Glendale Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Colegiul Glendale Community College, Fondată în 1927 și acreditat de către Asociația de Vest Colegii școli (WASC, acronim în limba engleză), este un colegiu comunitate în universitățile de stat din California, sistem care ofera cursuri de doi ani. Glendale CC ofera gradele de „asociat în Arte și asociat în știință“ și cursuri profesionale scurte pentru studenții calificați.

Glendale are una dintre cele mai mari rate de transfer de sistem colegiu din California; mulți elevi participa la colegiu pentru a participa la primii doi ani de o diplomă de licență înainte de a transfera la o perioadă de patru ani universitar competitiv. Ea are în prezent 15.000 de studenți și 600 provenind din alte tari pe o viza de student. suport complet și îndrumare, precum și o politică flexibilă de admitere sunt disponibile ca parte a programelor departamentului pentru studenții internaționali. Colegiul acceptă candidați din întreaga lume.

„Rapid de date“

 • Scoala de doi ani publice mixte
 • 15.000 de studenți, inclusiv 600 de studenți internaționali din 50 de țări
 • Acreditare: Vest Colegii Școli de asociere (WASC)
 • Situat într-un oraș mic (în condiții de siguranță și primitoare); 16 km nord de centrul orașului Los Angeles
 • Grade oferite: Asociat în Arte, asociat în știință (60 unități) și cursuri profesionale. Cursuri de limba engleză (ESL) constituind credit disponibile pentru studenți noi
 • Cerințele de admitere: finalizarea liceu sau de mijloc „C“ (medie 2,0), în cazul în care transferul APG de la un colegiu din SUA sau universitate și o declarație personală
 • TOEFL: 450 pe versiunea tipărită sau 45 de pe iBT examen. Sau IELTS (examinarea British Council), cu un scor de 4,5
 • Scolarizare si taxele (Anul universitar: 2016-2017): US $ 6,385. Taxa de curs pentru „non-rezident“ = US $ 205 pe unitate
 • cheltuielile estimate costul vieții (în afara campusului, timp de 10 luni): $ 12.000 de
 • Calendarul universitar: Sistem Semianual (perioade de 16 săptămâni) și „sesiuni“ pe termen scurt. Semestrul de toamna începe la începutul lunii septembrie; Semestrul de primăvară începe la mijlocul lunii februarie; sesiunea de iarnă începe la începutul lunii ianuarie; sesiunea de vară începe la sfârșitul lunii iunie
 • Mărimea medie a claselor: 25 până la 30 de studenți
 • Profesorii și instructorii au master și doctorat
 • Limba engleză ca a doua limbă sunt considerate ca fiind credite care pot fi utilizate în cursul de absolvire. Cursul include de predare avansate de abilități de gramatică, scriere, vorbire și ascultare
 • Cele mai populare cursuri sunt: ​​Arte și Animație Design Aviație (cu o concentrație în Attendant de zbor), Business Administration, Comunicare, Gătitul, Informatică / Information Systems, Hotel Management și Restaurante, Muzică, Nursing, Teatru , Producție TV și Arte vizuale. Există 75 de cursuri în total.
 • campus modern și high-tech situat pe un deal de 40 de hectare, cu 18 clădiri permanente
CGC

cursuri academice

Community College Glendale a servit Glendale și zona înconjurătoare din 1927, unde a dobândit o reputație excelentă pentru excelență academică care să răspundă nevoilor unei lumi în schimbare. Ca o instituție recunoscută în mod corespunzător, Glendale CC oferă o gamă largă de cursuri academice, profesionale și cursuri de scurtă durată. Și mai mult de 75 de învățământ superior care oferă grad asociat, împreună cu o selecție largă de cursuri generale cu -allowing studenților posibilitatea de a completa cerințele primilor doi ani de colegiu pentru a putea transfera la al treilea an al unei universități . Acest lucru permite studenților internaționali pentru a economisi timp și bani pe educația în Statele Unite.

Studenții internaționali din Glendale au întâlniri individuale cu mentori cu studenți care să le ajute cu planurile lor academice și abilitățile de orientare generale necesare pentru a reuși, și să îi ajute în selectarea materialelor ca studenții full-time (12 credite pe semestru) .

Educația academică în colegiu este oferit în clasele mici, personalizate; timp convenabil cu cursuri de zi și de seară care se bazează pe cele mai noi tehnologii, echipamente, laboratoare și metode de predare moderne.

Cerințele de admitere

Studenții internaționali trebuie să prezinte următoarele documente, în scopul de a aplica pentru F-1 viză: (1) Formularul de înregistrare internațională a CCG și procesare comision de $ 60 alineatul (2) Transcrierea Oficial tradus în limba engleză (3) Declarația de sprijin financiar și extras de cont bancar arată un sold de US $ 20,800 - costul total pentru un an universitar sau 10 luni (4) scor minim TOEFL de 450 (versiunea tipărită) sau 45 în noul examen iBT (5) declaraţia / eseu personal

perioadele de admitere cerere (studenții internaționali)

 • Toamna semestru (septembrie) = 1 iulie
 • primăvară semestru (februarie) = 1 decembrie

Vă rugăm să rețineți: Termenele limită pot fi flexibile vă rugăm să contactați Biroul Internațional Student pentru detalii.

CGC

Locul de amplasare și climatice

Community College Glendale este situat în Glendale, o comunitate rezidențială în condiții de siguranță aproximativ zece mile (20 km) nord-est de Los Angeles.

Cu un amestec de modern și tradițional, Colegiul Glendale este într-un campus frumos pe dealurile din munții din San Rafael, unde vezi văile Glendale și părți ale orizontului din Los Angeles. Campusul său este format din 40 de hectare și 18 clădiri, printre care noul complex „Science Center“ și un planetariu și centrul de bibliotecă / student recent remodelat, un snack-bar și facilități pentru gătit.

Alte servicii și facilități includ o bibliotecă renovate, mai multe calculatoare, laboratoare, centru de sănătate elev, centru de transfer, centru de matematica / știință, centru de tehnologie avansată, sala de spectacole pentru artele spectacolului, elevii de artă afișare, sală de sport și atletism urmări.

Orașul Glendale are o populație de 200.000 de locuitori. Vremea în California de Sud este, în general temperată și caldă pe tot parcursul anului, cu temperaturi medii cuprinse între 15 ° C, în lunile de iarnă, la 35 ° C în timpul verii.

Viața International Student

Toți studenții începători internaționali sunt obligați să participe la o orientare specială înainte de semestre toamna si primavara. Se recomandă ca elevii să ajungă cel puțin două săptămâni înainte de începerea de clase pentru a primi consiliere specială, face testare și de a dezvolta programa. Studenții sunt primiți de către rector al colegiului, mai mulți profesori, angajați și reprezentanți ai companiilor de asigurări. Ei primesc instrucțiuni detaliate și asistență în procesul de înregistrare. Toate reglementările relevante și procedurile de imigrare sunt explicate în detaliu. Un test de plasare este disponibil pentru acei studenți care nu au putut lua testul înainte de orientare. Informații cu privire la locuințe off-campus este oferit studenților interesați de apartamente sau care doresc să trăiască cu un partener sau, poate, cu o familie americana gazda.

Populația internațională de student Glendale este o parte activă și integrantă a comunității colegiu. Activități culturale și sociale se numără Asociația Internațională a Studenților legate de administrație publică de student, iar „Săptămâna Internațională“ anual de primăvară - complet cu un spectacol de moda, muzica lumii, expoziții culturale, echitabil și tipic cina alimente de dans. Biroul Internațional promovează, de asemenea, diverse „excursii“ la atracțiile locale din California de Sud.

Locații

Glendale

Address
1500 North Verdugo Road

91208-2894 Glendale, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră