Citește Descrierea Oficială

Sunteți gata să vă schimbați lumea?

În programul intensiv de limba engleză la Institutul de limbă engleză JSU puteți ...

... să învățați limba engleză rapid: 25 de ore pe săptămână, instructori de specialitate, colegi de clasă din întreaga lume - în curând veți înțelege, vorbi și scrie în engleză cu încredere.

... bucurați-vă de viața universitară: Cardul dvs. JSU Student va fi cheia dvs. la universitate: locuințe confortabile, o varietate de restaurante, transport gratuit, un club de sănătate nou și numeroase activități și evenimente universitare și locale.

... beneficiați de o mare valoare: fiecare sesiune de 7 săptămâni costă 4.977 de dolari și include taxe, taxe, locuințe, alimente, evenimente și călătorii culturale speciale - totul, cu excepția cheltuielilor personale.

Levels diagram

Programul are șase nivele. Fiecare student este diferit, dar majoritatea studenților încep la nivelul 3 sau 4 și își ating obiectivul până la nivelul 5.

Notă: cu "Admitere condiționată" , după ce ați terminat Nivelul 4, puteți fi admis la programul de licență JSU fără scorul TOEFL sau IELTS!

Așteptăm cu nerăbdare să vă ajutăm să "schimbați lumea"!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

English Language Institute at Jacksonville State University

Programul intensiv de limba engleză oferă cursuri de limbă engleză pentru succes în universități și în cariera ta. Într-o varietate de cursuri, veți învăța și veți practi ... [+]

Sunteți gata să vă schimbați lumea?

În programul intensiv de limba engleză la Institutul de limbă engleză JSU puteți ...

... învățați rapid limba engleză: 25 de ore pe săptămână, instructori de specialitate, colegi de clasă din întreaga lume - în curând veți înțelege, vorbi și scrie în engleză cu încredere!

... bucurați-vă de viața universitară: Cardul dvs. JSU Student va fi cheia dvs. la universitate: locuințe confortabile, o varietate de restaurante, transport gratuit, biblioteci, club de sănătate și sport - să vizionați și să jucați!

... obțineți o valoare deosebită: fiecare sesiune de 7 săptămâni costă mai puțin de 4.977 dolari și include taxe, taxe, locuințe, alimente, evenimente și excursii în teren - totul, cu excepția cheltuielilor personale.... [-]

Statele Unite ale Americii Jacksonville
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 - 42 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

ELI students improve their English at JSU