Citește Descrierea Oficială

De ce noi?

Pentru că drumul spre Posibilități începe aici

Bine ati venit la Community College din Philadelphia, în cazul în care mai mult de 685.000 de persoane au pornit pe drumul lor spre posibilitățile din 1965. Noi servi o populație diversă de studenți, de la absolvenți de liceu încep de aici, pe drumul lor spre o diplomă de licență, pentru adulții care doresc să schimbe cariera. Pe Campus nostru principal sau la oricare dintre cele trei Centre Regionale din cadrul Philadelphia, oferim comoditatea studenților noștri au nevoie pentru a se potrivi clase în programele lor de ocupat.

Noi încercăm să împuternicim comunitatea noastră prin educație, o persoană la un moment dat. Mai mult de 90 la sută din absolvenții noștri să rămână în zonă și să consolideze economia noastră locală. Este misiunea noastră de a pregăti filadelfieni pentru o nouă carieră sau transfer într-un colegiu de patru ani, astfel încât acestea să poată atinge obiectivele educaționale și de carieră.

Oportunități de transfer

Community College din Philadelphia face mai ușor pentru tine de a transfera credite de la un colegiu de patru ani și pentru a economisi dolari de școlarizare, grație parteneriatelor noastre de admitere duble și acorduri de transfer de program.

Parteneriate de transfer

A petrece primii doi ani aici și să câștige o diplomă de licență dvs. pentru mai puțin - mult mai puțin. Parteneriatele noastre de transfer, numite acorduri de admitere duble, cu 12 colegii și universități din regiune face mai ușor de a transfera la un alt colegiu dupa ce a obtinut diploma de asociat dvs. aici. In plus, aceste parteneriate includ oportunități de burse mari!

Acorduri suplimentare de transfer

Explorați multe alte acorduri de transfer pe care le avem în loc cu numeroase colegii și universități din întreaga regiune și în afara acesteia. Oricare ar fi obiectivele de transfer pot fi, vă putem ajuta să ajungi acolo.

Avantajele de admitere duble

Economisi în regim cu taxă câștigat grad asociat dvs. aici înainte de a transfera Să plătească nici o taxă de aplicare sau penalități în cazul în care decideți să nu participe Se califică pentru burse și, probabil, alte economii Vei primi servicii de sprijin aici și la alegere colegiu de transfer Să îndeplinească cerințele programului pentru a rezerva locul la colegiu de transfer Introduceți colegiu ales cu statut junior

Posibilități de carieră

Community College din Philadelphia vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în forța de muncă de astăzi. Programele noastre de a vă pregăti pentru mare cerere, industrii durabile și care prezintă salarii bune, stabilitatea ocupării forței de muncă și oportunități de avansare. Vei beneficia de experienta hands-on, dezvoltarea verbală și scrisă abilități de comunicare și exerciții de gândire critică. Toate programele noastre sunt predate în clase mici, prin facultate dedicat, oferindu-vă atenția personală pe care o merită. Și multe programe sunt modelate și îmbunătățite de către profesioniști din companiile locale care asigură că tot ceea ce înveți este relevant și plină de satisfacții participante.

Colegiu Poveste de succes

De la deschiderea ușilor sale în 1965, Community College din Philadelphia a devenit o parte integranta a orasului, oferind acces la învățământul superior și de formare specializată pentru un organism divers de studenți care vor intra în forța de muncă regională și susține economia locală. Colegiul sa bucurat de numeroase succese și etape de-a lungul drum. Cu ajutorul comunității noastre și a studenților noștri, vom continua să ofere o educație de calitate pentru persoanele fizice care doresc atât o mai bună angajare și o mai bună calitate a vieții.

International Students

Community College of Philadelphia oferă mai multe beneficii pentru studenți din întreaga lume, care reprezintă în prezent mai mult de 50 de țări. Aici veti descoperi un mediu de îngrijire, personalizate în timp ce se confruntă cu emoție, cultura și oportunitatea unui oraș de clasă mondială, care echilibrează istoria cu facilități moderne.

Colegiul este o institutie asociat gradul de acordare care oferă mai mult de 70 de programe de studii și de certificat. Suntem cea mai mare institutie de studii care acordă din Philadelphia, dar mediul nostru intim clasă permite facultate să vă acorde o atenție individualizată. Consultanții noștri sunt aici pentru a răspunde la întrebările și preocupările, precum și a vă ajuta să se adapteze la viata in Statele Unite.

Fiecare student este o parte specială a comunității noastre Colegiului. Personalul nostru experimentat va face tot posibilul pentru a ajuta la a face tranziția către Statele Unite ale Americii, Philadelphia si Colegiul una de succes.

De ce International Students Alege-ne

Costul efectiv, Educație de calitate

Community College of Philadelphia oferă o educație accesibilă și vă va pregăti pentru o carieră sau pentru transfer la un colegiu de patru ani sau universitate. Mulți studenți internaționali alege să câștige o diplomă de înainte de a transfera la un colegiu de patru ani, pentru a permite timp să se obișnuiască cu viața colegiu, câștiga credite colegiu și a economisi bani.

Dimensiuni Clasa mici

Dimensiunea medie a clasa Colegiului este de 22 de persoane, ceea ce înseamnă mai mult timp că facultatea pot petrece cu tine. Instructorii noștri grijă de tine și să ia un rol activ în sprijinirea dezvoltării unor forte si obiectivele.

individualizat Atenție

Fiecare student este o parte specială a comunității noastre Colegiului. Vă vom ajuta să înțelegem cum să se înregistreze pentru clase și să găsească drumul în jurul valorii de campus. Campus principal al Colegiului este gestionat în dimensiune, și este convenabil accesibil prin intermediul transportului public. Personalul nostru experimentat va ajuta la a face tranziția către Statele Unite ale Americii, Philadelphia si Colegiul una de succes.

Engleză ca un al doilea program în limba (ESL)

Acesta poate fi benefic pentru tine pentru a finaliza unele cursuri de limba engleza pentru a deveni mai confortabil cu limba. După ce a luat un test de plasare și discutarea rezultatelor cu un consilier, vă va ajuta să alegeți clase care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Programul nostru de ESL va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză și vă permit să obțineți maximum de experiența dumneavoastră în Statele Unite ale Americii.

Comunitatea noastră internațională

Community College din Philadelphia are o populație student diversă și bogată cultural, cu mai mult de 150 de studenți internaționali din mai mult de 50 de țări diferite, precum și studenți regionali, care reprezintă mai multe medii etnice. S-ar putea adera la Organizația Internațională Student, care planifică excursii de o zi și alte activități în jurul Colegiului. Pentru a sărbători diversitatea, un festival internațional anual expune comunitatea colegiu la alte culturi. Festivaluri de film și evenimente care conțin anumite naționalități au loc, de asemenea, pe tot parcursul anului.

Ceva se întâmplă mereu în campus. Iti place sa se joace de sport, sau sunt cluburi studențești mai mult stilul tau?

Exista zeci de moduri de a se implica și de a întâlni oameni noi la Colegiul. Noi oferim o varietate de sporturi pentru bărbați și femei, în plus față de mai mult de 40 de cluburi și organizații studențești.

Locația ideală

Situat în apropiere de centrul orașului și aproape de districtul Museum din Philadelphia, Campus nostru principal este ușor accesibil cu trenul, autobuzul sau auto, și puteți ajunge cu ușurință între clădirile sale. Colegiul are, de asemenea, trei centre regionale în Nord-Est, Nord-Vest și Vest Philadelphia, în plus față de mai multe site-uri de cartier, pentru a servi cel mai bine studenții noștri.

Philadelphia, situat între New York și Washington, DC, este unul dintre orașele cele mai istorice, iar a cincea ca marime, din Statele Unite ale Americii. Aici, în al doilea cel mai mare oras de pe Coasta de Est, atât Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite au fost scrise. Pe langa gama sa bogată de activități culturale, Philadelphia, oferă, de asemenea, preparate din bucătăria de clasă mondială, un teatru și arte district excepționale, precum și o viață de noapte vibrantă. Fie că sunteți interesat în explorarea trecut, se confruntă cu aer liber sau de a participa la un eveniment sportiv profesionist, aceasta regiune interesanta are multe de oferit.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Asociat în Arte

Community College of Philadelphia

Curriculum-ul de Arta si Design duce la Associate în Arte grad (AA) pentru studenții care intenționează să se transfere la bacalaureat de programe sau școli de artă profe ... [+]

Descriere:

Curriculum-ul de Arta si Design duce la Associate în Arte grad (AA) pentru studenții care intenționează să se transfere la bacalaureat de programe sau școli de artă profesionale după studiu la Community College din Philadelphia. Acest curriculum pregătește studenții fie pentru o BFA (Bachelor of Fine Arts) sau un BA (Bachelor of Arts), program.

Curriculum-ul a fost proiectat pentru a fi în concordanță cu programul de fundație de școli de artă și programe artistice la colegii de patru ani.

Pentru că transferabilitatea este cel mai important, elevii vor dezvolta abilități în mod corespunzător și să se pregătească, de asemenea, un portofoliu cuprinzător de transfer.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Programul Business Administration este conceput special pentru a pregăti studenții pentru a transfera la acele școli de afaceri care sunt acreditate de către Asociația pe ... [+]

Descriere:

Programul Business Administration este conceput special pentru a pregăti studenții pentru a transfera la acele școli de afaceri care sunt acreditate de către Asociația pentru Advance Collegiate Schools of Business (AACSB). În conformitate cu filozofia educațională AACSB, acest program necesită o bază solidă în matematică de nivel superior și raționamentul cantitativ care stă la administrarea afacerilor.

(Notă: Se recomandă ca elevii care doresc o fundație mai incluzive în disciplinele de afaceri cu un accent mai redus pe nivelul superior de matematică selectați programul de afaceri, care este, de asemenea, un program de transfer.)

Student rezultatele învățării: ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Programul de gradul de Psihologie este pentru studenții care intenționează să se transfere la programe de bacalaureat în psihologie după studiu la Community College din P ... [+]

Descriere:

Programul de gradul de Psihologie este pentru studenții care intenționează să se transfere la programe de bacalaureat în psihologie după studiu la Community College din Philadelphia și pentru studenții indecisi cu privire la obiectivele lor pe termen lung de învățământ, dar interesați în științele comportamentale. Pentru că instituțiile de transfer necesită cursuri specifice care trebuie luate înainte de intrarea, este foarte recomandat ca elevii să se consulte cataloage de școli la care se pot transfera și transfera foile de lucru disponibile în cariera și Centrul de Transfer, precum și consilieri și mentorii lor, în scopul de a face selecții adecvate pentru cursurile lor elective.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Asociat în Științe

Community College of Philadelphia

Asociat of Science (AS), în programul de gradul de biologie este pentru studenții care doresc să urmeze studii de bacalaureat in stiintele biologice sau intenționează să- ... [+]

Descriere:

Asociat of Science (AS), în programul de gradul de biologie este pentru studenții care doresc să urmeze studii de bacalaureat in stiintele biologice sau intenționează să-și îndeplinească cursuri condiție prealabilă pentru școală de pre-farmacie sau pentru programe, cum ar fi pre-veterinar, de pre-medicale, și pre -dental. Pentru a activa transferul fără sudură, acest curriculum este conceput pentru a paralel primii doi ani de studiu oferite în cadrul programelor de biologie la alte colegii și universități.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea acestui program, absolvenții vor fi capabili să:

Rezum conceptele fizice și chimice majore și a proceselor esențiale pentru lucruri vii, inclusiv menținerea homeostaziei, transformările energetice care au loc în interiorul și între organisme, precum și interacțiunile dintre organismele vii și mediul lor. Să descrie mecanismele de reproducere și de ereditate, din ambele perspective clasice (Mendel) și moleculare, precum și link-ul influente genetice la procesele evolutive și de adaptare. utilizați terminologia științifică curentă în mod corespunzător și să evalueze meritul datelor științifice folosind gândirea critică. Explica nivelurile de organizare în biologie, inclusiv chimice, celulare, histologice și nivelurile organismal, și să explice dinamica populațiilor, a ecosistemelor și a biosferei. Utiliza metoda științifică pentru dezvoltarea de ipoteze, proiectarea corespunzătoare a experimentelor, utilizarea competentă a echipamentelor, colectarea și analiza datelor, precum și integrarea literaturii științifice. Compare și grupele majore de microbi, protists, plante și animale. Cerinte program de intrare: ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Asociat of Science (AS), în programul de gradul de Chimie este pentru studenții care doresc să urmeze studii de bacalaureat în domeniul științelor chimice sau fizice, car ... [+]

Descriere:

Asociat of Science (AS), în programul de gradul de Chimie este pentru studenții care doresc să urmeze studii de bacalaureat în domeniul științelor chimice sau fizice, care intenționează să-și continue studiile profesionale, cum ar fi pre-farmacie, programe de pre-medicale sau pre-dentare. Acest curriculum face o paralelă între primii doi ani de studiu oferite în cadrul programelor de chimie ale altor colegii și universități.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea acestui program absolventii vor fi capabili să:

Să demonstreze pregătirea pentru a transfera cu succes într-un program de chimie la o instituție de patru ani. Să demonstreze o cunoaștere a principiilor fundamentale anorganice și organice generale de chimie și concepte, prin aplicarea acestor cunoștințe la soluționarea problemelor și a performanțelor de experimente. În timp ce aderarea la toate regulile de siguranță, îndeplini în mod competent sarcinile de laborator de rutină în laboratorul de chimie utilizând setul de instrumente de măsurare și analiză, care este de obicei disponibil. În mod eficient colecta, interpreta, să evalueze și să comunice date științifice în mai multe formate, folosind tehnologia computerizată după cum este necesar. Cerinte program de intrare: ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Curriculum-ul de Inginerie Stiinta ofera o baza pentru studiu suplimentar față de gradul de licență în inginerie. Ca atare, ea face o paralelă între primii doi ani de pro ... [+]

Descriere:

Curriculum-ul de Inginerie Stiinta ofera o baza pentru studiu suplimentar față de gradul de licență în inginerie. Ca atare, ea face o paralelă între primii doi ani de programe de inginerie oferite de universități majore și se aplică oricărei discipline de inginerie. Studenții care intenționează să urmeze diplome de bacalaureat în industria aerospațială, biomedicale, chimice, mecanice de construcții civile, electrice, industriale,, nucleare sau petrol selectați acest program. Elevii cu alte interese tehnice pot lua în considerare alte curricula tehnologice.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea acestui program absolventii vor fi capabili să:... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Acest program conduce la un grad AS în matematică. Scopul principal al programului este de a pregăti studenții pentru transferul la un program de bacalaureat în matematic ... [+]

Descriere:

Acest program conduce la un grad AS în matematică. Scopul principal al programului este de a pregăti studenții pentru transferul la un program de bacalaureat în matematică. Acest curriculum oferă cursuri de freshman- și la nivel de al doilea de studentie în ambele matematică continue și discrete.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea acestui program, absolvenții vor fi capabili să:

Dovedi declarații matematice. Rezolva problemele matematice. Executa algoritmi matematici. Cerinte program de intrare:

Acest program este deschis pentru studenții interesați care au demonstrat că sunt pregătite pentru limba engleză 101 și 171 Math, fie prin trecerea testului de plasare corespunzătoare sau prin îndeplinirea premiselor pentru curs. matematică selectate și cursuri de limba engleza sunt disponibile pentru cei care nu îndeplinesc cerințele de intrare. Un plan educațional care să conducă la acceptarea în program va fi elaborat pentru fiecare solicitant care nu îndeplinește cerințele de intrare.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Curriculum-informatică duce la un asociat in Science (AS), licențiat în Informatică. Scopul principal al programului este de a pregăti studenții pentru transferul la un p ... [+]

Descriere:

Curriculum-informatică duce la un asociat in Science (AS), licențiat în Informatică. Scopul principal al programului este de a pregăti studenții pentru transferul la un program de bacalaureat în informatică. Accentul este curriculară un set de cursuri axate pe abilitățile necesare pentru analiza problemelor orientate matematic și dezvoltarea de algoritmi si structuri de date pentru a rezolva aceste probleme folosind computerele.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea acestui program absolventii vor fi capabili să:

Utiliza tehnologia în mod eficient de a comunica și de a analiza informațiile referitoare la programarea calculatoarelor, algoritmul de dezvoltare și inginerie software. Lucra ca parte a unei echipe de profesionisti pentru a proiecta, cod, testare și depanare bazat-matematic, program de calculator orientat pe obiecte. Să demonstreze o cunoaștere fundamentală a transferului de informații și de control în sistemele informatice moderne, inclusiv cunoașterea limbilor de asamblare, arhitectura de calculator și organizare calculator. Să demonstreze o înțelegere de bază a conceptelor matematice importante în știința calculatoarelor și inginerie software, inclusiv calcul diferențial și integral, statistică și matematică discretă. Să dezvolte algoritmi orientate obiect și structuri de date folosind logica structurată secvențială de limbaje de programare calculator într-un mediu orientat pe obiect și să implementeze acele soluții ca aplicații Java și applet-uri Java. Să analizeze eficiența temporală și spațială a algoritmilor și structurilor de date și să le reproiecteze pentru o eficiență sporită în cazul în care este posibil. Cerinte program de intrare: ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Associate of Applied Science

Community College of Philadelphia

Curriculum-ul de contabilitate conduce la un asociat in Applied Science (AAS) grad. Studenții beneficiază de formare în teoria contabilă și a tehnicilor de contabilitate ... [+]

Descriere:

Curriculum-ul de contabilitate conduce la un asociat in Applied Science (AAS) grad. Studenții beneficiază de formare în teoria contabilă și a tehnicilor de contabilitate general acceptate, precum și în managementul de bază și domeniile conexe. Studenții sunt pregătite pentru o varietate de cariere în industrie și guvern, inclusiv poziții, cum ar fi contabil junior, stagiar contabilitate, conturi de plătit tehnician de primit sau de conturi, sau examinator fiscal.

Student rezultatele învățării:

La finalizarea curriculum-ului de contabilitate, studentul va fi capabil să:

Să demonstreze o înțelegere a situațiilor financiare întocmite în conformitate cu principiile contabile general acceptate (GAAP), pregătesc intrările în jurnal și finaliza ciclul de contabilitate, utilizând software-ul computerizat Carte Mare. Să demonstreze o înțelegere a conceptelor manageriale și de contabilitate a costurilor. Analiza și interpretarea situațiilor financiare pentru luarea deciziilor economice. În mod eficient a comunica cu utilizatorii de informații financiare oral și în scris. Cerinte program de intrare: ... [-]
Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Community College of Philadelphia

Acest curriculum este conceput pentru studenții interesați în lucrul cu oamenii care au nevoie. Elevii vor avea posibilitatea de a studia comportamentul uman și dezvoltar ... [+]

Descriere:

Acest curriculum este conceput pentru studenții interesați în lucrul cu oamenii care au nevoie. Elevii vor avea posibilitatea de a studia comportamentul uman și dezvoltarea umană în contextul mediilor psihologice, sociale și biofizice în care oamenii trăiesc. Ei vor dezvolta abilitățile necesare pentru a lucra cu alții, atât unu-la-unu și în grupuri. Ei vor dezvolta baza de valori de la care se vor practica si de a invata standardele etice ale profesiilor ajută. Ei vor învăța să aprecieze și să lucreze într-un mediu multicultural. Ca o mare parte a studiului lor, ei vor avea, de asemenea, posibilitatea de a lucra direct cu oamenii care au nevoie de a fi alocate două destinații de plasare pe teren cu agenții și instituții din comunitate.... [-]

Statele Unite ale Americii Philadelphia
Septembrie 2019
Engleză
La zi
4 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză