Excel English Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Institutul Excel Engleză permite studenților să stăpânească complexitatea limbii engleze în timp ce învață să prospere în cultura americană, atât din punct de vedere academic, cât și profesional. Abordarea noastră interactivă, dezvoltată prin experiența anilor de clasă, este adaptată nevoilor vorbitorilor non-nativi ai limbii engleze.

Veteranii ESL profesori Cindy Gordon și Mallous Rohani au slujit împreună ca Curriculum și coordonatori de program la o școală de lungă durată în limba engleză din Dallas, Texas, unde au proiectat un program ESL care a predat cu succes sute de elevi englezi. Acum, aceștia au colaborat pentru a crea un program și mai bine rotunjit, stimulator și mai eficient pentru a ajuta vorbitorii non-nativi să conducă toate componentele limbii engleze.

Ceea ce distinge Excel în afară este faptul că instructorii noștri lingvistici știu cum să păstreze studenții angajați în clasă și de a obține rezultate stelare. Doamna Gordon și doamna Rohani au profesori dinamici și experimentați, care, asemenea lor, sunt dedicați cu pasiune succesului fiecărui elev.

Misiunea și obiectivele misiunii

Misiunea noastra la Institutul de limba engleza Excel este de a oferi vorbitori non-nativi cu achiziție de limbă engleză în programe artizanale prin încurajarea unui mediu total de învățare prin imersiune. Programele Excel combină beneficiile limbajului cu abilitățile culturale și interpersonale vitale pentru a pregăti și a le permite elevilor să comunice cu succes și să prospere în medii sociale, academice și profesionale.

Pentru a atinge această misiune, au fost stabilite următoarele obiective de către Institutul Excel Engleză: Îmbunătățirea abilităților lingvistice ale elevilor noștri pentru a le pregăti pentru studii la un colegiu sau universitate americană, pentru a le oferi avantaje profesionale la locul de muncă sau a le ajuta să își realizeze Obiective personale și private.

Oferiți studenților cunoștințele culturale și conștientizarea necesare pentru a trece de la viața și studiul în țările lor proprii în SUA. Oferiți asistență studenților și servicii administrative de cea mai înaltă calitate. Să respecte cele mai înalte standarde de instruire a limbii engleze prin atragerea și dezvoltarea unei facultăți talentați și cu experiență.

Dezvoltați o atmosferă intelectuală în care dezvoltarea profesională și excelența academică sunt evaluate, susținute și urmărite în orice moment.

Acreditate de CEA

Institutul Excel Englez este acreditat de către Comisia pentru Acreditarea Programului de Limba Engleză pentru perioada aprilie 2017 - aprilie 2018 și este de acord să susțină Standardele CEA pentru programele și instituțiile de limbă engleză. CEA este recunoscută de secretarul de educație al SUA ca o agenție de acreditare recunoscută la nivel național pentru programele și instituțiile de limbă engleză din SUA

Programe intensive în limba engleză

Cursurile noastre cuprinzătoare de limbi străine dezvoltă stăpânirea studenților a diferitelor componente ale limbii engleze - gramatică, scriere, citire și vorbire / ascultare.

Facultatea cu experiență

Abordarea interactivă a facultății noastre, perfecționată de-a lungul anilor de experiență în clasă, este adaptată nevoilor vorbitorilor non-nativi ai limbii engleze.

Locație convenabilă

Suntem situați în Dallas, Texas, cu acces convenabil de la Linia Roșie DART.

Locații

Dallas

Address
10260 North Central Expressway, Suite 250 Dallas, Texas 75231
Dallas, Texas, Statele Unite ale Americii