Community College of Philadelphia

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce noi?

Pentru că drumul spre Posibilități începe aici

Bine ati venit la Community College din Philadelphia, în cazul în care mai mult de 685.000 de persoane au pornit pe drumul lor spre posibilitățile din 1965. Noi servi o populație diversă de studenți, de la absolvenți de liceu încep de aici, pe drumul lor spre o diplomă de licență, pentru adulții care doresc să schimbe cariera. Pe Campus nostru principal sau la oricare dintre cele trei Centre Regionale din cadrul Philadelphia, oferim comoditatea studenților noștri au nevoie pentru a se potrivi clase în programele lor de ocupat.

Noi încercăm să împuternicim comunitatea noastră prin educație, o persoană la un moment dat. Mai mult de 90 la sută din absolvenții noștri să rămână în zonă și să consolideze economia noastră locală. Este misiunea noastră de a pregăti filadelfieni pentru o nouă carieră sau transfer într-un colegiu de patru ani, astfel încât acestea să poată atinge obiectivele educaționale și de carieră.

Oportunități de transfer

Community College din Philadelphia face mai ușor pentru tine de a transfera credite de la un colegiu de patru ani și pentru a economisi dolari de școlarizare, grație parteneriatelor noastre de admitere duble și acorduri de transfer de program.

Parteneriate de transfer

A petrece primii doi ani aici și să câștige o diplomă de licență dvs. pentru mai puțin - mult mai puțin. Parteneriatele noastre de transfer, numite acorduri de admitere duble, cu 12 colegii și universități din regiune face mai ușor de a transfera la un alt colegiu dupa ce a obtinut diploma de asociat dvs. aici. In plus, aceste parteneriate includ oportunități de burse mari!

Acorduri suplimentare de transfer

Explorați multe alte acorduri de transfer pe care le avem în loc cu numeroase colegii și universități din întreaga regiune și în afara acesteia. Oricare ar fi obiectivele de transfer pot fi, vă putem ajuta să ajungi acolo.

Avantajele de admitere duble

Economisi în regim cu taxă câștigat grad asociat dvs. aici înainte de a transfera Să plătească nici o taxă de aplicare sau penalități în cazul în care decideți să nu participe Se califică pentru burse și, probabil, alte economii Vei primi servicii de sprijin aici și la alegere colegiu de transfer Să îndeplinească cerințele programului pentru a rezerva locul la colegiu de transfer Introduceți colegiu ales cu statut junior

Posibilități de carieră

Community College din Philadelphia vă oferă instrumentele de care aveți nevoie pentru a reuși în forța de muncă de astăzi. Programele noastre de a vă pregăti pentru mare cerere, industrii durabile și care prezintă salarii bune, stabilitatea ocupării forței de muncă și oportunități de avansare. Vei beneficia de experienta hands-on, dezvoltarea verbală și scrisă abilități de comunicare și exerciții de gândire critică. Toate programele noastre sunt predate în clase mici, prin facultate dedicat, oferindu-vă atenția personală pe care o merită. Și multe programe sunt modelate și îmbunătățite de către profesioniști din companiile locale care asigură că tot ceea ce înveți este relevant și plină de satisfacții participante.

Colegiu Poveste de succes

De la deschiderea ușilor sale în 1965, Community College din Philadelphia a devenit o parte integranta a orasului, oferind acces la învățământul superior și de formare specializată pentru un organism divers de studenți care vor intra în forța de muncă regională și susține economia locală. Colegiul sa bucurat de numeroase succese și etape de-a lungul drum. Cu ajutorul comunității noastre și a studenților noștri, vom continua să ofere o educație de calitate pentru persoanele fizice care doresc atât o mai bună angajare și o mai bună calitate a vieții.

International Students

Community College of Philadelphia oferă mai multe beneficii pentru studenți din întreaga lume, care reprezintă în prezent mai mult de 50 de țări. Aici veti descoperi un mediu de îngrijire, personalizate în timp ce se confruntă cu emoție, cultura și oportunitatea unui oraș de clasă mondială, care echilibrează istoria cu facilități moderne.

Colegiul este o institutie asociat gradul de acordare care oferă mai mult de 70 de programe de studii și de certificat. Suntem cea mai mare institutie de studii care acordă din Philadelphia, dar mediul nostru intim clasă permite facultate să vă acorde o atenție individualizată. Consultanții noștri sunt aici pentru a răspunde la întrebările și preocupările, precum și a vă ajuta să se adapteze la viata in Statele Unite.

Fiecare student este o parte specială a comunității noastre Colegiului. Personalul nostru experimentat va face tot posibilul pentru a ajuta la a face tranziția către Statele Unite ale Americii, Philadelphia si Colegiul una de succes.

De ce International Students Alege-ne

Costul efectiv, Educație de calitate

Community College of Philadelphia oferă o educație accesibilă și vă va pregăti pentru o carieră sau pentru transfer la un colegiu de patru ani sau universitate. Mulți studenți internaționali alege să câștige o diplomă de înainte de a transfera la un colegiu de patru ani, pentru a permite timp să se obișnuiască cu viața colegiu, câștiga credite colegiu și a economisi bani.

Dimensiuni Clasa mici

Dimensiunea medie a clasa Colegiului este de 22 de persoane, ceea ce înseamnă mai mult timp că facultatea pot petrece cu tine. Instructorii noștri grijă de tine și să ia un rol activ în sprijinirea dezvoltării unor forte si obiectivele.

individualizat Atenție

Fiecare student este o parte specială a comunității noastre Colegiului. Vă vom ajuta să înțelegem cum să se înregistreze pentru clase și să găsească drumul în jurul valorii de campus. Campus principal al Colegiului este gestionat în dimensiune, și este convenabil accesibil prin intermediul transportului public. Personalul nostru experimentat va ajuta la a face tranziția către Statele Unite ale Americii, Philadelphia si Colegiul una de succes.

Engleză ca un al doilea program în limba (ESL)

Acesta poate fi benefic pentru tine pentru a finaliza unele cursuri de limba engleza pentru a deveni mai confortabil cu limba. După ce a luat un test de plasare și discutarea rezultatelor cu un consilier, vă va ajuta să alegeți clase care se potrivesc cel mai bine nevoilor tale. Programul nostru de ESL va îmbunătăți abilitățile dumneavoastră de limba engleză și vă permit să obțineți maximum de experiența dumneavoastră în Statele Unite ale Americii.

Comunitatea noastră internațională

Community College din Philadelphia are o populație student diversă și bogată cultural, cu mai mult de 150 de studenți internaționali din mai mult de 50 de țări diferite, precum și studenți regionali, care reprezintă mai multe medii etnice. S-ar putea adera la Organizația Internațională Student, care planifică excursii de o zi și alte activități în jurul Colegiului. Pentru a sărbători diversitatea, un festival internațional anual expune comunitatea colegiu la alte culturi. Festivaluri de film și evenimente care conțin anumite naționalități au loc, de asemenea, pe tot parcursul anului.

Ceva se întâmplă mereu în campus. Iti place sa se joace de sport, sau sunt cluburi studențești mai mult stilul tau?

Exista zeci de moduri de a se implica și de a întâlni oameni noi la Colegiul. Noi oferim o varietate de sporturi pentru bărbați și femei, în plus față de mai mult de 40 de cluburi și organizații studențești.

Locația ideală

Situat în apropiere de centrul orașului și aproape de districtul Museum din Philadelphia, Campus nostru principal este ușor accesibil cu trenul, autobuzul sau auto, și puteți ajunge cu ușurință între clădirile sale. Colegiul are, de asemenea, trei centre regionale în Nord-Est, Nord-Vest și Vest Philadelphia, în plus față de mai multe site-uri de cartier, pentru a servi cel mai bine studenții noștri.

Philadelphia, situat între New York și Washington, DC, este unul dintre orașele cele mai istorice, iar a cincea ca marime, din Statele Unite ale Americii. Aici, în al doilea cel mai mare oras de pe Coasta de Est, atât Declarația de Independență și Constituția Statelor Unite au fost scrise. Pe langa gama sa bogată de activități culturale, Philadelphia, oferă, de asemenea, preparate din bucătăria de clasă mondială, un teatru și arte district excepționale, precum și o viață de noapte vibrantă. Fie că sunteți interesat în explorarea trecut, se confruntă cu aer liber sau de a participa la un eveniment sportiv profesionist, aceasta regiune interesanta are multe de oferit.

Locații

Philadelphia

Address
1700 Spring Garden Street
19130 Philadelphia, Pennsylvania, Statele Unite ale Americii