Eureka College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Facultățile Eureka College , studenții și absolvenții găsesc succes deoarece suntem ghidați de un scop comun mai mare decât obiectivele noastre individuale. Toți membrii Eureka College abonează și își propun să învețe, să conducă și să servească în conformitate cu viziunea, misiunea și valorile noastre.

Viziunea noastră este de a împuternici fiecare persoană să-și atingă potențialul maxim prin programare intenționată care se concentrează pe oportunități de învățare, servicii și leadership.

Eureka College , afiliat cu Biserica Creștină (Discipolii lui Hristos), este o instituție de arte și științe liberale, care oferă programe profesionale cu accent pe arte liberale. Colegiul există pentru a cultiva excelența în învățare, serviciu și leadership prin dezvoltarea reciprocă a intelectului și a caracterului pentru a permite absolvenților să ducă vieți semnificative și să aibă cariere de succes.

Locații

Eureka

Address
East College Avenue,300
61530 Eureka, Illinois, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: