financiar al Chinei și are și un sector de afaceri dinamic.

Mergeți să lucrați cu autobuzul sau cu metroul și ieșiți pentru un prânz de caldillo de congrio (o tocană tradițională de pește) sau empanadas la Mercado Central.

O stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă lansa cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Clasa de limbaj opțional mărește competența și fluența limbii spaniole.... [-]


Shanghai Summer - Inginerie

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 China Shanghai

Cine spune ca majorete de inginerie pot [+]

Prezentare generală

Cine spune că majoretele de inginerie nu pot studia în străinătate? În acest program, veți petrece 13 săptămâni de studiu în Inginerie Mecanică sau Inginerie Electrică și Calculatoare în limba engleză la una dintre cele mai mari universități din China, Shanghai Jiao Tong University (SJTU). Ca student la Universitatea din Michigan - SJTU Joint Institute, veti invata alaturi de alti studenti de la universitatile americane de lider in cadrul programului Bachelor of Science in Engineering. Nu ratați ocazia de a martor și de a experimenta un oraș prin accelerarea dezvoltării economice și a globalizării!

Idei sumareCentrul: IES Abroad ShanghaiOraș: ShanghaiȚară: ChinaCredite program: 12 crediteLimba de instruire: englezăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor... [-]

Shanghai Summer - limbă intensivă

Campus Cu normă întreagă 2 luni June 2019 China Shanghai

Conceput pentru a vă ajuta să dobândiți sau să vă îmbunătățiți competențele lingvistice chinezești prin instruirea intensivă a limbilor străine, un an întreg de nivel chinez este acoperit în timpul acestui program. Dimensiunile clasei mici și instructajul unu-la-unu cu facultatea de limbă chineză fac acest program perfect pentru îmbunătățirea imensă a abilităților lingvistice. [+]

De ce Shanghai?

Începând cu vara anului 2018, Programul intensiv de limbă de vară de la Beijing va avea loc la Shanghai.

Bucurați-vă de limba și cultura celui mai mare oraș din China, atunci când studiați în străinătate în Shanghai. În opt săptămâni, vă îmbunătățiți rapid abilitățile lingvistice în sala de clasă și în activitățile zilnice, în timp ce interacționați cu rezidenții Shanghai din toată China și din întreaga lume. Programul de vară IES Abroad Shanghai oferă cursuri intensive de începători, intermediare, avansate și avansate la nivel chinezesc.

Ce veți studia

Conceput pentru a vă ajuta să dobândiți sau să vă îmbunătățiți competențele lingvistice chinezești prin instruirea intensivă a limbilor străine, un an întreg de nivel chinez este acoperit în timpul acestui program. Dimensiunile clasei mici și instructajul unu-la-unu cu facultatea de limbă chineză fac acest program perfect pentru îmbunătățirea imensă a abilităților lingvistice. Veți studia cu Facultatea IES Abroad Shanghai și veți urma un angajament de limbă în cadrul Centrului pentru a maximiza învățarea limbilor străine.... [-]


Shanghai Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 8 săptămâni June 2019 China Shanghai

Intern în centrul financiar și cel mai mare oraș din China-Shanghai. Acest oraș modern, poreclit "Parisul Estului", prezintă o influență puternică din partea afacerilor, culturii și arhitecturii occidentale. În calitate de stagiar IES din Shanghai, veți fi pe deplin îmbelșugați în viața multiculturală a acestei metropole. [+]

Prezentare generală

Intern în centrul financiar și cel mai mare oraș din China-Shanghai. Acest oraș modern, poreclit "Parisul Estului", prezintă o influență puternică din partea afacerilor, culturii și arhitecturii occidentale. În calitate de stagiar IES din Shanghai, veți fi pe deplin îmbelșugați în viața multiculturală a acestei metropole. Imaginați-vă că vă îndreptați spre locul de muncă cu feribotul, metroul, autobuzul sau piciorul. Apoi, bucurându-se mai târziu de prânzul din oricare din cele 23 de provincii chinezești sau bucătăria din mai mult de 20 de țări.

O stagiu IES în Shanghai îți dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea ta de a comunica între culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a-ți începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Veți fi garantat o plasare neplătită la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 32 de ore pe săptămână. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a găsi cea mai apropiată potrivire de plasare între obiectivele dvs. profesionale și personale cu ceea ce este disponibil în Shanghai.... [-]


Shanghai Summer - stagiu de inginerie

Campus Cu normă întreagă September 2019 China Shanghai

Programul nostru garantează o plasare de stagiu pentru a vă ajuta să dezvoltați abilități profesionale care să vă înceapă cariera de inginerie și să vă facă mai atractive pentru angajatori pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

De ce Shanghai?

Începând cu vara anului 2019, puteți să vă asigurați un stagiu practic în pulsul Chinei cu programul de vară Shanghai Engineering Internship. Acest program este conceput special pentru studenții care se specializează în inginerie sau alte domenii STEM și care caută stagii de practică în străinătate.

Shanghai oferă fundalul și rețeaua perfectă pentru un stagiu în inginerie. Fiind cel mai mare oraș din China, nu numai China, ci și lumea, Shanghai găzduiește mai multe "zone" industriale axate pe dezvoltarea tehnologică. Este, de asemenea, un hub pentru transport și tehnologie, și acasă la numeroase sedii de companii chineze și multinaționale.... [-]


Siena Summer - Tradiție

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni June 2019 Italia Siena

Înscrieți-vă într-un curs despre istoria și tradiția Palio și Contrade din Siena sau studiați cultura și bucătăria toscană. Prin combinarea cursurilor cu studiul din afara sălii de curs, veți experimenta bogatul patrimoniu cultural al Toscanei. [+]

Prezentare generală

Amplasat în zona rurală toscană, Siena este un oraș medieval frumos situat la 35 de kilometri sud-vest de Florența. Bucurați-vă de societatea italiană, de bucătăria și de cultura, bucurându-vă de accesul facil la capitala toscană, la mare și renumitul peisaj toscan.

Înscrieți-vă într-un curs despre istoria și tradiția Palio și Contrade din Siena sau studiați cultura și bucătăria toscană. Prin combinarea cursurilor cu studiul din afara sălii de curs, veți experimenta bogatul patrimoniu cultural al Toscanei.

Acest program vă oferă o oportunitate de a obține o vedere privilegiată asupra Palio-o cursa de cai celebre, care se întâlnește în fiecare vară într-unul dintre cele mai recunoscute piețe din lume, Piazza del Campo. Fiecare cal de curse reprezintă unul dintre cele 17 cartiere istorice, sau contrade, din Siena, la care identitatea sienese este legată în mod fundamental.... [-]


Studiile de vară din Dublin - irlandeze

Campus Cu normă întreagă 7 săptămâni September 2019 Irlanda Dublin Hong Kong + 1 mai mult

Acest program este conceput pentru studenții care doresc o expunere academică intensă la istoria politică și socială a Irlandei, problemele economice contemporane și patrimoniul literar. Prin combinarea cursurilor cu studiul din afara sălii de clasă, aveți ocazia să descoperiți bogatul moștenire a Irlandei, precum și cultura contemporană prin intermediul artei, teatrului și filmului. [+]

Prezentare generală

Acest program este conceput pentru studenții care doresc o expunere academică intensă la istoria politică și socială a Irlandei, problemele economice contemporane și patrimoniul literar. Prin combinarea cursurilor cu studiul din afara sălii de clasă, aveți ocazia să descoperiți bogatul moștenire a Irlandei, precum și cultura contemporană prin intermediul artei, teatrului și filmului.

Pe parcursul verii, veți cunoaște străzile înfundate ale Dublinului și farmecul unic. Programul de vară Dublin Irish Studies oferă înscrierea în cursurile IES din străinătate, locuințe în apartamente studențești complet echipate și excursii pe teren. Începând de la Centrul IES din străinătate, în apropiere de St. Stephen's Green, acest program vă va ajuta să obțineți o experiență culturală semnificativă și o cunoaștere mai profundă a ceea ce înseamnă a fi cetățean al lumii.... [-]


Sydney Summer - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni June 2019 Australia Sydney

Un stagiu IES vă dezvoltă abilitățile profesionale, capacitatea dvs. de a comunica între diferitele culturi și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a începe să vă începeți cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Mult mai mult decât o locație uimitoare, Sydney este unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume - o fuziune internațională a culturii, limbilor și ideilor cu aproape cinci milioane de locuitori. Sydney este atât energic, cât și angajator, un centru pentru inovare într-o serie de industrii.

Petreceți nenumărate ore explorând faimoasele plaje și plimbări de coastă din Sydney. Apele spumante din Sydney Harbour așteaptă, un loc de joacă pentru Sydney și vizitatori deopotrivă. La granița cu portul Sydney veți găsi parcuri naționale, situri ale Patrimoniului Mondial, plaje ascunse și patrimoniu abundent aborigen. Noaptea, luați un spectacol la spectaculosul Opera din Sydney, vă puteți bucura de o masă la un pub istoric din Sydney sau vă puteți bucura de scena muzicii live din Sydney.... [-]


Sydney Summer - Studiază Australia

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni June 2019 Australia Sydney

Acest program vă asigură că ați câștigat [+]

Prezentare generală

Va fi greu să stați liniștit în timp ce studiați în străinătate în Sydney în această vară! Acest program vă asigură că nu veți avea nevoie - cu cursuri de angajare, oportunități de studiu la câmp și evenimente culturale organizate, nu veți avea un moment plictisitor. Îndeplinește o cerință de absolvire sau încearcă ceva nou, oricare ar fi alegerea ta, vei afla mai multe despre Australia și despre tine, decât ai putut vreodată acasă. În plus față de cursurile dvs., veți face o excursie de studiu de patru zile în Australia Centrală (Uluru și Alice Springs), care este inclusă în taxa de program.

Vrem să vă simțiți acasă în Sydney, așa că facem tot ce putem pentru a vă ajuta să vă integrați în viața din oraș. Dincolo de clasă, oferim o varietate de oportunități culturale pentru a vă ajuta să cunoașteți cultura locală. Bine ați venit pentru a studia în străinătate!... [-]


Tokyo Summer

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Japonia Tokyo

Acest program este excelent pentru elevii serioși de la toate nivelurile care încearcă să studieze limba japoneză într-un curs intensiv de 6 credite. Excursiile legate de curs în și în jurul orașului Tokyo completează ceea ce învață în sala de clasă și te ajută să câștigi cunoștințe despre cultura și societatea japoneză. [+]

Prezentare generală

Tokyo vă va provoca să experimentați lumea în moduri noi și să vă imersați într-o cultură care combină modernitatea cu ritmuri rapide cu tradițiile vechi.

Acest program este excelent pentru elevii serioși de la toate nivelurile care încearcă să studieze limba japoneză într-un curs intensiv de 6 credite. Excursiile legate de curs în și în jurul orașului Tokyo completează ceea ce învață în sala de clasă și te ajută să câștigi cunoștințe despre cultura și societatea japoneză.

Locuiți în Centrul de Tineret Memorial Național, situat în inima orașului Tokyo, o locație excelentă de unde puteți explora orașul masiv. În timp ce locuiți într-o clădire de ședere cu alți studenți IES Abroad , veți avea șansa de a vă exersa abilitățile de limba japoneză și de a experimenta viața și cultura de familie japoneză în timpul unui weekend opțional la o familie într-un oraș rural. IES Abroad organizeaza o excursie de noapte pentru toti studentii la Nikko, plus o excursie de o zi la Kamakura.... [-]


Uniunea Europeană de vară

Campus Cu normă întreagă 8 săptămâni May 2019 Germania Freiburg

Programul de vară al UE vă oferă posibilitatea de a studia intensiv provocările trecutului, prezentului și viitorului integrării europene. Programul începe în inima Europei Freiburg, Germania - unde veți începe un curriculum specializat care vă va duce într-o călătorie experimentală de 16 zile prin Bosnia-Herțegovina, Grecia și Cipru. [+]

Prezentare generală

Programul de vară al UE vă oferă posibilitatea de a studia intensiv provocările trecutului, prezentului și viitorului integrării europene. Programul începe în inima Europei Freiburg, Germania - unde veți începe un curriculum specializat care vă va duce într-o călătorie experimentală de 16 zile prin Bosnia-Herțegovina, Grecia și Cipru.

În Bosnia-Herțegovina, veți călători la Saraievo, numită "Ierusalimul Europei", datorită amestecului său istoric de evrei, creștini și musulmani. După Saraievo, veți avea o excursie de două zile în Republica Srpska, care include o vizită la locul memorial pentru victimele din Srebrenica și o ședere peste noapte la Vișegrad, imortalizată în Podul clasic de la Drina, câștigător al Premiului Nobel al lui Ivo Andrié.... [-]


Vara frumoasă - multiculturalismul în Franța

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Franţa Nice

Proiectat pentru studenții care doresc să învețe despre diversitatea în creștere a Franței, a bazinului mediteranean și a Europei în ansamblu, programul nostru de studiu Multiculturalism în străinătate vă permite să învățați despre migrația imigranților care a avut loc de-a lungul anilor și să vă îmbunătățiți înțelegerea culturală. [+]

Prezentare generală

Există numeroase motive pentru care oamenii din întreaga lume călătoresc în Nisa în vară - soarele, faimoasa litoral și scena artelor plină de viață. Nisa este o locație ideală pe Marea Mediterană, ceea ce a atras, de asemenea, imigranți dintr-o varietate de țări și a făcut ca această regiune să fie atât de diversă.

Proiectat pentru studenții care sunt interesați să învețe despre diversitatea în creștere a Franței, a bazinului mediteranean și a Europei în ansamblu, programul nostru de studiu Multiculturalism în străinătate vă permite să învățați despre migrația imigranților care a avut loc de-a lungul anilor și să vă îmbunătățiți cultura înţelegere. Programul oferă o excursie de două săptămâni la Marsilia și Maroc, unde studenții se vor extinde asupra materialelor cursurilor lor de studiu în zonă în studiul actual pe teren al acestor două locații importante în machiajul multicultural al Franței.... [-]


Vara Londrei - stagiu

Campus Cu normă întreagă 2 luni May 2019 Regatul Unit London

Un stagiu IES de la Londra vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

Prezentare generală

Nu există nici o îndoială că acest oraș plin de viață, bogat în istorie, cultură și diversitate vă va transforma. Luați Tubul spre lucru sau un autobuz dublu. Prindeți niște pește și chipsuri pentru prânz. Experiența acestui centru global de afaceri, cultură, arhitectură și învățare are de oferit.

Un stagiu IES de la Londra vă dezvoltă abilitățile profesionale, abilitatea dumneavoastră de a comunica în întreaga cultură și oferă o experiență de lucru substanțială pentru a vă începe cariera pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. Veți fi garantat o plasare neplătită la o afacere sau o organizație locală, unde veți lucra timp de cel puțin 32 de ore pe săptămână. Vom lucra împreună cu dvs. pentru a vă ajuta să găsiți cea mai apropiată potrivire dintre preferințele exprimate și obiectivele profesionale cu ceea ce este disponibil prin intermediul stagiilor IES din Londra.... [-]


Viena de vară - Istoria muzicii

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Austria Vienna

Studiați Istoria muzicii și performanța în Viena, un oraș recunoscut în întreaga lume pentru influența sa asupra dezvoltării muzicii clasice. [+]

Prezentare generală

Situat în inima Europei, Viena este un oraș de aproximativ 1,8 milioane de locuitori care, de la înființarea sa în secolul al III-lea, a servit ca o punte între o multitudine de culturi. Ca o intersecție importantă între Nord și Sud, Est și Vest, orașul a devenit un vas natural de topire a ideilor noi. Din această bogăție culturală au apărut o mulțime de realizări artistice și gândire inovatoare - o moștenire pe care o explorăm în programele noastre de vară.

Viena a găzduit mulți dintre cei mai mari compozitori ai istoriei, de la Haydn, Mozart și Beethoven până la Brahms, Mahler și Schoenberg. În prezent, renumita Orchestra Filarmonică din Viena, Musikverein și Staatsoper continuă să facă din Viena un adevărat "oraș de muzică". Studiați Istoria muzicii și performanța în Viena, un oraș recunoscut în întreaga lume pentru influența sa asupra dezvoltării muzicii clasice.... [-]


Viena de vară - Psihologie

Campus Cu normă întreagă 6 săptămâni May 2019 Austria Vienna

În Viena, locul de naștere al psihanalizei și acasă la Sigmund Freud și numeroși alți psihologi legendari, puteți experimenta istoria și practica psihologiei dintr-un punct de vedere unic. Explorați bogăția trecutului și prezentului acestui oraș într-un mediu academic special conceput pentru elevul de Psihologie. [+]

Prezentare generală

După cum a spus odată celebrul psiholog Carl Rogers: "Aici au început toate problemele!" În Viena, locul de naștere al psihanalizei și acasă la Sigmund Freud și numeroși alți psihologi legendari, puteți experimenta istoria și practica psihologiei dintr-un punct de vedere unic. Explorați bogăția trecutului și prezentului acestui oraș într-un mediu academic special conceput pentru elevul de Psihologie.

Programul este organizat pe două teme: Psihologie

Idei sumareCentru: IES Abroad VienaOraș: VienaȚara: AustriaCredite program: 6-9 crediteLimba de instruire: englezăPremisele limbajului: NiciunaDatele programelor

După ce sunteți admis, consultați secțiunea Datele de călătorie din informațiile Predeparture din contul MyIESabroad înainte de a călători.... [-]


Viena de vară - stagiu

Campus Cu normă întreagă 8 săptămâni May 2019 Austria Vienna

Programul nostru vă garantează un stagiu de practică în Austria care vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile profesionale pentru a vă începe cariera și pentru a vă face mai atractive pentru angajatori pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi. [+]

De ce Viena?

Începând cu vara anului 2019, stagiile IES vor începe să ofere un program de plasare cu normă întreagă în Viena - casa primului nostru centru IES Abroad .

Ca intern intern IES, vă veți bucura de istoria, cultura bogată și oportunitățile profesionale pe care capitala politică și economică a Austriei le oferă. Recent, pe primul loc în sondajul Mercer Quality of Living , nu există nicăieri și nici o modalitate mai bună de a vă petrece vara decât cu un stagiu cu normă întreagă în Viena.

Stagiul tău

Programul nostru vă garantează un stagiu de practică în Austria care vă va ajuta să vă dezvoltați abilitățile profesionale pentru a vă începe cariera și pentru a vă face mai atractive pentru angajatori pe piața de locuri de muncă competitivă de astăzi.... [-]


Videoclipuri

Study with IES Abroad

About IES Abroad

The Power of Cultural Immersion

Benefits of Study Abroad

Contactează
Adresa locaţie
33 W. Monroe St.
Suite 2300

Chicago, Illinois, 60603-5405 US
Adresa locaţie
Amsterdam, North Holland, NL
Adresa locaţie
Arles, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Adresa locaţie
Auckland, Auckland, NZ
Adresa locaţie
Barcelona, Catalonia, ES
Adresa locaţie
Beijing, Beijing, CN
Adresa locaţie
Berlin, Berlin, DE
Adresa locaţie
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Adresa locaţie
Cape Town, Western Cape, ZA
Adresa locaţie
Christchurch, Canterbury, NZ
Adresa locaţie
Dublin, County Dublin, IE
Adresa locaţie
Freiburg, Baden-Württemberg, DE
Adresa locaţie
Granada, Andalusia, ES
Adresa locaţie
London, England, GB
Adresa locaţie
Madrid, Community of Madrid, ES
Adresa locaţie
Milan, Lombardy, IT
Adresa locaţie
Nagoya, Aichi Prefecture, JP
Adresa locaţie
Nantes, Pays de la Loire, FR
Adresa locaţie
New York, New York, US
Adresa locaţie
Nice, Provence-Alpes-Côte d'Azur, FR
Adresa locaţie
Paris, Île-de-France, FR
Adresa locaţie
Oxford, England, GB
Adresa locaţie
Quito, Pichincha, EC
Adresa locaţie
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, MA
Adresa locaţie
Rome, Lazio, IT
Adresa locaţie
Salamanca, Castile and León, ES
Adresa locaţie
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Adresa locaţie
Shanghai, Shanghai, CN
Adresa locaţie
Siena, Tuscany, IT
Adresa locaţie
Sydney, New South Wales, AU
Adresa locaţie
Tokyo, JP
Adresa locaţie
Puerto Ayora, Galápagos Islands, EC
Adresa locaţie
Vienna, Vienna, AT
Adresa locaţie
Hong Kong, HK