Hollywood Institute of Beauty Careers

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Hollywood Institute of Beauty Careers oferă instruire și educație profesională persoanelor interesate de o carieră în domeniul cosmetologiei și în domeniile conexe, ducând la licențiere și / sau certificare. Echipa noastră de profesioniști cu experiență din industrie are cunoștințe practice în domeniul lor de studiu și un nivel adecvat de educație formală. Curriculum-ul este orientat către studenții de nivel de bază, care nu au o experiență prealabilă în materie, concentrându-se pe abilitățile și cunoștințele de specialitate necesare pentru piața de astăzi, oferind programe care cuprind teorie, aplicații clinice și dezvoltare profesională.

De-a lungul istoriei noastre, ne-am străduit să actualizăm continuu oferta de programe și programe și să modernizăm echipamentele pentru a ne servi mai bine studenții. Am făcut acest lucru cu absolvenții noștri, facultatea, personalul, consiliul consultativ și participarea activă a angajatorilor.

Locații

Hollywood

Address
South State Road 7,420
33023 Hollywood, Florida, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: