College Of The Desert

Introducere

Citește Descrierea Oficială

College Of The Desert ( COD ) este unul dintre cele peste 115 colegii comunitare din California și o parte vitală a celui mai mare sistem din învățământul superior din lume. Organul de conducere al College Of The Desert este districtul Desert Community College, care are cinci membri aleși în consiliul său de administrație și un administrator de studenți ales de corpul studențesc.

Fiind un colegiu de doi ani, Colegiul oferă studenților de transfer o opțiune accesibilă pentru a începe facultatea și a se transfera într-o instituție de patru ani. College Of The Desert este sursa numărul unu de studenți de transfer la Universitatea de Stat din California din San Bernardino. College Of The Desert oferă, de asemenea, multe programe profesionale și tehnice populare, inclusiv asistență medicală și științe ale sănătății, proiectare și producție digitală, managementul gazonului de iarbă și horticultură ornamentală, tehnologii avansate de transport, arte culinare și o gamă completă de cursuri de administrație a justiției la public Facilitatea de instruire a Academiei de siguranță.

Locații

Palm Desert

Address
Monterey Avenue,43500
92260 Palm Desert, California, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: