Gateway Technical College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educație care oferă studenților noștri o modalitate de a-și câștiga abilitățile pentru a-și îndeplini visele, chiar acolo unde sunt astăzi și mâine.


Asta facem aici la Gateway Technical College .


În fiecare an, educația puternică a Gateway și instruirea în lumea reală, prin intermediul a 65 de programe diferite, oferă fundației mai mult de 21.000 de studenți pentru a-și câștiga aptitudinile pentru o nouă carieră - sau mai bine pentru ei.

Avem valoare și slujim studenților noștri și comunităților din județul Kenosha, raionul Racine și județul Walworth, printr-o abordare inovatoare recunoscută la nivel național pentru carieră și educație tehnică. Studenții noștri reușesc și după Gateway, cu nouă din 10 angajați în șase luni de la absolvire, iar rata de satisfacție a studenților aproape 100%.


Colegiul este condus de un consiliu de administratori, administrație, personal și facultate, care se dedică excelenței și satisfacerii nevoilor comunității. După ce a devenit prima școală continuă cu finanțare publică din Wisconsin și din Statele Unite în 1911, Gateway este considerat un colegiu de model datorită dezvoltării de parteneriate de afaceri, certificări din industrie incluse în curriculum-ul academic și o abordare din lumea reală a formării profesionale.

Gateway Technical College colaborează cu comunitățile din județul Kenosha, raionul Racine și județul Walworth pentru a asigura creșterea economică și viabilitatea oferind educație, instruire, leadership și resurse tehnologice pentru a răspunde nevoilor în schimbare ale studenților, angajatorilor și comunităților. În fiecare an, 70 de programe academice ale Gateway oferă o educație puternică, hands-on care formează baza pentru 18 000 de studenți pentru a-și îndeplini obiectivele de carieră.

Viziunea noastra

Facem ca realitățile să devină oportunități educaționale care schimbă viața.


Misiunea noastră

Oferim educație orientată spre industrie, care este flexibilă, accesibilă și accesibilă pentru comunitatea noastră diversă.


Valorile noastre

La Gateway Technical College , apreciem:

  • o diversitate de persoane și perspective.
  • un climat pozitiv pentru muncă și învățare.
  • inovarea și asumarea de riscuri.
  • comportament onest și etic.
  • calitatea și excelența în educație.

Politica de încheiere a contului

Comunitatea tri-județeană beneficiază de o educație superioară la prețuri accesibile, care permite locuitorilor să dezvolte cunoștințe și abilități pentru cariere care susțin familia, care contribuie la creșterea și sustenabilitatea economiei locale, la un cost proporțional cu valoarea serviciilor furnizate.

  • Elevii demonstrează cunoștințele și aptitudinile și încrederea în sine necesare pentru ocuparea forței de muncă, avansarea în carieră, o perspectivă globală și învățarea pe tot parcursul vieții.
  • Întreprinderile beneficiază de o forță de muncă bine pregătită și educată și de acces la soluții personalizate de afaceri și de forță de muncă care susțin un climat de afaceri pozitiv.
  • Contribuabilii beneficiază de o rentabilitate pozitivă a investiției de la impactul Gateway asupra bazei fiscale locale, a valorii proprietății și a dezvoltării economice globale, precum și a contribuțiilor absolvenților la comunitatea tri-județeană.
  • Familiile sunt întărite prin prosperitatea absolvenților lor, prin reducerea șomajului sau a gradului de ocupare a forței de muncă și prin disponibilitatea locurilor de muncă locale pentru membrii familiei.
  • Partenerii de învățământ, la nivel local, național și internațional, conectați elevii lor la carieră bine dezvoltat Gateway Pathways cursuri, facilități și resurse educaționale.

Locații

Kenosha

Address
30th Avenue,3520
53144 Kenosha, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Elkhorn

Address
400 County Road H
53121 Elkhorn, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Racine

Address
1001 S. Main Street
53403 Racine, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Sturtevant

Address
2320 Renaissance Blvd.
53177 Sturtevant, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Walworth

Address
496 McCanna Parkway
53105 Walworth, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Kenosha

Address
Horizon Center
4940 88th Avenue

53144 Kenosha, Wisconsin, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră