Epic Flight Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Epic Flight Academy Este amplasată strategic la Aeroportul municipal KEVB - New Smyrna Beach din Florida, SUA. Formarea de zbor a fost obiectivul nostru de la Epic Flight Academy din 1999, și suntem mândri de creșterea noastră continuă și abilitatea de a oferi studenților o cale de a obține visuri profesionale pilot. De-a lungul anilor, am dezvoltat cursurile noastre individuale într-o experiență de pachet complet, asigurând studenților noștri formarea completă cu cerințele necesare pentru a-și atinge obiectivele de carieră pilot.

Cu studenții care călătoresc din peste 70 de țări din întreaga lume pentru a urma cursuri de pregătire a zborurilor la Epic Flight Academy, ne dăm seama că există așteptări mari privind capacitatea noastră de a le stabili pentru succes și de a avea cunoștință de cerințele Autorității Aviației Civile. În cadrul Academiei de Flight Epic, studenții vor găsi cursuri complete de pregătire a zborurilor create special pentru cele mai proeminente autorități ale aviației civile din lume: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA. si multe altele.

Înțelegem că este dificil ca un pilot student să înțeleagă pe deplin toate instruirile de zbor necesare, cu atât mai puțin știu dacă sunt pe pista corectă în funcție de obiectivele lor. După cum vă vor spune majoritatea piloților absolvenți, fără opțiunile de pregătire a zborului Epic, aceștia s-ar pierde în călătoria lor de carieră pilot. Relaxați-vă și permiteți echipei noastre de admisiști ​​instruiți să vă ghideze în direcția corectă spre cariera visului dumneavoastră ca pilot profesionist.

Epic Flight Academy Flight Training Opțiuni

Fie că sunteți în căutarea unui pilot comercial, aveți nevoie de o licență de pilot privat, sau ați avut o pregătire anterioară de zbor, școala noastră de zboruri este pentru dvs.! Campusul nostru oferă cursuri școlare pilot, inclusiv formare FAA și EASA cu teoria ATPL.

Cursuri de carieră pentru cetățeni și cetățeni americani: Epic oferă un curs complet de pregătire a zborului de la zero experiență la un pilot comercial cu mai multe motoare. Durata estimată de formare a zborului este de 8-10 luni, în funcție de orele totale. Cursul de pregătire a zborului "Zero to Hero" este pregătit pentru ca studenții să-și finalizeze cursurile de zbor pilot și să-și înceapă cariera în mai puțin de un an!

Locații

New Smyrna Beach

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.

Address
600 Skyline Drive
New Smyrna Beach
FL 32168


32168 New Smyrna Beach, Florida, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 386-409-5583

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră