Citește Descrierea Oficială

Un lider în educație

Începând cu anul 2011, General Assembly a transformat zeci de mii de cariere în educație de pionierat și experiență în cele mai solicitate abilități de astăzi. Când învățați dezvoltarea web, datele, designul, afacerea și multe altele cu GA, primiți:

 • Curriculum-ul premiat și instructorii specialiști, în campus și online.
 • O comunitate globală, profesională, cu 40.000 de absolvenți absolvenți full-time și part-time.
 • Rezultatele carierei de la cursuri de vârf, cu mentor la fiecare pas.

Cine suntem noi

General Assembly este un pionier în educația și transformarea carierei, specializată în abilitățile de astăzi cele mai solicitate. Sursa de lider pentru formare, personal și tranziții în carieră, ne încurajăm o comunitate înfloritoare de profesioniști care urmăresc carierele pe care le iubesc.

Ceea ce a început ca spațiu de colaborare în 2011 a crescut de atunci într-o experiență globală de învățare cu campusuri din 20 de orașe și peste 35.000 de absolvenți din întreaga lume.

Întrucât indivizii și companiile se luptă să concureze într-o economie din ce în ce mai tehnologică, General Assembly oferă o pregătire dinamică, premiată pentru a închide diferențele globale de competențe.

Disclaimer: În timp ce General Assembly are un număr de studenți internaționali în campusurile noastre din întreaga lume, nu putem ajuta studenții internaționali să obțină o viză pentru a participa la cursurile noastre. Dacă aveți nevoie de viză pentru a participa la un curs al General Assembly , vă rugăm să consultați ambasada locală pentru a obține cerințele și limitările. Vă mulțumesc foarte mult pentru faptul că ați considerat General Assembly ca partener de învățare.

Ce facem

General Assembly promovează o comunitate profesională de elită a indivizilor și a companiilor prin conexiuni de educație și carieră strategică.

Educarea persoanelor fizice

 • Dezvoltă abilități vitale la toate nivelurile profesionale
 • Colaborați și conectați-vă cu o rețea de elită
 • Schimbați și îmbunătățiți cariera și portofoliul

Închirierea de ocazii

Depășim diferența dintre solicitanții de locuri de muncă și companiile care au nevoie de talente cu competențe relevante.

Companii educative

 • Parteneriate cu companii din Fortune 1000
 • Pregătire personalizată pentru angajați
 • Conducta dedicată de angajare pentru a dobândi absolvenții GA

Ce învățăm

Oferim cursuri de formare inovatoare pentru învățarea de-a lungul vieții și succes în domeniile în cerere ale economiei tehnologice actuale în schimbare.

 • Codificare
 • UX
 • Date
 • Marketing
 • Afaceri
 • Dezvoltarea carierei

De ce General Assembly

Educație câștigătoare

Curriculum-ul nostru este realizat de o echipă de designeri de instruire expert pentru a asigura cursuri relevante, actuale imediat aplicabile domeniului.

Învățare dinamică, inovatoare

Folosim cele mai noi instrumente tehnologice pentru a oferi studenților noștri o experiență de învățare on-line, on-line și offline.

Creșterea carierei cu angajatorii de top

Noi ajutăm comunitatea noastră să prospere cu o echipă specializată, cu normă întreagă, care oferă studenților locuri de muncă, parteneriate și colaborări cu peste 2.500 de angajatori inovatori.

Accesați Rețeaua Alumni a GA

Conectează-te cu talentul de top al globului ca parte a rețelei noastre de peste 35.000 de absolvenți și urmărește succesul cu un grup exclusiv de profesioniști creativi.

Ce face General Assembly excepțională?


Oferim cursuri de formare în domeniul tehnic, al datelor, al designului, al afacerilor și al multora/>

Economia globală complexă de astăzi necesită o forță de muncă calificată care să poată folosi tehnologia pentru a câștiga succesul. General Assembly cuprinde toate pilonii fundamentali ai inovației pentru a oferi persoanelor și echipelor mai multe opțiuni de creștere și dezvoltare. Oferim programe de dezvoltare web, știință și analiză a datelor, design de experiență pentru utilizatori, marketing digital, management de produs și multe altele. Elevii pot alege dintr-o gamă largă de formate și modalități pentru a le ajuta să-și atingă cel mai bine obiectivele, inclusiv opțiunile de formare full-time, part-time și short-form - în campus și online.

Avem o rețea globală extinsă

20 de campusuri. 10.000 de parteneri de angajare. 40.000 de grade de curs complet și part-time. Și apoi sunt sute de mii de participanți la evenimentele și atelierele noastre. Prezența globală a General Assembly , rețeaua absolvenților și partenerii de angajare sunt trei dintre cele mai mari active ale noastre. În plus față de cursurile concepute exclusiv pentru a satisface nevoile angajatorilor, promovăm o serie de profesioniști din industrie care sunt instructori, mentori și autocare. Această rețea profesională înfloritoare îi ajută pe absolvenții noștri recenți să găsească locuri de muncă și să facă legături, să le creeze pentru succes în muncă și în viață.

Ne adaptăm la piață

Câmpurile dinamice, cum ar fi știința datelor și dezvoltarea web, evoluează în timp real și continuăm programele de pilotare, lansare și apus de soare pentru a răspunde cererii pieței și evoluției instrumentelor și tehnicilor. Echipa noastră de clasă mondială de designeri instructori, experți în materie și directori de produse educaționale reîmprospătează continuu conținutul nostru pentru a asigura relevanța. Prin folosirea datelor, a feedback-ului și a informațiilor din evaluările noastre proprietare, realizăm cursuri care au ca rezultat impactul maxim asupra locului de muncă.

Ne concentrăm asupra nevoilor și relațiilor angajatorilor

Relațiile profunde de angajatori au fost întotdeauna o parte esențială a ADN-ului General Assembly . Aproximativ jumătate dintre studenții noștri part-time sunt finanțați de angajatori care doresc angajații lor instruiți de către experții noștri, iar programele GA sunt ghidate de nevoile industriei. Am ajutat zeci de companii Fortune 100 - și sute de alte companii din întreaga lume - să-și evalueze și să-și antreneze talentele, la fața locului, online sau în campusurile noastre. Oferim, de asemenea, soluții de angajare pentru companiile care doresc o diversitate de posturi de candidați care sunt pregătiți pentru locuri de muncă, înarmați cu abilități în cerere.

Investim în acces și oportunitate

Ca parte a angajamentului nostru față de educația accesibilă și accesibilă, ne concentrăm pe dezvoltarea de programe și opțiuni de finanțare pentru a asigura că elevii au mijloacele și sistemele de sprijin de care au nevoie pentru a învăța la GA. Pe lângă programele inovatoare cum ar fi Adobe Digital Academy, Opportunity Fund, CodeBridge și TechIMPACT - care oferă burse și programe gratuite de instruire pentru talentele deservite și trecute cu vederea - lucrăm cu angajatori și furnizori de finanțare pentru a ajuta la acoperirea cheltuielilor pentru educație. Programele noastre inovatoare, hibride și on-line, ajung la indivizi care trăiesc în afara zonelor principale de metrou și le oferă acces la aceeași educație de calitate pentru care sunt cunoscute campusurile noastre.

Construirea de cursuri inovatoare cu rezultate dovedite

Echipa de instruire din clasa mondială

Echipa de instruire a General Assembly reprezintă elita celor mai mari și mai strălucite companii de azi. Instructorii de școli și designerii provin de la companii de top, printre care Google, Amazon, Airbnb și IBM, care împărtășesc în fiecare zi experiența și cunoștințele din lumea reală. Membrii echipei efectuează un program amplu de instruire care asigură eficacitatea acestora în promovarea de noi talente.

Dezvoltare continuă

Pentru a asigura excelenta în sala de clasă și relevanța la locul de muncă, echipele noastre de design instructiv și de lucru lucrează neobosit pentru a itera, adapta și dezvolta curriculum-urile noastre. Procesul nostru de instruire agilă înseamnă că fiecare dintre cursurile noastre trece prin cel puțin două actualizări pe an. Fiecare nouă versiune include îmbunătățiri ale caracteristicilor, conținut îmbunătățit și multe altele.

O gamă de căi de învățare care să vă ajusteze obiectivele.

Carieră-schimbare, Full-Time

Advance cariera ta cu programe riguroase, full-time Immersive și antrenori de carieră calificați.

Skill-Boosting, part-time

Rămâneți competitivi și relevanți cu învățați orientați, flexibili și cu mentori dedicați.

Cursuri, Ateliere, Evenimente

Participați la programe de zi, de seară și de weekend care prezintă abilități, inovații și lideri.

Aflați în campus și online

Folosiți instrumente robuste de învățare, instructori de expert și o comunitate de susținere la fiecare pas.

O comunitate de creatori, inovatori și angajatori

Conectează-te cu absolvenții

Peste 40.000 de profesioniști talentați au absolvit cursurile noastre complete și cu frecvență redusă.

Vast Global Reach

Unde sunteți, suntem. Forge relații online sau la 20 de locații globale de la NYC la Hong Kong.

Exclusiv Employer Insight

GA are peste 10.000 de angajați și a pregătit mii de angajați Fortune 500.

Accesul la liderii A-list

350.000 au participat la evenimente exclusive cu vizionari precum Richard Branson și Tim Ferriss.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

General Assembly

Aflați instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a lua decizii mai bune prin intermediul datelor și pentru a vă așeza un loc de muncă într-unul dintre cele m ... [+]

Deveniți un cercetător de date

Aflați instrumentele și tehnicile de care aveți nevoie pentru a lua decizii mai bune prin intermediul datelor și pentru a vă așeza un loc de muncă într-unul dintre cele mai căutate domenii în tehnologie.

Aflați de la experți

Creați modele predictive, învățându-vă să vă răzgândiți, să analizați și să vizualizați date din echipa noastră de instructori profesioniști din Data Scientist.

Beneficiați de experiența pe mâini

Dezvoltați abilități puternice cum ar fi Unix, Git, SQL, Python, tehnici de învățare și tehnici de modelare, în timp ce creați propriile proiecte de date și aplicații.

A fi angajat

Profitați de cererea tot mai mare de date și de a utiliza îndrumările și resursele antrenorilor noștri de carieră pentru a vă ajuta să găsiți un loc de muncă.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Învățați să prezentați și să comunicați informații bazate pe date prin intermediul SQL, Excel și Tableau. Creați vizualizări de date și tablouri de bord. ... [+]

Imaginea de ansamblu

Faceți cu încredere - și apărați - deciziile critice, utilizând rezultatele analizei datelor.

Abilități, Unelte,

Utilizați Excel, SQL și Tableau pentru a identifica tendințele și a conduce deciziile de afaceri cu date din lumea reală.

Analytics în practică

Distribuiți-vă intuițiile și spuneți povestiri convingătoare utilizând vizualizările de date și tablourile de bord.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Învățați elementele de bază ale învățării mașinilor pentru a prognoza ce urmează: să prezicați modele din seturi de date mari folosind Python. ... [+]

Aptitudini

Utilizați Python pentru a ghida seturi de date și pentru a prezice modele.

Standard de producție

Construiți modele statistice - regresie și clasificare - care generează informații utile din datele brute.

Imaginea de ansamblu

Învățați elementele de bază ale învățării mașinilor și valorificați puterea datelor pentru a anticipa ce urmează.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.

instructori

Aflați cadrele, instrumentele, vocabularul și cele mai bune practici din industrie, de la un profesor a cărui muncă zilnică implică folosirea acestora în mod special.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Aplicați instrumente precum Adobe Illustrator, Sketch și InVision pentru a crea documentația UX pentru un produs digital; desfășoară activități de cercetare pentru a obți ... [+]

Aptitudini

Utilizați unelte standard industriale, cum ar fi Sketch și Invision, la prototipuri și soluții de proiectare în sârmă.

Standard de producție

Creați împreună o suită completă de documentație UX pentru un produs digital, de la personajele utilizatorilor și de la firmele la prototipuri interactive.

Imaginea de ansamblu

Conectați-vă și transmiteți modul în care informațiile despre comportamentul clienților - de la probleme la soluții - pot optimiza orice produs sau serviciu.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Aplicați instrumentele fundamentale de comunicare vizuală ー tipografia, culoarea și aspectul ー pentru a proiecta produse digitale frumoase în Photoshop. ... [+]

Aptitudini

Aplicați funcțiile puternice ale Photoshop pentru a proiecta produse digitale.

Standard de producție

Începeți cu o idee și o tablă de dispoziție: finalizați cu o machetă gata de producție a unei pagini web receptive.

Imaginea de ansamblu

Înțelegeți cât de eficientă comunicare vizuală - de la perechi de fonturi la plăci de stil - ajută la traducerea ideilor convingătoare în orice echipă, în orice domeniu.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
8 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Învățați limba universală a web-ului. Aflați cum puteți crea experiențe avansate de web interactiv cu JavaScript. ... [+]

Aptitudini

Aflați cum să codificați în JavaScript, limba maternă a webului utilizată de dezvoltatori din întreaga lume.

Standard de producție

Creați o aplicație web cu o singură pagină care persistă datele utilizatorilor și se conectează la servicii cum ar fi Twitter și Facebook prin intermediul API-urilor.

Imaginea de ansamblu

Aflați fundamentele programării orientate pe obiecte în timp ce primiți sprijin din partea experților din industrie și a unei comunități de colegi.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Utilizați HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub și Sublime Text pentru a programa și a crea un site complet de răspuns, interactiv. ... [+]

Aptitudini

Utilizați HTML5, CSS3, JavaScript, jQuery, GitHub și Sublime în concert.

Standard de producție

Construiți un site complet interactiv, interactiv, care se deosebește de șabloanele obișnuite.

Imaginea de ansamblu

Înțelegeți modul în care o combinație pricepută de programare și aspect oferă puterea pe web pe care o vedem și cum echipele colaborează pentru ao crea.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.

... [-]
Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Ghidați un produs prin intermediul ciclului său de viață prin intermediul unor metodologii slabe care oferă produse viabile, gata de piață, care anticipează nevoile utili ... [+]

Aptitudini

Aplicați cele mai bune practici de gestionare a produselor pentru a expedia produsele și funcțiile care rezolvă probleme reale pentru clienții dvs.

Creați o foaie de parcurs pentru produse

Creați o foaie de parcurs, panta de model de afaceri, MVP, valori-cheie, personaje, structuri de tip wireframing și un plan de gestionare a părților interesate.

Dezvoltați valori de măsurare pentru a măsura succesul

Creșteți capacitatea de a lansa produse viabile, gata de piață, care anticipă nevoile utilizatorilor prin luarea unor decizii dure și colaborarea cu părțile interesate.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Folosind tehnici și platforme de ultimă generație, cum ar fi mediile sociale, anunțurile plătite, marketingul prin e-mail și Google Analytics pentru a achiziționa utiliza ... [+]

Aptitudini

Obțineți competențe în publicitatea socială și folosiți Facebook, Google AdWords și Google Analytics pentru a găsi sens în comportamentul utilizatorilor.

Standard de producție

Elaborați și planificați o campanie bazată pe date și strategii de căutare plătite - și măsurată prin indicatori-cheie de performanță.

Imaginea de ansamblu

Deveniți un motor al liniei de bază a companiei dvs., folosind tehnici și platforme de ultimă oră pentru a comercializa produse și a achiziționa utilizatori.

Faceți cunoștință cu echipa de asistență

Excelența noastră educațională este un efort comunitar. Când înveți la GA, puteți oricând să vă bazați pe o echipă de experți din cadrul companiei pentru a vă oferi îndrumări și asistență ori de câte ori aveți nevoie.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
Part time
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Divește-te adânc în Swift, Xcode, date, design mobil și multe altele pentru a lansa o nouă carieră, făcând produse excelente pentru App Store. ... [+]

Deveniți un dezvoltator de iOS

Da, există o aplicație pentru asta. Și asta. Și asta. Aplicațiile mobile folosesc nenumărate tranzacții zilnice pe parcursul muncii și jocului - iar cererea de creatori calificați nu a fost niciodată mai mare. Noul program de Dezvoltare iOS Dezvoltare imens vă pregătește în abilitățile de cod, design și iterație de care aveți nevoie pentru a intra în acest domeniu competitiv.

Aflați de la experți

Primiți instruire și mentorat de la dezvoltatorii iOS de top și conectați-vă cu comunitatea înfloritoare a profesioniștilor și profesioniștilor GA.

Creați aplicații reale

Creați produse compatibile cu App Store, câștigând cunoștințe cheie din industrie și competențe specializate în Swift, Xcode, design mobil și multe altele.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Aflați abilitățile de a deveni un dezvoltator de Web full stack la nivel de intrare și obțineți acces la servicii de carieră dedicate în acest domeniu inovator ... [+]

Începeți cariera în dezvoltarea web

Aflați și aplicați abilitățile necesare pentru a începe o carieră în cod.

Cunoaste-ti lucrurile

Aflați cele mai căutate competențe în tehnologie, de la JavaScript la Rails, cu îndrumarea echipei noastre de instructori experimentați.

Dezvoltați noi abilități

Construiți site-uri web reale, API-uri și aplicații bazate pe date în timp ce colaborați cu colegii de clasă pe o serie de proiecte.

A fi angajat

Lansați noua carieră în dezvoltarea web cu sprijinul consilierilor noștri de carieră prin fiecare pas al căutării de locuri de muncă.

Asistență pentru carieră

Oferim fiecăruia dintre absolvenții noștri imersivi acces la pregătirea pentru pregătirea locurilor de muncă, legăturile cu angajatorii și oportunitățile de a-și îmbunătăți abilitățile.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
General Assembly

Începeți o carieră în UX cu o bază în cercetare și abilități de design, de la personas la prototipuri. Construiți un portofoliu bogat cu informații inovatoare. ... [+]

DEPĂȘIȚI DESIGNERUL UX ÎN 10 SĂPTĂMÂNI

Programul de experiență pentru designul utilizatorilor de experiență este realizat de profesioniștii de top din domeniu, cu un accent deosebit pe a vă ajuta să vă transformați într-o carieră de design UX.

Aflați de la experții UX

Participați la cursuri proiectate și predate de unii dintre cei mai buni designeri din industria UX.

Construiți-vă portofoliul

Aplicați abilitățile dvs. UX în cadrul a cinci proiecte de clasă și construiți un portofoliu de lucru.

Obțineți un job UX

Deveniți un designer ucenic sau junior UX.

Asistență pentru carieră

Oferim fiecăruia dintre absolvenții noștri imersați pregătire de pregătire profesională, legături cu angajatorii și oportunități de a-și îmbunătăți abilitățile.... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Contactează şcoala
Engleză
La zi
10 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

General Assembly

Antrenamentele de codificare, design și iterație sunt esențiale pentru o carieră în domeniul căutat. Creați aplicații Android integrate. În parteneriat cu Google. ... [+]

Deveniți un dezvoltator Android

Alăturați-vă noului nostru program de dezvoltări Android Android Immersive și instruiți în abilitățile de codificare, design și iterație esențiale pentru a începe o carieră în domeniul căutat.

Aflați de la experți

Primiți instruire și mentorat de la dezvoltatorii profesioniști Android, beneficiind în același timp de învățarea de la egal la egal prin abordarea noastră bazată pe comunitate.

Creați aplicații reale

Adăugați cunoștințe și abilități integrate pentru setul de instrumente, pe măsură ce aduceți aplicații în viață: fundamente UI, material design, Java, XML, API și multe altele.

A fi angajat... [-]

Statele Unite ale Americii New York Atlanta Austin Boston Chicago Dallas Denver Los Angeles Moș Monica Irvine providență San Francisco San Jose Seattle Washington Arlington Regatul Unit Londra Hong Kong Singapore Singapur Australia Brisbane Melbourne Sydney SUA Online  + 23 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
12 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

General Assembly