California Language Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La Academia de limbă din California, suntem o școală de limbi de tip boutique, deținută și operată de familie, care tratează toți studenții, personalul și partenerii noștri ca parte a familiei. Misiunea si pasiunea noastra este sa oferim clase personalizate, intime si engleze.

58649_Skjermbilde2017-10-17kl.11.37.47.png

Academia de limbă din California a fost fondată pe ideea că limba este vie și vibrantă. Trebuie să fie experimentată pentru a fi pe deplin apreciată și înțeleasă. Oferim cursuri de limba engleza part-time si full-time in Los Angeles si San Diego. La Academia de limbă din California, suntem pasionați de cunoașterea fiecărei persoane care umblă prin ușile noastre și ieșim din calea noastră de a crea o experiență caldă și personalizată în clasă. Asta ne face diferiti! Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm personal la familia noastră distractivă și unică din California!

De ce CLA?

59074_location.png Avem două locații frumoase din California de Sud din Los Angeles și San Diego, care sunt situate aproape de restaurante, magazine, atracții și plaje.
59076_intimateexperience.png Elevii nu sunt doar un număr, ci fac parte din familia noastră. Profesorii și personalul vor să te cunoască. Avem o clasă mică de maxim 10 elevi pe clasă pentru o atenție personalizată.
59075_studentservice.png Suntem pe deplin acreditați cu un manager dedicat de servicii pentru studenți, care vă poate ajuta cu vizele studențești, locuințe, activități și mai mult, astfel încât să aveți o experiență confortabilă și autentică.
59077_customizedsyllabi.png Lecțiile sunt centrate pe elev și ținute în afara cel puțin o dată pe lună pentru aplicații în lumea reală. Fun este soarele!
59078_accreditationandawards.png CLA este nominalizat la Premiile Star 2017 Best Languages ​​School din America de Nord și 99% dintre studenții noștri ne-ar recomanda prietenilor și familiei.
59080_idealclassromenvironment.png Dimensiunile noastre de clasă sunt mici și foarte diverse pentru a ne concentra asupra nevoilor individuale ale fiecărui elev. Avem studenți din peste 45 de țări diferite pentru un amestec de naționalitate excelent.
59079_bluebackground.png "M-am dus la alte școli înainte, dar nu am simțit niciodată așa! Niciodată nu am simțit că făceam parte dintr-o familie mare! Toată lumea este atât de prietenoasă și caldă și toată această călătorie a fost atât de distractivă! Homestay-mea, Meggie, este perfectă și Roland atât de amuzant! Nu vreau să mă întorc acasă.

58636_Skjermbilde2017-10-17kl.11.40.36.png

Locații

Los Angeles

Address
8632 S. Sepulveda Blvd, Suite # 205
California 90045 Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii

San Diego

Address
1133 Sixth Street
California 92101 San Diego, California, Statele Unite ale Americii