Community Colleges of Spokane

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Community Colleges of Spokane

Fondată în 1963, Community Colleges of Spokane este un district dinamic al colegiului comunitar care deservește peste 30.000 de studenți pe an în estul Washingtonului. CCS este o comunitate de învățare cuprinzătoare și cuprinzătoare - cu oportunități educaționale pentru studenții de toate vârstele și abilitățile.

Suntem un district colegiu comunitar format din două colegii acreditate, Spokane Community College (SCC) și Spokane Falls Community College (SFCC). Pe lângă servirea unei populații urbane și suburbane mari în Spokane, districtul oferă servicii educaționale comunităților rurale pe o rază de 12.302 de mile pătrat în estul Washingtonului. Această regiune include toate județele Spokane, Stevens, Whitman, Ferry și Pend Oreille, precum și porțiuni din județul Lincoln.

Ambele colegii de CCS sunt acreditate de către Comisia de Nord-Vest pe colegii și universități și sunt guvernate de Consiliul de Stat al Colegiilor Comunitare și Tehnice din Washington.

 • 1144 Copiii și familiile au fost deserviți de către Capul Start și Capul Început în ultimul an
 • 19,298 Premiu pentru studenți
 • Rata de angajare 87,2%
 • 2,899 de grade acordate

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) este una dintre cele două instituții acreditate de Community Colleges of Spokane și una dintre cele mai mari colegii comunitare din stat. SCC este cunoscut pentru programele de lider în domeniul auto, aviație, cosmetologie, arte culinare, asistență medicală, prelucrare și sudare, doar pentru a numi câteva. De asemenea, instruim și certificăm mulți profesioniști prin intermediul Centrului nostru de formare pentru ucenici și Journeyman și al școlii populare Avista / SCC Lineworker School. SCC oferă diplome de asociați și programe pregătitoare de transfer pentru a vă deschide calea spre un colegiu sau universitate de patru ani. Campusul principal este situat în Spokane, cu centre din Colville, Newport, Republic, Ione și Inchelium.

Bine ați venit la Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) este cunoscut pentru programele de carieră / tehnică care obŃin posturi de absolvenŃi în profesii cu cerere ridicată, precum și opŃiuni excepŃionale de transfer. Deservim anual mai mult de 20.000 de studenți în campusul nostru principal din Spokane din est și centrele din Colville, Inchelium, Ione, Newport și Republic, făcând SCC una dintre cele mai mari colegii comunitare din stat.

Misiunea SCC și temele principale

Misiune

Spokane Community College oferă oportunități educaționale în pregătirea colegiilor, formarea forței de muncă și transferul de universități care să răspundă nevoilor diferitelor comunități pe care le deservim. Suntem dedicați succesului studenților prin învățare activă, relații dinamice și medii de susținere.

Temele principale

Colegiul a identificat patru teme de bază pentru a defini în continuare misiunea care este utilizată pentru a evalua împlinirea misiunii.

 • Dezvoltarea forței de muncă
  • Certificatele tehnice profesionale și programele de licență ale SCC sunt standarde ale industriei, pregătindu-le pe elevi pentru poziții la nivel de intrare în disciplina lor.
 • Transferul academic
 • Elevii înscriși la cursurile de transfer academic sunt bine pregătiți și reușesc în timp ce își transferă cursurile și / sau diplomele asociate în următorul pas în planul lor de învățământ.
 • Colegiul de pregătire
 • Programele de pregătire la nivel de colegiu răspund nevoilor studenților și le pregătesc pentru cursuri de nivel colegial, în timp ce le împuternicesc să aibă succes în plan academic, personal și profesionist.
 • Succesul studenților
 • Elevilor li se oferă posibilitatea de a reuși într-un mediu susținut care să sporească creșterea individuală și profesională prin dezvoltarea academică, personală și profesională.

Viziune

Spokane Community College este locul unde studenții își transformă viața și își ating obiectivele, îmbogățind comunitățile noastre.

Valorile de bază

Succesul studenților, excelență, accesibilitate, incluziune, colaborare, respect reciproc, receptivitate, învățare pe tot parcursul vieții

Tu ești aici

Indiferent de scopul dvs., vă putem ajuta să reușiți. Timp de mai mult de 50 de ani, am ajutat oamenii să-și schimbe locul de muncă, să câștige grade de transfer și să înceapă vieți noi.

Explorați opțiunile

Avem mai mult de 120 de programe, inclusiv grade de transfer și modalități de a vă pregăti pentru o universitate. De asemenea, avem multe programe de carieră și tehnică, cum ar fi arhitectura, IT, știința mediului și multe altele.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) este una dintre cele două instituții acreditate de Community Colleges of Spokane . SFCC este un lider educațional, oferind programe la prețuri accesibile de cea mai înaltă calitate, cu cadre didactice și personal dedicat instruirii excelente și succesului elevilor. Avem opțiuni pentru oricine dorește să obțină o diplomă de carieră / tehnică sau un certificat, să se transfere la o universitate de patru ani sau să-și continue studiile cu programele noastre de licență în curs de extindere. Campusul nostru principal este situat în vestul Spokane, cu locații în Pullman, Fairchild Air Force Base și online.

Bine ați venit la Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College este un lider educațional, oferind programe accesibile de cea mai înaltă calitate, cu cadre didactice și personal dedicat instruirii excelente și succesului elevilor. Avem opțiuni pentru certificatele și diplomele de carieră tehnică, diplomele de transfer și un număr tot mai mare de licență pentru programele științifice aplicate. Servim anual mai mult de 8.000 de studenți la campusul principal din Spokane din vest, campusul nostru din Pullman și Online.

Misiunea noastra, tema principala,

Misiune

Spokane Falls Community College răspunde nevoilor comunității noastre prin avansarea rezultatelor studenților prin intermediul unor oportunități de învățare accesibile, care să implice diversitatea, să promoveze echitatea și să promoveze conștientizarea globală.

Temele principale

Ne îndeplinim misiunea prin cinci teme principale:

 • Instruire / învățare excelentă
  • Facultatea SFCC, studenții și administrația se angajează să exceleze în instruire și învățare.
 • Realizarea studenților
 • SFCC oferă studenților instrumentele și oportunitățile de a-și atinge obiectivele.
 • Acces larg
 • SFCC deschide accesul tuturor studenților printr-o varietate de metode de predare, modalități de instruire și servicii și locații.
 • Diversitate, echitate, conștientizare globală
 • SFCC avansează diversitatea, promovează echitatea și pregătește elevii să trăiască responsabil într-o civilizație din ce în ce mai globală.
 • Responsabilitatea față de nevoile comunității
 • SFCC răspunde nevoilor în schimbare ale părților interesate din comunitate prin colaborare și inovare.

Viziune

SFCC este lider educațional și partener al comunității și regiunii în furnizarea de programe flexibile și receptive de cea mai înaltă calitate. Facultatea și personalul nostru sunt dedicate succesului studenților, îmbogățirii culturale și învățării pe tot parcursul vieții într-un mediu centrat pe elev, care încurajează creșterea personală și profesională.

Valorile de bază

 1. Excelență academică în care elevul și profesorul sunt responsabili de învățare care reflectă vitalitatea intelectuală, curiozitatea, creativitatea și rigoarea.
 2. Libertatea academică în care recunoaștem libertatea de exprimare, expresia și ideile, precum și drepturile studenților, facultăților și personalului implicat în cercetarea intelectuală în dezvoltarea cunoașterii.
 3. Colaborarea în guvernare și lucrul colegial în parteneriate care recunosc sinergia rezultate din participarea largă și evaluarea tuturor vocii.
 4. Diversitatea în studenții noștri, în facultate, în personal și în comunitate, în convingerea că aceasta îmbogățește învățarea și creșterea noastră.
 5. Excelență personală care reflectă integritatea și grija în întreaga activitate a colegiului.
 6. Respectarea reciprocă ca recunoaștere a diverselor experiențe de viață și promovarea colegialității bazate pe credința în drepturile omului și demnitatea fiecărui individ.
 7. Succesul studenților a fost îmbunătățit de serviciile noastre de asistență globală concepute pentru a ajuta studenții să reușească.
 8. Protecția mediului prin care ne demonstrăm respectul și responsabilitatea față de mediul natural.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Locații

Spokane

Address
Spokane Community College,
1810 N Greene Street

WA 99217 Spokane, Washington, Statele Unite ale Americii

Spokane

Address
Spokane Falls Community College
3410 W. Fort George Wright Drive

WA 99224 Spokane, Washington, Statele Unite ale Americii