Hudson County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Hudson County Community College

Hudson County Community College este un colegiu comunitar urban, cuprinzător și angajat să ofere programe de înaltă calitate, accesibile, accesibile și centrate pe comunitate. Studenții de la HCCC pot urma cursuri pe două campusuri, ambele fiind situate în imediata apropiere a centrelor de transport public.

Colegiul oferă servicii rezidenților și afacerilor din Hudson County, una dintre cele mai dens populate și etnice zone din America. Corpul nostru de studenți reflectă structura județului Hudson, cu puțin mai mult de 50% din moștenirea hispanică, aproximativ 16% afro-americani, 11% albi și 8% asiatici-americani / insulă din Pacific. Mai mult de o treime din studenții HCCC s-au născut în afara Statelor Unite și au raportat aproape 105 țări diferite ca locurile lor de naștere. Șaizeci la sută din corpul studențesc al Colegiului sunt femei.

142813_pexels-photo-3776852.jpeg
Termenul din toamna anului 2011 s-a deschis cu o înscriere record de peste 9.400 de studenți, dintre care 97% sunt în căutare de diplome. Studenții HCCC iau mai multe ore de credit pe semestru decât oricând și, în ceea ce privește echivalentele cu normă întreagă, Colegiul se situează acum ca al optulea cel mai mare colegiu comunitar din New Jersey. În mai 2011, Colegiul a avut cea mai mare clasă absolventă vreodată - mai mult de 1.000 de studenți!

În ultimii ani, HCCC a dezvoltat o creștere fără precedent a ofertelor sale de cursuri, a stabilit un program central de consiliere, a reorganizat activitățile studenților și programele guvernamentale și a extins numărul și calitatea facilităților sale. În plus față de cursurile de zi și de seară, Colegiul oferă acum studii șapte zile pe săptămână, iar ofertele sale de cursuri online au fost pe deplin realizate ..

HCCC este pe deplin acreditat de către Comisia pentru învățământul superior al Asociației statelor mijlocii a colegiilor și școlilor. Alte acreditări includ Comisia de acreditare tehnologică a Consiliului de acreditare pentru tehnologia inginerească; Comisia Națională de acreditare a asistenței medicale; și Comitetul pentru acreditarea îngrijirilor respiratorii.

Hudson County Community College este de mult cunoscut pentru Institutul său de Arte Culinare. Curriculumul CAI, recunoscut la nivel național, este unul dintre singurele două programe din regiunea New York care urmează să fie acreditate de Comisia de acreditare a Federației Culinare Americane. Studenții CAI pot urmări o varietate de certificate de un semestru până la un an, precum și diplome asociate de doi ani. Un acord de articulare cu Universitatea Fairleigh Dickinson permite studenților CAI să obțină diplome de licență și masterat în timp ce studiază încă în incinta Institutului de Arte Culinare HCCC. CAI oferă, de asemenea, atât certificate, cât și programe AAS în Managementul Ospitalității.

Divizia de educație comunitară HCCC lucrează în colaborare cu CAI și în parteneriat cu o serie de grupuri locale bazate pe comunitate, pentru a oferi instruire, pregătire profesională / instruire pentru abilități de viață și examene de certificare pentru a ajuta femeile și familiile lor să realizeze autosuficiența și să trăiască vieți satisfăcătoare și productive.

Centrul pentru afaceri și industrie al colegiului (CBI) este dedicat furnizării comunității județului Hudson cu forță de muncă calificată și educată, care va permite zonei să prospere și să dezvolte și să ofere cursuri și programe educaționale pentru a satisface nevoile de învățare ale afacerilor, organizațiilor și indivizi.

Pe lângă oferirea unuia dintre cele mai extinse programe de ajutor financiar, Hudson County Community College Foundation oferă burse pentru studenții care merită. Fundația HCCC a acordat burse de 1,25 milioane de dolari pentru mai mult de 1.000 de studenți.

Explorează HCCC

După cum considerați Hudson County Community College (HCCC), vă vor veni în minte două cuvinte: excelență academică . Oferirea unei educații de înaltă calitate este prioritatea noastră principală la HCCC. Cu toate acestea, alte două cuvinte îți vor veni în minte pe măsură ce explorezi HCCC: comoditate și accesibilitate . Frumosul nostru campus urban Journal Square (campusul nostru principal) este situat convenabil în inima județului Hudson, la mai puțin de 20 de minute de New York City și de Aeroportul Internațional Newark Liberty și este ușor accesibil prin PATH, tren sau autobuz. După ce vă aflați în campus, veți vedea cât de ușor este să vă deplasați. Cele patru campusuri satelit sunt situate strategic în întregul județ Hudson, astfel încât, indiferent unde vă aflați, aveți acces la campusurile și programele noastre.

Mergeți la colegiu conform programului dvs.

La HCCC, vă facilităm obținerea certificatului sau a diplomei oferind peste 300 de cursuri de credit și non-credit în timpul zilei, seara și weekend, care se potrivesc programului și bugetului dvs. Dimensiunile clasei noastre sunt mici, cu un raport mediu 18: 1 elev / profesor pentru o atenție individuală garantată. Dacă venirea în campus este dificilă pentru dvs., oferim și cursuri de studii online. Indiferent de stilul dvs. de viață, vă vom ajuta să stabiliți un program care să funcționeze în conformitate cu calendarul, bugetul și viața dvs.

Cel mai bun dintre toate, la HCCC, puteți alege dintre peste 60 de programe de diplome și certificate, inclusiv programele noastre culinare și de asistență medicală. Mulți dintre studenții noștri aleg să își continue educația după absolvirea HCCC; atât Universitatea Fairleigh Dickinson, cât și Universitatea New Jersey City acceptă transferul studenților HCCC la programele lor de patru ani și de masterat și ambele oferă pachete de burse.

Accesibilitate și flexibilitate

Știm cât de scumpă poate fi educația universitară, dar credem că veți găsi HCCC ca fiind cea mai bună valoare pentru banii dvs. Veți fi plăcut surprinși să aflați că HCCC are școlarizare la prețuri accesibile în zonă. Și știați că 80% dintre studenții noștri cu normă întreagă primesc ajutor financiar? Consilierii noștri experimentați lucrează cu fiecare student în mod individual, ajutând la găsirea pachetelor de ajutor financiar, a muncii cu fracțiune de normă și a burselor pentru a ușura costurile de frecventare a facultății. De asemenea, oferim asistență specială pentru școlarizare și / sau derogări pentru veterani și șomeri. Vrem să ne asigurăm că oricine dorește să participe la HCCC nu își permite să nu participe la HCCC.

După ce explorați HCCC, veți vedea că este în mod clar prima alegere pentru educația dvs.

Locații

Jersey City

Address
70 Sip Avenue
07306 Jersey City, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Union City

Address
4800 John F. Kennedy Boulevard
07087 Union City, New Jersey, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră