Hillsborough Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un învățământ superior din SUA este mai aproape decât crezi ... realiza visul tau! Studiu la Hillsborough Community College din Tampa Bay, Florida!

Hillsborough Community College (HCC) este un, colegiu acreditate comunitate cu cinci campusuri situate în orașul malul mării vibrant Tampa, Florida, și în jurul Hillsborough County. Regiunea Tampa Bay este acasa, la viața marină magnific, Sport atracții, locuri culturale de clasă mondială, precum și cumpărături mare și de luat masa. Veți găsi o gamă largă de activități în aer liber, inclusiv camping, drumetii, călărie, ciclism, pescuit, scuba-diving, navigatie, canotaj și caiac. Tampa are atracții, cum ar fi Busch Gardens, Acvariul Florida, Lowry Park Zoo, și Muzeul de Știință și Industrie. Cele mai vizitate parcuri tematice din Florida, cum ar fi Walt Disney World, Universal Studios și SeaWorld sunt la doar o mică distanță cu mașina. Ne bucurăm de soare pe tot parcursul anului, o scena culturală vibrantă, unele dintre cele mai bune plaje din lume, sporturi de toate felurile, și excelente oportunități de învățământ superior.

Vă invităm să vă alăturați nouă ... Bucurați-vă de viață bună Tampa Bay, Florida!

Universitatea de Transfer Programul: Inceput la HCC! Du-te oriunde!

HCC este un loc minunat pentru a începe pentru studenții internaționali care visul de a câștiga o diplomă de licență de 4 ani, în Statele Unite ale Americii. Vă ajutăm să exploreze toate opțiunile în timp ce facultate ați terminat primii doi ani de studii universitare cu noi. Dacă doriți ca să participe la un colegiu selectiv de 4 ani, o instituție liberal-arte, o universitate la nivel național clasat, sau o școală Ivy League, HCC te ajuta sa ajungi acolo!

De ce să alegeți HCC?

prin transfer fără sudură la o universitate de patru ani școlarizare la prețuri accesibile și planuri de plată în rate flexibile parcuri tematice populare din apropiere, cum ar fi Walt Disney World, Universal Studios și SeaWorld instruire personalizată, de calitate, cu clasa de dimensiuni mici și facultate restante Programele intensive în engleză pentru a vă ajuta să se pregătească pentru succesul în cursuri la nivel de colegiu O comunitate diversă cultural, inclusiv studenții internaționali din peste 60 de națiuni Un Centrul pentru Educație Internațională dedicat sprijinul dumneavoastră, bunăstarea și succesul

On-Campus Hoteluri la Hawks Landing

Alegerea unui loc de a trăi este una dintre cele mai importante decizii pe care le va face inainte de a incepe studiile la HCC, dar nu trebuie să fie cel mai dur unul!

Ulii Landing apartamente oferă o mare valoare, o locație convenabilă, și cel mai important, o viață de distracție și o atmosferă de învățare! Complexul de locuințe este la doar câteva blocuri distanță de cumpărături și restaurante și la câțiva pași de Raymond James Stadium, acasă la Tampa Bay Buccaneers, și Steinbrenner Field, acasă de formare de primăvară din 2009 Baseball World Series Campionilor, New York Yankees. Situat lângă campusul Dale Mabry, Hawks aterizare apartamente studențești oferă complet mobilate unități de 1, 2 și 4 camere / baie cu facilități excelente.

dormitor privat, spațios, cu internet gratuit și TV prin cablu baie privată Bucătărie comună de lux, camera de zi mobilata mașină de spălat de mărime normală / uscător piscină în stil stațiune și teren de volei pe plajă State-of-the-art centru de fitness laborator de informatică cu imprimante și stații de studiu sală de jocuri video și activități sociale

Viață de student

Implicarea Campus este o modalitate foarte bună de a profita la maximum de experiența dumneavoastră colegiu! Studenții își pot mări cariera și oportunitățile educaționale prin participarea la activități și organizații de campus. HCC oferă o varietate de oportunități pentru ca elevii să-și lărgească orizonturile prin evenimente culturale și speciale pe fiecare campus, să se implice în viața colegiu, și să facă noi prieteni!

Programul de atletism HCC oferă studenților internaționali, cu o oportunitate suplimentară de a îmbogăți experiența lor de colegiu prin sport, inclusiv barbati intre colegii și baschet feminin, baseball pentru bărbați, femei și softball, volei și tenis. echipele HCC sunt clasate la nivel național și au câștigat mai multe campionate.

Centrul pentru Educație Internațională: Casa ta departe de casa!

La HCC, suntem foarte mândri de diversitatea noastră culturală și internațională, iar noi credem cu tărie în importanța educației internaționale. Va punem la dispozitie programe și servicii internaționale speciale pentru studenții noștri internaționali, și studenții noștri pe piața internă, prin intermediul Centrului pentru Educație Internațională. Centrul creează un mediu de învățare care pregătește studenții pentru o lume tot mai interconectate și în schimbare.

Pentru studenții noștri internaționali, reprezentând mai mult de 60 de națiuni, veți găsi că Centrul oferă o gamă largă de servicii pentru a sprijini nevoile individuale în timp ce participa la HCC, de la început până la sfârșit! Aceasta include îndrumări privind admitere, vize, orientare, cadre universitare, locuințe și transferarea la un colegiu de patru ani sau universitate.

Astăzi se aplică!

Studenții internaționali se pot aplica pentru toamna (august), de primăvară (ianuarie) sau (mai) Semestrele de vară. Așteptăm cu nerăbdare să vă urăm bun venit la Hillsborough Community College! Pentru a solicita mai multe informații, completați formularul de anchetă și vom răspunde direct.

Locații

Tampa

Hillsborough Community College - Center for International Education (Dale Mabry Campus)

Address
P.O. Box 31127
Tampa, Florida

31127 Tampa, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1-813-253-7009

Programe

Asociat în Arte