Five Towns College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Anii tăi de la facultate ar trebui să fie cele "de schimbare a vieții".

Noi credem că acestea vor fi la cinci orașe.

Fie că sunteți de planificare pentru a studia muzica, film / video, arte teatru, audio, educație, afaceri, afaceri de muzică, sau de comunicare în masă, veți găsi te de lucru cu facultate inspirat și dedicat și cu elevii talentați în fiecare zi.

Ceea ce face cinci orașe Colegiul distinctiv?

Noi credem că este devotamentul nostru față de creativitate, indiferent de ce domeniu te urmărească. Dacă aveți în vedere cinci orașe, să fie sigur de a vedea unul dintre spectacolele noastre de teatru sau concerte și judecător pentru tine nivelul de competență și unicitatea noastră. Faceți un tur de facilitățile noastre și a vedea MIDI, MAC și laboratoarele de PC-uri, studiourile de film / video și de televiziune, sau cele trei studiouri audio, unde înregistrări muzicale, filme și alte lucrări artistice avea loc.

Burse internaționale

Studenții internaționali acceptate la cinci orașe College sunt eligibile pentru a primi o bursă internațională variind de la 1.000 dolari la 10.000 dolari USD pe an. Aceste burse se bazează pe talentul și / sau de merit și sunt renumerable pe baza criteriilor de burse stabilite în scrisoarea de premii. Aceste burse sunt acordate atât la universitare și nivel de absolvent.

Misiunea noastră

Cinci orașe colegiu orchestrează o urmărire pe tot parcursul vieții de învățare care promovează un angajament față de valorile etice, intelectuale și sociale. Dedicat pentru excelență în procesul de învățare, de predare, și burse, Colegiul sărbătorește lumea muzicii, mass-media, de afaceri, de predare, artele spectacolului, și industria de divertisment. Prin integrarea anchetă riguroasă academic, de cercetare, și experiența practică, Colegiul pregătește absolvenți de a fi participanți articulate și imaginativ în societatea noastră democratică.

Cinci orașe colegiu hrănește în studenții săi o perspectivă globală, prin curriculum distinctiv care combina expertiza de conținut cu un program de educație generală. Prin aducerea studenți și facultate împreună într-o comunitate de creatie, Colegiul facilitează un mediu care respectă atât individualitate și diversitate, în timp ce elevii provocatoare pentru a extinde talentele lor unice la maxim.

Locații

New York

Five Towns College

Address
305 N Service Rd, Dix Hills, NY, United States
New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 (631) 656-2110