IES Abroad

Introducere

Citește Descrierea Oficială

O forță foarte încărcată care vă va mișca lumea.

Tot ce facem este despre IES în străinătate student. Echipa noastră de profesioniști profund pasionați de studii în străinătate crede în crearea de aventuri educaționale o dată pe parcursul vieții care depășesc așteptările. Scopul nostru este de a stârni lumea în jur de 6.000 de studenți în străinătate în fiecare an.

De la sediul nostru din Chicago până la programele noastre de peste 125 de studenți din străinătate în peste 30 de locații globale din întreaga lume, creăm experiențe culturale autentice la nivel mondial și experiențe culturale care afirmă viața. Lucrăm la IES în străinătate deoarece credem că fiecare elev ar trebui să aibă posibilitatea să plece în străinătate - mai ales într-un mediu academic și cultural distractiv, sigur și superior.

Noi credem atât de puternic în puterea programului nostru, că recrutăm în mod activ studenți din diverse populații și oferim anual peste 4 milioane de dolari în burse. Suntem mândri că studenții noștri sunt la fel de diversi și excitabili ca și țările în care studiază.

Cine suntem

Institutul pentru Educația Internațională a Studenților ("IES în Străinătate") Reprezintă un consorțiu de peste 235 de colegii și universități din SUA. Ca o organizație non-profit 501 (c) (3), IES Abroad are un consiliu de conducere al tuturor voluntarilor și un sistem extins de guvernanță academică, care include 5 comitete reprezentând reprezentarea democratică a consorțiului IES Abroad.

De la înființarea sa în 1950, peste 100.000 de studenți au participat la programe internaționale IES în străinătate în străinătate. IES Abroad operează peste 120 de programe în peste 30 de locații din Europa, Africa, Asia, America de Sud, Australia și Noua Zeelandă. Cu 6.000 de studenți înscriși în programele IES Abroad în fiecare an, IES Abroad este cel mai mare furnizor de studii din străinătate din Statele Unite și un lider inovator în domeniul studiilor în străinătate.

studiu

Misiunea noastră

IES în străinătate le educă pe elevi să devină lideri mondiali prin programe de studii preșcolare în străinătate și programe de stagii, care oferă studenților din întreaga lume oportunități de învățare experiențiale care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate academică.

Viziunea noastra

Viziunea noastră pentru viitor rămâne legată de programul inițial IES Abroad în 1950 ... o lume plină de lideri intercultural competenți care au atât înțelegerea și abilitățile necesare pentru a naviga în mod eficient, uman și pozitiv în diferite culturi, în politică, educație, afaceri , Sau sectorul non-profit.

Filozofia noastră

Ne angajăm să plasăm mai întâi interesele studenților noștri, să oferim programe universitare superioare și să oferim servicii excelente studenților și partenerilor noștri educaționali din întreaga lume. Acestea sunt prioritățile noastre cele mai înalte.

Credem că transparența, cele mai bune practici și menținerea integrității principiilor noastre de afaceri sunt în interesul studenților noștri, al partenerilor noștri universitari și al organizației noastre. Structura de guvernanță a IES din străinătate dispune de un sistem de supraveghere caracterizat de controale și echilibre ale membrilor consorțiului și ale terților.

student

Ceea ce oferim

Un pașaport pentru cetățenia globală.

IES în străinătate creează o călătorie - o provocare captivantă a cadrelor universitare și a imersiei culturale - o experiență educațională globală de neegalat. Facultatea noastră de clasă mondială și cursuri exigente și relevante se angajează și inspiră pe elevi în timp ce descoperă căi neașteptate de învățare atât în ​​interiorul cât și în afara sălii de clasă.

În curând, studenții noștri se găsesc la intersecția dintre competența lingvistică și comunicarea interculturală în timp ce învață să navigheze în lume ca cetățeni globali din secolul 21. Iată cum procedăm:

 • Mai mult de 125 de programe academice
 • Programe în 30 de orașe și 21 de țări
 • O rețea de 600+ ambasadori care s-au oferit voluntar să răspundă la întrebări
 • Mai mult de 1200 de cursuri IES în străinătate predate de facultate internațională calificată
 • Transferul de credite, bazat pe programe deja aprobate de școlile de origine ale studenților sau prin programe acreditate de către Școala de Înregistrare a IES din străinătate, Universitatea din Rochester
 • Opțiunile de locuit asigurate și verificate de IES în străinătate, inclusiv case de oaspeți, săli de ședere cu studenți universitari locali și / sau apartamente (adesea cu un asistent rezident local)
 • Mai mult de 4 milioane de dolari în bursele IES din străinătate și ajutorul disponibil
 • Opțiunea de a urma cursuri la una dintre universitățile noastre internaționale partenere alături de studenții locali
 • Consiliere personală pentru asistență cu întrebări, preocupări și procese înainte de plecare
 • Asistență în procesul de solicitare a vizelor
 • Servicii complete de sănătate și siguranță, care includ:
  • 24/7 asistență personală la fața locului în fiecare locație pentru a răspunde nevoilor imediate de sănătate și siguranță ale studenților
  • Asigurări de sănătate internaționale în scopuri de urgență
  • Decanul studenților americani și personalul de sprijin care stabilesc și supraveghează protocolul de sănătate și securitate, consultă Centrele IES din străinătate pentru a menține standarde înalte de siguranță și a servi drept contact de urgență
  • Un plan de politică internațională pentru gestionarea crizelor și proceduri de urgență în toate locațiile pentru evacuare în caz de dezastru natural, tulburări politice sau acțiuni teroriste.
 • Resurse cuprinzătoare de pre-participare, inclusiv informații culturale și academice
 • Acces la Moodle, un mediu de învățare online care angajează studenții în afara sălii de clasă
 • Suport familial, inclusiv ghidul de familie IES din străinătate
 • Personalul experimentat și dedicat local la fața locului
 • Mesele, în funcție de alegerea casei
 • Stagii și destinații de plasare în domenii precum: Artă / Teatru, Afaceri, Educație, Guvern / Politică, Drept, Științe / Programe de sănătate, Organizații sociale / ONG
 • Învățarea serviciilor și oportunitățile de voluntariat la diferite organizații caritabile locale, naționale și internaționale în domenii precum: bunăstarea animalelor, dezvoltarea comunității, dezvoltarea economică, educația, sănătatea, drepturile omului etc.
 • O orientare cuprinzătoare și o programare de reintrare, care se axează pe ajustarea culturală, stabilirea obiectivelor și realizările și pregătirea pentru întoarcerea acasă
 • Acces la excursii organizate și evenimente culturale
 • Transcriere
 • Accesați rețeaua noastră de absolvenți de peste 100 000 de membri și buletinul informativ Exchange de două ori pe an

Locații

Chicago

Address
33 W. Monroe St.
Suite 2300

60603-5405 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii

Amsterdam

Address
Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos

Arles

Address
Arles, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Auckland

Address
Auckland, Auckland, Noua Zeelandă

Barcelona

Address
Barcelona, Catalonia, Spania

Beijing

Address
Beijing, Beijing, China

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Germania

Buenos Aires

Address
Buenos Aires, Buenos Aires, Argentina

Cape Town

Address
Cape Town, Western Cape, Africa de Sud

Christchurch

Address
Christchurch, Canterbury, Noua Zeelandă

Dublin

Address
Dublin, Jud. Dublin, Irlanda

Freiburg

Address
Freiburg, Baden-Württemberg, Germania

Granada

Address
Granada, Andaluzia, Spania

Londra

Address
Londra, Anglia, Regatul Unit

Madrid

Address
Madrid, Comunitatea Madrid, Spania

Milano

Address
Milano, Lombardia, Italia

Nagoya

Address
Nagoya, Prefectura Aichi, Japonia

Nantes

Address
Nantes, Pays de la Loire, Franţa

New York

Address
New York, New York, Statele Unite ale Americii

Grozav

Address
Grozav, Provence-Alpi-Coasta de Azur, Franţa

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Franţa

Oxford

Address
Oxford, Anglia, Regatul Unit

Quito

Address
Quito, Pichincha, Ecuador

Rabat

Address
Rabat, Rabat-Salé-Kénitra, Maroc

Roma

Address
Roma, Lazio, Italia

Salamanca

Address
Salamanca, Castilia și León, Spania

Santiago

Address
Santiago, Regiunea Metropolitană Santiago, Chile

Shanghai

Address
Shanghai, Shanghai, China

Siena

Address
Siena, Toscana, Italia

Sydney

Address
Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

Tokyo

Address
Tokyo, Japonia

Puerto Ayora

Address
Puerto Ayora, Insulele Galapagos, Ecuador

Viena

Address
Viena, Viena, Austria

Hong Kong

Address
Hong Kong, Hong Kong

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Cursuri