Citește Descrierea Oficială

Epic Flight Academy Este amplasată strategic la Aeroportul municipal KEVB - New Smyrna Beach din Florida, SUA. Formarea de zbor a fost obiectivul nostru de la Epic Flight Academy din 1999, și suntem mândri de creșterea noastră continuă și abilitatea de a oferi studenților o cale de a obține visuri profesionale pilot. De-a lungul anilor, am dezvoltat cursurile noastre individuale într-o experiență de pachet complet, asigurând studenților noștri formarea completă cu cerințele necesare pentru a-și atinge obiectivele de carieră pilot.

Cu studenții care călătoresc din peste 70 de țări din întreaga lume pentru a urma cursuri de pregătire a zborurilor la Epic Flight Academy, ne dăm seama că există așteptări mari privind capacitatea noastră de a le stabili pentru succes și de a avea cunoștință de cerințele Autorității Aviației Civile. În cadrul Academiei de Flight Epic, studenții vor găsi cursuri complete de pregătire a zborurilor create special pentru cele mai proeminente autorități ale aviației civile din lume: FAA, EASA, UAEAC, DGCA, CAAV, ANAC, AAC, GCAA, GACA. si multe altele.

Înțelegem că este dificil ca un pilot student să înțeleagă pe deplin toate instruirile de zbor necesare, cu atât mai puțin știu dacă sunt pe pista corectă în funcție de obiectivele lor. După cum vă vor spune majoritatea piloților absolvenți, fără opțiunile de pregătire a zborului Epic, aceștia s-ar pierde în călătoria lor de carieră pilot. Relaxați-vă și permiteți echipei noastre de admisiști ​​instruiți să vă ghideze în direcția corectă spre cariera visului dumneavoastră ca pilot profesionist.

Epic Flight Academy Flight Training Opțiuni

Fie că sunteți în căutarea unui pilot comercial, aveți nevoie de o licență de pilot privat, sau ați avut o pregătire anterioară de zbor, școala noastră de zboruri este pentru dvs.! Campusul nostru oferă cursuri școlare pilot, inclusiv formare FAA și EASA cu teoria ATPL.

Cursuri de carieră pentru cetățeni și cetățeni americani: Epic oferă un curs complet de pregătire a zborului de la zero experiență la un pilot comercial cu mai multe motoare. Durata estimată de formare a zborului este de 8-10 luni, în funcție de orele totale. Cursul de pregătire a zborului "Zero to Hero" este pregătit pentru ca studenții să-și finalizeze cursurile de zbor pilot și să-și înceapă cariera în mai puțin de un an!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Epic Flight Academy

Programul Professional pilot Epic este partea de conducere 141 aprobat accelerat de FAA curs de formare pilot comercial. ... [+]

Programul Professional pilot Epic este partea de conducere 141 aprobat accelerat de FAA curs de formare pilot comercial.

Acest curs este conceput pentru a lua un student cu experiență de formare de zbor zero la nivelul Multi Engine pilot comercial în cât mai puțin de 6 - 8 luni. Accentul acestui curs de formare pilot comercial este pentru student, pentru a primi mai întâi o bază solidă în domeniul cunoștințelor generale de aviație. Odată ce competenți elementele de bază un program strategic, imersiune completă este lansat pentru stilul studentului de învățare special.

Pasul următor este pentru ca elevii să dezvolte abilitățile lor efective de zbor și practica procedurile esențiale de securitate folosind simularea în timp real în nostru Frasca Tru Flite și Mentor nivel de 5 dispozitive de formare pe teren. Acest training bazat pe un scenariu combinat cu formare pe bază de calculator permite studentului confortul de învățare și de a face greșeli pe teren. Acest lucru sporește încrederea că ei știu și pot efectua cu succes proceduri și manevre înainte de a începe zborurile reale în aeronavă, economisind timp și bani în timpul antrenamentului pilot comercial. Mimics nostru profesional pilot care de formare majore ale companiei aeriene, pregătindu-vă pentru compania aeriană din prima zi.... [-]

Statele Unite ale Americii New Smyrna Beach
Septembrie 2019
Engleză
La zi
6 - 8 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Epic Flight Academy | Professional Pilot Training | Florida

Commercial Pilot Maneuvers | Epic Flight Academy | Female Pilot

360 Coastal Discovery Flight - Epic Flight Academy

Epic Flight Academy: Epic Aviation Inc.
Address
600 Skyline Drive New Smyrna Beach FL 32168
32168 New Smyrna Beach, Florida, Statele Unite ale Americii
Website
Număr de telefon
+1 386-409-5583