College of du Page

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Servirea regiunea noastră, Conectarea Lumea noastra Încă de la începuturile sale în 1967, Colegiul de DuPage sa maturizat în ceva foarte special. Este un colegiu comunitate cu impact de anvergură. Suntem ferm înrădăcinată în comunitate, care oferă mandatul nostru, dar sa angajat să reflecte nevoile și cerințele unei lumi în continuă schimbare.

Din facultatea noastră prin intermediul consiliului nostru de administrație, înțelegem importanța de a rămâne relevant pe mai multe niveluri: interpersonale, academice, civice, culturale și economice. Cu un ochi constantă cu privire la evoluțiile regionale, naționale și internaționale, Colegiul de DuPage își îndeplinește misiunea ca agent educațional și economic al schimbărilor pentru locuitorii care le serveste.

Dincolo de toate celelalte considerente, deși, suntem educatori, dedicate ideea că cunoașterea este transformatoare. Credem ca exista cateva lucruri mai puternice decât o minte angajat. Suntem incantati de posibilitatile aprinse atunci când cunoașterea este împărtășită prin discurs semnificativ, în serviciul realizării fiecare dintre întregului potențial membru al comunității.

Vă invităm să aflați mai multe despre instituția disponibil de clasă mondială pentru tine si familia ta, chiar aici, la domiciliu.

Locații

Glen Ellyn

College of DuPage

Address
College of DuPage425 Fawell Blvd.
Glen Ellyn, Illinois, Statele Unite ale Americii