General Assembly

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Un lider în educație

Începând cu anul 2011, General Assembly a transformat zeci de mii de cariere în educație de pionierat și experiență în cele mai solicitate abilități de astăzi. Când învățați dezvoltarea web, datele, designul, afacerea și multe altele cu GA, primiți:

 • Curriculum-ul premiat și instructorii specialiști, în campus și online.
 • O comunitate globală, profesională, cu 40.000 de absolvenți absolvenți full-time și part-time.
 • Rezultatele carierei de la cursuri de vârf, cu mentor la fiecare pas.

Cine suntem noi

General Assembly este un pionier în educația și transformarea carierei, specializată în abilitățile de astăzi cele mai solicitate. Sursa de lider pentru formare, personal și tranziții în carieră, ne încurajăm o comunitate înfloritoare de profesioniști care urmăresc carierele pe care le iubesc.

Ceea ce a început ca spațiu de colaborare în 2011 a crescut de atunci într-o experiență globală de învățare cu campusuri din 20 de orașe și peste 35.000 de absolvenți din întreaga lume.

Întrucât indivizii și companiile se luptă să concureze într-o economie din ce în ce mai tehnologică, General Assembly oferă o pregătire dinamică, premiată pentru a închide diferențele globale de competențe.

Disclaimer: În timp ce General Assembly are un număr de studenți internaționali în campusurile noastre din întreaga lume, nu putem ajuta studenții internaționali să obțină o viză pentru a participa la cursurile noastre. Dacă aveți nevoie de viză pentru a participa la un curs al General Assembly , vă rugăm să consultați ambasada locală pentru a obține cerințele și limitările. Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că ați considerat General Assembly ca partener de învățare.

Ce facem

General Assembly promovează o comunitate profesională de elită a indivizilor și a companiilor prin conexiuni de educație și carieră strategică.

Educarea persoanelor fizice

 • Dezvoltă abilități vitale la toate nivelurile profesionale
 • Colaborați și conectați-vă cu o rețea de elită
 • Schimbați și îmbunătățiți cariera și portofoliul

Închirierea de ocazii

Depășim diferența dintre solicitanții de locuri de muncă și companiile care au nevoie de talente cu competențe relevante.

Companii educative

 • Parteneriate cu companii din Fortune 1000
 • Pregătire personalizată pentru angajați
 • Conducta dedicată de angajare pentru a dobândi absolvenții GA

Ce învățăm

Oferim cursuri de formare inovatoare pentru învățarea de-a lungul vieții și succes în domeniile în cerere ale economiei tehnologice actuale în schimbare.

 • Codificare
 • UX
 • Date
 • Marketing
 • Afaceri
 • Dezvoltarea carierei

De ce General Assembly

Educație câștigătoare

Curriculum-ul nostru este realizat de o echipă de designeri de instruire expert pentru a asigura cursuri relevante, actuale imediat aplicabile domeniului.

Învățare dinamică, inovatoare

Folosim cele mai noi instrumente tehnologice pentru a oferi studenților noștri o experiență de învățare on-line, on-line și offline.

Creșterea carierei cu angajatorii de top

Noi ajutăm comunitatea noastră să prospere cu o echipă specializată, cu normă întreagă, care oferă studenților locuri de muncă, parteneriate și colaborări cu peste 2.500 de angajatori inovatori.

Accesați Rețeaua Alumni a GA

Conectează-te cu talentul de top al globului ca parte a rețelei noastre de peste 35.000 de absolvenți și urmărește succesul cu un grup exclusiv de profesioniști creativi.

Ce face General Assembly excepțională?


Oferim cursuri de formare în domeniul tehnic, al datelor, al designului, al afacerilor și al multora/>

Economia globală complexă de astăzi necesită o forță de muncă calificată care să poată folosi tehnologia pentru a câștiga succesul. General Assembly cuprinde toate pilonii fundamentali ai inovației pentru a oferi persoanelor și echipelor mai multe opțiuni de creștere și dezvoltare. Oferim programe de dezvoltare web, știință și analiză a datelor, design de experiență pentru utilizatori, marketing digital, management de produs și multe altele. Elevii pot alege dintr-o gamă largă de formate și modalități pentru a le ajuta să-și atingă cel mai bine obiectivele, inclusiv opțiunile de formare full-time, part-time și short-form - în campus și online.

Avem o rețea globală extinsă

20 de campusuri. 10.000 de parteneri de angajare. 40.000 de grade de curs complet și part-time. Și apoi sunt sute de mii de participanți la evenimentele și atelierele noastre. Prezența globală a General Assembly , rețeaua absolvenților și partenerii de angajare sunt trei dintre cele mai mari active ale noastre. În plus față de cursurile concepute exclusiv pentru a satisface nevoile angajatorilor, promovăm o serie de profesioniști din industrie care sunt instructori, mentori și autocare. Această rețea profesională înfloritoare îi ajută pe absolvenții noștri recenți să găsească locuri de muncă și să facă legături, să le creeze pentru succes în muncă și în viață.

Ne adaptăm la piață

Câmpurile dinamice, cum ar fi știința datelor și dezvoltarea web, evoluează în timp real și continuăm programele de pilotare, lansare și apus de soare pentru a răspunde cererii pieței și evoluției instrumentelor și tehnicilor. Echipa noastră de clasă mondială de designeri instructori, experți în materie și directori de produse educaționale reîmprospătează continuu conținutul nostru pentru a asigura relevanța. Prin folosirea datelor, a feedback-ului și a informațiilor din evaluările noastre proprietare, realizăm cursuri care au ca rezultat impactul maxim asupra locului de muncă.

Ne concentrăm asupra nevoilor și relațiilor angajatorilor

Relațiile profunde de angajatori au fost întotdeauna o parte esențială a ADN-ului General Assembly . Aproximativ jumătate dintre studenții noștri part-time sunt finanțați de angajatori care doresc angajații lor instruiți de către experții noștri, iar programele GA sunt ghidate de nevoile industriei. Am ajutat zeci de companii Fortune 100 - și sute de alte companii din întreaga lume - să-și evalueze și să-și antreneze talentele, la fața locului, online sau în campusurile noastre. Oferim, de asemenea, soluții de angajare pentru companiile care doresc o diversitate de posturi de candidați care sunt pregătiți pentru locuri de muncă, înarmați cu abilități în cerere.

Investim în acces și oportunitate

Ca parte a angajamentului nostru față de educația accesibilă și accesibilă, ne concentrăm pe dezvoltarea de programe și opțiuni de finanțare pentru a asigura că elevii au mijloacele și sistemele de sprijin de care au nevoie pentru a învăța la GA. Pe lângă programele inovatoare cum ar fi Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge și TechIMPACT - care oferă burse și programe gratuite de instruire pentru talentele deservite și trecute cu vederea - lucrăm cu angajatori și furnizori de finanțare pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor pentru educație. Programele noastre inovatoare, hibride și on-line, ajung la indivizi care trăiesc în afara zonelor principale de metrou și le oferă acces la aceeași educație de calitate pentru care sunt cunoscute campusurile noastre.

Construirea de cursuri inovatoare cu rezultate dovedite

Echipa de instruire din clasa mondială

Echipa de instruire a General Assembly reprezintă elita celor mai mari și mai strălucite companii de azi. Instructorii de școli și designerii provin de la companii de top, printre care Google, Amazon, Airbnb și IBM, care împărtășesc în fiecare zi experiența și cunoștințele din lumea reală. Membrii echipei efectuează un program amplu de instruire care asigură eficacitatea acestora în promovarea de noi talente.

Dezvoltare continuă

Pentru a asigura excelenta în sala de clasă și relevanța la locul de muncă, echipele noastre de design instructiv și de lucru lucrează neobosit pentru a itera, adapta și dezvolta curriculum-urile noastre. Procesul nostru de instruire agilă înseamnă că fiecare dintre cursurile noastre trece prin cel puțin două actualizări pe an. Fiecare nouă versiune include îmbunătățiri ale caracteristicilor, conținut îmbunătățit și multe altele.

O gamă de căi de învățare care să vă ajusteze obiectivele.

Carieră-schimbare, Full-Time

Advance cariera ta cu programe riguroase, full-time Immersive și antrenori de carieră calificați.

Skill-Boosting, part-time

Rămâneți competitivi și relevanți cu învățați orientați, flexibili și cu mentori dedicați.

Cursuri, Ateliere, Evenimente

Participați la programe de zi, de seară și de weekend care prezintă abilități, inovații și lideri.

Aflați în campus și online

Folosiți instrumente robuste de învățare, instructori de expert și o comunitate de susținere la fiecare pas.

O comunitate de creatori, inovatori și angajatori

Conectează-te cu absolvenții

Peste 40.000 de profesioniști talentați au absolvit cursurile noastre complete și cu frecvență redusă.

Vast Global Reach

Unde sunteți, suntem. Forge relații online sau la 20 de locații globale de la NYC la Hong Kong.

Exclusiv Employer Insight

GA are peste 10.000 de angajați și a pregătit mii de angajați Fortune 500.

Accesul la liderii A-list

350.000 au participat la evenimente exclusive cu vizionari precum Richard Branson și Tim Ferriss.

Locații

New York

Address
902 Broadway
10010 New York, New York, Statele Unite ale Americii

Atlanta

Address
675 Ponce De Leon Avenue NE, 2nd Floor
30308 Atlanta, Georgia, Statele Unite ale Americii

Austin

Address
600 Congress Avenue, 14th Floor
78701 Austin, Texas, Statele Unite ale Americii

Boston

Address
02110 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Chicago

Address
60611 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii

Dallas

Address
311 N Market St, Floor 2
75202 Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii

Denver

Address
80205 Denver, Colorado, Statele Unite ale Americii

Los Angeles

Address
360 E. 2nd Street, Suite 400
90012 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

Moș Monica

Address
1520 2nd Street
90401 Moș Monica, California, Statele Unite ale Americii

Irvine

Address
1621 Alton Parkway
92606 Irvine, California, Statele Unite ale Americii

New York

Address
10 East 21st Street
10010 New York, New York, Statele Unite ale Americii

providență

Address
URI Feinstein College of Education and Professional Studies
80 Washington Street, Room 423

02903 providență, insula Rhode, Statele Unite ale Americii

San Francisco

Address
94104 San Francisco, California, Statele Unite ale Americii

San Jose

Address
75 E Santa Clara Street, 6th Floor
95113 San Jose, California, Statele Unite ale Americii

Seattle

Address
1218 Third Avenue, 3rd Floor
98101 Seattle, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Washington

Address
20005 Washington, Districtul Columbiei, Statele Unite ale Americii

Arlington

Address
Crystal City
2231 Crystal Drive - 10th Floor

22202 Arlington, Virginia, Statele Unite ale Americii

Londra

Address
1st Floor, 114 Whitechapel High Street
E1 7PT Londra, Anglia, Regatul Unit

Hong Kong

Address
8F, 33 Des Voeux Road Central
Hong Kong, Hong Kong

Singapur

Address
Level 3, 8 Claymore Hill, Spacemob
229572 Singapur, Singapore

Brisbane

Address
Fishburners
155 Queen Street

4000 Brisbane, Queensland, Australia

Melbourne

Address
12A, 45 William Street
3000 Melbourne, Victoria, Australia

Sydney

Address
Main Campus
The Podium Building, 1 Market St

2000 Sydney, Noua Țara Galilor de Sud, Australia

SUA Online

Address
SUA Online, Statele Unite ale Americii