Computer Systems Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De ce CSI?

Program Variety

Cele mai multe școli oferă doar ESL. Noi nu suntem ca cele mai multe școli. În plus față de cele trei niveluri de ESL, oferim Skill Building și programe ESL academice. Aceste programe sunt excelente pentru studenții care sunt în căutarea obține un nivel mai ridicat de educație.

Ajutor Admitere International Personal

Știm cât de dificil este să se aplice pentru a deveni student international. Personalul nostru de admitere este foarte bine instruit în F-1 proces pentru a vă ajuta la început până la sfârșit, de la completarea documente și cursuri de programare.

Oportunitate pentru Experiență profesională

O componentă fundamentală a îndemânare noastre Programe de constructii este ca elevii să completeze clasă de învățare cu externships. Pentru a face acest lucru, studenții internaționali sunt emise autorizații de muncă prin CPT (curricular de formare practică).

Scolarizare la prețuri accesibile

Nu e de ajuns stres a învăța cum să se potrivească într-o nouă cultură. Finanțele nu ar trebui să adauge la acesta. Pentru a face viața mai ușoară pentru studenții noștri, vom încerca și să păstreze de școlarizare noastre accesibile. Programele ESL încep de la doar $ 3.600 de școlarizare timp de 33 de săptămâni.

Mai multe locații - Chicago și Boston

Avem campusuri în două dintre cele mai mari orase din Statele Unite ". Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a învăța despre cultura americană în moduri care nu pot fi predate în clasă.

Calitate Facilitati

Mediu de clasă este o parte importantă a procesului de învățare. Noi oferim camere suficient de mari pentru a găzdui confortabil dimensiuni noastre de clasă și a le dota cu tehnologie up-to-date.

Commuter friendly

Campusuri Chicago, Charlestown, și Skokie sunt accesibile prin intermediul transportului public. Lombard și Worcester au locuri de parcare elev disponibile. Toate campusuri se află la distanță de conducere de downtowns respective de la Chicago și Boston.

Locații

Chicago

Address
Chicago Campus
29 E Madison St

IL 60602 Chicago, Illinois, Statele Unite ale Americii

Worcester

Address
Worcester Campus
10 Mechanic Street

MA 01608 Worcester, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Lombard

Address
Lombard Campus
477 E Butterfield Rd

IL 60148 Lombard, Illinois, Statele Unite ale Americii

Boston

Address
Charlestown Campus
529 Main Street

MA 02129 Boston, Massachusetts, Statele Unite ale Americii

Skokie

Address
Skokie Campus
8930 Gross Point Road

IL 60077 Skokie, Illinois, Statele Unite ale Americii