Citește Descrierea Oficială

Gastronomicom Institutul Culinară a fost de formare urmatoarea generatie de bucatari gastronomice pentru ultimul deceniu într-un oraș mic, însorită în sudul Franței. Elevii de la peste tot în lume au învățat de gătit gastronomic de la bucătari calificați, descoperirea de noi tehnici și bazându-se pe cele pe care le-ar putea deține deja.

Preparate din bucătăria franceză este renumit în întreaga lume pentru că este pasiunea să depună eforturi pentru perfecțiune, respectând tehnicile tradiționale, îmbrățișând noile tehnologii și de a asigura numai cele mai bune produse este utilizat. Este acest motiv gastronomia franceză a fost recunoscut de UNESCO în 2010, ca parte a lumii "patrimoniului cultural imaterial».

Misiunea noastra este de a oferi studenților noștri cel mai înalt nivel de educație culinară și falsifica abilitățile lor de a ajunge la excelență, oferind hands-on cursuri în bucătăria franceză și patiserie.

Există oportunități nelimitate întreaga lume să îmbrățișeze o carieră de succes în produsele alimentare și suntem gata pentru a produce următoarea generație de bucătari de top.

Profesorii nostri mare experienta si pasionat ofere cursuri aliniate cu standardele stricte de Michelin stele restaurante premiate.

Michelin este ghidul care premii Michelin stele pentru excelență la câteva unități selectate restaurante veche și cea mai gândite europeni. Câștigul salarial o stea Michelin este ceva toate Bucatari restaurante rafinate aspiră să dețină o zi.

Ratingurile Michelin stele:

O stea: «Un restaurant foarte bun din categoria sa»

Două stele: «Excelent gătit, în valoare de un ocol»

Trei stele: «Bucătăria excepțională, în valoare de o calatorie speciala» Dacă sunteți gata pentru a atinge excelenta și de a îndeplini apetitul pentru o competență culinar, verificați la programele noastre personalizate și să ne contactați astăzi.

O Institutul Gastronomicom este un Academiei Internaționale culinare creat în 2004 de către profesioniști în Gastronomie și Patiserie franceză. Toate profesorii nostri lauda mulți ani de experiență în prestigiu, high-end Gastronomie Hotel-Restaurante.

Împreună ne-am canalizat cunoștințe și abilități noastre de a dezvolta programe specializate consolidate de cele mai bune metode de predare în aceste patru teme.

Programe de aici, la Academia noastră culinare International, vă va permite să învețe Arte de gătit franceză și Patiserie școală de arte, la un nivel stea Michelin unul (cel mai bun de referință în lume pentru înaltă calitate hotel-Restaurante sau restaurante).

Toate cursurile se desfășoară în limba engleză.

Ce să alegeți acest nivelului de pregătire?

Alegerea de a lua cursuri de la academie nostru culinar va deschide porțile la multe locuri de muncă în țara dumneavoastră și, precum și în străinătate. Știm, de asemenea că, în cele mai multe țări există o lipsă gravă de persoane calificate în industria alimentară și a băuturilor, în special în Gastronomie!

Școala are două state-of-the-art bucătării, fiecare personalizat pentru a se potrivi fie cursuri de gătit sau de patiserie gastronomice, cu instrumente gasite in cele mai multe restaurante și hoteluri bucătării.

Retetele le-ați învățat sunt bazate pe anotimpuri și fiecare săptămână vă va concentra pe un nou domeniu de preparate din bucătăria sau produse de patiserie, de la intrări la filetare și pește gătit și pâine pentru deserturi spectaculoase placate.

În clasa de gătit, Chef Samuel vă va învăța totul, de la elementele de bază, cum ar fi crearea unui ou perfecta si sos olandez, a reinventarea clasice franceze, cum ar fi cassoulet pentru un public modern. Veți afla, de asemenea secretele dishing arăta oprirea mese folosind spume, geluri și un pic știință.

În produse de patiserie, Chef Cyril împărtășește cunoștințele sale din lumea de aluat, ciocolata si desert. Veți învăța clasice boulangerie franceze, cum ar fi baghete și cornuri, precum și stăpâni arta de a călire ciocolată și crearea prăjituri stratificate, care ar impresiona chiar Maria Antoaneta.

La etaj există un spațiu comun să stea înainte sau între clase și săli de clasă în cazul în care veți afla să stăpânească limba franceză, cu un accent pe vocabular bucatarie tehnic. Pentru acei studenți care vorbesc deja limba franceză, o clasă mai avans este disponibil pentru a vă împinge mai departe.

Școala se află la o scurtă plimbare de la centrul de afaceri al Agde, un oraș de pe Marea Mediterană, nu departe de granița cu Spania. Agde este un oraș medieval, umplut cu moduri banda înguste și un fantastic piață duminică în cazul în care vă puteți ridica produse proaspete, gust delicatese locale și practica franceză ta.

Cap d'Agde este numele dat așezările riverane-mare la sud de centrul orașului și unde veți locui în timp ce studia la Gastronomicom. Popular cu turisti in timpul verii, cazarea poate fi găsit între una dintre cele mai mari plaje de nisip de pe Marea Mediterană și orașul-port principal, care este umplut cu restaurante, magazine și parcuri tematice.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Culinary and Pastry School in Miami

Acest program scurt a fost creat pentru "amatori" sau non-profesionisti care sunt pasionati de patiserie și doresc să se mute la nivelul următor. ... [+]

Acest program scurt a fost creat pentru "amatori" sau non-profesionisti care sunt pasionati de patiserie și doresc să se mute la nivelul următor.

Obiectivele noastre sunt ca studenții noștri să învețe mai multe retete noi, au o experiență specială și unică, și profita din plin de sfaturi instructorilor nostri cu înaltă calificare. Noi facem garantie hands-on exclusiv clase și o muncă de echipă, în perechi pentru a ajuta reciproc.

Luni - Vineri, 16 la 8pm Programele tematice vor fi organizate pentru fiecare săptămână și este la dispoziția dumneavoastră, la cerere.

[-]
Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Acest program scurt a fost pregătit în mod special pentru "amatori" sau non-profesioniștii care doresc să descopere standardele înalte ale gătit franceză. ... [+]

Acest program scurt a fost pregătit în mod special pentru "amatori" sau non-profesioniștii care doresc să descopere standardele înalte ale gătit franceză.

Principalele obiective noastre sunt ca studenții noștri să învețe mai multe rețete noi gustoase, pentru a îmbunătăți abilitățile lor, se află pentru a găti cu nou echipamente profesionale și să se bucure experiența lor cu noi.

1 sau 2 săptămâni, cu 4 ore pe zi, 16 - 20, 5 zile pe săptămână de cursuri hands-on. Toate sfârșit de săptămână sunt gratuite. Programe speciale bazate pe diferite teme sunt organizate pentru fiecare săptămână și vă stau la dispoziție la cerere.

Elevii lucrează în perechi pentru a stimula și sprijini reciproc.... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Contactează şcoala
Engleză
La zi
1 - 2 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Am elaborat acest program pentru profesioniști și bucătari începători care doresc să își îmbunătățească și ajusta abilitățile lor de patiserie franceza la un nivel de o s ... [+]

Am elaborat acest program pentru profesioniști și începători bucătari care doresc să își îmbunătățească și ajusta abilitățile lor în Prajitura franceză la un nivel de o stea Michelin.

Taxe de înscriere: $ 150 Taxe de alimentare: $ 180

Rezultatele elevului va include un nou portofoliu de retete, mai multă creativitate, o mulțime de sfaturi și trucuri predate de profesorii nostri de înaltă calificare, capacitatea de a lucra in echipa si o experiență de neuitat în Miami.

8 săptămâni, 5 zile pe săptămână de hands-on de la ora 11 până la clase de 15. Toate sfârșit de săptămână sunt gratuite.

Prima lună elevul va începe cu Programul Gourmet (a se vedea mai sus), în urma cu:... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Acest program scurt a fost pregătit în mod special pentru persoanele care doresc să învețe sau să îmbunătățească cunoștințele lor în Patiserie franceză la un nivel superi ... [+]

Acest program scurt a fost pregătit în mod special pentru persoanele care doresc să învețe sau să îmbunătățească cunoștințele lor în Prajitura franceză la un nivel mai înalt. Este adaptat pentru incepatori cat si pentru profesionisti. În funcție de nivelul anterior de student de experiență date aporturile alimentare sunt diferite.

Taxe de înscriere: $ 150 Taxe de alimentare: $ 180

Accentul este pus pe oferind elevilor noștri o experiență specială și unică la nivel profesional, și de a face cele mai multe dintre profesorii nostri de patiserie foarte experimentați "sfaturi, sfaturi și trucuri. Noi facem garantie hands-on exclusiv cursuri bazate pe standarde Michelin stele de excelență și o muncă de echipă, în perechi pentru a ajuta reciproc.... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 luna
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Acest curs vă oferă posibilitatea de a învăța tehnici gastronomice de la bucătari în două părți diferite ale lumii, permițându-vă să vă bucurați nu doar până dublu cunoșt ... [+]

Taxe de înscriere: $ 330

Acest curs vă oferă posibilitatea de a învăța tehnici gastronomice de la bucătari în două părți diferite ale lumii, permițându-vă să vă bucurați nu doar până dublu cunoștințe, dar, de asemenea explora culturi duble pe măsură ce începe călătoria dumneavoastră culinară.

Acesta a fost pregătit pentru incepatori, profesioniști și oameni care sunt în căutarea de a schimba cariera, și doresc să învețe sau să îmbunătățească cunoștințele lor în gătit franceză sau Prajitura (un nivel stea Michelin). Acest program special va oferi studenților posibilitatea de a descoperi frumosul oraș din Miami si, de asemenea, descoperi Languedoc Roussillon regiunea din sudul Franței.... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Septembrie 2019
Engleză
La zi
11 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Acest program a fost creat pentru a se potrivi atât profesioniști și începători "dorința de a învăța sau de a îmbunătăți abilitățile lor în gătit franceză, prin furnizare ... [+]

Taxe de înscriere: $ 150 Taxe de alimentare: $ 180

Acest program a fost creat pentru a se potrivi atât profesioniști și începători "dorința de a învăța sau de a îmbunătăți abilitățile lor în Gatit franceză, Prin furnizarea de hands-on exclusive clase la nivel de o stea Michelin, cu profesori cu experiență.

Ca rezultat studenții noștri pot conta pe un portofoliu retete cimbru, o mulțime de noi tehnici de gatit, inclusiv sfaturi secrete profesorul nostru, dezvoltarea creativității și o dată într-o experiență de viață în Miami.

Programul este format din 8 săptămâni, 5 zile pe săptămână (luni-vineri), 11am la 15.

Prima lună studentul va realiza o luna programul Gourmet urmată de un program de o lună la un nivel superior. Începând cu a doua lună:... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Culinary and Pastry School in Miami

Acest program scurt a fost conceput pentru profesioniști sau începători care aspiră să învețe sau să îmbunătățească competențele și cunoștințele lor, în gastronomic de ga ... [+]

Taxe de înscriere: $ 150 Taxe de alimentare: $ 180

Acest program scurt a fost conceput pentru profesioniști sau începători care aspiră să învețe sau să îmbunătățească competențele și cunoștințele lor, în gastronomic de gatit franceză, cu profesorii noștri cu experiență.

Datele prize rămâne diferită dacă sunteți începător, avansat sau profesional, vă rugăm să verificați diferite prizele de aici.

Prioritatea noastră este că studenții noștri pot profita din plin de predare la un nivel nostru stea Michelin în diferite domenii, cum ar fi creativitatea, lucrul în echipă, de igienă și tehnicile de gatit profesionale.

Elevii lucrează în echipe de câte doi pentru a ajuta și de a motiva reciproc și profesorii vor încuraja pe elevi să se străduiască continuu pentru perfecțiune și pentru atingerea obiectivelor lor personale.... [-]

Statele Unite ale Americii Miami Franţa Agde
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză