GEOS Languages Plus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu GEOS Languages Plus veți obține o educație excelentă și o experiență uimitoare în străinătate. Cursurile și programele noastre sunt optimizate utilizând cele mai recente materiale ESL și metodele de predare, astfel încât veți fi siguri că veți învăța rapid. Cursurile dvs. vor fi predate de profesori cu experiență care vă pot ajuta să vă atingeți obiectivele și să continuați cu colegiul sau universitatea cu programul nostru de Pathways ! Elevii din întreaga lume vin la GEOS pentru cursuri și programe accesibile. De asemenea, oferim activități și excursii de după clasă, care vă vor ajuta să descoperiți noul oraș și să vă exersați abilitățile în engleză.

Avem scoli engleze excepționale în New York și Los Angeles.

Campusul din New York

NYC este adesea venerată ca artă

Oaspeții noștri din New York sunt prezentați cu alegerea de a se caza într-o cameră cu un pat sau două paturi, la reședința noastră convenabil situat în apropierea locului nostru școlar sau la una din familiile noastre multiculturale. Fie alegeți dintre mesele Full Board (3 mese pe zi) sau jumătate de masă (2 mese pe zi).

Campusul din Los Angeles

Los Angeles combină strălucirea climatică cu atracții superbe. Orașul oferă acces ușor la multe dintre atracțiile majore din California, cum ar fi plaje, zone montane, Disneyland, Six Flags Magic Mountain și Palm Springs. Pe lângă numeroasele sale centre comerciale, Los Angeles este cunoscut și pentru diversele sale galerii de artă și evenimente artistice care au loc pe plajele Hermosa- și Malibu.

Școala este situată într-un cartier atractiv suburban, la aproximativ 30 de minute de centrul Los Angeles. În timp ce studiați cu noi, veți fi cazați într-una dintre familiile noastre într-o cameră single sau dublă mobilată sau împreună cu alți studenți din colegiul nostru. Casele de domiciliu se află, în general, la 45-60 de minute distanță de școală cu ajutorul mijloacelor de transport în comun.

La GEOS Language Plus, studenții beneficiază de varietate în clasele lor de zi cu zi. Sunt capabili să practice toate abilitățile de limba engleză, deoarece primesc trei clase diferite în fiecare zi. Fiecare clasă este predată de un profesor diferit. În plus, GEOS Language Plus garantează că veți primi timp suplimentar de vorbire în limba engleză, mai mult decât într-o clasă obișnuită în orice altă școală, deoarece în fiecare zi, studenții au nevoie de un bloc de vorbire și de ascultare de 90 de minute.

Locații

New York

New York Campus

Costa Mesa

Los Angeles Campus