High Point University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Alegeți să fie extraordinar!

A fi extraordinar este o alegere. Este vorba despre conectarea cunoștințelor științifice cu abilitățile practice de viață. Este vorba despre a conduce, a servi și a trăi o viață în echilibru.
Aceasta este ceea ce credem la HPU.

Abilități de viață

Gradul dvs. nu este lucrul care vă face un loc de muncă. Veți obține o slujbă. HPU este un accelerator de viață - timp de compresie și vă permite să acumulați o experiență de viață în doar patru ani. Începeți cariera profesională imediat ce ajungeți în campus. Ești absolvent pregătit pentru lumea reală. Iar lumea reală te vrea.

HPU Spirit

Campurile High Point University 16 Diviziile I echipează și concurează în cadrul Conferinței Big South. Sute de studenți participă, de asemenea, la echipele dinamice, la nivel de campionat, Club Sports și Intramural. Nu este un jucător? Alăturați-vă secțiunii pline de rău la toate evenimentele cu echipa de bucurie condusă de studenți, cunoscută sub numele de "Purpurie".

Squad Goals

Cu mai mult de 100 de organizații de campus cu viața studenților și peste 600 de studenți care concurează în cluburi și sporturi intramurale, la High Point University , nu veți fi doar rugați să întrebați lumea din jurul vostru - vă va fi de așteptat să deveniți cetățean activ.

Dormi uimitoare

Niche.com a clasat pe High Point University cu cele mai bune cote # 1 din America pentru 2018, și pentru un motiv bun. La HPU, viața în campus împuterniceste studenții ajutându-i să creeze un sentiment puternic de sine, atât în ​​sala de clasă, cât și în mediul lor rezidențial.

Învățarea bazată pe valori

High Point University se află pe lista de 100 de colegii din America care încurajează dezvoltarea caracterelor. În ADN-ul nostru, noi absolvim tinerii învățați, întemeiați la luarea unor decizii morale solide, încadrate de un caracter bun.

Mentalitate de creștere

O mentalitate de creștere este împuternicită. Talentele și abilitățile tale pot fi dezvoltate prin muncă grea, prin învățarea de noi strategii și prin ajutorul și contribuția celorlalți. High Point University îmbrățișează această mentalitate pentru a vă ajuta să învățați să evaluați progresul, nu perfecțiunea.

Educația globală

În prezent, angajatorii caută mai mult decât o diplomă; ei doresc persoane bine rotunjite, care se familiarizează cu culturi diverse, cu aptitudini speciale și cunoștințe de pe piața mondială. Studenții High Point University călătoresc în străinătate timp de mai multe săptămâni sau pentru un semestru întreg, în mai mult de 29 de țări, în cadrul a 61 de programe de studii în străinătate.

Gândiți-vă în afara liniilor

Învățarea experiențială reprezintă 25% din orele academice din fiecare major la High Point University . Elevii sunt educați în sala de clasă, dar și în afara sălii de clasă, în cadrul laboratoarelor, studiourilor, umblării în carieră, stagiilor, studiilor peste hotare, cercetării și afacerilor câștigând experiență în lumea întreagă în disciplinele lor.

Tu ești aici

Noua voastră călătorie a sunat. Împreună, voi și HPU puteți transforma obiectivele vieții în realitate. Ce ne îndepărtează? La HPU, întâlniți o educație extraordinară într-un mediu inspirator, cu oameni îngrijitori.

Locații

Punct inalt

High Point University

Număr de telefon
(800) 345-6993

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră