Citește Descrierea Oficială

MISIUNE

Misiunea noastră este de a dezvolta formarea profesională și abilitățile aplicate, cu o perspectivă internațională, într-o varietate de discipline de tehnologie și de afaceri care nu sunt disponibile în multe instituții de învățământ superior tradiționale. Ne-am angajat să pregătim studenții noștri să reușească pe piața globală. Acest lucru se realizează prin combinarea rigorii academice cu pregătirea profesională și conștientizarea diversității culturale, concentrându-se în același timp pe creșterea profesională și personală a studenților noștri.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Program Asociat

Elyon College

Programul de diplomă de marketing digital începe cu introducerea peisajului de marketing digital, câștigând o înțelegere fundamentală a principiilor sale de bază, precum ... [+]

Ce vei învăța

➔ Înțelegeți conceptele cheie ale tehnologiei digitale, modul în care a schimbat comportamentul clienților și implicațiile pentru rolul dvs. și afacerea mai largă. ➔ Realizarea obiectivelor de afaceri prin înțelegerea modului de elaborare, implementare și măsurare a campaniilor digitale care se angajează și se convertesc. ➔ Să înțeleagă importanța canalelor și strategiilor digitale și să știe cum să folosească SEO, căutare plătită, conținut, publicitate și e-mail pentru a stimula implicarea clienților.

[-]
Statele Unite ale Americii Brooklyn
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
Part time
6 - 12 luni
Campus
Online
Online & Campus Combinate
Citiți mai multe în limba engleză