Delaware County Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

DCCC Facade

Delaware County Community College (DCCC) Este un colegiu acreditat, public de doi ani, situat în mass-media, Pennsylvania. Colegiul servește 12.500 de studenți, Inclusiv mai mult decât 200 de studenți internaționali De peste 50 de țări. DCCC Elevii se bucură de un campus sigur, de înaltă tehnologie, înconjurat de natură, cu acces ușor la orașul dinamic și istoric Philadelphia, situat la 22 km distanță. Colegiu Oferte Programe de gradul 40+ La studenții internaționali. Elevii pot completa o diplomă de doi ani și pot fi transferați la un program de licență de 4 ani, dacă doresc. Biroul nostru de Transfer a colaborat cu peste 40 de colegii și universități pentru a forma acorduri de admitere duble și garantate și acorduri de articulare core-to-core. Locația noastră în suburban Philadelphia Oferă studenților posibilitatea de a vizita aceste și multe alte școli de pe Coasta de Est a SUA

DCCC Oferă studenților internaționali acces la un excelent programul esl; Atenția individuală din partea profesorilor, prin dimensiuni de clasă mică (în medie 20 de studenți); Și unul-la-unu consiliere pentru probleme academice, de imigrare, și personale.

Politica deschisă de admitere

Pentru a fi admis la Colegiu, scorurile TOEFL, IELTS, SAT și ACT NU sunt necesare. În timpul orientării, elevii vor fi testați și plasați la nivelurile adecvate de cursuri de engleză și de matematică. Oferim un program ESL pentru studenții care au nevoie de studii suplimentare în limba engleză. Deși nu sunt necesare pentru admitere, dacă aveți scoruri de test, acestea pot fi folosite în scopuri de plasare. Rezultatele trebuie să fie actuale în termen de 5 ani.

  • un scor TOEFL iBT de 80+, un scor TOEFL PBT de 550+ sau un scor IELTS de 6,5+ va califica pentru a lua testul de plasare engleza (si nu testul de plasare ESL). - un scor SAT Reading de 500 sau ACT Reading Scor de 18 se califică pentru a se înscrie la compoziția engleză I (ENG 100).
  • Un scor de matematică SAT de 500+ sau un scor de matematică ACT de 20+ califică elevii să se înscrie la clasele de matematică la nivelul corespunzător.
Studenți DCCC

Viata de campus

Media, Pennsylvania este o comunitate suburbană confortabilă cunoscută sub numele de "Orașul natal al tuturor". Este sigur și liniștit, cu cumpărături convenabile, teatre, restaurante și apartamente. Transportul public ușor de utilizat de la Media vă face legătura cu orașul vibrant din Philadelphia. Philadelphia este renumită pentru istoria sa și este unul dintre centrele globale importante pentru afaceri, sănătate, educație și cultură ale Americii. Orașul oferă comori istorice și culturale, cum ar fi Clopotul Liberty și muzeele de clasă mondială, inclusiv Muzeul de Artă din Philadelphia, Centrul de Constituție și Fundația Barnes. Din DCCC, studenții pot explora New York City (2 ore), Washington, DC (2,5 ore), Baltimore și Boston, precum și plaje frumoase și munți.

O educație bine rotunjită, care include activitățile, sportul și implicarea comunității, impresionează posibilele școli de transfer, mărește oportunitățile pentru bursele de transfer și apelurile adresate viitorilor angajatori. De aceea, Delaware County Community College oferă o serie de activități care vă ajută să vă îmbunătățiți experiența de învățare, să consolidați încrederea și să vă dați un sentiment real de comunitate. Activitățile extrașcolare, de la atletism la cluburi academice și guvernare studențească, vă aduc împreună cu oameni din toate categoriile de viață - oameni ca tine care își transformă viețile și oportunitățile prin căutarea de noi cunoștințe și abilități.

Campus DCCC

Camin studentesc

DCCC este mândru să ofere un număr de opțiuni de locuințe studenților, inclusiv asistența Coordonatorului Locuințelor care lucrează în biroul Internațional al Serviciilor Studenților.

Elevii care doresc să experimenteze adevărata experiență americană de a trăi cu o familie pot alege programul nostru de Homestay. Elevii din program vor trăi cu o familie gazdă și vor avea un dormitor amenajat privat, utilizarea facilităților locuinței și interacțiunea cu familia gazdă. Sunt incluse lenjeria de pat, prosoapele, toate utilitățile și 2 mese pe zi. În plus față de plasamentele obișnuite ale familiei gazdă, există un număr limitat de destinații de plasare în familie, fără mese disponibile. Aceste destinații de plasare oferă toate cele de mai sus, cu excepția meselor. Studentul va fi responsabil pentru cumpărăturile sale și gătitul propriu.

Unii studenți preferă să locuiască în locuințe independente, împărțite împreună cu alți studenți și fără gazdă - cunoscută sub numele de casă de studenți. Casa este complet mobilata si utilata. Fiecare elev are un dormitor privat și împărtășește toate celelalte camere, inclusiv băi, zone de zi și de luat masa și bucătărie. Elevii sunt responsabili pentru mesele proprii. Aranjamentul specific și taxa lunară sunt stabilite de proprietarul casei. Există, de asemenea, numeroase opțiuni pentru locuințe în comunitățile din jurul Colegiului. Orașele din apropierea Colegiului includ Media, Piața Newtown, Broomall și Havertown.

Campus DCCCCampus DCCC

Locații

Philadelphia

Delaware County Community College - Marple Campus

Address
901 S. Media Line Rd, Media
PA 19063 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 610-359-5050

Programe

Această școală oferă și: