Independence Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Independența Community College (ICC) este o instituție de învățământ de doi ani acreditat de către Comisie Higher Learning. Ea a fost fondată în 1925 ca clasele 13 și 14 a sistemului de școli publice Independență. In 1967, Independența Community College separat legal de districtul școlar. Construirea de noi colegiu pe un campus de 68 acri, fostul Independenței Country Club, a început în 1969. Clasele a început la noul site în septembrie 1970. ICC campus este acum acasa, la Academic Building, Arte Plastice de constructii, Uniunea Studenților, Cessna Learning Center, Field House, Administration Building, William Inge Centrul pentru Arte, centrul de fitness, terenuri de practică sport, teren de golf disc, 96-pat multi-structura complex de viață, și o sală de ședere 200 pat.

Cu multe renovare într-o clădire a donat, în 2010, ne-am extins pentru a include colegiul nostru ICC West (2615 West Main Street). Acest campus este situat în partea de vest a Independență și este acasa, la programele noastre tehnice: Allied Health, EMS, Cosmetică, și GED / ABE. Renovari suplimentare au fost finalizate în 2012, pentru a găzdui cele mai noi programul nostru, Tehnologie veterinar. Această facilitate de stat-of-the-art include secții de animale, o sală de clasă, laborator, chirurgie, farmacie, camera de pregatire, de tratament animal mic, prep alimente, ingrijire, si radiologie.

ICC de asemenea, are un centru prezență cu ICC Birou fundație și un parteneriat cu Business Centrul de Resurse Independență.

În prezent, programarea nostru educațional și sprijin include 46 de programe de studiu pentru Associates de Arte și / sau grade Știință, 22 de programe de studiu de finalizare Certificat, Servicii de sprijinire a studenților, programe sportive pentru bărbați și femei, și o varietate de organizații și activități campus.

MISIUNEA: Independența Community College servește cele mai bune interese ale studenților și comunității prin furnizarea de excelență academică, promovând îmbogățirea culturală și dezvoltarea economică.

VISION DECLARAȚIE: Pentru a fi un colegiu comunitate, care oferă o experiență educațională excepțională de cultivarea intelect, încurajarea creativității, și consolidarea caracter într-un mediu de student și a comunității centrat.

Locații

Independenţă

Address
Independence Community College,
1057 W. College Ave.

KS 67301 Independenţă, Kansas, Statele Unite ale Americii