International Education Corporation - Florida Career College/Anthem College, Anthem College Online, UEI College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

International Education Corporation ( IEC ) este un furnizor național de premieră de educație în carieră post-secundară care oferă verticale cu cerere ridicată, cum ar fi asistența medicală, meserii, afaceri, tehnologie, transporturi și justiție penală. International Education Corporation este compania mamă a United Education Institute College, United Education Institute, Florida Career College și US Colleges.

În calitate de organizație deținută de angajați, International Education Corporation și filialele sale sunt dedicate succesului studenților și succesului angajaților săi.

La International Education Corporation, considerăm că este un privilegiu să ne infuzăm pasiunea, energia pozitivă, angajamentul față de calitate și integritate și resurse semnificative în această cauză virtuoasă și esențială. La International Education Corporation, studenții noștri se află în centrul a tot ceea ce facem în fiecare zi. Toate departamentele sunt aliniate în jurul acestui nucleu pentru a crea cel mai bun mediu de învățare.

Locații

Irvine

Address
Laguna Canyon Road,16485
92618 Irvine, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: