Hancock International College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

ISTORIE Hancock International College a fost creat pentru a oferi educație de calitate la prețuri accesibile pentru studenții care doresc să intre în instrucțiunea de creștere rapidă a limbii engleze ca limba a doua. In timp ce unele școli predau doar concepte teoretice, atât studenți și universități cer cunoașterea elementelor practice ale limbii engleze astăzi. Hancock International College a deschis porțile pentru prima dată în Irvine, California, în 2011. HIC a favorizat dezvoltarea cursurilor sale ESL intensive pentru toate nivelurile de care învață limba engleză, care oferă cursuri intensive de engleză pentru începători la avansați vorbitori de ESL. MISIUNE Misiunea Hancock International College este de a oferi un program educațional cuprinzător în limba engleză ca limba a doua pentru studenții internaționali, care reprezintă mai multe contexte lingvistice și culturale diferite. Bazele programului nostru sunt instruire în gramatica, citire, scriere, ascultare și vorbire. De asemenea, oferim expunere internațională studenților la cultura americană și istorie. DE CE HIC? Indiferent dacă obiectivul dvs. este de a participa la o universitate americană din Statele Unite, sau pentru a atinge succesul profesional in cariera, programul IESL HIC este proiectat pentru a crește cunoștințele dumneavoastră cu limba engleza în timp ce câștigă o mai bună înțelegere a culturii americane.

Pentru studenții internaționali fiind într-o țară străină poate fi foarte intimidant. HIC oferă clase mici și intime, pentru ca elevii să primească cel mai bun de instructiuni posibil.

HIC deține mai multe activități pe tot parcursul anului pentru studenți. petreceri de vacanță (de exemplu, de Halloween, Ziua Recunostintei, Crăciun, etc). HIC, de asemenea, se mândrește cu sfârșitul trimestrului excursiei culturale în cazul în care toți elevii din fiecare nivel se pot bucura si de a utiliza cunoștințele și educația pe care au primit în clasa lor. excursii pe teren cultural, care pot varia în funcție de sezon.

HIC este situat în sudul Californiei, cu cel mai bun climat în SUA. Pentru studenții internaționali, aceasta este o mare oportunitate; odată ce sunteți gata să transfere puteți alege de la sute de universități private și publice, în interiorul și în afara statului California. După ce elevii au terminat programul HIC IESL, Hancock International College a promovat relații cu multe universități care fac transferul de chiar mai ușor.

Hancock International Colegiul Comercial din JL43 Entertainment pe Vimeo.

Locații

Irvine

Hancock International College

Address
Hancock International College
4199 Campus Dr.
#600

92612 Irvine, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 949-679-2000