Citește Descrierea Oficială

De peste 23 de ani, Capstone College, fostă Adelante Career Institute, a fost furnizarea de cariera sa concentrat programe de educație în industriile în creștere rapidă, inclusiv de asistenta medicala, de afaceri și de încălzire / aer condiționat meserii. Suntem dedicati si angajamentul de a ajuta studenții noștri realizeze visele lor de carieră și de a le locuri de muncă gata și în forța de muncă cât mai repede posibil. Una dintre mărcile de Capstone College este istoria noastră de atenție personalizată și un mediu înclinat extrem de susținere. Ne mandrim cu furnizarea de cel mai înalt standard de educație și abilitarea studenților noștri cu cunoștințele, aptitudinile profesionale specifice și comportamente de muncă așteptate de către angajatori, pentru ca acestea să devină rapid și cu succes angajate în cariera lor alese.

Misiunea Capstone College este de a oferi educație de carieră-concentrat și formarea abilităților tehnice, servicii de sustinere și educație de viață lungă necesară pentru a permite studenților noștri să devină angajați cu succes în domeniul ales și atinge potențialul cel mai înalt. Prin predarea studenților abilitățile și cunoștințele necesare de către industrie, precum și comportamentele de muncă așteptate de către angajatori, împuternicim studenților să urmeze cu succes obiectivele lor individuale de carieră. Acest lucru îi va permite să devină o parte integrantă a comunității lor și au contribuit pozitiv la societatea în care trăiesc.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Certificat

Capstone College

Tehnician Programul HVAC este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoștințe de bază, aptitudinile, deprinderile de lucru, precum și aplicațiile practice ale sistemel ... [+]

Descrierea programului

Tehnician Programul HVAC este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoștințe de bază, aptitudinile, deprinderile de lucru, precum și aplicațiile practice ale sistemelor HVAC / R necesare pentru ocuparea forței de muncă la nivel de intrare în industrie / R astăzi HVAC. Programul HVAC Tehnician pregătește studenții pentru a efectua în mod eficient și să se specializeze în instalarea, intretinerea si service sistemelor HVAC / R în mare cerere industriei HVAC / R.

Misiune și obiective Programul

Misiunea și obiectivul tehnicianului Programul HVAC este de a oferi studenților cu formarea continuă de încălzire, ventilație, aer condiționat și sisteme de refrigerare, inclusiv procedurile de siguranță pentru utilizarea instrumentelor și a echipamentelor de testare, energie electrică de bază, componente electrice, teorie și aplicații practice ale încălzire, ventilare, climatizare și sisteme de refrigerare, instalare foi de metal, scheme, sudură și lipire, întreținere și service, depanare, repararea și instalarea sistemelor / R HVAC. Elevii vor fi furnizate de formare și aplicațiile practice asupra proceselor HVAC / R de bază într-o lumea reala, hands-on mediu de laborator pe același echipament utilizat de afaceri și industrie și să fie în măsură să îndeplinească în mod eficient sarcinile la nivel de intrare necesare în HVAC / R industrie.... [-]

Statele Unite ale Americii Pasadena
Septembrie 2019
Engleză
La zi
36 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

HVAC Technician - HVAC School