Deep Springs College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Misiunea Deep Springs College este de a pregăti tinerii pentru o viață de serviciu pentru umanitate. Leadershipul și serviciul luminat sunt obiectivele Deep Springs, care își îndeplinește misiunea educațională, aducând elevii în contact intens cu natura, munca și ideile.

Programul educațional provocator și cuprinzător de la Deep Springs este conceput pentru câțiva dintre cei mai promițători studenți care intră în facultate în fiecare an. Colegiul ia principiile solide ale predării și învățării la limitele lor practice. Bazat pe o fermă de vite într-o vale izolată de deșert-munte, colegiul le permite studenților să experimenteze și să își asume responsabilitatea pe tot parcursul anului pentru o comunitate, fermă și fermă în mare parte auto-susținute, cerându-le în același timp să se angajeze într-un sistem liberal de doi ani. program de onoruri artistice. Programul oferă curriculum-ul necesar pentru a obține o diplomă de Asociat de Arte. Învățarea este urmărită pentru a rezolva probleme reale, atât practice, cât și sociale, pentru bucuria înțelegerii intelectuale și a acțiunii umane.

Locații

Big Pine

Address
250 Deep Springs Ranch Road
Highway 168
Big Pine, CA 93513

CA 93513 Big Pine, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: