Columbia West College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Chiar acum, știm că aveți o mulțime de întrebări despre alegerea școlii de limbă corect - și pe bună dreptate. Evident, vrei o școală care combină programe de calitate și instruire, servicii de student utile si facultate expert cu un mediu cald și angajarea. Dar cel mai important, vrei o școală care are nevoie de timp pentru a vă înțelege și vă va ajuta să să stăpânească limba engleză, astfel încât să puteți atinge obiectivele. Alte școli de limbi străine pot face promisiuni similare.

Deci, ceea ce face Columbia West College diferit de toate celelalte?

În primul rând, am înțeles greutățile pe care vă confruntați ca un student în limba engleză, pentru că am trecut prin ele mă când am venit în Statele Unite de peste trei decenii în urmă. Sunt foarte familiarizat cu sentimentul de panică atunci când ai un american spune ceva pentru tine în limba engleză pe care nu le înțeleg. Știu exact cât de frustrant poate fi atunci când nu te poți exprima în mod clar în limba engleză. Și am înțeles ezitare dumneavoastră să vorbească limba engleză liber de teama ca s-ar putea spune ceva greșit și de râs singur. Deci, am început această școală în mod special pentru a ajuta studenții la fel ca tine. Și pentru că am depăși aceste obstacole și a ajutat atât de mulți studenți să facă același lucru, noi, la Columbia West College înțelege provocările cu care se confruntă și ce te știți că puteți atinge succesul.

Nu numai că, ne dăm seama ai motive foarte personale și unice pentru care doresc să învețe limba engleză. Are nevoie de dvs., obiectivele și dorințele sunt diferit de oricine altcineva, și vrem să te pun pe o cale de învățământ care se potrivește ceea ce doriti sa realizati. Columbia West College este aici pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de oferindu-vă cu un curriculum riguros, profesorii cu experiență și un "studenții sunt pe primul loc" mediu pentru a vă sprijini în călătoria dumneavoastră.

Deci, indiferent de obiectivele - de a continua educatia ta, pentru a te face mai comercializabile pentru angajatori sau pur si simplu sa se simta confortabil vorbind si increzator la un american, o educație la Columbia West College poate servi ca cheia pentru deblocarea visele tale. Cel mai important, suntem încântați să te cunosc. Deci, mergeți mai departe și vis mare. Să ne ajuta să vă face visele tale o realitate. Noi nu putem aștepta pentru a vă ajuta să scrie povestea ta de succes.

Cele mai calde Salutari, Dr. Samuel N. Lee președinte, Columbia West College

Locații

Los Angeles

Address
3435 Wilshire Blvd., Suite 1700 Los Angeles, CA 90010
Los Angeles, California, Statele Unite ale Americii