Daymar College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Daymar College oferă peste 30 de piese de carieră în frumoasele noastre campusuri din Tennessee, Ohio și Kentucky, în plus față de programele de studii online complet. Oferim formare profesională în afaceri, asistență medicală, rețele informatice, stomatologie, justiție penală, facturare și codificare, contabilitate. Instructorii noștri își aduc pasiunea în clasă pentru a oferi fiecărui student universitar instrucțiunile practice necesare pentru a vă ajuta să învățați o nouă meserie.

Clasele mici, cursurile de zi, seara și online, precum și pregătirea profesională relevantă sunt doar câteva dintre lucrurile care fac din Daymar College un loc minunat pentru pregătirea viitoarei tale cariere. Dacă sunteți gata pentru un real succes în lumea reală, Daymar College poate oferi abilitățile tehnice și formarea profesională necesare pentru a vă ajuta să ajungeți acolo. Vă oferim o atmosferă caldă, prietenoasă, favorabilă, în care studenții pot învăța abilitățile tehnice necesare pentru a obține carierele de care au nevoie pentru a avea viața dorită.

Locații

Columbus

Address
Winchester Pike,2745
43232 Columbus, Ohio, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: