Maricopa Community Colleges (Chandler-Gilbert College)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cu patru campusuri și peste 70 de programe de diplome și certificate în unele dintre cele mai solicitate domenii ale carierei de astăzi, Chandler-Gilbert Community College ( CGCC ) are ceva pentru toată lumea. Oferim acces la o educație accesibilă și de înaltă calitate, care vă va pregăti pentru orice va urma. Indiferent dacă sunteți aici pentru transfer universitar, formare profesională, avansare sau învățare pe tot parcursul vieții, vă putem ajuta să vă urmăriți pasiunea și să vă atingeți obiectivele.

Cursurile noastre sunt predate de facultăți premiate, recunoscute la nivel național, care se concentrează pe asigurarea succesului fiecărui student. Suntem aici pentru a vă ajuta să mergeți mai departe, indiferent dacă vă străduiți să fiți competitiv pe piața forței de muncă, să vă transferați la o universitate de patru ani sau să învățați pentru îmbogățirea personală.

Locații

Arizona City

Address
2626 East Pecos Road
Chandler, Arizona 85225
480-732-7000

85225 480-732-7000 Arizona City, Arizona, Statele Unite ale Americii

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: