Carteret Community College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Carteret Community College oferă oportunități de învățare pe tot parcursul vieții prin predare, formare, sprijin și îmbogățire tradițională și la distanță de înaltă calitate, cu scopul intenționat de a îmbunătăți calitatea vieții pentru toți cetățenii din județul Carteret și din estul Carolinei de Nord.

Răspunzând nevoilor locale ale afacerilor și industriei, Colegiul oferă programe de formare profesională, inclusiv cele concepute pentru a sprijini turismul, ocupațiile marine și profesiile juridice și de afaceri.

Colegiul contribuie la creșterea personală, socială și culturală a cetățenilor locali și oferă studenților interesați cursuri, care se transferă către instituții superioare.

Colegiul este dedicat atât filozofiei ușilor deschise, cât și învățării și succesului studenților. Recunoaște că unii indivizi trebuie să-și îmbunătățească abilitățile academice înainte de a-și putea atinge obiectivele educaționale. Prin urmare, Colegiul menține un sistem obligatoriu de testare și plasare a abilităților academice, permițând studenților să dobândească abilități academice eficiente înainte de a începe programele de studiu alese.

Locații

Morehead City

Address
Arendell Street,3505
28557 Morehead City, Carolina de Nord, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: