Digital Film Academy and Code Immersives

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce DFA? Academia de Film Digital: Pe muchia anterioară a educației DFA continuă să fie inovatoare și să conducă modul în film digital și educația media. Acesta este motivul pentru Academia de Film Digital este de multe ori copiat, dar niciodată egalat.

Un an de membru de producție pentru absolvenți absolvenți DFA primesc o de un an de membru de producție după completarea unui program de realizarea de filme digitale.

State-of-the-industria de formare și Hands-on Programe DFA lucrează cu profesioniști și educatori din industrie pentru a crea hands-on, programe captivante. Fie că sunteți interesat în a lua un curs scurt digital media pentru a afla dacă filmul sau media digital este alegerea de cariera pentru tine, sau un program full-time pentru a obține abilitățile necesare pentru a începe să lucreze în industrie, sau dacă aveți nevoie pentru a crea un portofoliu de a aplica pentru un program de master la o universitate, DFA are un program pentru a se potrivi obiectivele, programul și bugetul.

Locații

New York

Digital Film Academy

Address
Digital Film Academy, The Film Center Building
630 9th Ave Suite 901, New York, NY 10036

10036 New York, New York, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 212-333-4013