Copper Mountain College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Copper Mountain College ( CMC ) pregătește rezidenții din zonă pentru transferul la universități și colegii private și de stat și oferă formare profesională în contabilitate, administrare a justiției, tehnologie auto, științe ale incendiilor, asistență medicală, certificare educație timpurie și tehnologie informatică. Mândria locală în „noua” instituție a creat legături mai strânse între colegiu și sectoarele de afaceri, educație și militar. Calendarul academic al elevilor noștri poate fi acum stabilit pentru a reflecta cel al districtului școlar unificat local Morongo.

Copper Mountain College oferă diplome asociate și programe de certificat în 24 de domenii de studiu. Cursurile sunt oferite la campusul Joshua Tree și în diferite alte locații convenabile rezidenților din cartier. Programul de educație pentru dezvoltare al Copper Mountain College oferă tuturor adulților din bazinul Morongo posibilitatea de a se înscrie la cursuri care au ca scop finalizarea unei diplome de liceu și / sau Dezvoltare educațională generală (GED).

Locații

Joshua Tree

Address
Rotary Way,6162
92252 Joshua Tree, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: