Columbia State Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Fiind primul colegiu comunitar din Tennessee, Columbia State Community College se angajează să sporească accesul și să sporească diversitatea la toate cele cinci campusuri. Columbia State este membru al Comitetului Regenților din Tennessee.

Columbia State Community College oferă mai mult de 70 de domenii de studiu și are facultăți și personal prietenoși cărora le pasă că aveți o experiență extraordinară în facultate. Oferim atât cursuri tradiționale, cât și online, atât în formate de credit, cât și non-credit. La Columbia State Community College , puteți obține o diplomă care vă poate duce direct la forța de muncă sau care se poate transfera la colegiul sau universitatea la alegere.

Columbia State Community College este cunoscut pentru excelență atât în interiorul, cât și în afara clasei. Suntem membri ai Tennessee Community College Athletic Association (TCCAA).

Colegiul găzduiește, de asemenea, locuri populare de artă din Middle Tennessee, cum ar fi Teatrul Cherry și Galeria de Artă Pryor.

Locații

Columbia

Address
Hampshire Pike,1665
38401 Columbia, Tennessee, Statele Unite ale Americii

răzeș

Address
Liberty Pike,1228
37067 răzeș, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Lewisburg

Address
South Ellington Parkway,980
37091 Lewisburg, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Clifton

Address
Main Street,795
38425 Clifton, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Lawrenceburg

Address
Springer Road,1620
38464 Lawrenceburg, Tennessee, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: