Haywood Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Haywood Community College ( HCC ) oferă o gamă diferită de programe la prețuri accesibile, cu clase mici, astfel încât studenții să primească atenția personalizată pe care o merită. Haywood Community College are peste 31 de arii curriculare, 80 de programe unice de studiu și servește în prezent peste 2.200 de studenți în aceste programe. Cu puțin peste 3.600 de elevi participă la cursuri prin divizia sa de educație continuă, inclusiv educația de bază pentru adulți, pregătirea echivalenței liceului, cursuri ocupaționale și programe de servicii comunitare. În afară de instruirea la clasă, elevii au posibilitatea de a participa la experiențe practice de învățare prin programul lor și cluburile studențești.

Misiunea Haywood Community College este de a încuraja un mediu care să răspundă nevoilor educaționale ale comunităților pe care le deservesc, promovează succesul elevilor în învățământul superior și la locul de muncă și facilitează dezvoltarea economică.

Locații

Clyde

Address
Freedlander Drive,185
28721 Clyde, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: