Citește Descrierea Oficială

De ce CSI?

Program Variety

Cele mai multe școli oferă doar ESL. Noi nu suntem ca cele mai multe școli. În plus față de cele trei niveluri de ESL, oferim Skill Building și programe ESL academice. Aceste programe sunt excelente pentru studenții care sunt în căutarea obține un nivel mai ridicat de educație.

Ajutor Admitere International Personal

Știm cât de dificil este să se aplice pentru a deveni student international. Personalul nostru de admitere este foarte bine instruit în F-1 proces pentru a vă ajuta la început până la sfârșit, de la completarea documente și cursuri de programare.

Oportunitate pentru Experiență profesională

O componentă fundamentală a îndemânare noastre Programe de constructii este ca elevii să completeze clasă de învățare cu externships. Pentru a face acest lucru, studenții internaționali sunt emise autorizații de muncă prin CPT (curricular de formare practică).

Scolarizare la prețuri accesibile

Nu e de ajuns stres a învăța cum să se potrivească într-o nouă cultură. Finanțele nu ar trebui să adauge la acesta. Pentru a face viața mai ușoară pentru studenții noștri, vom încerca și să păstreze de școlarizare noastre accesibile. Programele ESL încep de la doar $ 3.600 de școlarizare timp de 33 de săptămâni.

Mai multe locații - Chicago și Boston

Avem campusuri în două dintre cele mai mari orase din Statele Unite ". Acest lucru oferă studenților posibilitatea de a învăța despre cultura americană în moduri care nu pot fi predate în clasă.

Calitate Facilitati

Mediu de clasă este o parte importantă a procesului de învățare. Noi oferim camere suficient de mari pentru a găzdui confortabil dimensiuni noastre de clasă și a le dota cu tehnologie up-to-date.

Commuter friendly

Campusuri Chicago, Charlestown, și Skokie sunt accesibile prin intermediul transportului public. Lombard și Worcester au locuri de parcare elev disponibile. Toate campusuri se află la distanță de conducere de downtowns respective de la Chicago și Boston.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

Cursuri

Computer Systems Institute

Programele ESL CSI oferă clasă concentrat si pe baza de calculator engleza ca a doua limbă de instruire. Programele sunt împărțite în trei domenii: 1.Vocabulary și conver ... [+]

Engleză ca a doua limbă (ESL) Programe

Programele ESL CSI oferă clasă concentrat si pe baza de calculator engleza ca a doua limbă de instruire. Programele sunt împărțite în trei domenii: 1. Vocabular și conversație 2. Scris și gramatica 3. Strategii de lectură Prin îmbunătățirea scris, ascultare, citire și abilități de înțelegere, toate programele ESL sunt concepute pentru a ajuta la pregătirea studenților pentru participarea la colegiu si universitare cursuri SUA.

CSI Oferă cursuri conduse de instructor, laboratoare conduse de instructor, materiale pe bază de calculator, și sesiuni de învățare bazate pe proiecte. Această metodă permite elevilor să învețe limba engleză și atinge obiectivele lor mai eficient.... [-]

Statele Unite ale Americii Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
11 - 33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Computer Systems Institute

Programele de constructii de îndemânare calculator Institutului Systems oferă o modalitate pentru ca elevii să obțină abilități profesionale necesare în lumea afacerilor. ... [+]

Programe de calificare constructii

Programele de constructii de îndemânare calculator Institutului Systems oferă o modalitate pentru ca elevii să obțină abilități profesionale necesare în lumea afacerilor. Fiecare program este un curs specializat, fast-paced, flexibil, și academic riguroasă de studiu. Elevii completeze prelegere clasă cu externships în diferite poziții ale industriei.

Fiecare program este de patru sferturi academice (44 săptămâni academice) în lungime și include Externships, ca parte integrantă a învățării. Aceste programe nu sunt eligibile pentru finanțare Titlul IV (ajutor financiar).

Programul de client service autorizat - 1 an / 44 săptămâni ... [-]
Statele Unite ale Americii Chicago Worcester Lombard Boston Skokie  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
11 - 44 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Computer Systems Institute

Pasionată despre calculatoare? Este a fi pe marginea de taiere a tehnologiei ceva ce te excita? Dacă este așa, s-ar putea fi perfect pentru unul dintre programele noastre ... [+]

Computer Science Programul de Fundația (CS)

Computer Systems Institute de Informatica (CS) Fundația Programul oferă studenților cu fundal academic puternic și certificări bazate pe industrie care le ajuta să se pregătească pentru succesul în profesiile legate de informatică. Prin combinarea pregătire practică cu cunoștințe teoretice, Fundatia Programul CS oferă studenților abilitățile de care au nevoie pentru a reuși în această industrie în creștere rapidă.

Obiectivele acestui program sunt (1), pentru a oferi studenților o fundație în informatică pe care le pot utiliza în exercitarea studii ulterioare; (2), pentru a pregăti studenții pentru ocuparea forței de muncă entry-level; și (3), pentru a pregăti studenții pentru certificarea ISTQB. Absolvenții de Fundatia Programului CS va avea o cunoaștere de lucru a sistemelor informatice, program de proiectare, circuite electrice si electronice, testare manuala si de automatizare de testare care pot fi aplicate in afaceri, IT, și de asistență medicală. Aceste programe nu sunt eligibile pentru finanțare Titlul IV (ajutor financiar).... [-]

Statele Unite ale Americii Chicago Skokie Worcester Lombard Boston  + 2 Mai mult
Septembrie 2019
Engleză
La zi
1 - 1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Computer Systems Institute

Academic Programe ESL calculator Institutului Systems sunt concepute pentru studenții care sunt foarte competenți sau se apropie de fluență în limba engleză. Aceste cursu ... [+]

Programe de ESL Academic

Academic Programe ESL calculator Institutului Systems sunt concepute pentru studenții care sunt foarte competenți sau se apropie de fluență în limba engleză. Aceste cursuri includ construirea de vocabular prin lectură și discuții clasă în plus față de dezvoltarea de abilități de scriere academică și abilitățile de comunicare necesare pentru participarea în sălile de clasă colegiu din SUA; Academic ESL pregătește pe elevi să studieze într-o clasă de masă cu vorbitori nativi prin construirea abilitățile lor de a oferi opinii critice în discuție academică, pentru a citi cu atenție, și să scrie în mod eficient. Aceste cursuri de ajutor elevi în dezvoltarea competențelor necesare pentru examenele pe bază de limbă necesare pentru admiterea la un program de universitate.... [-]

Statele Unite ale Americii Chicago Lombard Boston Skokie Worcester  + 2 Mai mult
Înscriere Deschisă
Engleză
La zi
11 - 33 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză