College of Marin

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit la Colegiul de Marin

Infiintata in anul 1926, Colegiul de Marin este una dintre cele 113 colegii comunitate publice in California. Există două campusuri pentru a vă servi în frumosul Marin County. Kentfield Campus este situat la aproximativ 11 minute la nord de Podul Golden Gate, la 835 College Avenue în Kentfield. Indian Valley Campus este situat la câteva minute distanță pe un spectaculos site-ul 333 acri pe B-dul Ignacio în Novato, CA.

Acreditare

Colegiul de Marin este acreditat de către Comisia de Acreditare pentru Comunitate și colegii Junior, și Asociația de Vest din școli și colegii, un organism de acreditare instituțională recunoscut de Consiliul pentru Învățământ Superior Acreditare și Departamentul de Educație din SUA.

Viață de student

Aproximativ 13.000 de studenți se înscrie anual în mai multe clase de credit, noncredit și educație comunitară restante ale Colegiului. Colegiul a câștigat o reputație ca o instituție de învățământ de calitate oferind o cale de realizare și un succes pentru elevii de toate vârstele și din toate categoriile sociale.

În scopul de a oferi studenților cu oportunitățile de care au nevoie, și pentru a se asigura că elevii atinge scopurile și obiectivele specifice ale acestora, Colegiul oferă Asociat de Arte si asociat al programelor Science. Colegiul de Marin participă la admitere garantate la specific Universitatea din California campusuri. În fiecare an, mulți studenți internaționali care au absolvit studii la Colegiul Marin s-au transferat cu succes la UC Berkeley, UCLA, si UC Davis, printre altele. In plus, Colegiul are un centru de transfer, care este personal în scopul de a ajuta cerințele de transfer de studenți de cercetare și de admitere.

Colegiul oferă treizeci și trei de carieră tehnică programe de educație () CTE, precum și furnizarea de competențe de bază, Engleză ca a doua limbă (ESL) învățământ și educație comunitară clase. Programele CTE ale Colegiului furnizează abilitățile necesare pentru a avea succes într-un mediu de forță de muncă competitivă la nivel mondial. Indiferent dacă scopul este de avansare în carieră, schimbare de cariera, sau intră pe forța de muncă, pentru prima dată, Colegiul de Marin oferă o gamă largă de programe pentru a ajuta elevii să reușească.

Departamentele academice

Colegiul de angajament Marin pentru excelență educațională își are originea în oferirea de oportunități echitabile și favorizarea succesului pentru toți membrii comunității noastre diversă prin oferirea de pregătire pentru transferul de la colegii de patru ani și universități, grade asociat și certificate, limba engleza ca a doua limbă și învățarea pe tot parcursul vieții.

În prezent oferim programe academice în următoarele departamente:

Aliate stiinte medicale Stiinte comportamentale Sisteme de informații de afaceri Technical Education carieră comunicare Consiliere Educația timpurie și dezvoltarea copilului Engleză / Umaniste / Filosofie Arte Fine / vizuale Viață și Științe ale Pământului matematică Arta Spectacolului Educație fizică, kinesiologie și Atletism ȘTIINȚE FIZICE Științe Sociale Limbile lumii și culturi

Locații

Kentfield

College of Marin - Kentfield Campus

Address
835 College Avenue, Kentfield, CA 94904
94904 Kentfield, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-457-8811

Novato

College of Marin - Indian Valley Campus

Address
1800 Ignacio Boulevard, Novato, CA 94949
Novato, California, Statele Unite ale Americii
Număr de telefon
+1 415-457-8811