Citește Descrierea Oficială

Community Colleges of Spokane

Fondată în 1963, Community Colleges of Spokane este un district dinamic al colegiului comunitar care deservește peste 30.000 de studenți pe an în estul Washingtonului. CCS este o comunitate de învățare cuprinzătoare și cuprinzătoare - cu oportunități educaționale pentru studenții de toate vârstele și abilitățile.

Suntem un district colegiu comunitar format din două colegii acreditate, Spokane Community College (SCC) și Spokane Falls Community College (SFCC). Pe lângă servirea unei populații urbane și suburbane mari în Spokane, districtul oferă servicii educaționale comunităților rurale pe o rază de 12.302 de mile pătrat în estul Washingtonului. Această regiune include toate județele Spokane, Stevens, Whitman, Ferry și Pend Oreille, precum și porțiuni din județul Lincoln.

Ambele colegii de CCS sunt acreditate de către Comisia de Nord-Vest pe colegii și universități și sunt guvernate de Consiliul de Stat al Colegiilor Comunitare și Tehnice din Washington.

 • 1144 Copiii și familiile au fost deserviți de către Capul Start și Capul Început în ultimul an
 • 19,298 Premiu pentru studenți
 • Rata de angajare 87,2%
 • 2,899 de grade acordate

114384_114312_CCSscc-sfcc-Blue-vert-.png

Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) este una dintre cele două instituții acreditate de Community Colleges of Spokane și una dintre cele mai mari colegii comunitare din stat. SCC este cunoscut pentru programele de lider în domeniul auto, aviație, cosmetologie, arte culinare, asistență medicală, prelucrare și sudare, doar pentru a numi câteva. De asemenea, instruim și certificăm mulți profesioniști prin intermediul Centrului nostru de formare pentru ucenici și Journeyman și al școlii populare Avista / SCC Lineworker School. SCC oferă diplome de asociați și programe pregătitoare de transfer pentru a vă deschide calea spre un colegiu sau universitate de patru ani. Campusul principal este situat în Spokane, cu centre din Colville, Newport, Republic, Ione și Inchelium.

Bine ați venit la Spokane Community College

Spokane Community College (SCC) este cunoscut pentru programele de carieră / tehnică care obŃin posturi de absolvenŃi în profesii cu cerere ridicată, precum și opŃiuni excepŃionale de transfer. Deservim anual mai mult de 20.000 de studenți în campusul nostru principal din Spokane din est și centrele din Colville, Inchelium, Ione, Newport și Republic, făcând SCC una dintre cele mai mari colegii comunitare din stat.

Misiunea SCC și temele principale

Misiune

Spokane Community College oferă oportunități educaționale în pregătirea colegiilor, formarea forței de muncă și transferul de universități care să răspundă nevoilor diferitelor comunități pe care le deservim. Suntem dedicați succesului studenților prin învățare activă, relații dinamice și medii de susținere.

Temele principale

Colegiul a identificat patru teme de bază pentru a defini în continuare misiunea care este utilizată pentru a evalua împlinirea misiunii.

 • Dezvoltarea forței de muncă
  • Certificatele tehnice profesionale și programele de licență ale SCC sunt standarde ale industriei, pregătindu-le pe elevi pentru poziții la nivel de intrare în disciplina lor.
 • Transferul academic
 • Elevii înscriși la cursurile de transfer academic sunt bine pregătiți și reușesc în timp ce își transferă cursurile și / sau diplomele asociate în următorul pas în planul lor de învățământ.
 • Colegiul de pregătire
 • Programele de pregătire la nivel de colegiu răspund nevoilor studenților și le pregătesc pentru cursuri de nivel colegial, în timp ce le împuternicesc să aibă succes în plan academic, personal și profesionist.
 • Succesul studenților
 • Elevilor li se oferă posibilitatea de a reuși într-un mediu susținut care să sporească creșterea individuală și profesională prin dezvoltarea academică, personală și profesională.

Viziune

Spokane Community College este locul unde studenții își transformă viața și își ating obiectivele, îmbogățind comunitățile noastre.

Valorile de bază

Succesul studenților, excelență, accesibilitate, incluziune, colaborare, respect reciproc, receptivitate, învățare pe tot parcursul vieții

Tu ești aici

Indiferent de scopul dvs., vă putem ajuta să reușiți. Timp de mai mult de 50 de ani, am ajutat oamenii să-și schimbe locul de muncă, să câștige grade de transfer și să înceapă vieți noi.

Explorați opțiunile

Avem mai mult de 120 de programe, inclusiv grade de transfer și modalități de a vă pregăti pentru o universitate. De asemenea, avem multe programe de carieră și tehnică, cum ar fi arhitectura, IT, știința mediului și multe altele.

Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College (SFCC) este una dintre cele două instituții acreditate de Community Colleges of Spokane . SFCC este un lider educațional, oferind programe la prețuri accesibile de cea mai înaltă calitate, cu cadre didactice și personal dedicat instruirii excelente și succesului elevilor. Avem opțiuni pentru oricine dorește să obțină o diplomă de carieră / tehnică sau un certificat, să se transfere la o universitate de patru ani sau să-și continue studiile cu programele noastre de licență în curs de extindere. Campusul nostru principal este situat în vestul Spokane, cu locații în Pullman, Fairchild Air Force Base și online.

Bine ați venit la Spokane Falls Community College

Spokane Falls Community College este un lider educațional, oferind programe accesibile de cea mai înaltă calitate, cu cadre didactice și personal dedicat instruirii excelente și succesului elevilor. Avem opțiuni pentru certificatele și diplomele de carieră tehnică, diplomele de transfer și un număr tot mai mare de licență pentru programele științifice aplicate. Servim anual mai mult de 8.000 de studenți la campusul principal din Spokane din vest, campusul nostru din Pullman și Online.

Misiunea noastra, tema principala,

Misiune

Spokane Falls Community College răspunde nevoilor comunității noastre prin avansarea rezultatelor studenților prin intermediul unor oportunități de învățare accesibile, care să implice diversitatea, să promoveze echitatea și să promoveze conștientizarea globală.

Temele principale

Ne îndeplinim misiunea prin cinci teme principale:

 • Instruire / învățare excelentă
  • Facultatea SFCC, studenții și administrația se angajează să exceleze în instruire și învățare.
 • Realizarea studenților
 • SFCC oferă studenților instrumentele și oportunitățile de a-și atinge obiectivele.
 • Acces larg
 • SFCC deschide accesul tuturor studenților printr-o varietate de metode de predare, modalități de instruire și servicii și locații.
 • Diversitate, echitate, conștientizare globală
 • SFCC avansează diversitatea, promovează echitatea și pregătește elevii să trăiască responsabil într-o civilizație din ce în ce mai globală.
 • Responsabilitatea față de nevoile comunității
 • SFCC răspunde nevoilor în schimbare ale părților interesate din comunitate prin colaborare și inovare.

Viziune

SFCC este lider educațional și partener al comunității și regiunii în furnizarea de programe flexibile și receptive de cea mai înaltă calitate. Facultatea și personalul nostru sunt dedicate succesului studenților, îmbogățirii culturale și învățării pe tot parcursul vieții într-un mediu centrat pe elev, care încurajează creșterea personală și profesională.

Valorile de bază

 1. Excelență academică în care elevul și profesorul sunt responsabili de învățare care reflectă vitalitatea intelectuală, curiozitatea, creativitatea și rigoarea.
 2. Libertatea academică în care recunoaștem libertatea de exprimare, expresia și ideile, precum și drepturile studenților, facultăților și personalului implicat în cercetarea intelectuală în dezvoltarea cunoașterii.
 3. Colaborarea în guvernare și lucrul colegial în parteneriate care recunosc sinergia rezultate din participarea largă și evaluarea tuturor vocii.
 4. Diversitatea în studenții noștri, în facultate, în personal și în comunitate, în convingerea că aceasta îmbogățește învățarea și creșterea noastră.
 5. Excelență personală care reflectă integritatea și grija în întreaga activitate a colegiului.
 6. Respectarea reciprocă ca recunoaștere a diverselor experiențe de viață și promovarea colegialității bazate pe credința în drepturile omului și demnitatea fiecărui individ.
 7. Succesul studenților a fost îmbunătățit de serviciile noastre de asistență globală concepute pentru a ajuta studenții să reușească.
 8. Protecția mediului prin care ne demonstrăm respectul și responsabilitatea față de mediul natural.

114385_114316_16.SFCC.ForeignExchange345.JPG

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Associate of Applied Science

Community Colleges of Spokane

Fie că doriți să lucrați într-o fermă de familie, pentru o companie de furnizare a agriculturii sau pentru o agenție locală, de stat sau federală, acest program vă poate ... [+]

Despre program

Dacă sunteți interesat de agribusiness și agricultură, programul de afaceri în agricultură ar putea fi pentru dvs. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a vă extinde cariera în agricultură la nivelul următor sau doriți ca formarea profesională să obțină un loc de muncă la nivel de intrare în industriile mari din industria agricolă și agricolă din regiunea noastră, instruirea completă a programului este concepută pentru a vă pregăti pentru succes.

Fie că doriți să lucrați într-o fermă de familie, pentru o companie de furnizare a agriculturii sau pentru o agenție locală, de stat sau federală, acest program vă poate pregăti pentru o serie de oportunități de carieră în domeniul larg al agriculturii.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community Colleges of Spokane

Dacă sunteți imaginativă și vă bucurați de crearea unor spații interioare frumoase, o carieră ca designer de interior ar putea fi perfect potrivită. În acest program, veț ... [+]

Design interiorDespre program

Dacă sunteți imaginativă și vă bucurați de crearea unor spații interioare frumoase, o carieră ca designer de interior ar putea fi perfect potrivită.

În acest program, veți învăța să îmbinați creativitatea cu elementele tehnice pentru a proiecta interioarele rezidențiale și comerciale. Cursurile atât în domeniul științei, cât și al artei - combinate cu practica practică în studio - vă vor dezvolta abilitățile profesionale în rezolvarea problemelor, desenarea, textilele și materialele, practicile de design durabil, designul asistat de calculator și alte domenii esențiale pentru succesul în domeniu .

Indiferent dacă doriți să vă continuați educația la o instituție de patru ani - sau intenționați să intrați imediat în domeniu - o diplomă din acest program vă va ajuta să vă pregătiți pentru oportunități în designul interior și firmele de arhitectură, magazinele de îmbunătățire acasă, magazinele de mobilier, magazine și alte organizații din industrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community Colleges of Spokane

Dacă sunteți organizat și eficient chiar și atunci când lucrați sub presiune și jonglezi cu o varietate de sarcini, bucurați-vă de învățarea unor lucruri noi, de a se pot ... [+]

Managementul hotelurilor și restaurantelor

Visezi să trăiești într-un loc îndepărtat, exotic sau într-un loc preferat de evadare mai aproape de casă? Locuințele montane, stațiunile de pe litoral și de schi - și orașul tău natal - au nevoie de oameni care sunt calificați în managementul hotelurilor și restaurantelor. Absolvenții noștri se bucură de funcții de manageri operaționali, profesioniști în vânzări și marketing, funcționari de birou și auditori de noapte. De asemenea, gestionează moteluri, restaurante, banchet și servicii de catering, porturi, baruri, săli de mese și divizii de camere de hotel.

Dacă sunteți organizat și eficient chiar și atunci când lucrați sub presiune și jonglezi cu o varietate de sarcini, bucurați-vă de învățarea unor lucruri noi, de a se potrivi fizic, cum ar fi să lucrați ca parte a unei echipe care servește publicului, să aveți o personalitate plăcută și o doză sănătoasă de bun simț, atunci sunteți candidatul perfect pentru o carieră în managementul hotelurilor și restaurantelor!... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community Colleges of Spokane

În acest program, veți învăța să inspectați, să întrețineți și să reparați avioane și elicoptere de toate dimensiunile. Cursurile aprobate de Administrația Aviației Feder ... [+]

Tehnologia de întreținere a aviației

Despre program

Dacă vă plac avioanele și bucurați-vă de fixarea lucrurilor cu unelte, o carieră ca tehnician de aviație ar putea fi potrivită.

În acest program, veți învăța să inspectați, să întrețineți și să reparați avioane și elicoptere de toate dimensiunile. Cursurile aprobate de Administrația Aviației Federale (FFA) oferă o educație bine rotunjită în mecanica generală a aviației. Veți câștiga experiență hands-on în lucrul cu structuri de aeronave, motoare, sisteme hidraulice, cabluri electrice, instrumente de zbor și alte componente și sisteme de aviație.

În calitate de absolvent al programului, veți fi eligibil să faceți examenul FAA pentru licențiere atât în cadrul aeronavelor, cât și în motoare. Indiferent dacă doriți să lucrați cu avioane cu un singur motor sau cu aeronave cu reacție comercială, acest program vă va pregăti pentru o multitudine de opțiuni de carieră cu companiile aeriene majore, producătorii, stațiile de reparații, instalațiile de reparații structurale și alte organizații din industria aviatică.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community Colleges of Spokane

Programul Tehnologia Informației AAS este proiectat pentru a oferi studenților capacități în mai multe domenii ale tehnologiei informației. Acest grad asigură faptul că e ... [+]

Tehnologia de informație

Programul Tehnologia Informației AAS este conceput pentru a oferi studenților competențe în mai multe domenii ale tehnologiei informației:

Abilități de instalare și întreținere a computerului și rețelei.Abilități de computere de afaceri, inclusiv operațiunile de zi cu zi și programele de aplicații.Securitate și competențe criminalistice.Diverse abilități de internet și de rețea, inclusiv design de pagini web, programare pe partea client / server, instalare și întreținere server web.Opțiunea de transfer către o instituție de patru ani.

Acest grad asigură faptul că elevul cunoaște o gamă largă de subiecte de tehnologie a informației, adesea necesare industriei IT.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Cursuri

Community Colleges of Spokane

Programul de limbă engleză intensivă (IELP) este un program lingvistic remarcabil, complet acreditat, care îi ajută pe studenții internaționali din întreaga lume să își d ... [+]

Limba engleză intensivăDoriți să vă îmbunătățiți limba engleză?

Programul de limbă engleză intensivă (IELP) este un program lingvistic remarcabil, complet acreditat, care îi ajută pe studenții internaționali din întreaga lume să își dezvolte abilitățile de limba engleză. Acesta este oferit la Spokane Falls Community College.

Veți dezvolta abilitățile de limba engleză rapid și veți dobândi competențele academice și culturale de care aveți nevoie pentru a reuși.

Când finalizați acest program, puteți intra în cursurile obișnuite de facultate la SFCC sau SCC.

Indiferent dacă sunteți un începător de vârf sau un student mai avansat în limba engleză, vă veți îmbunătăți abilitățile în cadrul IELP rapid deoarece:... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
7 - 11 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Diploma

Community Colleges of Spokane

Oferim un program de absolvire a liceului pentru liceeni internaționali calificați care doresc să obțină un start pe educația colegilor lor. Puteți economisi timp și bani ... [+]

Programul Internațional de Finalizare a Liceului

Oferim un program de absolvire a liceului pentru liceeni internaționali calificați care doresc să obțină un start pe educația colegilor lor. Puteți economisi timp și bani prin completarea a două programe simultan. Elevii din acest program pot câștiga o diplomă de liceu de stat din statul Washington și un grad asociat în același timp.

Nu oferim o diplomă de liceu autonomă. Toți elevii din acest program trebuie să fie înscriși la absolvirea liceului și la gradul nostru asociat în același timp. Clasele vor câștiga credite pentru ambele grade.

Cerințe de admitere16 ani după data începerii programuluiFinalizarea clasei a 10-a (sau echivalentul)Studii internaționale studenților finalizațiCopie a pașaportului valabilCompetență engleză pentru admiterea directă în programTranscrieri de liceu cu un GPA cumulativ de 3,0 sau mai mare în clasele 9 și 10Încheiat și semnat aplicația Minor Student Homestay pentru studenții cu vârste între 16 și 17 aniFișa financiară și formularul declarației complete... [-]
Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Pathway Universitar

Community Colleges of Spokane

STEM Pathway SFCC servește studenților care doresc să aibă o carieră bazată pe știință, tehnologie, inginerie și matematică, oferindu-le posibilitatea de a se transfera l ... [+]

Ce este STEM?

STEM Pathway SFCC servește studenților care doresc să aibă o carieră bazată pe știință, tehnologie, inginerie și matematică, oferindu-le posibilitatea de a se transfera la universitatea aleasă ca juniori gata pregătiți. Suportat de o serie de cursuri care include fizica pe bază de calcul, chimie printr-un an întreg de chimie organică, matematică prin ecuații diferențiale, statică, dinamică și cursuri similare majore în științele vieții, fizicii și informaticii, studenții pot să îmbrățișeze beneficiile a accentului nostru asupra accesului și calității instruirii în timp ce construim o bază solidă pentru gradele bacalaureate STEM clasice. Pentru acei studenți care caută un loc de muncă imediat după finalizarea unui program SFCC, oferim o diplomă de 2 ani în domeniul tehnologiei informației, care poate conduce direct la ocuparea forței de muncă și la o diplomă de bacalaureat aplicată de 4 ani la SFCC în domeniul sistemelor informatice și tehnologiei sau securității informatice. Studenții eligibili pot participa la programul MESA (Matematica Engineering Science Achievement).... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Program Asociat

Community Colleges of Spokane

Încercați să obțineți diploma de licență în administrarea afacerilor? SCC este un loc minunat pentru a începe. Cu gradul nostru AA sau transfer direct (DTA), aveți posibi ... [+]

Despre program

Încercați să obțineți diploma de licență în administrarea afacerilor? SCC este un loc minunat pentru a începe. Cu gradul nostru AA sau transfer direct (DTA), aveți posibilitatea să introduceți un program universitar ca un junior și completează o diplomă de licență în administrarea afacerilor, economie sau pre-lege.

În acest program, veți lucra îndeaproape cu un consilier sau consilier al facultății, astfel încât să puteți fi sigur că cursurile dvs. vor fi transferate așa cum doriți. Majoritatea studenților iau statistici de afaceri, economie, afaceri internaționale și cursuri de contabilitate.

Dacă sunteți sigur că doriți un grad de patru ani în afaceri, aceasta este calea pentru voi. Cu toate acestea, dacă sunteți interesat de programele de afaceri ale Universității din Washington, avem acorduri cu mai multe programe asociate ale științelor aplicate, inclusiv afaceri generale, management, marketing, administrare juridică și paralegal.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community Colleges of Spokane

Dacă sunteți o persoană creativă care vă place să vă exprimați artistic, o diplomă în artă ar putea duce la o carieră perfectă pentru dvs. În acest program, vă veți dezvo ... [+]

Arte Frumoase

Despre program

Dacă sunteți o persoană creativă care vă place să vă exprimați artistic, o diplomă în artă ar putea duce la o carieră perfectă pentru dvs.

În acest program, vă veți dezvolta pasiunea și aprecierea pentru artă, în timp ce completați cursurile de bază necesare pentru a vă transfera la o universitate de patru ani, o facultate sau o școală de artă. Veți dezvolta abilitățile și tehnicile artistice prin instruirea facultății și lucrările de studio în ceramică, desen, pictura, tipărirea sau sculptura.

Indiferent dacă doriți să deveniți un artist profesionist, un profesor de artă, un curator de artă sau un administrator de artă, câștigând o diplomă de artă frumoasă vă poate ajuta să vă transformați talentul artistic într-o carieră.... [-]

Statele Unite ale Americii Spokane
Contactează şcoala
Engleză
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză